Minnaar, deel 34

09-01-2017 21:38 3014 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 33 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.



Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?



Met andere woorden...



Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk ook een beetje open voor andere meningen.



Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen. Bedankt.



Kleine AKL:

Een date is gewoon een date en géén PAK.

Een PAK is een porneauw aftel kalender.

Een PP is een porneauwpaal en de LR zijn de lage regionen.

Dan hebben we nog de Jonge God (JG) en dus ook de Oude God (OG)

Evt de GVGL oftewel God van gelijke leeftijd.



Hou het gezellig.

Of niet

...
Yes. Het leven is niet eerlijk.
Alle reacties Link kopieren
quote:Mike-1985 schreef op 20 januari 2017 @ 10:05:

Als ik iemand een bericht zou willen sturen op Secondlove dan moet ik Premium lid worden. Is dat voor jullie dames gewoon gratis?



Zit nou niet zo te miepen over dat geld jongen. Je wilt neuken toch.

Je gaat straks ook bij de eerste lunchdate toch niet zeuren over hoeveel lunch en koffiedates je nog voor haar moet betalen totdat je genoeg je best hebt gedaan om ook die "klik" te krijgen en niet over te komen alsof je maar aan 1 ding denkt.

Schrijf je in op SL of SF. Paar tientjes en dan flink gaan mailen. Hopen dat je de juiste snaar raakt en er uit gevist wordt. Je hebt de tips hier gekregen.

Of ga Tinderen.
Gut, ik ben het met Gijs eens. Moet niet veel gekker worden.
Alle reacties Link kopieren
Gijs is best wijs!
koekies zijn lekker
Nou niet overdrijven.
Alle reacties Link kopieren
Hohoho... (Als in stop, niet iets met kerst!) Het gaat mij niet om het geld. Ik stel een aantal vragen over SL. Ik wilde alleen even weten waarvoor ik betaal en hoe dat in zijn werk gaat... De site kwam op mij wat verdacht over omdat er erg veel vrouwen op staan. Lijkt me niet gek gedacht toch?
Alle reacties Link kopieren
Is ook niet gek. Heel veel sites werken ook met fake profielen, echt en fake door elkaar dus al heb ik geen idee of Secondlove ook zo werkt. Ik vind 75 euro ook idioot hoor, wacht even op een aanbieding, komt vast van het voorjaar wel, als het bloed sneller gaat stromen en de lammetjes weer dartelen.
...
Er zijn meer van dergelijke sites he, misschien dat de kosten daar lager zijn? Secret Flirt, Victoria Milan, intimatch, cheaters, another love, etc https://www.datingwebsites.nl/dir/vreemdgaan-dating/

En anders probeer je het op sites die niet perse op dating zijn gericht maar waar wel veel gedate wordt (xhamster, i shot myself)
Alle reacties Link kopieren
Dankjewel Marana!
Alle reacties Link kopieren
Mijn grote, stoerige, harige Henk schreef me gisteren dat hij me miste! Dat doet mijn hartje toch wel éventjes smelten... de man blijft me verrassen.

Vanavond gaan we weer lekker spelen met elkaar. Oh en morgen ook.

Volgende week naar de KS beurs, voor mij nog steeds een soort griezelkabinet maar de speelkoffer moet aangevuld worden. En samen met Henk lijkt me dat dan weer een superleuk klusje!
...
Alle reacties Link kopieren
Mijn koffiedate schrijft mij veel. En heel beeldend
The mind, once stretched by a new idea, never returns to its original dimensions
Alle reacties Link kopieren
Heerlijk van die (beeldende) schrijvers! Kan daar mega van genieten. Hier gebeurt dat alleen nog net voor een date. Op de dag zelf is t vooral leuk als we in hetzelfde overleg zitten:)

@Oranje, ik snap je wat betreft die workshop; ik ben gespreksleider van een team waar mijn minnaar in zit en hij moet daarnaast vaak bij mij zijn voor goedkeuring. Dit is pas sinds kort zo en ik vind dat best lastig. "Gewoon" samenwerken gaat prima en tegenwoordig kunnen we onze pauzes prima doorbrengen als gewone collega's en kunnen we ons goed beheersen tot de volgende date. Maandag is t weer zo ver dus ik ga alvast een lekker thema verzinnen:)
Alle reacties Link kopieren
Hij moet ter goedkeuring naar jou toekomen? Wat enorm ongeil.
...
Alle reacties Link kopieren
quote:Rooss4.0 schreef op 20 januari 2017 @ 13:03:

Hij moet ter goedkeuring naar jou toekomen? Wat enorm ongeil.Exact mijn gedachte :(
Alle reacties Link kopieren
Dan ben ik echt blij dat onze zakelijke levens niet zo verwikkeld zijn.
Oh wat vreselijk zeg.

Het verbaast me eigenlijk wel een beetje hoeveel er wordt vreemdgegaan met collega's, dit soort dingen lijken me echt heel vervelend. Dat wat Oranje beschreef leek me al lastig genoeg.
Alle reacties Link kopieren
Collega's ken je vaak goed, je weet hun situatie en het is heel makkelijk flirten op de werkvloer. Heb zelf wel eens flings gehad met collega's maar niet meer dan dat. Het maakt je werk wel nét even leuker, in die zin snap ik het.

Ondertussen weten we hoe onhandig en onverstandig het is. En heel ongemakkelijk als het over is. Het heeft in die zin geen voordelen. Maar ja....
...
En ook dat mensen denken dat anderen het niet door hebben.. Terwijl het vaak al van mijlenver te zien is.
Een fling, wat geflirt, kan ik allemaal begrijpen, maar verder gaan lijkt me echt heel ongemakkelijk.
Mij ook. Zeker als het daarna faliekant de mist in gaat... Zit je dan op je werk met je gezicht in een plooi.
Alle reacties Link kopieren
Het lastige vond ik de spanning en het idee dat andere collega's die zouden opmerken. En nu gaat t dus ietsje lastiger worden vanwege m'n nieuwe taak... maar ja, dan had ik er niet aan moeten beginnen. Ongemakkelijk is t (nog) niet en t maakt t werk zeker spannender.

Zie ook geen voordelen maar toevallig is hij degene bij wie ik zo n woeste aantrekkingskracht voelde dat die niet te negeren was. Mijn ratio is al lang geleden afgehaakt..
Alle reacties Link kopieren
Ook ik worstel hier een beetje mee. Ik merk dat ik veel meer behoefte heb dan mijn vriendin.

Nu ben ik al een x vreemd gegaan. Daarna was de behoefte naar spanning wat minder.

Ik merk aan mijzelf dat het weer terug komt.
Alle reacties Link kopieren
Voor dates en om fake profielen te voorkomen, kan je trouwens het beste snapchat gebruiken.

Zo weet je wie je voor je hebt en kan je elkaar een beetje verbeiden met spontane foto's..
Ben je bij dezelfde vriendin vreemdgegaan? Weet je vriendin hiervan? Is het bespreken van een open relatie een optie?



Snapchat lijkt me echt verschrikkelijk om hiervoor te gebruiken. Wie weet waar die foto's eindigen.
Ik heb jaren geflirt met een collega. Beiden getrouwd. En ik ben in een relatie/huwelijk echt altijd monogaam geweest dus verder dan wat onschuldig geflirt kwam het niet.

Na mijn scheiding, en toen ik daar niet meer werkte hebben we elkaar wel een keer opgezocht. Het moest een keer gebeuren denk ik



Ik zit even in de wilikditallemaalnogwel-denkmodus

Zo erg zelfs dat ik minnaar 1, die nog 1.5 maand in het buitenland zit voor werk vandaag een berichtje heb gestuurd dat ik hem niet meer wil ontmoeten straks.

Lastig; want hij is echt de meest lekkere geilste man die ik ooit heb gezien en in mijn bed heb gehad. 100%vuurwerk!!

Maar als ik het nu niet afkap, wordt het straks alleen maar moeilijker om er een keer mee te stoppen. En ik wil me weer meer open stellen voor een echte relatie. En dat gaat voor mijn gevoel niet samen met het "daten" met getrouwde mannen.



Minnaar 2 is er nog. Daar geldt uiteraard hetzelfde voor. Maar heb ik momenteel veel meer contact mee, dus lastiger van los te komen. Work in progress....

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven