Mannen onder elkaar

26-09-2016 19:34 66 berichten
Alle reacties Link kopieren
We hebben in onze vriendenkring een aantal homomannen. Nu vertelde er eentje een tijd geleden dat hij vaak (een paar keer per week) in een sexshop komt waar je ook films kunt kijken in een zaaltje. Hij zei dat er heel veel heteromannen komen die sex hebben met elkaar en/of met homomannen. Hij zei dat het in de meeste gevallen om getrouwde mannen gaat.

Nu dacht ik altijd at dat misschien wat overtrokken was en het wel meeviel. Maar nu zit een bevriend stel van ons in een crisis. Zij is er achter gekomen dat hij ook wel eens sex met mannen heeft in een dergelijke setting. We hebben hem gesproken omdat we proberen hen te helpen met hun probleem. Hij vertelde dat hij regelmatig sex heeft (had) met mannen. Maar hij vertelde ook dat hij niet de enige is en dat het in de gelegenheid waar hij komt altijd erg druk is met heteromannen die sex met elkaar hebben. Hij zegt dat het tussen de middag en 's middags tussen 4 en 7 altijd erg druk is met mannen die duidelijk van hun werk komen.

Ik ben hier toch wel van geschrokken. Ik vertrouw mijn man en weet zeker dat hij dit niet doet. Maar denken we dat niet allemaal? Er zullen toch vrouwen zijn van wie de man dus buiten hun relatie sex heeft met andere mannen. Als ik de twee mannen moet geloven (en ik heb geen reden dat niet te doen) zijn er dus heel veel mannen die sex hebben met andere mannen. Ik weet natuurlijk geen aantallen maar er is mij verteld dat het altijd erg druk is in dit soort gelegenheden.

Ik vind dit erg verontrustend en ben benieuwd wat andere vrouwen hier over denken.
Je hebt nooit garanties dat je partner het niet stiekem met een man, vrouw of kind doet. Dat laatste in mijn familie meegemaakt. Nooit gedacht.

Dus je kunt alleen maar erop vertrouwen dat het niet gebeurt. Zeker weten doe je het nooit.
Alle reacties Link kopieren
Jullie proberen hen te helpen met hun problemen? Waardeert mannen-batsende-vriend dat wel?



Lekker doen wat ze niet laten kunnen..
"People, what a bunch of bastards"
Alle reacties Link kopieren
Mannen die regelmatig seks hebben met andere mannen zijn in mijn ogen op z'n minst biseksueel en niet hetero.
Ik ga voor kwantiteit.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb daar werkelijkwaar nooit over nagedacht dat mijn vriend me bedriegt met een man.
Je kunt dat inderdaad niet zeker weten. Er zijn zo vaak mensen die dachten 'nooit gedacht'
Alle reacties Link kopieren
Ik sta er sowieso van te kijken hoeveel er altijd gelogen en bedrogen word. Zou 't echt niet kunnen... geregeld het doen met een andere man (of vrouw) en toch iedere nacht naast m'n vriend in bed te slapen alsof er niks aan de hand is.
Klopt. Amand heeft mij net ook nog genomen. Hij heeft wel een kleintje maar toch best bevredigend.
Ik ken meerdere mannen die casual seks hebben met andere mannen zonder homo- of biseksueel te zijn. Misschien is het gewoon net als naar de film gaan. Een gewone activiteit. De plek vind ik ook best logisch. Een soort dark room voor de heteroseksuele man.
Alle reacties Link kopieren
Een homo vriend van mij vertelde ook weleens het een en ander. Hij had zelf vrij vaak risicovolle seks op bepaalde parkeerplaatsen en wist daarover te vertellen dat het stikte van de autostoeltjes in de auto's van de meeste bezoekers.
Alle reacties Link kopieren
Dat zijn mannen die niet man genoeg zijn om er voor uit te komen dat ze (ook) op mannen vallen.

Dat dacht ik altijd..
Ik ga voor kwantiteit.
Tja boys will be boys
Oprah had er ooit eens een hele show over. Mannen, hetero's, die 'on the low down' seks hadden met andere mannen.



Dat gebeurde heel lang in het geheim tot er aids begon rond te waren in dat soort groepen en ook de vrouwen van die mannen er mee besmet werden.



Ik ben hier eens keihard om uitgejouwd door een paar mannen toen ik aanhaalde dat een bevriende videotheekeigenaar me vertelde dat verreweg de meeste bi-porno werd verhuurd aan mannen met van die woezel en pip zonneschermpjes in de auto, die ook samen met hun vrouw romantische comedy's kwamen huren.

Was niet waar volgens de heren.



Toch opvallend dat bij de cruising aerea's, voor het betere ruk en trekwerk, ook zo veel van dat soort auto's staan (ik had in de jaren 90 een paar jaar heel vaak cursussen bij het Mercure Schiphol in Amsterdam, daar was het 's morgens een komen en gaan van keurige familieauto's) en mijn cruisende homovrienden op bijvoorbeeld Ibiza zonder uitzondering korte seksontmoetingen hebben met mannen die ze de volgende dag in gezelschap van vrouw en kinderen op de boulevard tegenkomen.



Alberto Stegeman maakte er een paar jaar terug nog een programma over.

Was een van de taboe's die hij aan de kaak stelde toen.



Het komt denk ik vaker voor dan veel mensen denken. En het is inderdaad nogal een taboe.
quote:portishead schreef op 26 september 2016 @ 19:49:

Een homo vriend van mij vertelde ook weleens het een en ander. Hij had zelf vrij vaak risicovolle seks op bepaalde parkeerplaatsen en wist daarover te vertellen dat het stikte van de autostoeltjes in de auto's van de meeste bezoekers.



Is zo.

De vader van mijn vriend is nu rechercheur bij de vreemdelingenpolitie maar was vijftien jaar agent op straat.

Hij vermaande of bekeurde cruisers en had dan iedere keer wel te maken met (bijna) huilende, smekende mannen die bang waren dat hun vrouw er achter zou komen.
Alle reacties Link kopieren
Denk dat 't vaak gebeurd ja. Maja, je weet het nooit natuurlijk. Of 't nou een man of een vrouw is, er gaan nogal wat mensen vreemd.
Vrij snel in het begin van onze relatie zei ik mijn vriend al dat ik het geen probleem zou vinden als hij zich ook tot mannen aangetrokken zou voelen of nieuwsgierig zou zijn naar seks met mannen. Ik kan me dat namelijk heel goed voorstellen...
Alle reacties Link kopieren
Er is inderdaad een hele aparte scene met hetero mannen die seks met elkaar hebben gewoon omdat ze toch seks moeten hebben...



Gebeurt ook vaak op verlaten parkeerterreinen of in bossen of iets dergelijks.



Liep laatst met mijn hond in Hoge Vuursche langs een bosweg, toen daar ook opeens opvallend veel mannen alleen in auto's zaten, die mij allemaal zaten aan te kijken toen ik langs liep. Vervolgens liep ik een bospaadje in, stapte een man uit zijn auto en liep op 20 meter afstand achter me aan dat bospaadje in, kennelijk om te verkennen of ik daar ook was om seks te hebben of dat ik gewoon echt mijn hond aan uit uitlaten was. Toen ik maar stug door bleef lopen, keerde 'ie op een gegeven moment om... Ook mannen die samen voorin de auto zaten vreemde dingen te doen... Kom daar nooit weer terug.



Ben weliswaar geen vrouw, maar het verbaasde me ook wat ik daar aantrof. Denk dat dit nog op best vrij grote schaal gebeurt.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb niets tegen homo's , heb zelfs een paar homovrienden.En dat zijn erg leuke mannen hoor.

Maar moet er toch niet aan denken dat mijn eigen man het met een andere man doet, dat is weer een ander verhaal. Heb ook niet het idee dat dat uberhaupt in zijn gedachten opkomt, maar als je dit hoort weet je het maar nooit.
Alle reacties Link kopieren
Hier bij de recreatieplas is een homobos. En ook daar stikt het van de auto's met kinderzitjes etc.



Triest. Vooral als je je partner ook nog een soap bezorgt.
Ik heb een keer een date gehad met een man en na die date appte hij mij dat hij een geheim had. Andere dates hadden hierna het contact verbroken maar hij wilde er toch eerlijk over zijn: hij was bi. Of hij wilde sex met zowel mannen als vrouwen, maar weer relaties met alleen maar vrouwen (en dan tijdens relatie geen sex met anderen). Ik was het nog niet eerder tegengekomen maar bewonderde zijn eerlijkheid. Hij vertelde mij dat hij zo'n reactie als die van mij nog niet eerder was tegengekomen. Vrouwen beweerden dan dat hij gewoon homo was, maar aangezien we elkaar op een bekende site met een T hebben ontmoet, leek me dat sterk dat hij dan aangeeft ook met vrouwen gematcht te worden.
quote:Louise70 schreef op 26 september 2016 @ 20:18:

Hier bij de recreatieplas is een homobos. En ook daar stikt het van de auto's met kinderzitjes etc.



Triest. Vooral als je je partner ook nog een soap bezorgt.



Soap = soa?

Ja dat hoor ik ook. Ik zie regelmatig onderbroeken en condoomverpakkingen liggen. De autos zie ik dan niet meer natuurlijk, want ik kom overdag.
Alle reacties Link kopieren
quote:Madyn schreef op 26 september 2016 @ 20:20:

Ik heb een keer een date gehad met een man en na die date appte hij mij dat hij een geheim had. Andere dates hadden hierna het contact verbroken maar hij wilde er toch eerlijk over zijn: hij was bi. Of hij wilde sex met zowel mannen als vrouwen, maar weer relaties met alleen maar vrouwen (en dan tijdens relatie geen sex met anderen). Ik was het nog niet eerder tegengekomen maar bewonderde zijn eerlijkheid. Hij vertelde mij dat hij zo'n reactie als die van mij nog niet eerder was tegengekomen. Vrouwen beweerden dan dat hij gewoon homo was, maar aangezien we elkaar op een bekende site met een T hebben ontmoet, leek me dat sterk dat hij dan aangeeft ook met vrouwen gematcht te worden.Ik zou die eerlijkheid idd ook op prijs stellen. Het zou mij niet zoveel uitmaken als mijn man bi is, als hij maar eerlijk is daarover.
Alle reacties Link kopieren
Hier vlakbij ook een homo ontmoetingsplaats. Je ziet er idd veel auto's met kinderschermen enzo.

Tja ik weer niet of mijn vriend het doet. Kan het me niet voorstellen maar je weet maar nooit.
Alle reacties Link kopieren
quote:Madyn schreef op 26 september 2016 @ 20:21:

[...]





Soap = soa?

Ja dat hoor ik ook. Ik zie regelmatig onderbroeken en condoomverpakkingen liggen. De autos zie ik dan niet meer natuurlijk, want ik kom overdag.De telefoon maakt soap van soa.. haha
Alle reacties Link kopieren
Alberto Stegeman had hier een aantal jaren geleden een uitzending over en ongeveer tegelijkertijd hoorde ik dat er in Italie ook een soortgelijk programma op tv was geweest over een park in Rome. Daarvoor had ik hier nooit over nagedacht. In het programma van Alberto werd verteld dat veel van die mannen getrouwd waren, kinderstoeltjes in hun auto's hadden.



Ik denk dat het vaker voorkomt dat je denkt. Zou het bij de dames net zo vaak voorkomen? Ik ken heel veel mannen die hun afschuw uitspreken over homoseksualiteit, maar ik denk dat je misschien wel nooit zal weten hoe ze er werkelijk over denken.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven