Minnaar deel 27

30-10-2014 16:38 3001 berichten
Al 26 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.

Heb jij een fladderend hart of zit ze vast verankerd in je eigen borstkas? Eet, slaap en toiletteer jij met je telefoon of leg je hem ook rustig een paar dagen in de kast?

Met andere woorden...



Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met groot gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen?



Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden al staan we natuurlijk open voor nieuwe input en meningen mits respectvol geschreven, het is de toon die de muziek maakt.



Het is fijn als je een avatar oploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen. Bedankt.



Alle reacties Link kopieren
Je hebt het verteld en hij vond het goed?

Wow...
Alle reacties Link kopieren
Ik ben altijd open geweest over m'n verlangens voor seks met een ander, maar had er nooit iets mee gedaan. Nooit de juiste tegengekomen. Totdat ik een paar jaar geleden iemand, ook getrouwd, ontmoette, waar ik helemaal van slag van raakte (da's netjes uitgedrukt he ). Voor mijn man was het overduidelijk dat er iets aan de hand was met mij, dus gingen we nog meer praten. Met die eerste en enige verliefdheid heb ik lijfelijk niets intiems gedaan (...:)) maar omdat ik verliefd was ging ik zelfs twijfelen aan m'n eigen relatie. Wat miste ik? Die spanning dus, maar ik was ook gelukkig thuis. We zijn samen naar parenclubs gegaan, en steeds duidelijker is dat we het gewoon fijn hebben samen en dat een ander erbij voor de lekker daar niets aan verandert. Toen ik een jaar geleden tegen mijn huidige minnaar aanliep (bijzonder lijfelijk kan ik wel zeggen, maar niet verliefd), heb ik eerst niks verteld (spanning was te leuk:)), maar later dus wel. Hij accepteert het maar wil niks weten. Vind ik wel jammer, maar ja. Hij zoekt ook wel een vriendinnetje, maar dat is lastig. Zo, dat is wel even genoeg... Niet quoten aub.
Alle reacties Link kopieren
Dank je wel voor de uitgebreide uitleg, fijn dat het ook zo kan!
Alle reacties Link kopieren
Zoals eigenlijk wel verwacht, niets gehoord van minnaar op uitnodiging voor vandaag. Prima. Is dat afgesloten. Laatste keer was lekker dus herinnering is oke Einde eerste minnaartijdperk van ruim een jaar. Heerlijk was het, leerzaam ook. Seks met iemand waar ik niet verliefd op ben is prima, maar alleen een lekker lijf is niet genoeg voor me weet ik nu. M'n mind heeft ook wat triggers nodig. Al is dat weer een heel ander verhaal... Ik ga weer in leesstand. Veel plezier en sterkte allen!
Alweer een date in de planning... iemand die al maanden op het wachtbankje zat, maar nu gaat het er eindelijk een keer van komen. Eerst maar eens een koffiedate, voor we aan de Koffie beginnen



Oranje, hoe was je lunch? Of is die vandaag? Ben de tel een beetje kwijt!
Alle reacties Link kopieren
Jammer Nouw, een afberichtje was wel zo netjes geweest, een jaar minnaarschap laten doodbloeden is niet mijn stijl en zou ik ook serieus lastig vinden. Alsof het niet heeft bestaan, niet belangrijk was.



Hier dreigt de Porneauw Aftel Kalender op zijn eindje te lopen. Met andere woorden... Let the porneauw begin!!!!
...
Lekker Roos, veel plezier!



Hoe was je lunch Oranje?



Nouw, wat jammer zeg, gewoon niets laten horen... Einde eerste minnaartijdperk schrijf je, ga je dan nu op zoek naar een ander of wacht je af wat er op je pad komt?
Alle reacties Link kopieren
Even terugkomend op hotelletjes. .er zit een prachtig hotel in Rotterdam met uitzicht op de maas (vanuit je jacuzzi! !!) Loopafstand van Veel hippe tentjes voor een wijntje of een hapje...echt een heerlijk over de top luxe hotel... bij de balie kennen ze ons al 😅 die weten ook genoeg..maar ze zullen nooit raar kijken of je een ongemakkelijk gevoel geven (bij andere hotels wel meegemaakt... )



Schuld gevoel is er hier ook niet, ik weet heel goed wat ik zoek en dat mijn partner me dat niet kan bieden.



Dan nog een vraag aan de dames met club ervaring... mijn 2 wil me meenemen naar een parenclub...wat kan ik verwachten? Ik vind het spannend (niet eng) maar ben wel een beetje bevooroordeeld Door de beelden in mijn hoofd die waarschijnlijk nergens op slaan... (uitgezakte swingen in latex en vieze plakkerige kleine ruimtes) ik heb geen flauw idee hoe ik aan die beelden kom.... Dus zie het niet als een insult hahahaha!

Zijn er ook "jonge" mensen?( Ik ben zelf 26 ) en ook daar zit een beeld van midlifers in latex klem..



Ik ga een beetje googlen maar hoop ook zeker ervaringen te horen!
...
Alle reacties Link kopieren
Wat fijn dat een aantal van jullie een date gepland hebben staan.



Nouw nouw minder dat hij niks van zich heeft laten horen maar goed dat je dat zo van je af kunt laten glijden.



Zondag heb ik ook een hotel date staan we zijn dan officieel een jaar minnaars. Weekendje weg met mijn nummer 1 staat ook al gepland. Ik voel mij echt een bofkont heerlijk gezegend met 2 super lieve , lekkere mannen.
Lunch was gisteren. Ik voorzie nog wel een vervolg, leuke en interessante man. Geile man vooral ook ;) En inderdaad wild van de appels. Best grappig, zodra hij zijn blik er weer op wierp was hij van de leg en wist hij niet meer wat hij zei.
Alle reacties Link kopieren
Fijne vooroordelen Bambhigs, altijd lastig om tegenop te boxen.



Lees je in het PC topic? Daar worden je vragen regelmatig beantwoord.



Ja, je zult uitgezakte latexdragers tegenkomen en ook volledige prachtigheid en alles ertussenin, het zijn zeg maar net mensen. Jouw leeftijdsgroep zal je hoogstwaarschijnlijk niet snel tegenkomen, in de regel bevolken 40 plussers de clubs. Maak van tevoren goede afspraken met je lover, de mijne heeft me wel eens in het bubbelbad achter gelaten om zich met een andere dame te gaan vermaken, achteraf zei hij dat hij wel dacht dat ik erachteraan zou komen maar het was duidelijk dat hij op dat moment luisterde met zijn geslachtsdeel.

Daar kan je je best wel even ongelukkig van voelen.
...
Alle reacties Link kopieren
Dankje roos!

Ik zal pc topic eens gaan lezen goede tip!



Mijn 2 is ook in zijn 40 ' s en heeft toch wel een hoop meer ervaring dan dat ik heb..soms lastig maar vaak heel fijn!



Oranje! Super tof! Erg benieuwd of er van de verboden appel (s) gesnoept is 😁
...
Ha leuk Oranje! Keep us posted



Goh, de leuke dingen stromen mijn agenda weer in. Clubdateje hier, clubdateje daar... Even bedenken wanneer ik tussendoor kan werken



Bamb, wat Roos zegt. Maak goede afspraken, inderdaad. In deel 14 vind je veel informatie over verschillende clubs.
Alle reacties Link kopieren
Leuk om te lezen dat het bij ieder weer lekker rolt, mijn nr. 2 laat ook weer als vanouds van zich horen. Al heeft hij wel bovengemideld interesse in mij en nr. 1..probeer dat even te tackelen niet zon zin in. Wil dat graag apart houden.
Alle reacties Link kopieren
Lijkt mij ook spannend zo'n parenclub Bambhigs! Ben je niet bang dat iemand je daar herkent als je met nummer 2 daar bent?
Alle reacties Link kopieren
Ratl. ..Daar had ik nog niet over nagedacht...

Me veel te druk gemaakt over mijn kansloze vooroordelen...
...
Alle reacties Link kopieren
Mokje! ! Super bedankt voor de link! Ik ben me aan het inlezen! !
...
Ik kom geregeld in een club, hier vlak in de buurt, en ben nog nooit een bekende tegengekomen. Voordeel: lang niet iedereen is daar met zijn/haar eigen partner. Mocht iemand je daar spotten, dan kun je er zeker van zijn dat het ruimdenkende mensen zijn. Maar de kans is gewoon bijzonder klein dat je iemand tegen het lijf loopt die je herkent.
Alle reacties Link kopieren
Fijn dat iedereen plezier heeft met z'n nr2.

Een club daar heb ik geen ervaring mee, misschien iets voor de toekomst.



Momenteel ga ik door een hel. De scheiding is veel pijnlijker dan ik ooit had durven denken. Er doen zich veel onverwachte problemen voor. Mijn bijna ex is niet bereid om op een volwassen manier oplossingen te zoeken en wil geen communicatie meer met me. We wonen nog in hetzelfde huis, de spanningen lopen hoog op, ook onder de kinderen.



Deze week nr2 gezien maar het was geen leuke date. Ik was in tijdsnood, kon me niet ontspannen. We hebben haast geen woord uitgewisseld, een vluggertje en dat was het. Afstandelijk en koel. De laatste weken was ons contact heel miniem. Geen enkel initiatief komt nog van zijn kant. Uren of dagen wachten op een antwoord.

Hoe meer ik erover nadenk des te vlugger ik met hem wil breken. Ik kan beter mijn energie in andere zaken stoppen.

Maar met hem breken is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik heb schrik om in een groot gat van eenzaamheid te vallen. Ik voel ik me ook meer en meer een soort opblaaspop de hij kan gebruiken wanneer hij dit wil. En dat is een naar gevoel.

En ik kan die stiltes en het wachten niet meer hebben.



Lastig allemaal!
Juf, heb je de mogelijkheid om ergens anders te gaan wonen? Tijdelijk bij vrienden, je ouders, iets huren? Uit ervaring weet ik dat het veel oplucht om letterlijk afstand te nemen, voor er echt dingen in je gezicht ontploffen.



Een date met nr 2 is nu niet slim, lijkt me. Natuurlijk kun je je nu niet ontspannen. Van zo'n vluggertje word je toch niet blij? Daar krijg je geen energie van? Als ik het zo lees, kost je dat alleen maar energie en levert het je niks op. En ik snap heel goed dat dat makkelijk gezegd is... Het is tijd om voor jezelf te kiezen, want nu word je aan twee kanten leeggeslurpt. Dat grote gat van eenzaamheid vult zich vanzelf als je rust in jezelf kunt vinden. En dat gaat op deze manier niet lukken. Angst om alleen te zijn is geen reden om iemand bij je te houden, hoe moeilijk dat loslaten ook is. Maar het is nu tijd voor jou, geen tijd meer om hem te pleasen.
Alle reacties Link kopieren
Spriet, ik vind het niet fair om het woord opblaaspop te gebruiken (al lijkt het woord in kwestie steeds populairder te worden hier), was hij niet degene die er steeds voor je was en al je shit aanhoorde?

Nu had je een date/meet en jij was er met de kop niet bij door alles spanningen om en rond je scheiding, dan is er toch seks want ja, je bent nu eenmaal minnaars dus het moet even gebeuren en dan ga jij lopen piepen? Zie je niet wat er gebeurt? Hij gebruikt je niet als sekspop, jullie hebben zonder al dat geneuzel over jouw scheiding alleen even seks en jij blijft met een rotgevoel achter, dit zegt helemaal niks over hem!



Ruim je shit op, ruim het puin van je voorbije huwelijk, dan kan je weer energie krijgen van minnaars en dates enz. Alleen zijn is eng, dat weet ik maar het is nodig. Zoek je kracht.
...
Alle reacties Link kopieren
Bedankt Mok

Ik heb eraan gedacht om even alleen te wonen maar ik heb een groot gezin en familie woont veraf. Ik zou dat nooit kunnen combineren met mijn job, qua afstand. Ik wacht op een vonnis wie de woonst binnen korte termijn zal moeten verlaten. Mijn man wil niet verhuizen. Hij wil niet werken en wil voor zijn comfort nog een jaar samen blijven wonen. Op die manier profiteert hij van me natuurlijk.



Met nr2 heb ik geen toekomst, hoogstens een relatie zoals ze nu is.

Maar ik wil hem inderdaad teveel pleasen. Ik mag dat eigenlijk niet meer doe, ik moet opkomen voor mezelf.

Hij zoekt weinig contact de laatste 2 weken, dit is een negatief signaal. Hoewel hij ook heel gevoelig kan zijn en beweert veel aan mij en mijn problemen te denken. Hij zou willen dat hij meer voor me kan doen.



Ik hoop dat ik vlug klaarheid heb.
Juf, heb je ook geen vrienden/vriendinnen in de buurt waar je tijdelijk kunt wonen? Ik ben in die periode alleen gaan wonen en ging vrijwel dagelijks naar de kinderen toe om te koken en met ze aan tafel te zitten, tot ik mijn eigen huis in orde had en ze bij konden komen. Wat een slapjanus, die man van je. Lekker makkelijk vanuit hem geredeneerd. Ook daar zul je voor jezelf op moeten komen.



Je hoeft niet te wachten tot iemand dingen voor je beslist hè, dat kun je ook zelf.
Alle reacties Link kopieren
Ik weet niet of ex een slapjanus is, wellicht heeft hij totaal niet gekozen voor deze scheiding, zit zij hem totaal niet in de weg en vindt hij het wel best zo? Ik kan hem geen ongelijk geven als ik eerlijk ben, hij gaat voor de makkelijkste weg. De noodzaak om apart te gaan lijkt voor Spriet groter dan voor hem. Aan haar dus om hier werk van te maken.
...
Alle reacties Link kopieren
Ik ken een raadsel over eenzaamheid en het gaat als volgt; wat doet pijn en telt voor 2?



Wat ik wil zeggen is; soms is eenzaamheid een groter probleem als je samen met iemand bent dan wanneer je alleen bent.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven