Minnaar, deel 33

22-09-2016 21:07 3005 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 32 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.



Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?



Met andere woorden...



Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk open voor nieuwe input en meningen. Mits respectvol geschreven, het is de toon die de muziek maakt.



Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen. Bedankt.



edit: PAK staat voor Porneau Aftel Kalender.
Alle reacties Link kopieren
Maar als je elke dag contact mer elkaar hebt. staat alles de hele tijd 'aan'. Dat is prima als je dat fijn vindt en je daar tegen kunt, maar als je gaat fantaseren dat je liever een relatie met hem wil ipv met je eigen man, dan is dat niet zo handig. Voor je het weet kieper je over de rand en ben je gescheiden. Dan kun je beter toch iets minder contact hebben en het stof tussentijds een beetje laten neerdwarrelen. Vergeet niet dat het allemaal een spelletje met hormonen is. Als je het niet continu voedt, dooft het ook wel weer uit..
Alle reacties Link kopieren
Hm. Dat is de kunst dus. Minder dagelijks contact over zo goed als niks.



Maar goed. Voor nu voel ik me verrot. Bij minnaar is het thuis geescaleerd. Details weet ik (nog) niet, maar we gaan elkaar niet meer zien. Dat doet meer pijn dan ik had verwacht. Ik wou zeker geen relatiedingen doen.

Dus. Even slikken en doorgaan. Iets met billen branden en blaren.
Burn the Taffly!
Alle reacties Link kopieren
quote:Phoebal schreef op 23 september 2016 @ 09:56:

De truc is genieten van wat je hebt en niet wensen wat je nooit zal krijgen Bluebirdie. moet ik me ook aan houden. 1x serieus aan Q gesnuffeld en daarna nam het aantal en de porneaukwaliteit van de appjes hard af. Gevraagd of er wat veranderd was, maar volgens hem was er niks aan de hand. Blijft lastig, want seks is niet niet meer op het menu, maar de jacht is duidelijk over. Onzeker dus of deze SV blijft, of hij het "leuk voor 1x de neuk" vond.

Maar Phoebal, ik ben daar zo te lezen godzijdank niet uniek in.
wat balen redhott, van die blaren
Alle reacties Link kopieren
Nou eh.. ik heb wel dagelijks contact. Over van alles en nog wat. En ook wat hij allemaal met me van plan is. Dus daar heb ik niet zo'n last van. Maar ik ambieer geen relatie met hem, omdat we dat beiden niet willen en beiden een leuk huwelijk hebben. Dus ik geniet van wat we wél hebben en meer wordt het gewoon niet.



Ah ja, niet meer jagen nadat de buit binnen is, is een bekend fenomeen in minnaarland! Vet stom, maar zo werkt het blijkbaar.



Red, dat is kut! En de afstand maakt het alleen maar rotter.
-
Alle reacties Link kopieren
Redhott, sterkte; ontzettend klotesituatie lijkt me.



En Phoebal, zoiets als jij wil ik ook wel: dagelijks contact incl. de porneau! Ik kan wel leven zonder de jacht (absoluut minder leuk) maar dan moet ik wel weten dat ook zonder de jacht de seks wel op het menu blijft. Onze historie is nog niet lang genoeg om daar iets over te zeggen. Zal binnenkort de knuppel eens in het hoenderhok werpen, ergste wat kan gebeuren is dat hij zegt dat 1x leuk was, maar de geit nu toch immers geschoten.
Alle reacties Link kopieren
Oh das balen redhot:-(sterkte



Phoebal bij ons ligt dat iets anders
Alle reacties Link kopieren
Jouw situatie was ook heel anders Pearl. Je huwelijk is ook gestrand. Ik denk dat als je een minnaar uit gebrek hebt, het ook veel meer met vuur spelen is dan wanneer je alleen iets extra's wilt. Het gevaar dat je huwelijk dit niet overleeft is veel groter, daar moet je je wel bewust van zijn Bluebird.



Sorex, ik ben er ook wel blij mee. Nu nog meer dates en je hoort me helemaal niet meer zeuren
Alle reacties Link kopieren
Reddhott, heet jouw minnaar Ed? Men, dit komt me bekend voor zeg.



Bluebird, ik denk niet dat je gelukkig gaat worden van deze situatie, je speelt niet met vuur, je bent er middenin gaan zitten.
...
-
Alle reacties Link kopieren
Bluebirdie, de vraag is wat je er mee wilt. Als je je relatie wilt redden, zul je keuzes moeten maken.



Phoebal, hoe zat het ook al weer met balans? Die twee dates per jaar is niks, zonder is nog minder leuk.

Maar weer de hele dag contact is vooral voor hem toch een hele rode vlag lijkt me? Hoe bewaakt hij dan zijn balans?



Mijn ftf-je gaat niet door. Kees mot met kind naar de dokter en ik ben opgestaan met hoofdpijn, waardoor ik geen zin heb in goede gesprekken en erotische handelingen. Karma enz.
Alle reacties Link kopieren
quote:bluebirdie schreef op 23 september 2016 @ 12:22:

Het was ook niet met voorbedachte rade ofzo, ik kwam er gaandeweg achter dat mijn eigen huwelijk niet zo goed zit als ik dacht.

Dat is het nooit.

En dat laatste is een wisselwerking, ik heb zoveel dames gelezen die dachten dat hun huwelijk goed zat, tot ze een minnaar kregen.... Gras en buren.



Madame, hmmm.. hoezo karma?
...
Alle reacties Link kopieren
Karma: ons ftf-je is misschien wel wat te snel gepland. Ik vind het ook niet erg dat het niet doorgaat.
Alle reacties Link kopieren
Hm, wel balen Oranje. Wat zegt het dat je het niet erg vindt?



Nou, Date en ik hebben nu eenmaal ook een hele grote 'friends zone'. We kunnen het echt over alles hebben, van carrièrekansen tot liefdesverdriet tot ziekenhuisbehandelingen van familieleden tot porneaustandjes en hotelervaringen. Dat vinden we beiden niet ingewikkeld. We moeten alleen niet wekelijks bij elkaar in bed gaan liggen of relatietje spelen met een hotelovernachting of weekendjes weg ofzo. En dat willen we beiden dus ook niet. Ik geef eerlijk toe dat ik wel vaker zou willen, maar hij vindt het lastig mogelijkheden te creeeren zonder dat het opvalt. Tel erbij op dat ik qua mogelijkheden ook zo flexibel als een deur ben en daar gaan dus de regelmatige dates... We weten van elkaar dat wij ook prima samen heel gelukkig met elkaar zouden kunnen zijn. En ergens voelt dat ook heel fijn. Maar wat dat betreft zijn we vet te laat en hebben we allebei al een fijne partner. Dus geen rode vlaggen hier. Hoogstens een kleine frustratie mijnerzijds omdat ik zijn bedkunsten wel wat vaker zou willen ervaren
Alle reacties Link kopieren
Het zegt vooral dat ik echt enorme hoofdpijn had.
Alle reacties Link kopieren
Hè balen

Kusje erop?
Alle reacties Link kopieren
Mag ik ook een kusje, echt helemaal gaar gestoofd.



Het is een steeds terug kerend thema. Een huwelijk blijkt toch schever te zitten dan je dacht toen je met minnaren begon.



Redhott, hebben jullie nog wel contact?
Alle reacties Link kopieren
quote:lisannez schreef op 23 september 2016 @ 16:58:

Mag ik ook een kusje, echt helemaal gaar gestoofd.

Vanzelf!
...
Alle reacties Link kopieren
Thnx Roos!



Ik ben zo benieuwd hoe het zal zijn een ander te zoenen dan mijn voormalige lief. Qua postuur is hij in ieder geval het andere uiterste, dat vind ik wel fijn.
Lisanne en Oranje, kusjes voor jullie, ff lekker bijtanken het weekend





Red, wat shit zeg! Je zag elkaar zo ongeveer wekelijks? Moeilijk hoor, dan zo ineens dit. En het klinkt heel definitief. Sterkte.



Phoebal, nog een paar dagen! Weten jullie partners dat jullie dagelijks contact hebben? Dat jullie vrienden zijn?



Bluebirdie, ik herken veel met mijn verhaal hier, lang geleden. Ik chatte dagelijks ook urenlang met mijn minnaar. We zagen elkaar gemiddeld ook maandelijks maar het contact was heel intensief. Tot zijn vrouw hem betrapte, toen was het over en koos hij voor haar. Tussen betrappen en definitief geen contact zat een paar maanden, maanden waarin ik meer om hem heb gehuild dan om mijn man waarmee ik toen in scheiding lag.

Het is ontzettend moeilijk, maar ik zou je aanraden om nu afstand te nemen. Hoe meer jullie de gevoelens voeden, hoe moeilijker alles wordt.
Alle reacties Link kopieren
quote:lisannez schreef op 23 september 2016 @ 16:58:

Mag ik ook een kusje, echt helemaal gaar gestoofd.

Alle reacties Link kopieren
quote:elfjetwaalfje schreef op 23 september 2016 @ 06:44:

Ik heb een virtuele minnaar in mijn hoofd, die kan ik alles laten doen wat ik wil. Dat is sons best saai, een beetje spontaniteit en tegengas mis ik wel.
Alle reacties Link kopieren
Marana, ja hoor, mijn lief weet ervan, die heeft daar geen problemen mee. We grappen er zelfs wel eens over. Ik daarentegen besta niet voor zijn vrouw.

Ja, nog een paar dagen! En ik hoorde vanmiddag de plannen
Alle reacties Link kopieren
Spannend Lis! Hopelijk bevalt het!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven