Minnaar deel 26

18-09-2014 16:34 3011 berichten
Al 25 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.

Heb jij een fladderend hart of zit ze vast verankert in je eigen borstkas? Eet, slaap en toiletteer jij met je telefoon of leg je hem ook rustig een paar dagen in de kast?

Met andere woorden...



Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met groot gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen?



Dit topic is voornamelijk bedoelt voor gelijkgestemden al staan we natuurlijk open voor nieuwe input en meningen mits respectvol geschreven, het is de toon die de muziek maakt.



Kanttekening van mij: ik zie graag avatars bij de (vaste) schrijfsters, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen. Bedankt.



Dankjewel Roos!



Voor wie mij niet herkent, ik wil best nog meer pm-etjes sturen hoor
Een nieuw topic is net zoiets als vroeger weer in een nieuw schrift gaan schrijven en je deze keer voornemen om het heeeeeellll netjes te doen
Niks netjes, gewoon vies en fout hier, puzzled. Goede seks is ook niet netjes tenslotte.
Ik weet lekker wel wie marana is!
Ik ook!



Olé, HNT

Dat ik in dit deel maar weer ranzig beporneaut mag worden
Anouk, het is idd helemaal goed tussen mij en BV. Daar ben ik heel blij mee. (ingekort)



Het contact is er volop. De eerste keer dat we elkaar weer zagen was heftig. Bewust geen seks gehad maar dat we heel veel van elkaar houden is duidelijk. Zo fijn hem weer vast te houden. Het gaf zekerheid, dat ik er toch nooit naast heb gezeten met hoe hij erin staat en stond en sinds we elkaar gezien hebben is het nog beter dan het ooit was.



Voor nu vind ik het prima zo. Hij begint wel steeds meer het te hebben over hoe het zou zijn als we een relatie hebben, samenwonen etc. Hij is er heel erg mee bezig, op het moment meer dan ik eigenlijk. Dat vind ik natuurlijk leuk maar ik blijf er vrij nuchter onder omdat ik ook weet hoe lastig het voor hem is om weg te gaan. Plus ik zou het zelf nu niet trekken, al die ellende erbij, vooral zijn vrouw erbij. Ik wil eerst even weer wat stabiliteit en dan zien we wel. En natuurlijk wil ik nog steeds een relatie met hem, die wens blijft, alleen voor nu is het goed zoals het is.

We zien wel hoe het loopt. Tussen ons zit het in ieder geval goed en daar gaat het om.
Alle reacties Link kopieren
quote:lenabakker schreef op 18 september 2014 @ 16:42:

Niks netjes, gewoon vies en fout hier, puzzled. Goede seks is ook niet netjes tenslotte. Ja. Hoe viezer hoe beter, ben ik inmiddels achter.
Marana, klinkt heel nuchter en toch heel verliefd. Leuk om te zien. Fijn dat jullie zo goed kunnen kletsen over alles, dat is het belangrijkste. Soms zorgt vreemdgaan er juist voor dat je de volgende relatie nooit zover laat komen dat je er weer voor kan kiezen. Dat is bij jullie duidelijk het geval. Mooi om te lezen.
Alle reacties Link kopieren
Lena, toch blijf ik erbij dat jij ervoor moet waken dat jij jezelf niet als zijn reddende engel met het gespreide bedje (en beentjes ) gaat aanbieden en hij zich niet aan de reddingsboei in jou kan vastklampen.

Dat hij jou nodig denkt te hebben om bezield te kunnen leven klinkt ongezond.



Vieze seks is gewoon lekker!
volg je verstand, gebruik je gevoel
quote:highlander schreef op 18 september 2014 @ 17:04:

Lena, toch blijf ik erbij dat jij ervoor moet waken dat jij jezelf niet als zijn reddende engel met het gespreide bedje (en beentjes ) gaat aanbieden en hij zich niet aan de reddingsboei in jou kan vastklampen.

Dat hij jou nodig denkt te hebben om bezield te kunnen leven klinkt ongezond.



Vieze seks is gewoon lekker!Begrijp ik high, ingestort zijn kwam ook door wat andere zaken die speelden maar ik was een beetje de cruciale hele harde druppel. Ik waak er heel erg voor, want soms doe ik ook nog wat met de adviezen van hier wat er dus in resulteert dat ik we het eigenlijk nauwelijks hebben over zijn thuissituatie. Dat is zijn pakkie an nu. En daarnaast wil ik me daar gewoon niet meer druk om hoeven maken. Hoofdreden is wel dat ik inderdaad niet in een scheve verhouding wil vervallen want dat doet een eventuele toekomstige relatie absoluut geen goed. Dus ik red hem zeker niet, dat mag hij zelf doen.
Diver, jij was getrouwd met de gele spons, toch? Hoe denk je nu verder te gaan nu fetishman uit je leven is en je alleen het nog moet doen met af en toe minnaar? Is dit hanteerbaar voor je en welke mogelijkheden zijn er nog in je huwelijk? Blijft je huwelijk echt altijd zoals het is of is er nog ruimte voor verbetering? En zo nee, hou jij dat wel vol?



Anouk, mooi dat je wat opener met nr. 1 kan praten over jullie huwelijksproblemen. Denk je dat je er echt uit kan komen op een manier dat jullie allebei nog gelukkig kunnen worden in het huwelijk of is het meer dat je het langer kan volhouden?
Alle reacties Link kopieren
Lena, jij hoeft voor nu ook alleen de friend with benefits te spelen.

Eenvoudig en lekker.

Mocht hij ooit zo zelfredzaam zijn dat hij op zichzelf kan gaan wonen is op dat moment praten over een evt legale relatie met jou toch vroeg genoeg?

Ik begrijp dat op de zaken vooruit lopen nooit zo goed.
volg je verstand, gebruik je gevoel
Roos, je OP heeft een spelfout. En ja, dat zie ik NU pas. Hahahha. Is bedoeld is met een D geen t op het einde. Hoe gaat het nu met je, voel je je al wat beter?
Happy new topic!
Lena, dat je de OP nog leest...



Marana, hoe lang hebben jullie nu al iets samen? En niemand in je omgeving heeft hem nog gezien? Goh... Weet je zeker dat het alleen 'in elkaar opgaan' is?
quote:highlander schreef op 18 september 2014 @ 17:16:

Lena, jij hoeft voor nu ook alleen de friend with benefits te spelen.

Eenvoudig en lekker.

Mocht hij ooit zo zelfredzaam zijn dat hij op zichzelf kan gaan wonen is praten over een legale relatie met jou toch vroeg genoeg?

FwB doet wel wat tekort aan hoe het is.

Of het dan vroeg genoeg is, ja en nee. Het kan denk ik weinig kwaad om dingen alvast helder te willen hebben of verschillen of overeenkomsten in kijk op een relatie op te sporen. Een heleboel weten we al natuurlijk omdat we zoveel al samen gedaan hebben en elkaar goed kennen maar sommige dingen, dat is net even iets anders in een legale relatie.

Ik heb er ook geen probleem mee, het overviel me gewoon wat. Eigenlijk voornamelijk omdat ik me er bij heb neergelegd dat hij voorlopig toch nog wel thuis zit.
Nah, niet helemaal niemand hoor, er zijn wel wat vrienden en collega's die hem ontmoet hebben. Binnenkort maar eens naar familie en zo.

Ik ken hem deze week precies een jaar, officieel hebben we wat sinds juni of zo, sinds hij in scheiding ligt.
quote:Lookolook schreef op 18 september 2014 @ 17:27:

Lena, dat je de OP nog leest...



Het gebeurde gewoon. Het overkwam me! Het was sterker dan ikzelf. En voordat ik het wist, viel ik zo met mijn neus in een spelfout.
Ik hou van die spelfout, laat `m lekker staan!



Zolang ik geen jou en jouw door elkaar haal en geen vind en vindt is het goet.



Vindt ik.
Marana, misschien een gekke vraag maar, wat vertel je dan aan je ouders of schoonouders over hoe jullie elkaar kennen? Tegen wie lieg je en tegen wie niet?
LOL, ben je zo emotioneel gehecht aan die verkeerd geplaatste T, Roos? Waar komt dat vandaan?
Het gaat redelijk, ben wel stressy merk ik, ik slaap iets te weinig.

Morgen kennismakingsgesprek voor alternatieve therapie voor jongste, ik hoop zó dat hij ervan opknapt.



Lena, denk je niet dat het onwijs gaat tegenvallen als BV en jij uiteindelijk voor elkaar kiezen? Is jullie relatie ondertussen niet gefundeerd op drama en ellende?
quote:lenabakker schreef op 18 september 2014 @ 17:32:

LOL, ben je zo emotioneel gehecht aan die verkeerd geplaatste T, Roos? Waar komt dat vandaan?

Eigenzinnigheid en recalcitrantie.



Heb ik toch nog watt.
Lena...dank voor je toelichting. Lees jou daarin helemaal niet als reddende engel. Zie vooral een diepe liefde en verbondenheid en het niet zonder elkaar willen. Ontroerend vind ik het en zo fijn dat je gevoel inderdaad klopte...al twijfelde ik daar nooit echt aan. Mij ging het vooral aan het hart dat jij er niet aan onderdoor mocht gaan. Dat je hem voorbij zag lopen, so close yet so far...oeff wat was dat pijnlijk. Maar crises zijn er om overleefd te worden en liefst nog sterker eruit verrijzen:)

Ben trouwens wel even benieuwd naar je reactie op wat Rooss net schrijft.



Wat mijn huwelijk betreft: het is intussen gelukkig echt meer dan "volhouden" alleen. Maar samen happily ever after de zonsondergang tegemoet rijden? Eerlijk? Dat denk ik niet.

Maar ik probeer in het nu te leven en dat bevalt vooralsnog prima.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven