Minnaar, deel 33

22-09-2016 21:07 3005 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 32 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.



Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?



Met andere woorden...



Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk open voor nieuwe input en meningen. Mits respectvol geschreven, het is de toon die de muziek maakt.



Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen. Bedankt.



edit: PAK staat voor Porneau Aftel Kalender.
Alle reacties Link kopieren
Oh getver...ik kies wel een akelig moment uit voor mijn eerste herhalingspost....



Rot om te lezen Roos, ik lees alweer een flink tijdje mee dus ik volg de commotie nu zeker.



*krijg trouwens die verdraaide ava niet geüpload *
Alle reacties Link kopieren
Geeft niet Solanger. Ik ben vanzelf wel een keer uitgegrommeld
...
Alle reacties Link kopieren
Welkom terug dan maar Solanger. Geen idee wie je voorheen was, maar ik vraag me wel af waarom je in vredesnaam iemand monogamie voorspiegelt als je ook al een ander hebt. Why??



Ach, wat is verslavend? Date is een onderdeel van mijn leven, maar ik heb geen dagelijks shotje nodig. En ook niet wekelijks geile seks. Als je continu die kick zoekt, zal er vast een verslavend element in zitten. Maar ik ervaar dat zelf niet zo.



Rooss, Ah. Stom. Lullig. Maar exit. Next!
Alle reacties Link kopieren
Ik herken je enigzins wel solanger, ik had langere tijd een minnares en toen we beiden er een punt achter hebben gezet dacht ik ook even lekker "rust" te nemen.. maar nu ook alweer actief bezig. Heeft nog geen half jaar geduurd.

Zit toch in 't aart van 't beestje denk ik..



En eerlijk is eerlijk, ik voel me er goed bij. Hoe slecht dat misschien ook klinkt.
Alle reacties Link kopieren
Precies de vraag die ik mezelf ook stel Phoebal! Hoewel het natuurlijk niet zo zwart-wit lag en het ook niet de bedoeling was maar toch. Bottom line komt het er wel op neer dat dit inmiddels gewoon minnaar 3 is terwijl het omliggende scenario compleet is veranderd. En ik blijkbaar niet.



En 2ndman, de aard van het beestje ja....daar lijkt toch wel wat in te zitten. Niet echt iets om trots op zijn maar wel moeilijk te ontkennen ondertussen...



Maar okee, eindelijk wel weer een plaats om mee te kunnen praten over hemelse dates, PAK's en nearly escapes. En ongetwijfeld spiegels en glasheldere commentaren. Das dan wel weer fijn....
Maar waarom kon je niet meteen met je eerste relatie bespreken dat je een andere vent erbij had? Dat is dan toch de kortste klap, lijkt mij. Want nu zit je er helemaal in verstrengeld en moet je je weer in bochten wringen. Of zit hem daar voor jou juist de kick? (en als ik het totaal mis heb zeg het maar hoor!)



He Roos dat is mooi k**! Die verwijten kan ik ook altijd heeeel slecht tegen. Dat je opbouwende kritiek geeft op iets wat ik doe, waar een punt achter zit ala, maar continue met vingers wijzen zonder enig gegronde reden en het vervolgens zelf alleen maar doen. Nee dat haalt echt het bloed onder mijn nagels vandaan.



Maiden jij hebt vast ook een gaatje over.
Solanger, ik snap dat echt niet. Het heeft weinig nut om nu te roepen 'had dit of dat dan gedaan', want nu zit je er middenin. Je weet dat dit niet eeuwig goed kan gaan, hè?



Roos, zwaar balen.
Alle reacties Link kopieren
Terechte vraag hoor, Bosbes.



Toen ik met eerste ging daten (mijn allereerste date na heeeeeele lange tijd) heb ik hem verteld dat ik niet van plan was om serieus te zijn en me meteen al vast te leggen. Hij ging daar toen mee accoord. Er gebeurde van alles en uiteindelijk ben ik met alle andere dates gekapt tot zijn opluchting.



Behalve met deze. Andere kant van het land, we delen een zeldzame hobby, ik was van plan om ermee te kappen, nog één laatste ontmoeting, blablablabla. Slecht, ik weet het. En het gewring in de bochten inderdaad.



Maar ook: de ontsnapping, de vlucht naar een extra geheim leven, exclusief van en voor mij. De luxe van een secret lover. Hmmm. Die ik gebruik als een verdovend middel. Of een stimulerend. En bij voorkeur allebei.



En Canvas.... Ja. Verdorie.
Alle reacties Link kopieren
Rooss, wat jammer dat het zo moet eindigen. Aan de andere kant, a clean cut heals best he. Je klinkt er ook wel goed klaar mee.



En Solanger; hoe vaak zie je je beide mannen? Als in, hoe lang kun je dit nog volhouden? Lover woont aan de andere kant van het land, dat scheelt, kunnen ze elkaar niet tegenkomen



Ik heb morgenavond een date met Rollo. Hij heeft een nieuw plekje op het oog Achter de kroeg was ook wáchten op ontdekking, veel te riskant!

Hij was erg flirterig op de chat net. Jammer dat ik dat zo weer moet wissen, maar ja, safety first he...

Oeh, wat heb ik zin in morgen! Mental note: kleding aandoen die makkelijk zit, hihihi
Alle reacties Link kopieren
quote:Solanger schreef op 01 december 2016 @ 17:49:





Maar ook: de ontsnapping, de vlucht naar een extra geheim leven, exclusief van en voor mij. De luxe van een secret lover. Hmmm. Die ik gebruik als een verdovend middel. Of een stimulerend. En bij voorkeur allebei.





Ontsnapping van wat? Verdovend middel waarvoor? Zit hier niet een dingetje waarom je 'verslaafd' bent aan een minnaar.

Ik weet het niet hoor, ik vind 'het zit nu eenmaal in me/aard van het beestje' altijd een beetje een zwaktebod eigenlijk, een zwak excuus omdat je je niet wil gedragen. Als je huidige relatie wist dat je in het begin niet monogaam was, dan heb je toch al een openingetje om te bespreken dat je die ene toch niet helemaal uit je gedachten kon houden en hem dus nog steeds ziet?



Maiden, dus jij neemt gigantische risico's voor een beetje friemelen achter de kerk? Is het je dat allemaal waard?



Nina, hoe is het met jou? Heb je inmiddels al een beetje eelt op het minnaarleed?



Bluebirdie, als je man het niet wil en jij durft niet meer illegaal, betekent dat dan dat je nu monogaam bent en blijft?
Pfff ik weet het echt niet. Op dit moment wel.

Maar; iets met theorie en praktijk. En verleiding die groot is. En die ik ook wel opzoek.
Alle reacties Link kopieren
Oh nou, dan weet ik het wel
Alle reacties Link kopieren
Oh roosss... Knuffel voor jou.



Wauw. Goeie kaart. Die staat ook op mijn verlanglijstje.
Burn the Taffly!
Alle reacties Link kopieren
Bedankt voor alle knuffels.



Ik ben niet verdrietig merk ik, wel heel erg verbaast. Hij vertrouwde me niet, heeft me ettelijke malen beticht van niet genoeg hebbend aan hem en rondsloerend op zoek naar neuks. Terwijl ik juist zo blij was met de exclusiviteitsrust. En omdat hij mij daar toch alvast van betichtte ging hij zelf maar op sloer.

Zoals een vriendinnetje vanmiddag zo mooi zei "selffulfilling prophecy". Bang om me kwijt te raken dus dan zelf maar destructief doen.

De menselijke psyche blijft me verbazen.



Mooie vragen, Foeps. Zinnig ook.
...
Alle reacties Link kopieren
Hoe ben je er achter gekomen dan Rooss?
Alle reacties Link kopieren
Lief dat je het vraagt Phoebal.

Situatie is nog hetzelfde. "Dag en nacht" appen en elkaar alles vertellen...als gewone vrienden.

Ik geniet erg van ons contact, maar blijf het er soms moeilijk mee hebben dat ik meer wil.
Alle reacties Link kopieren
Dat wilde ik ook weten..
quote:Solanger schreef op 01 december 2016 @ 16:21:

Hallo iedereen,



Nooit gedacht dat ik hier weer mee zou gaan schrijven, weliswaar met nieuwe Nick. Weet niet goed waar te beginnen, heb hier ooit weleens een stukje discussie meegelezen over het verslavende van het hebben van een nummer 2.

Ik vraag me inmiddels af in hoeverre dat ook voor mij geldt.



Even heel kort de grote lijn: na relatiebreuk definitief gekozen voor mijn minnaar. Na een zeer bewogen periode elkaar toch losgelaten.

Besloten tot een periode van feesten en beesten. Maar bloed kruipt blijkbaar waar het niet gaan kan: twee heren die ik tegelijkertijd heb gedate zijn inmiddels uitgegroeid tot twee heuse relaties. De één serieus en met alles er op en eraan, hij weet niets van de ander. De ander als nummer 2, die zelf ook een vriendin heeft en een soort van open relatie. Hij weet alles van de één.



Hoe krijg ik het ook weer voor elkaar? :( Nummer twee is into polyamorie en ik herken wel veel in zijn ideeën. Ben ik eigenlijk polygaam? Een rupsje nooitgenoeg?



Anders dan de vorige keer is er eigenlijk geen gemis in de basisrelatie, dat verwart me nog meer. Het "excuus" waar ik me zelf voorheen mee suste voldoet niet meer.



Is dat herkenbaar voor sommigen? Verslaving aan spanning? Of wat is dit toch?Ja Solanger, dit is herkenbaar. Geen enkel gemis in de basisrelatie en toch behoefte aan meerdere mannen. Ik denk inderdaad dat dat polygamie is. Het gevoel een rupsje nooitgenoeg te zijn heb ik ook wel, ik krijg nooit genoeg van de liefde, de spanning, het geeft me bergen energie. Het is zo'n beetje mijn brandstof, al klinkt dat nogal dramatisch
Alle reacties Link kopieren
quote:Phoebal schreef op 01 december 2016 @ 21:48:

Hoe ben je er achter gekomen dan Rooss?

Tja.

Een knagend geweten doet gekke dingen met de mens.

Hij vroeg notabene om een stukje coaching in de omgang met zijn platonische vriendin. Die dus niet platonisch bleek te zijn. Hij heeft het zelf verteld dus.
...
quote:2ndman schreef op 01 december 2016 @ 16:35:

Ik herken je enigzins wel solanger, ik had langere tijd een minnares en toen we beiden er een punt achter hebben gezet dacht ik ook even lekker "rust" te nemen.. maar nu ook alweer actief bezig. Heeft nog geen half jaar geduurd.

Zit toch in 't aart van 't beestje denk ik..



En eerlijk is eerlijk, ik voel me er goed bij. Hoe slecht dat misschien ook klinkt.Ik denk dat dat wel waar is, het zit "in de aard van het beestje". Niet iedereen heeft behoefte aan meerdere mannen of vrouwen.
Wat apartig Roos.
Alle reacties Link kopieren
Misa, heb je een relatie naast lovers?



Rooss, tjonge... Wat een sukkel...
Alle reacties Link kopieren
Dit is zijn verlies Roos.

Met zijn zwakke rug maar ondertussen...echt hoor

Er is toch iemand op het forum die iets met mannen en kanalen heeft ?
Alle reacties Link kopieren
Yep.

Ik had m ooit verteld dat ik niet zo van het "vreemdgaan vertellen" ben en dat was voor hem onmiddellijk wederom een aanleiding om zeker te weten dat ik dat dus deed. Ik kreeg het niet uit zijn kop, wat ik ook deed. Ik heb in frustratie zelfs wel eens mijn telefoon naar hem gegooid met de applijst open. Echt bizar.



Nogmaals, dat gekut met die ander en de liegerij snap ik, ik weet ondertussen hoe het werkt.

Maar dat iemand je gewoon niet gelooft, damn. Ik heb me de haren uit de kop getrokken van frustratie, niet gelooft worden is zo gemeen, zoveel onrecht.
...
Alle reacties Link kopieren
Nina, hier had hij zijn rug niet echt bij nodig, ze hebben het bed (nog) niet gehaald.
...

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven