Minnaar, deel 33

22-09-2016 21:07 3005 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 32 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.



Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?



Met andere woorden...



Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk open voor nieuwe input en meningen. Mits respectvol geschreven, het is de toon die de muziek maakt.



Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen. Bedankt.



edit: PAK staat voor Porneau Aftel Kalender.
Alle reacties Link kopieren
Loui, hoe is het met jou nu? Weet minnaar al wat hij wil enz?
Alle reacties Link kopieren
Rainflower, klinkt verstandig!



Hai Loui, hoe is het met jou? En met je minnaar? Is hij er al uit met zijn geworstel?



Heidi, klinkt ook wel een beetje als nieuw begin? Nieuw huis, ander soort baan.

Blijf het bijzonder vinden hoe dat werkt in zo'n dorp. Iedereen ziet jullie en iedereen doet alsof z'n neus bloedt?



Ha, ik kreeg zowaar nog mail van de trainer. Ik dacht dat ik hem teveel op z'n p getrapt had, maar het valt mee. Hij snapt mijn punt en gaat er over nadenken wat er mee te doen. Nou eh.. doei! Als je het nu nog niet begrijpt..Dus die kieper ik de sloot in. En ik denk dat ik maar weer fijn duogaam blijf. Ik kreeg zowaar nog iets van een opening voor een date eind dit jaar. Er is hoop!
Alle reacties Link kopieren
Zo...hier stond vandaag de porneau ook weer op het menu. Q, ad ho(r)cerig als altijd, meldde zich vanochtend of ik toevallig vandaag in was voor een horizontale date. Heel fijn. Ik was bang dat het voor hem een eenmalige affaire was, maar de deal: seks zonder gezeik is blijkbaar toch fijn genoeg. Mis de jacht wel, maar dit (hij!) is absoluut heerlijk.



Ik hou er ook geen blauwe plekken aan over trouwens, al krijg ik die wel snel. En dan is Q toch meer van het neuken dan het van het vrijen...Hou er wel spierpijn aan over



ps: Phoebal: niet het kanaal in ipv de sloot?
Alle reacties Link kopieren
Met mij is het best goed, en ik weet dat ik dat halfslachtige niet wil . Hij is nog steeds niet duidelijk en ik laat het nu voor wat het is. Er gebeurd dus ook niks, dan wat mooi weer contact over de app.

Raakt me gelukkig veel minder, jammer is het wel . Verwacht er niet veel van en steek er zelf op dit moment geen tijd , energie en moeite in. Super sahara maar ook dat is prima. Geen zin en tijd om een nieuwe minnaar te zoeken en deze is ook veel te diep gegaan. Dit maar even rustig laten indalen en verwerken , zoiets dus.
Alle reacties Link kopieren
quote:sorex schreef op 29 september 2016 @ 22:09:



ps: Phoebal: niet het kanaal in ipv de sloot?



Kanaal... sloot... Hij mag in ieder geval niet mijn 'sloot' in



Nog steeds geen spierpijn



Loui, dat is jammer!!
Alle reacties Link kopieren
Geen idee hoe dat werkt. Het maakt me ook niet meer zoveel uit, moet ik eerlijk zeggen. Heel soms spreekt iemand me er op aan en dan doe ik ook niet meer ingewikkeld, mensen zijn niet gek en weten echt wel eea. 9 Jaar zonder dat iemand het merkt, bestaat echt niet.

Denk inmiddels ook wel dat zijn vrouw het niet zo veel kan schelen. Ze gaat haar eigen gang, is veel weg en hecht heel veel aan het luxeleventje dat dit huwelijk haar biedt.

Ze heeft me op facebook toegvoegd. Negeren kon ik ook niet, dat zou echt raar geweest zijn. Maar dit is ook gek. Denk dat ze vooral nieuwsgierig was naar mijn foto's, zou ik ook gedaan hebben als het omgekeerd was.



Die trainer is echt raar, Phoe!
Alle reacties Link kopieren
Facebookvriendinnen met de vrouw van je minnaar, bijzonder Heidi.



Vandaag Kees eindelijk live gezien, kort maar wel heel fijn! Nieuwe afspraken lopen goed, ik ben vol goede hoop dat we het zo vol houden.



En weer allemaal exen op de app. De Twent nodigde me uit voor koffie en de bootsman voor een etentje. Ik ga op beide uitnodigingen in, ze zijn gezellig
Alle reacties Link kopieren
Foto's van zijn gezin kijk ik gewoon op zijn telefoon, daar heb ik geen Facebook voor nodig. Moet er niet aan denken zijn vrouw als vriendin te hebben.



Klinkt gezellig Oranje! Fijn dat er weer een soort van balans is. Gaan jullie nu ook dingen veranderen om het nu ook leuk te houden?



Trainer is inderdaad raar. Ik kan niks met preutse mannen in de mail. Dus ik heb hem vriendelijk uitgezwaaid. Dus Date heeft een weddenschap met zichzelf verloren
Alle reacties Link kopieren
Ja, wat kaders over wanneer wel en wanneer liever geen contact en wat wel wel met elkaar delen en wat niet.
Alle reacties Link kopieren
Oh Foeps, toch de trainer uitgetraint? Tja, gemiste kans voor hem, doei.

Wat heeft Date gewonnen van zichzelf? Gaan ze samen uit eten?



Madame, klinkt goed, er moest wel iets veranderen denk ik, jullie zijn niet voor niks gestopt. Misschien ook wel goed ergens om met je ooit minnaars gezelligs te gaan doen, een beetje risicospreiding.
...
Alle reacties Link kopieren
Klinkt verstandig Oranje! Enneh, die exen, blijven die ook ex?



Rooss, jep. Ben er klaar mee, geduld is op. En ook geen zin meer. Dus doei. En daar had Date niet op gerekend. Als hij er geld op in moest zetten dan had hij gegokt dat ik bij de trainer in bed zou belanden. Wat hij gewonnen heeft? Mij natuurlijk! Ook als hij verliest
Alle reacties Link kopieren
ik was vroeg wakker en voor het eerst sinds januari, denk ik, besloot ik weer eens hier te kijken. En ik zie gelijk allemaal bekenden, wat leuk!



Heidi, fijn te lezen dat jij en Guus een werkbare modus hebben gevonden!



Lisannez, onze omstandigheden leken best veel op elkaar. Ik hoopte dat het jullie beter vergaan was dan mij en BV. Veel sterkte. Gelukkig brengt het naast verdriet ook rust uiteindelijk.



Roos nog heerlijk aan het loederen zie ik :D zwaai!



Oranje, hebben jij en 1,5 nog contact?



Hier gaat het eindelijk goed. Afgelopen maanden waren een achtbaan want nadat het uit was met BV bleek dat hij me bedrogen had. Pure vlucht uit alle kutomstandigheden met gekke ex en stress om de kinderen. Niet gek maar wel pijnlijk. Het verklaarde wel een hoop maar wat heb ik me dom gevoeld! Toch ben ik er ook blij om want het heeft me rust gegeven. Nooit meer de vraag wat als we langer doorgegaan waren, moeten we het niet proberen? Dat is nu geen issue. Ik zou hem in een relatie nooit meer vertrouwen.



We zien elkaar heel veel nog. En natuurlijk houden we ook nog van elkaar zowel als beste vrienden als ergens nog steeds wel als meer. Hij heeft een leuke nieuwe vriendin die wel eng veel op mij lijkt. Gelukkig houdt hij haar buiten de kinderen.



De kinderen...wat ben ik met name verdrietig geweest dat ik afscheid moest nemen van het idee een grote rol in hun leven te mogen hebben. Want ik hou heel veel van ze. Gelukkig bleek dat in de praktijk heel anders. Ze wonen inmiddels fulltime bij BV en ik zie ze elke dag. Omdat we ze nooit verteld hebben dat we een relatie hadden, is daar niks in veranderd. Ik ben nog steeds lena, beste vriendin van papa, waar ze naar toekomen als ze uit willen huilen omdat ze mama missen, ongesteld zijn en er geen chocola in huis is, lekker even plezier willen hebben of willen knuffelen. BV zei: jij bent de vrouw die me mijn kinderen teruggegeven heeft en ondanks dat ik zo'n lul ben geweest onze relatie te verpesten gaat er nooit iets tussen jou en de kids komen want ik weet hoeveel je van ze houdt. Ik prijs me elke dag gelukkig dat dit zo kan want ik hou met heel mijn hart van ze.



Behalve de rust, want ondanks het vele contact scheelt het qua stress heeeeel veel, is er nog wat moois gebeurd. Oorspronkelijk had ik een relatie met ex en omdat we vastliepen op autisme problemen besloten we of ik het missende stuk wederkerigheid in een open relatie kon halen. Zo kwam BV ten tonele. Ik en ex zijn uiteindelijk uit elkaar gegaan omdat we tegen dezelfde dingen op bleven lopen maar gingen wel goed met elkaar om. Vakantie met ons en kind, uitjes ook met zijn drieeen. Want we hadden geen ruzie. Hij was er altijd voor me en we hielden nog steeds van elkaar. Nadat het met mij en BV uitging kwam hij letterlijk dezelfde avond met de boodschap al die jaren gehoopt te hebben dat wij nog een kans hadden. Inmiddels is ex geen ex meer en wonen we zelfs weer samen. Ik ben zo gelukkig. Doordat we uit elkaar geweest zijn, hebben we allebei veel bijgeleerd en zijn de issues van toen nu een eitje. Kind is superblij maar we hebben het heel rustig aangepakt.



Elke dag ben ik dankbaar dat ik altijd eerlijk geweest ben naar niet-meer-ex en hem nooit heb bedrogen met BV. Dus voor mij is dit, alhoewel ik een enorme nare periode met BV achter de rug heb en het heel jammer vind hoe het gelopen is, uiteindelijk afgelopen zoals ik gehoopt had aan het begin van dit minnaar avontuur. Ex en ik zijn bij elkaar en no way dat ik hem ooit nog kwijt wil.
Alle reacties Link kopieren
Wow juf Lena, wat een verhaal! En wat goed dat jullie break je niet meer ex en jij weer bij elkaar gebracht heeft. Klinkt bijna als een sprookje Maar die autisme problemen, loop je daar dan nu niet meer tegenaan?
Alle reacties Link kopieren
Niet meer in onoverkoomelijke mate in ieder geval. Niet-Ex zei vroeger bijvoorbeeld bijna nooit uit zichzelf dat hij van me hield. Want, als ik het eenmaal gezegd heb kan je erop vertrouwen dat het zo blijft totdat ik zeg dat het niet zo is.

Wat heb ik hem vervloekt om die uitspraak!

Maar bij BV en alle twijfel heb ik er zo vaak aan gedacht. Want bij BV was het nog wel eens...weet niet, in de war bladiebla. Achteraf hield hij natuurlijk van me maar door het vreemdgaan wist hij niet wat hij moest zeggen. Voor mij voelde het niet veilig want ik wist nooit zeker of hij van me hield en moest maar.op mijn oordeel vertrouwen en niet zijn woorden.



Nu waardeer ik niet- ex juist om die uitspraak maar hij heeft intussen geleerd hoe belangrijk het is om het te zeggen. Dus mijn verwachtingen zijn anders en niet-ex zijn handelen.
Laat jouw niet-ex jou dan niet voelen en zien dat hij van je houdt?
Alle reacties Link kopieren
Lena, wat heb ik me vaak afgevraagd hoe het met je ging. Wat is alles uiteindelijk goed terecht gekomen! Inderdaad veel overeenkomsten. BV ook fulltime zijn kinderen en jij ook de zorgen over de band die je met ze hebt. Ik herken veel dat niet niet zo thuis hoort in de topic.



Weer samen met je ex, nu zonder ruimte voor een minnaar?
Alle reacties Link kopieren
Lena, wat leuk van je te horen! Ai, die BV, je bedrogen zelfs. Je verdient beter, veel beter.



Hebben ex en jij nu weer een open relatie?



1,5 en ik hebben nog contact. Volstrekt platonisch en vriendschappelijk, maar allebei denken we nog wel eens aan ooit. En dat is dan vooral spannend en leuk, zonder druk. Toen ik Kees leerde kennen kon ik het met 1,5 pas echt loslaten. Of wilde ik het pas echt loslaten, dat is denk ik een betere beschrijving.
Alle reacties Link kopieren
Hey Lena! Goed om te horen dat het goed met je gaat! Dan is het uiteindelijk ergens goed voor geweest, alles heeft zijn plekje gevonden. Zo heeft iedereen eigenlijk vooral gewonnen, dat is mooi.
Alle reacties Link kopieren
Carabosse, jawel maar zijn manier van liefde tonen is soms anders dan ik nodig heb. Hij uit het niet zo met tekst. Maar ook hij is daarin wel echt veranderd. En ik waardeer nu meer de dingen die hij wel doet.



Nu hebben we geen open relatie want ik heb niet het gevoel wat te missen. Hij ook niet. Mochten we die behoefte krijgen weten we iig dat alles bespreekbaar is, uit ervaring. Ik hoef nooit bang te zijn dat ex de ballen niet heeft eerlijk te zijn uit angst me kwijt te raken



Dat is waarom minnaardingen lezen echt niet ging afgelopen tijd want ja, opeens stond ik aan de andere kant. Karma denk ik maar, omdat ik met BV gekke ex bedonderd heb. Maar het blijft nog steeds pijnlijk, zeker omdat ik er altijd bewust voor koos samen met hem de ellende aan te gaan en niet te vluchten in een bubbel en dat precies is wat hij deed toen het teveel werd. Alle momenten samen lijken opeens onecht, ook van voor het bedrog. En er is heel vaak door me heengegaan: was het beeld dat ik had van je wel echt of was alles gespeeld? Die twijfel was gekmakend en echt erover heen zijn begint nu pas te komen.



Oranje, ik heb het verhaal van Kees gemist. Heb je een korte samenvatting?
Juf, wat leuk! Ben aan het bijlezen en zie ineens jouw naam, tof dat je er bent. En geweldig dat je zo gelukkig bent met je man. Eigenlijk hebben jullie nu heel bewust voor elkaar gekozen. En doe je weer meer je best om elkaar te begrijpen. Wat ontzettend fijn ook voor jullie kind, heerlijk verhaal. Wel een dikke tegenvaller dat BV je bedroog, vandaar dat hij dus niet echt voor je leek te gaan... Erg fijn om te lezen dat zijn kinderen bij hem wonen.



Heidi, ook de kroeg weg! Fijn dat je zo bij het jagen zit dan, want de kroeg was toch ook altijd wel een vaste plek in jullie relatie. Lijkt me wel heerlijk inderdaad om straks gewoon met minder zorgen fijn te wonen en een prettige baan te hebben.



Phoeb, nog een keer Date dit jaar? Niet te vaak he! ;)



Louie, balen dat hij altijd zo halfslachtig bleef. Heb je er geen behoefte aan om nu duidelijk te zijn tegen hem en te zeggen dat het klaar is voor jou, dat je ook geen mooi weer appjes meer hoeft? Het lijkt mij zo krabben in een wondje wat steeds net niet dichtgroeit zo...



Sorry dames dat ik alleen maar op oudgedienden reageer zal mijn best doen om ook de nieuwere verhalen zo te volgen.



Vanavond gaan wij voor het eerst naar Fata! Spannende nieuwe stap voor ons.
juflena, kun je dan niet tegelijk van je vriend en van je minnaar houden? Of houd je dan minder van de een dan van de ander? N.a.v. wat je schreef over echt of gespeeld.
Alle reacties Link kopieren
Ik vraag me ook vaak af hoe het met Sense zou zijn. Iemand nog contact met haar?



Kees is sinds begin dit jaar mijn minnaar. Online kwamen we elkaar tegen maar we kennen elkaar van vroeger, waren klasgenoten. We wonen 10k bij elkaar vandaan, hij is vreemdganger en ik geloof dat we ongeveer 20 gezamenlijke facebookvrienden hebben. Glad ijs dus. We zijn samen heerlijk op ontdekkingsreis, zijn samen nu twee keer naar een parenclub geweest en genieten.

Een paar weken geleden trok hij aan de rem, meer afstand was wenselijk. En gisteren zagen we elkaar weer voor het eerst sindsdien.
Alle reacties Link kopieren
Hoe was dat gisteren Oranje? Sloeg het weer in als een bom?



Inderdaad, ik vraag me ook wel eens af hoe het met Sense (en LD?) gaat. Lees je nog wel eens mee Sense?



Lena, wel fijn dat jullie time out zo goed heeft uitgepakt en dat jullie elkaar nu beter kunnen lezen. Mooi!



Marana, spannend!!! Veel plezier vanavond!



Nou, eerst zien dan geloven, maar dolletjes hè?



Carabosse, ben jij nieuw hier of heb ik jouw verhaal gemist?
Alle reacties Link kopieren
Heee Juffie! Fijn van je te horen en joh, wat een goeden nieuwsen!

Ik lees dat je BV vergeven hebt, good for you en wat een zegen dat jullie relatie het toch niet gered heeft, het heeft je gebracht waar je nu bent. Je leven verrijkt met de vriendschap van BV en zijn kroost en jij en ex weer heerlijk samen, wat heerlijk voor jullie kind.

Top!!!
...
Alle reacties Link kopieren
Ik heb Sense op FB, het gaat volgens mij best goed met haar. Met deze info moeten jullie het doen want ik vind het niet kies meer te delen hier. De belangstellenden weten me te vinden.
...

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven