Minnaar, deel 32.

30-03-2016 11:23 3007 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 31 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.



Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?

Met andere woorden...

Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen?



Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden al staan we natuurlijk open voor nieuwe input en meningen mits respectvol geschreven, het is de toon die de muziek maakt.



Het is fijn als je een avatar oploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen. Bedankt.

...
Alle reacties Link kopieren
Ik wilde wat loupesporen uitwissen ;)
Alle reacties Link kopieren
Secr, ja we gaan voor 1 x per mnd. De aantal weken die er tussen zitten verschillen dan nogal. Net wat uit komt. En soms is er een kadootje van een twee keer in een mnd.

Als we het geregeld krijgen zeg ik daar geen nee tegen
Alle reacties Link kopieren
Nieuw topic! Yeay!



Ik meld me ook weer even...



Choco, dat soort dates zijn minder aan mij besteed...maar ik moet toegeven dat ik 1 minnaar had die wel lichtelijk zo was en waar ik geen probleem ermee had, omdat de seks juist gruwelijk allemachtig lekker was. Met hem zou ik ook gerust zo weer afspreken mocht hij contact opnemen. Maar het liefste heb ik toch de knuffel, zoen, vrij dates....waarbij je gewoon niet van elkaar af kan blijven. Samen douchen naderhand...ja!



Spinsels, fijne frequentie! En de kadotjes zijn dan het tweede kersje op de taart!



Oh en nu heeft mijn hoofd weer alles vergeten....ik zou met een notitie blok erbij moeten zitten...



Mijn pauzeminnaar, die van zijn kant de pauze toch minder letterlijk nam dan ik eerst dacht, gaat nu van mijn kant steeds meer in de pauze stand. Het gevoel wat afvlakt...ik kan me zomaar voorstellen dat pauze gewoon stop gaat worden. Het was leuk en fijn maar hij wordt ook steeds extremer in zijn wensen...ik kan daar ver in meegaan maar sommige...



Ondertussen wel heel leuk contact met een nieuwe minnaar. De koffiedate was succesvol dus we hebben een Koffiedate gepland staan.

Mijn PAK staat dus in aftelmodus en man wat kijk ik er naar uit! Benieuwd naar de chemie tussen ons in bed....buiten bed was die al bijzonder voelbaar!
Alle reacties Link kopieren
Vanuit de meeleesmodus, succes 123_D_T_eyes.

Geniet ervan!
Leef!
Alle reacties Link kopieren
Dank u. Dat zal vast goedkomen!
Alle reacties Link kopieren
Pearl, wat heerlijk zeg, jouw vooruitzicht van lekker stappen en bij elkaar blijven slapen. Is dat je open relatie minnaar?
Alle reacties Link kopieren
Nee 123, met openrelatieminnaar ben ik al een half jaar gestopt. Dit is mijn nieuwe minnaar en zie hem nu 4 maanden alweer, hij is single. Ik ben al een paar keer blijven slapen bij hem, we zijn ook al een keer naar een pc geweest samen en nu gaan we weer zoiets doen....spannend dus????.

We zien elkaar zo'n drie keer per maand momenteel, hij zou best vaker willen (ik zou daar ook geen probleem mee hebben) maar we wonen best ver van elkaar dus dat is bijna niet te doen. Ik moet dat thuis ook overleggen en hij niet natuurlijk.
Alle reacties Link kopieren
Oh ja! Zo was het, sorry dat was ik even vergeten! Ideaal wel hoor!! Spannend ja!!



3 keer per maand is natuurlijk best een behoorlijk aantal zeker gezien de afstand.



Is hij nu de enige voor jou?
Met minnaar knuffel ik ook heel wat af, lekker liggen kletsen en ineens een kus en lekker aan mijn haar friemelen, heerlijk! Minnaar blijft hier ook slapen, lekker ochtendsexen en dan beide weer je eigen weg ;)



Op telefoon ff checken, geen probleem maar uitgebreid appen of spelletjes doen niet..
Alle reacties Link kopieren
Blue-eyes, jullie heb nog niet gesekst? Dat gaat binnenkort gebeuren? Bijzonder hè, hoe je het ene moment kan balen van de afstand en het volgende moment zelf eigenlijk wel klaar bent. Afstand werkt niet echt denk ik. Uit het oog....



Ponny, doe je minnaar nog steeds vaag of is hij wat toeschietelijker? Is hij nu helemaal genezen?
...
Alle reacties Link kopieren
Roos, nee dat hebben we nog niet gedaan. Het was echt een date om kennis te maken en ervaren hoe irl het gevoel is, ik ben van de eerste date meteen hotelkamer dates afgestapt. Spannend is het wel, maar dit past meer bij mij.



Vanaf het eerste moment wilde ik hem eigenlijk al gewoon vastpakken en aanraken en zoenen en nog veeeeel meer! Maar door de enorm openbare setting was dat geen optie...De PAK is heel binnenkort ja!



Ja klopt! Afstand werkt niet....best bizar inderdaad die tegenstelling in gevoelens daarover!
Alle reacties Link kopieren
Heerlijk 123, veel plezier tzt!
Alle reacties Link kopieren
De PAK is niet heel binnenkort, de PAK loopt altijd. Het is namelijk een kalender

Toch, Madame?

Staat je goed hoor, dat kruis... extra!
...
Alle reacties Link kopieren
Mijn aftelkalender is nog korter dan ik dacht. Had ik me gewoon een week verteld. Wat een heerlijkheid!
Alle reacties Link kopieren
Ahum! Ik voel me blondt...



Ik was in de veronderstelling dat de afkorting was porno aftel kruis....die dan op de kalender staat. Nog een keer goed lezende besef ik dat dat een gekke afkorting is!



Maar goed....het kruis op de PAK staat heel binnenkort ja!
Alle reacties Link kopieren
Hoe kan je je een week vertellen Phoebal!? Heerlijk hoor die voorpret!
Alle reacties Link kopieren
Nou, een aftelkalender kan wel aflopen hoor. Nog x aantal nachtjes tot porneau. Het is toch een Aftel Kalender?
Alle reacties Link kopieren
quote:123_D_T_eyes schreef op 30 maart 2016 @ 21:24:

Hoe kan je je een week vertellen Phoebal!? Heerlijk hoor die voorpret!Nou ja, ik wist de datum natuurlijk wel, maar ik dacht dat dat nog 4 weken was, maar het zijn er nog maar 3!
Alle reacties Link kopieren
123 ik heb 1 minnaar nu en dat vind ik meer dan prima, ik heb genoeg aan hem. We kunnen elkaar best vaak zien en de klik super.

Ik heb een hele tijd 2 vaste minnaars gehad en daarnaast had nog wel eens iemand tussendoor. Ik krijg soms nog berichtjes dat ze me weer willen zien????....maar ik doe het niet.



Spannend je aankomende date, moet je nog lang wachten?
Alle reacties Link kopieren
Toch leuk die berichtjes....ego boost!!



Gelukkig duurt het nu niet lang meer. Heeft al lang genoeg geduurd! Hoe dichterbij het komt hoe meer ik ook weer ermee bezig ben!
Alle reacties Link kopieren
Thanks voor de reacties. Het is ook niet dat hij uitgebreid met zijn telefoon bezig is, maar kom op het gaat echt zo: Klaarkomen, uit bed springen naar de badkamer, hij komt terug, moet meteen z'n mobiel checken (al staande) en komt dan terug in bed (mij met geen vinger meer aanrakende). Totaal helemaal in z'n eigen wereld.

Samen douchen doen we overigens wel, maar dan vooraf (hij komt vanuit zijn werk). Maar echt strelen oid is er dan ook niet bij.

Gister was ik er best wel door afgeknapt, ik wist bijna zeker dat het de laatste keer was geweest. Nu denk ik 'ach, ik kan het nog wel even aankijken'. Misschien veranderd er inderdaad nog wel iets in, dit was ook pas onze 3e ontmoeting.

Ik vraag me alleen af of ik hem dan maar gewoon moet gaan knuffelen en aaien, of zou dat juist averechts werken?
Alle reacties Link kopieren
Wat een fijne PAKs hier allemaal! Zou er lente in de lucht zitten?



Choco, je kan het proberen met kans dat hij niet goed reageert en je je nog meer afgewezen voelt. Je kunt dan wel vertellen dat je het mist, dat eigenlijk best vindt dat dat er een beetje bij hoort.

Hij klinkt als een hork.

Oké, een hork met skills maar toch een hork.
...
Alle reacties Link kopieren
Haha, inderdaad het is een hork, maar dat wist ik van te voren. Zo weet ik in ieder geval zeker dat ik niet verliefd ga worden.
Alle reacties Link kopieren
Met een goeie hork is niks mis

Ik zou het balletje wel eens luchtig opgooien. Mannen zijn soms net vrouwen in hun denkwereld, wie weet lucht het op
Alle reacties Link kopieren
Dat is wel heel jammer hoor, Choco. Dat je het met een hork doet omdat je dan niet verliefd wordt.



Je kunt en geen hork hebben en niet verliefd worden. Het een sluit het ander niet uit. Kwestie van zaken goed scheiden. Ik kan dat heel goed (al zeg ik het zelf ). Misschien is niet iedereen daar even goed in. Als ik goed nadenk, zou ik best verliefd kunnen worden op meneer2, maar als ik denk aan de gevolgen, dan ga ik liever door zoals ik nu bezig ben.



En jullie hebben al drie dates gehad? Dat gaat het 'm niet worden dan, denk ik. Bij meneer2 was het ook niet gelijk vuurwerk, maar ik voelde wel dat hij potentie had. Bovendien waren we allebei onbekend met het fenomeen minnaar(es) dus het voelde sowieso vreemd in het begin.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven