Mezelf prostitueren: praktisch.

29-05-2016 13:41 336 berichten
Alle reacties Link kopieren
Dag iedereen,



Ik ben al een tijdje aan het nadenken over mezelf prostitueren. Ik neem dit heel serieus en zie het puur als een bijbaantje. Ik weet dat er al topics over dit onderwerp zijn en die heb ik ook gelezen.

Maar er is iets dat me ontgaat: hoe begin je ermee? Ik wil zelfstandig zijn, me niet inschrijven bij één of andere instantie en zeker niet met een pooier werken. Zijn er sites waar je je op kan aanmelden, bijvoorbeeld?



Ik ben dus vooral op zoek naar de praktische kant van dit werk.



Groeten
Alle reacties Link kopieren
quote:Ceylon schreef op 03 juni 2016 @ 10:51:

Een tijd geleden zag ik een site met voor en na foto´s van prostituees. Die meiden kunnen er wat van als het om make-up gaat en ze worden echt onherkenbaar.

Misschien is het nog een idee om een visagie cursus te doen. En misschien een pruik aanschaffen. Niet voor nu, maar met het oog op later. Als je ooit als sales-manager gaat solliciteren en je meerdere blijkt een klant te zijn (geweest) ben je blij als ie je niet herkent.Ik heb afgesproken met een man en ik ga puur natuur. Naïef? Ja hoor.
Alle reacties Link kopieren
quote:Eenmeisjeja schreef op 03 juni 2016 @ 15:49:

Wauw, vreemd dat mensen me plots niet meer geloven.

Waarom zou ik hier een topic beginnen om vervolgens te liegen? Ik heb steeds geprobeerd niet te veel informatie over mezelf te geven voor mijn eigen privacy, maar omdat ik zoveel gehoor kreeg wilde ik zelf ook specifieker zijn. En nu geloven jullie me niet meer? :(Omdat je topic pas geplaatst is, hier wat verteld werd over sugarbabes, en een dag later zeg je "al enkele dagen" contact te hebben met iemand terwijl je pas net op die site zou zitten. Dan komt het inderdaad over als "nep".
Alle reacties Link kopieren
quote:Dana schreef op 03 juni 2016 @ 13:19:

In een club kun je ook nog eens overleggen met collega's of bepaalde dingen die je klant wil wel normaal zijn, en tips vragen.



Wat ga je doen als je sugardaddy je aan het twijfelen brengt over (het aangeven van) je eigen grenzen?

Met wie kan je er dan over van gedachten wisselen?



Denk daar ook goed over na. Begin er niet aan als je niet minstens 1 persoon in je omgeving hebt met wie je volledig open over eventuele twijfels en problemen met je sugardaddy kunt praten. En die vertrouwenspersoon moet dan ook wel iemand zijn die sterk in haar schoenen staat, iemand waarvan je weet dat ze je indien nodig heel goed advies kan geven over hoe je bijvoorbeeld je grenzen aangeeft; niet iemand die jou nog verder aan het twijfelen brengt.



Daar heb ik ook al aan gedacht. Er is een vriendin waar ik het aan kan vertellen, maar zij heeft niet die kennis en kracht om als er iets gebeurt in actie te schieten. Wel heb ik een psychologe, is dat zo'n persoon die jij in gedachten had? Denk je dat zij me wel zou kunnen beschermen indien nodig?



Wat je zegt (ook in je vorige berichten) vind ik heel helpen en belangrijk. Het maakt dat ik nog eens extra nadenk over mijn daden. Ik zou het fijn vinden als je even verder nadenkt op dit forum en me nog tips geeft.
Alle reacties Link kopieren
quote:Dormouse schreef op 03 juni 2016 @ 15:55:

[...]





Omdat je topic pas geplaatst is, hier wat verteld werd over sugarbabes, en een dag later zeg je "al enkele dagen" contact te hebben met iemand terwijl je pas net op die site zou zitten. Dan komt het inderdaad over als "nep".Ah oei, een dag geleden dag. Het spijt me, ik zal me mistypt hebben. Ik heb me 31 mei aangemeld op de site. Dus gisteren was het twee dagen geleden dat ik contact had met mannen.
Alle reacties Link kopieren
Nou jij bent wel een meisje wat mannen graag willen..denken dat t allemaal wel lukt en je tegen vanalles opgewassen bent. Maar daarna flink op d'r bek gaat omdat ze niet weer waartoe mannen en zeker oudere toe in staat zijn. Zeker als je er alleen mee bent op die basis. Een oudere man heeft zoveel meer levenservaring. In een club moet je al flink nadenken laat staan 'buiten'.
l'amour de soi...belle la vie...
Een prostituee maakt voor zover ik een keer heb gelezen altijd wel uiteindelijk geweld mee door een klant of haar "beschermer". Als ze al niet aan de drugs zaten, gaan ze zeer vaak uiteindelijk wel aan de drugs door hun omstandigheden. Als ze hun geld dus niet kwijt zijn aan bescherming dan zijn ze het uiteindelijk wel kwijt aan de drugs. Waarbij de "bescherming" meestal ook gedaan wordt dus door mannen die niet de lieverdjes van de maatschappij zijn.



Vaak genoeg komt het ook voor dat de prostituee een misbruikverleden heeft en op die manier haar weg probeert te vinden om met haar verleden om te gaan. Ze denkt door het te herhalen waarbij zij nu zogenaamd de touwtjes in handen heeft, ze de macht heeft, daarbij komt ze bedrogen uit.



Verder geeft het problemen als je uit de prostitutie wil, je hebt een gat in je C.V. en kunt je werkzaamheden vaak niet als goede binnenkomer op die C.V. presenteren als geschiktheid voor je toekomstige andere beroep. Ook het feit dat je het geld nodig zal gaan hebben door een aangepaste leefstijl maakt het zoeken naar werk wat minder gevaarlijk is, door de vaak aangepaste levensstijl lastig.



Het soort mensen waarmee je in aanraking gaat komen in die wereld (denk aan mensenhandelaars/loverboys en hun slachtoffers met ernstige gevolgen als die vrouw uit die wereld zou willen komen en de dwang van hen, de klanten die thuis een onwetende vrouw hebben zitten en ondertussen allang een SOA hebben opgelopen maar liever toch zonder condoom willen blijven neuken, het straatleven of het leven van de rijke vent die gewend is dat mensen naar hem luisteren, drugsverkopers die alom vertegenwoordigd zijn in die wereld) hebben uiteindelijk ook vaak invloed op je eigen belevingswereld en waar je staat in het leven, het soort mensen waarmee je je omringt, alsmede dat je bij vrienden en familie waarbij je je beroep en ervaringen uiteindelijk vaak ook niet open kwijt kan en je een heimelijk levensstijl gaat ontwikkeling, dat alles maakt ook behoorlijk wat inbreuk op het proberen te handhaven of opbouwen van je eigen integriteit, veiligheid en positie in deze wereld.



Ik raad het af.
Nou, idd. Paek. Zeg jij er maar eens wat van, want ik krijg ondertussen plaatsvervangende schaamte van de posts die TO van advies dienen in het zich zo veilig mogelijk prostitueren, wat uiteraard zo goed als zeker een mission impossible is.
En op een dag heb je carriere gemaakt, sta je als belangrijk mens in een bedrijf in het nieuws, op een school, in een andere goede functie en dan komt uit dat je prostituee was. Hoe erg het soms ook lijkt dat je alles in deze wereld zelf mag beslissen, het beroep prostituee draagt zoveel zaken met zich mee dat het in bepaalde beroepen uiteindelijk niet geoorloofd is zo'n verleden te hebben.



En dan doet het je alsnog de das om. Als je uiteindelijk daar toch doorheen komt.
quote:Amand schreef op 03 juni 2016 @ 19:47:

Nou, idd. Paek. Zeg jij er maar eens wat van, want ik krijg ondertussen plaatsvervangende schaamte van de posts die TO van advies dienen in het zich zo veilig mogelijk prostitueren, wat uiteraard zo goed als zeker een mission impossible is.



Ja, het is echt bizar het idee alleen al dat je het als beroep zou kunnen aangaan zonder te denken dat je het echt veilig kan doen en veilig kan blijven met allemaal leuke en aardige mensen om je heen, hulpbehoevend of niet. Zowel zonder als met een zogenaamde "beschermer". Zeker als je al niet helemaal stabiel en zeker in het leven staat, is het opzoeken van werelden waarin heel andere belangen spelen dan rekening met jou houden, te absurd voor woorden. En daar ook nog serieus advies in gaan geven hoe je dat aan zou moeten pakken als je in, let wel, de prostitutie zou willen gaan werken...



Geld maakt niet gelukkig, evenwicht in je leven geeft daarin al een veel grotere kans, en in die wereld van prostitutie vind je balans, rust en evenwicht al zeker helemaal niet. Jezelf in een heel kwetsbare positie manouvreren, één van de meest kwetsbare posities waar je je als vrouw in kan bevinden... ik dacht het toch echt beter van niet, nooit niet en als je al niet zeker en helemaal goed in het leven staat is dat juist een extra kwetsbaarheid te denken dat het leven in die wereld wel kan en iets goeds oplevert.



Ik zou meer nadenken over vragen waarom het geld verdienen (iets wat uiteindelijk bijna nooit lukt in die wereld en al helemaal niet zonder ernstige grenzen over te gaan die je zelfbeeld, eigenwaarde en lichamelijke en geestelijke gezondheid in gevaar te brengen) nu zo voor ogen wordt gehouden.
Prostituee is geen eerzaam beroep hoor, dus dat het een probleem is om zo'n verleden te hebben vind ik niet raar.
Het idee is tegenwoordig dat veel toch "je eigen keuze" is en zou moeten en mogen zijn en dat je die toch wel kan doen, welke gevaren, gevolgen, ook voor anderen daaraan vastzitten, dat wordt teveel als klein bijkomend deel gezien.

En als ze heelhuids uit die wereld zouden kunnen komen... krijgen ze alsnog jaren later gevolgen.



Schooljuf ontslagen na seksfilm. Toezichthoudster DNB-bank ontslagen. Etc. Weg uiteindelijk toch die opgebouwde carriere.



Verder is het idee dat je alle mannen in de hand zal kunnen houden als ze bepaalde handelingen willen verrichten op hun manieren, meer dan naïef. Zelfs als je iemand goed kent, er al vaker mee afspreekt, denkt in te schatten hoe hij is, zijn er nog zat die meer proberen te doen, geen rekening willen houden met eventuele pijn of letsel, over de grenzen gaand, dan jij als vrouw wil, een man altijd tegen kunnen houden, jouw eigen grenzen in de gaten houden... of mannen die je meer beloven... De gevaren zijn zo groot. En de gevolgen desastreus. Het is niet voor niets dat juist vrouwen die misbruikt zijn vaak voor dit beroep kiezen. Ze hebben al grensoverschrijdingen ervaren en problemen met de zaken in het juiste perspectief zien, dit beroep doet vervolgens precies dat nog weer over alleen denken ze nu dat ze er zelf voor "kiezen".



Ik kan zo wel wat dingen verzinnen waar je als vrouw zomaar even weinig tegen kan doen. Zeker zonder beschermer, maar ook juist weer met "beschermer". Ik zal ze hier maar niet gaan opnoemen.
Alle reacties Link kopieren
TO, realiseer je je dat deze keuze gevolgen kan hebben als je carrière wilt maken? Grote bedrijven zullen dit echt als minpunt zien en de kans is ook aanzienlijk dat je hierdoor een baan gaat mislopen. Wil je dat risico nemen? Grote, belangrijke, publiekelijke functies zullen veel lastiger te bemachtigen zijn, misschien wordt het zelfs wel onmogelijk. Realiseer je je dat?



Verder vind ik al je berichten toch nog steeds erg naïef klinken. De 'leuke' gevallen zijn volgens mij veel zeldzamere dan jij nu laat merken. Ook geef je ergens aan dat grenzen aangeven is iets heel vanzelfsprekends is. In theorie is dat ook zo, maar hoe is dat in de praktijk? Hetzelfde geldt voor het gescheiden houden van je twee 'werelden'. In theorie is dat allemaal leuk en aardig maar gaat dat ook zo in de praktijk? Ik zou beide (grenzen duidelijk aangeven en werelden gescheiden houden) namelijk niet kunnen. Ik sta dan wel stevig in mijn schoenen, maar toch echt niet zo stevig. Ik weet al niet eens of ik mee wil werken aan het vreemdgaan van de ander, dat zou bij mij al morele kwesties veroorzaken. En dat is nog maar een heel klein onderdeeltje. Dus ik denk dat je het allemaal wat onderschat.



Waarom niet gewoon een zomerbaantje in de horeca/ijssalon? Of wil je dit bewust opzoeken?
Alle reacties Link kopieren
Tja dames, met een suikerarrangement moet je geluk hebben. De klik en vooral het wederzijds respect is belangrijk. Het kan een lastige relatie zijn, de sugarbabe sugardaddy relatie, maar ook een heel prettige. Voor beide partijen. Voorzichtigheid is geboden, zeker in het begin als het vertrouwen nog moet komen. De gemiddelde relatie duurt echter korter dan zes maanden. Dit vertrouwen opbouwen is dus lastig. Duurt deze langer dan is er zeker een wederzijdse klik. Veel van de dames zijn ook dames met een randje, dus de sugardaddy moet ook voorzichtig zijn. Tips voor de sugarbabe; ga op je onderbuikgevoel af, en loop weg bij de eerste alarmbel. Laat altijd een bekende weten dat je een afspraak hebt, met wie en wanneer. Geef eventueel het kenteken door van de auto waar je instapt voorafgaand aan het wegrijden. Veiligheid boven alles. Ook bij intimiteiten.
De reis is het doel
quote:Paekzwart schreef op 03 juni 2016 @ 19:48:

En op een dag heb je carriere gemaakt, sta je als belangrijk mens in een bedrijf in het nieuws, op een school, in een andere goede functie en dan komt uit dat je prostituee was. Hoe erg het soms ook lijkt dat je alles in deze wereld zelf mag beslissen, het beroep prostituee draagt zoveel zaken met zich mee dat het in bepaalde beroepen uiteindelijk niet geoorloofd is zo'n verleden te hebben.



En dan doet het je alsnog de das om. Als je uiteindelijk daar toch doorheen komt.Het is toch niks strafbaars.
quote:Paekzwart schreef op 03 juni 2016 @ 20:01:

[...]





Ja, het is echt bizar het idee alleen al dat je het als beroep zou kunnen aangaan zonder te denken dat je het echt veilig kan doen en veilig kan blijven met allemaal leuke en aardige mensen om je heen, hulpbehoevend of niet. Zowel zonder als met een zogenaamde "beschermer". Zeker als je al niet helemaal stabiel en zeker in het leven staat, is het opzoeken van werelden waarin heel andere belangen spelen dan rekening met jou houden, te absurd voor woorden. En daar ook nog serieus advies in gaan geven hoe je dat aan zou moeten pakken als je in, let wel, de prostitutie zou willen gaan werken...



Geld maakt niet gelukkig, evenwicht in je leven geeft daarin al een veel grotere kans, en in die wereld van prostitutie vind je balans, rust en evenwicht al zeker helemaal niet. Jezelf in een heel kwetsbare positie manouvreren, één van de meest kwetsbare posities waar je je als vrouw in kan bevinden... ik dacht het toch echt beter van niet, nooit niet en als je al niet zeker en helemaal goed in het leven staat is dat juist een extra kwetsbaarheid te denken dat het leven in die wereld wel kan en iets goeds oplevert.



Ik zou meer nadenken over vragen waarom het geld verdienen (iets wat uiteindelijk bijna nooit lukt in die wereld en al helemaal niet zonder ernstige grenzen over te gaan die je zelfbeeld, eigenwaarde en lichamelijke en geestelijke gezondheid in gevaar te brengen) nu zo voor ogen wordt gehouden.



Ik raad het TO ook af. Het lijkt mij vreselijk en erg riskant en stressvol.

Maar als TO er nog steeds zo zeker van is, tja. Dan moet ze het zelf weten.



@TO Natuurlijk ben je wel naïef. Dat zijn we allemaal, tot we weer een volgende levenservaring op doen. Sommige dingen overzie je niet of onderschat je, dat hoort bij het leven. Denken dat je alles overziet is vooral wat naïef is. Maar jij bepaalt of je het wel of niet doet. Straks heb je amper controle over je veiligheid, het is een kwestie van 'geluk' hebben met de klant die je treft. En net op het moment dat je denkt dat je geluk hebt met je vaste klant, omdat hij normaal is, blijkt dat een vergissing. Als je je dat maar beseft.
Alle reacties Link kopieren
Ben wel benieuwd of TO het sugarbabe pad nog op gegaan is en hoe het tot nu toe bevalt.
...
quote:tampontouwtje schreef op 25 juni 2016 @ 08:23:

[...]





Het is toch niks strafbaars.



Zeg jij dat tegen die mevrouw van de DNB die ontslagen werd, maakt niet uit dat je ontslagen werd, het was niet strafbaar?

Of tegen de juf voor de klas en haar ouders, och maakt niet uit dat de kinderen jou nu allemaal naakt in die pornofilm in allerlei standjes hebben gezien, je vindt wel weer een nieuwe job?



DNB gaf intern verklaring over bijklussende prostituee

http://www.volkskrant.nl/ ... ende-prostituee~a4023068/



Lerares krijgt ontslag na rol in pornofilm

http://www.ad.nl/bizar/le ... ol-in-pornofilm~a4252510/
quote:tampontouwtje schreef op 25 juni 2016 @ 08:43:

[...]





Ik raad het TO ook af. Het lijkt mij vreselijk en erg riskant en stressvol.

Maar als TO er nog steeds zo zeker van is, tja. Dan moet ze het zelf weten.



@TO Natuurlijk ben je wel naïef. Dat zijn we allemaal, tot we weer een volgende levenservaring op doen. Sommige dingen overzie je niet of onderschat je, dat hoort bij het leven. Denken dat je alles overziet is vooral wat naïef is. Maar jij bepaalt of je het wel of niet doet. Straks heb je amper controle over je veiligheid, het is een kwestie van 'geluk' hebben met de klant die je treft. En net op het moment dat je denkt dat je geluk hebt met je vaste klant, omdat hij normaal is, blijkt dat een vergissing. Als je je dat maar beseft.Sommige dingen overzie je niet én hebben een zeer grote kans op zeer vergaande ernstige gevolgen. Dat hoort niet altijd bij het leven, soms kan je het ook voorkomen door eerder de gevolgen in te zien als toch mogelijk misschien iets wat je écht beter niet kan doen omdat die gevolgen erg groot zijn, zoals je eigen veiligheid, hoe je open in het leven kan blijven staan met mensen waarmee je meer kans hebt dat ze het goed met je voor hebben.
Alle reacties Link kopieren
De sugarbabe sugardaddy relatie kan ook goed verlopen. Ga op je onderbuikgevoel af en stop als de situatie niet goed voelt. Spreek de eerste keren af in openbare gelegenheden. Laat ook altijd aan een bekende weten met welke persoon je een afspraak hebt. Geef het 06 nummer van de sugardaddy ook door en geef aan hoe laat je date begint en eindigt. Je bekende kan dan eea doorgeven aan de politie als het niet klopt. Stap ook nooit zo maar in een auto. Fotografeer eerst het kenteken en mail dit naar je kennis. Stap daarna pas in. Een normale sugardaddy zal dit begrijpelijk vinden.



De meeste sugarbabe sugardaddy relaties duren hoogstens een aantal maanden. Bij een goede klik kan dit echter veel langer duren. Zolang de relatie op respect is gebaseerd en er evenwicht is en bereidheid tot wederzijds investeren kan het een zeer plezierige relatie zijn.



Ik spreek uit ervaring.....



Ik ben benieuwd of TO de stap heeft kunnen en durven zetten.
De reis is het doel
Alle reacties Link kopieren
Er is nog steeds het stigma tegen sekswerkers, vooral gecreëerd door de overheid, de pers en de fanatieke tegenstanders.
World of Warcraft: Legion
quote:hans66 schreef op 26 juni 2016 @ 18:00:

Er is nog steeds het stigma tegen sekswerkers, vooral gecreëerd door de overheid, de pers en de fanatieke tegenstanders.



Er is veel prostitutie met mensenhandel en misbruik van kinderen. En in de "gewone" prostitutie vind je ook nog steeds drugsgebruik, loverboys, dreiging en geweld).



Het idee dat het een nette wereld is waarin iedereen recht heeft op seks en deze mensen zich geheel vrijwillig inzetten voor dat doel en er dan ook nog wat mee verdienen is en het voornamelijk keurige nette handel is die goed en vrijblijvend verloopt zonder criminaliteit, is in ieder geval een groot fabeltje.



Dus ja, ik ben een fanatiek tegenstander omdat ik niet vind dat iedereen maar recht hoeft te hebben op seks binnen een gecreëerde industrie die bol staat van de verkeerde verhoudingen tussen mensen qua machtsmisbruik, verslavingen en misbruik in de jeugd die zich hier vaak tot ontwikkeld als de prostituee die het dan wel in de hand zou hebben.



En als mensen toch een ander graag ter wille willen zijn, kan dat ook op natuurlijkere manieren. Mooi als het wel een nette bussiness soms is met mensen die het echt graag willen zonder een verleden waarbij ze zijn misbruikt en die het puur uit humanitaire redenen het echt niet zo erg vinden om voornamelijk in ieder geval hun lichaam ter beschikking te stellen tegen geld.



Maar het feit dat het zo groot en omvangrijk mensenhandel betreft, dwang betreft, met grote machtige veelal mannen die ernstig geweld gebruiken om hun bezit te dwingen te doen wat zij willen en daar erg rijk van worden en die vrouwen vaak drugsverslaafd, maakt het nog niet dat tegenstanders vooral antipropaganda expres gebruiken omdat ze mannen die seks willen, zouden willen pesten en het uit hun duim zuigen.
Alle reacties Link kopieren
Het is vooral jouw mening. Ik hier op soortgelijke topics heel wat over gezegd. Ik heb mijn mening intussen ook en die hoeft niet hetzelfde te zijn dan die van anderen.



Ik zal mensenhandel niet ontkennen, maar maak de zaken niet erger dan ze zijn. De pers en de overheid zeggen tegen mensenhandel te zijn en tegen prostitutie vanwege de misstanden als o.a. mensenhandel. De waarheid is: Ze zijn tegen prostitutie met of zonder mensenhandel en dat moet met wortel en tak worden uitgeroeid. Dat daar dan meer mensenhandel ontstaat is collateral damage.
World of Warcraft: Legion
Alle reacties Link kopieren
Daar wil ik het bij laten; ik heb geen zin in de volgende rel.



Tot ziens.
World of Warcraft: Legion
Alle reacties Link kopieren
quote:Paekzwart schreef op 03 juni 2016 @ 19:39:

Een prostituee maakt voor zover ik een keer heb gelezen altijd wel uiteindelijk geweld mee door een klant of haar "beschermer". Als ze al niet aan de drugs zaten, gaan ze zeer vaak uiteindelijk wel aan de drugs door hun omstandigheden. Als ze hun geld dus niet kwijt zijn aan bescherming dan zijn ze het uiteindelijk wel kwijt aan de drugs. Waarbij de "bescherming" meestal ook gedaan wordt dus door mannen die niet de lieverdjes van de maatschappij zijn.



Vaak genoeg komt het ook voor dat de prostituee een misbruikverleden heeft en op die manier haar weg probeert te vinden om met haar verleden om te gaan. Ze denkt door het te herhalen waarbij zij nu zogenaamd de touwtjes in handen heeft, ze de macht heeft, daarbij komt ze bedrogen uit.



Verder geeft het problemen als je uit de prostitutie wil, je hebt een gat in je C.V. en kunt je werkzaamheden vaak niet als goede binnenkomer op die C.V. presenteren als geschiktheid voor je toekomstige andere beroep. Ook het feit dat je het geld nodig zal gaan hebben door een aangepaste leefstijl maakt het zoeken naar werk wat minder gevaarlijk is, door de vaak aangepaste levensstijl lastig.



Het soort mensen waarmee je in aanraking gaat komen in die wereld (denk aan mensenhandelaars/loverboys en hun slachtoffers met ernstige gevolgen als die vrouw uit die wereld zou willen komen en de dwang van hen, de klanten die thuis een onwetende vrouw hebben zitten en ondertussen allang een SOA hebben opgelopen maar liever toch zonder condoom willen blijven neuken, het straatleven of het leven van de rijke vent die gewend is dat mensen naar hem luisteren, drugsverkopers die alom vertegenwoordigd zijn in die wereld) hebben uiteindelijk ook vaak invloed op je eigen belevingswereld en waar je staat in het leven, het soort mensen waarmee je je omringt, alsmede dat je bij vrienden en familie waarbij je je beroep en ervaringen uiteindelijk vaak ook niet open kwijt kan en je een heimelijk levensstijl gaat ontwikkeling, dat alles maakt ook behoorlijk wat inbreuk op het proberen te handhaven of opbouwen van je eigen integriteit, veiligheid en positie in deze wereld.



Ik raad het af.Dit dus! TO wat is er mis met een gewone bijbaan dat beter op je cv staat?
Alle reacties Link kopieren
quote:Lavendel2 schreef op 26 juni 2016 @ 20:11:

[...]





Dit dus! TO wat is er mis met een gewone bijbaan dat beter op je cv staat?Het verschil in uurloon?
it's not who I am underneath, but what I do that defines me

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven