Minnaar, deel 33

22-09-2016 21:07 3005 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 32 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.



Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?



Met andere woorden...



Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk open voor nieuwe input en meningen. Mits respectvol geschreven, het is de toon die de muziek maakt.



Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen. Bedankt.



edit: PAK staat voor Porneau Aftel Kalender.
Alle reacties Link kopieren
Miss, Jep ik ga altijd met de trein. Ik ben altijd wel ergens in de buurt waar ik voor mijn werk had kunnen zijn (symposia, netwerkoverleg etc). Ik heb ook een eigen bankrekening, dus ik hoef mijn bedragen niet te verklaren maar hij kan mijn bankrekening wel inzien als hij zou willen. En dan is 20 euro voor groente op de markt of leuke oorbellen voor mijn dochter een betere verklaring dan een vermelding van Van der Valk op je bankrekening
Alle reacties Link kopieren
Maybe too much maar ik denk dat het wel meevalt. Morgen komt Boris een paar uur en de dates met vivaman duren een avondje. Daarna komt Boris een nachtje slapen en hij heeft me een etentje beloofd, ik vind het wel gezellig. Ik heb ook gewoon zin om met Boris te kletsen en het lijkt me ook zinnig.



Ik weet niet in welke situatie je zit, alles lijkt aardig dichtgetimmerd. Je hebt geen eigen rekening oid?

Je moet altijd opnemen als je man belt? Wees je bewust van het risico dat je neemt en als het echt niet de bedoeling is dat je betrapt wordt en je relatie is je lief mja... dan zul je het ook anders aan kunnen pakken denk ik.

Maar ook dat is eng.
...
Alle reacties Link kopieren
Dat niet voeden en zelf de remmende factor zijn wil nog niet zo lukken hè Roossje?
Alle reacties Link kopieren
Lekker Roos! Schakelen niet lastig?



Het is bij mij idd lastig. Ik ben zelf ook vrij panisch denk ik. Geen eigen rekening. Open relatie is geen optie. Mijn relatie me lief...niet zo zeer. Maar wil geen gevecht.



Overdag kan ik me vrij makkelijk (gedeeltelijk) vrij plannen, maar dat is voor minnaar nogal lastig. Hij kan zijn auto op een gekke plek wel verklaren, maar geen smoes voor mij in zijn auto.

Rijden jullie zelf naar hotel oid? Of auto op logische plek zetten en met openbaar vervoer verder? Want ook daar kun je iemand tegen komen...kans is klein natuurlijk.
Alle reacties Link kopieren
Voorheen kwam mijn lover me ook wel eens thuis ophalen met zijn decadente bak bedenk ik me nu. En nu komt Date me met zijn kekke auto wel eens ophalen van het station inderdaad. Voorspel

Maar ik zoek ook wel eens hotels op loopafstand van het station uit. Of hotels die een beetje afgelegen liggen waarbij de parkeerplaats niet zichtbaar is vanaf de weg.

Maarreh, wie moet jij uitleggen bij wie je in de auto zit? Of dat je in een hotel bent? Ik ben 1 keer een bekende tegengekomen in een hotel. Gelukkig was ik netjes gekleed en liep minnaar ook in pak dus met een 'hee, zit jij ook voor je werk hier? Welke vergaderzaal zitten jullie?' heb je of een partner in crime of een goed excuus.

Weet je zeker dat je dit allemaal wel wil?
Alle reacties Link kopieren
Inderdaad.

Samen lunchen.

Niet tegelijk aankomen / vertrekken.

Etentje met vriendin die ergens in Den lande woont.



Wat phoebal zegt, wil je dit wel?
Burn the Taffly!
Alle reacties Link kopieren
quote:Phoebal schreef op 18 oktober 2016 @ 21:17:

Dat niet voeden en zelf de remmende factor zijn wil nog niet zo lukken hè Roossje?

Jawel. Ik leg mijn foon een paar uur weg of laat 'm thuis als ik weg ben. We zien elkaar 2 keer deze week omdat hij daarna een poosje uit de running is.

We hebben veel contact maar voor mij niet té veel. Deze week zit ik 's avonds met mijn kinderen voor de buis of aan een spelletje. Dan is het even geen Boris time en dat is prima.
...
Alle reacties Link kopieren
Miss, het klinkt als een ontzettend gedoe.
...
Ik snap het moeilijke niet zo Miss. Spreek gewoon ergens af waar je waarschijnlijk niemand tegen komt die kent. Als jullie elkaar graag willen zien is er altijd wel een oplossing
Alle reacties Link kopieren
Tja Miss, if you can't stand the heat, stay out of the kitchen.
Alle reacties Link kopieren
Wat Oranje zegt.

Vreemdgaan brengt risico's met zich mee, wil je die niet of zijn die risico's te groot, misschien is het dan beter om het niet te doen. Bekenden kom je op de meest gekke plekken ineens tegen, kan gebeuren dat iets ineens een beetje mislukt. Ik ben er ook niet goed in, om daar dan excuses voor te bedenken en toen ik vreemdging duurde het ook niet lang voor het uitkwam.



Mijn overnachtingen betaal ik van mijn fooien, als mijn gasten eens wisten . Het is veel geld, maar een dagje sauna kost ook. Of een dagje shoppen of een ander uitje. Dat heb ik er echt wel voor over.

Ook die anderhalf uur rijden.
Alle reacties Link kopieren
quote:Rooss4.0 schreef op 18 oktober 2016 @ 23:51:

[...]



Jawel. Ik leg mijn foon een paar uur weg of laat 'm thuis als ik weg ben. We zien elkaar 2 keer deze week omdat hij daarna een poosje uit de running is.

We hebben veel contact maar voor mij niet té veel. Deze week zit ik 's avonds met mijn kinderen voor de buis of aan een spelletje. Dan is het even geen Boris time en dat is prima.Voor jou ja. Maar voor hem die geen rem kent, waarbij die gedoogconstructie nogal rammelt is die 2 keer in een week én een nachtje slapen ook een goed idee?
Alle reacties Link kopieren
Ik denk dat je wel een punt hebt Phoebal. Als je er een wat langer lopende affaire aan over wilt houden, kan het managen van zijn verwachtingen en het afremmen van dates wel een slim dingetje zijn.
Alle reacties Link kopieren
De gedoogconstructie is ondertussen een open relatie geworden, zij date ook en dat deed ze eigenlijk ook al voor deze afgelopen weken, volledig conform de gedoogconstructie van toen.

Of het een goed idee is weet ik niet, de tijd zal het uitwijzen. Na zaterdag gaan we elkaar een poosje niet zien wegens lichamelijke toestanden aan zijn adres. En daarna heel rustig aan, keertje koffie ofzo. Hij gaat ervan uit dat hij snel weer up and running is maar ik heb er een hard hoofd in.
...
Alle reacties Link kopieren
Hè bah, lichamelijke toestanden zijn nooit leuk en zijn een ontzettende pretbederver. Maar zo'n pauze hoeft niet persé verkeerd te zijn, dan kan het stof ook een beetje neerdwarrelen.



Heidi, dat is nog eens een goed doel van die fooien van jou!
Alle reacties Link kopieren
Môgge!



Zijn lichamelijke dingen zijn nu ook pretbedervers, hij houdt bepaalde houdingen niet lang vol en gaat van zijn pijnstillers enorm zweten. Ook hebben de pillen invloed op zijn libido al heb ik daar weinig van gemerkt (ik ken hem niet zonder pillen natuurlijk) en klaarkomen.

Na zijn operatie moet hij herstellen en zijn al deze toestanden waarschijnlijk weg. Voor hem heel fijn.

En het klopt hoor, neerwaaiend stof is heel zinnig, vooral voor hun thuis en hun relatie.
...
Alle reacties Link kopieren
Even uit de meeleesstand. Wat een heerlijke verhalen allemaal...ik zou bijna weer een minnares willen zijn...maar 1 ding. @Heidi....jouw Guus is vermogend en zijn vrouw geniet van alle luxe en dan betaal jij je eigen hotelkamer? Ik heb ook een tijdje een vermogende lover gehad maar ik heb echt nog nooit zelf mijn portemonnee hoeven trekken. Hij betaalde alles voor me.
Alle reacties Link kopieren
Dat moet dan wel goed voelen...

Ik heb 2 keer een goed gelukte minnaar op gebied van inkomen gehad. En zeker de ene pakte me helemaal in daarmee. Maar ik kreeg er toch ook behoorlijke 'pretty woman' gevoelens bij, het voelde ook wel goedkoop. Ik betaal liever mijn deel van de fun. Voelt voor mij veel beter.
Alle reacties Link kopieren
Dat wat Phoebal zegt: dat moet wel goed voelen. De bootsman was ook nogal vermogend, maar ik vond het heel plezierig om ook af en toe het hotel te betalen. 50/50 vind ik dan ook weer niet nodig, het hoeft niet op de weegschaal.
Alle reacties Link kopieren
Ervan uitgaan dat hij alles betaalt is in mijn optiek inderdaad waar prinsessengedrag, ikzelf ben daar wars van. Elke minnaar is meer vermogend dan ik, dat is ook niet zo moeilijk maar hem nooit trakteren zou voor mij niet lekker voelen.
...
Alle reacties Link kopieren
Ik heb het over echt vermogend. En dat heeft niets met prinsessengedrag te maken. Maar no way dat ik de hotelkamer betaalde. Ik betaalde wel een dagje Wellness of etentje. Maar ik zou me echt niet goed voelen als een superrijke vent mij het hotel zou laten betalen en gelukkig dacht hij daar net zo over.
Alle reacties Link kopieren
..
Alle reacties Link kopieren
Sinds gister kan ik hier meeschrijven; ik heb een affaire...

Is nieuw voor me, en superspannend! Mijn huidige relatie (10jr) was m'n eerste monogame, maar tja, het bloed kruipt... En hier was geen houden meer aan. Minnaar weet dat ik een relatie heb, en dat discretie the keyword is. Ik heb zin in de komende tijd...
Alle reacties Link kopieren
quote:Vicfree schreef op 20 oktober 2016 @ 14:37:

Ik heb het over echt vermogend. En dat heeft niets met prinsessengedrag te maken. Maar no way dat ik de hotelkamer betaalde. Ik betaalde wel een dagje Wellness of etentje. Maar ik zou me echt niet goed voelen als een superrijke vent mij het hotel zou laten betalen en gelukkig dacht hij daar net zo over.Wat is het verschil tussen een dagje wellness en een nacht hotel? Het gaat toch om de portemonnee die getrokken moet worden?
...
Alle reacties Link kopieren
Tja Vickfree, ieder z'n meug. Ik voelde me een callgirl bijna als ik kwam opdraven in dat superchique hotel die betaald werd door die superrijke vent die geen financiële inbreng van mij accepteerde. Geef mij toch maar gewoon iemand die op gelijke hoogte staat en die het geen enkel probleem vind om om en om een hotelkamer te boeken. Hoeft echt niet op een weegschaal maar een beetje balans neukt toch een heel stuk lekkerder voor mij.

En wat Rooss zegt, waarom dan wel een dagje wellness betalen en niet die hotelkamer?



Maiden, welkom bij de club waar je niet bij hoort te horen.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven