Minnaar, deel 34

09-01-2017 21:38 3014 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 33 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.



Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?



Met andere woorden...



Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk ook een beetje open voor andere meningen.



Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen. Bedankt.



Kleine AKL:

Een date is gewoon een date en géén PAK.

Een PAK is een porneauw aftel kalender.

Een PP is een porneauwpaal en de LR zijn de lage regionen.

Dan hebben we nog de Jonge God (JG) en dus ook de Oude God (OG)

Evt de GVGL oftewel God van gelijke leeftijd.



Hou het gezellig.

Of niet

...
Alle reacties Link kopieren
De grens is overschreden en Zozoe lijkt er vol voor te gaan
koekies zijn lekker
Alle reacties Link kopieren
Details zozoe!



Ik weet inmiddels dat H. sterk genoeg is op me op te tillen. Ik vind t doodeng maar o zo geil. Hij verschuift mijn grenzen langzaam op. Eat is t toch heerlijk om jezelf opnieuw te leren kennen.
ik vind dat gejuich dan wel een beetje jammer moet ik zeggen...
Eens met Marana. Waarom zou je iemand toejuichen die vreemdgaat? Het verdient sowieso geen schoonheidsprijs, maar om nou 'jippie' te gaan roepen...



Zozoe, je hebt heel lang getwijfeld, toch? Waarom nu toch de grens over?
Alle reacties Link kopieren
Marana,

Het was eigenlijk meer een date (Mijn man is paar dagen van huis voor werk en dat gaf mij voldoende vrijheid). Hij heeft een open relatie en ik heb hier 60 km gereden in een voor mij totaal onbekende omgeving, dit vond ik wel zo veilig.

Ik vond het echt enorm eng maar zodra ik hem zag was dat gevoel eigenlijk wel weg.

Foto's zijn toch anders dan echt merkte ik al maar hij is echt good looking



Een klein hapje gegeten, wat gedronken, een klein ommetje gemaakt en toen begon het aardig te regenen. Het was voor mij het moment om toch weer naar huis te gaan en zijn naar de parkeergarage gegaan.

Ik kon mij toch niet bedwingen bij mijn auto en wij hebben daar gezoend. Zijn handen gingen overal naar toe (Dit was ik even zo niet meer gewend ) en hij drukte mij tegen de auto aan. Ik voelde mij gewild, en voelde hem ook, en dat was wel een heerlijk.



Op weg naar huis heeft hij mij nog berichtjes gestuurd terwijl ik zat te denken of ik dit door moet zetten of niet. Ik heb hier even van mogen proeven en mijn lichaam wil meer. Hij ook trouwens.

Ik ben er nog niet helemaal over uit, want de volgende keer zal het dus niet alleen bij zoenen blijven.



Maar ik heb genoten en voor nu zeg ik dat er toch een tweede ronde moet komen
Dit is mijn motto
Dat is het hè, als je eenmaal ervan geproefd hebt, dan wil je meer. Het lukt gewoon niet om het bij één keer te laten. En na die ene keer waarin je verder gaat, wil je wéér. Weer en nog meer. Dat weet je, hè? Als je nu doorzet is er echt geen weg meer terug. Dan ben en blijf je een vreemdganger.
Alle reacties Link kopieren
Toejuichen is ook weer zoiets inderdaad. Trots ben ik er niet op, het was een zoen en een zoen alleen. Wel een heel lekkere zoen en dat was een verademing



Canvas, een goede, maar het is zeker niet over 1 nacht ijs gegaan. Het is al iets wat jaren speelt, het gemis zeg maar.

Nu deed zich ook een kans voor om dit te doen met iemand die mij echt goed weet te raken.

Ik had eigenlijk geen intentie om te zoenen of meer, maar hij kreeg het toch voor elkaar, de boef.



Ik praat dit niet goed, echt niet. Spijt heb ik ook niet. Ik voel mij goed en heb meer energie. Eigenlijk het tegenovergestelde van een spijtgevoel. Waarom kan ik niet echt uitleggen.
Dit is mijn motto
Alle reacties Link kopieren
Je hebt helemaal gelijk Canvas. Dat besef ik ook.
Dit is mijn motto
Alle reacties Link kopieren
Ik praat dit niet goed, echt niet. Spijt heb ik ook niet. Ik voel mij goed en heb meer energie. Eigenlijk het tegenovergestelde van een spijtgevoel. Waarom kan ik niet echt uitleggen.[/quote]



dit vind ik echt heeeeeellll herkenbaar!

Snap precies wat je bedoeld!
Tja, je leest het hier heel vaak. 'Ik word een leuker mens als ik het doe'. 'Mijn man/vriend profiteert er ook van, want de seks thuis is een stuk beter nu'. Het zijn allemaal excuses om het voor jezelf goed te praten. Want je wordt niet geil van je eigen man, je sekst met hem met een ander in gedachten. En je goede stemming komt ook niet omdat je zo gelukkig bent thuis.



Maar ik snap het allemaal wel, hoor. Zeker als je thuis geen intimiteit meer beleeft. Ik neem aan, Zozoe, dat jullie daar al eens grondig over gepraat hebben? Weet hij dat jij dat heel erg mist? Is het bespreekbaar dat jij het buiten de deur zoekt?
Alle reacties Link kopieren
Zozoe, bij mij voelt het ook zo. Waardeloos want eigenlijk zou je je onwijs schuldig moeten voelen.

Maar hoe fout ook, het voelt zo goed om gezien te worden en te merken dat er iemand naar je verlangd. Dat maakt het verslavend en gevaarlijk.
Alle reacties Link kopieren
Canvas,

Ik heb het echt meerdere malen aangekaart. Op dat gebied is mijn man echt een hork en wordt erg kortaf. Hij is heel conservatief en staat voor niets open en kapt het gesprek dan af wanneer ik het ter sprake ben. Let wel, ik kraak hem niet af omwille zijn prestaties, hij was hier vroeger velen malen beter in. Het hoeft nu niet zo nodig meer voor hem en wil er niet echt aan werken.

Nee, het is absoluut niet bespreekbaar met hem.



Remedy en Kralenketting, bizar he? Ik had verwacht dat ik huilend in een hoekje spijt zou hebben. Maar helemaal niets hier van.

Jullie nooit gehad na een paar dagen?
Dit is mijn motto
Alle reacties Link kopieren
Geen echte spijt...

Wel confrontaties en worstelen met je zelf....

Omdat je weet dat wat je doet niet oké is.

Maar wat Kralenketting ook zegt, het goede gevoel maakt het verslavend fijn!
Zozoe, bij mij kwam de spijt destijds ook later. Toen ik in een scheiding zat en niet oprecht kon zeggen wat er nu was. Me besefte hoeveel meer pijn het mijn ex nog zou doen dan de scheiding al deed, als dit bekend zou worden. En toen ik eens bij mijn ouders zat en me bedacht wat zij van mij zouden vinden als ze dit van me zouden weten.

En spijt voor mezelf, toen ik uiteindelijk gescheiden was, dat ik niet 'gewoon' eerst ben gaan scheiden voordat ik aan andere mannen ging proeven. Ook al doe ik het nu niet meer, ik ben wel iemand die vreemd is gegaan, en ik zal dat stempel voor altijd bij me dragen.
Alle reacties Link kopieren
Als dat zo was dan had ik het allang afgekapt.

T is toch alsof je stiekum de lekkere koekjes uit het koekblik kan jatten zonder dat iemand er achterkomt.
Zozoe, is je relatie verder goed? Of twijfel je ook over de rest? Als je hiermee de balans weer kunt vinden tussen een goede relatie thuis (maar dan zonder intimiteit) en een minnaar voor dat ontbrekende stukje, zou ik zeggen: go for it. Wees zorgvuldig in het wissen van je sporen, maar geniet ervan.



Maar als je relatie op meerdere punten wankelt, zou ik eerst heel goed nadenken. Want dit draai je niet meer terug, je man zal het dan altijd afleggen tegen je minnaar. Die is leuk, lekker, ziet jou staan, geeft je waardering en zelfvertrouwen. Als je die stukjes thuis niet krijgt, is het een snelweg naar het einde.
quote:Kralenketting83 schreef op 10 januari 2017 @ 10:42:

Als dat zo was dan had ik het allang afgekapt.

T is toch alsof je stiekum de lekkere koekjes uit het koekblik kan jatten zonder dat iemand er achterkomt.



Maar eens pakt iemand het koekblik in de veronderstelling dat de lekkere koekjes er nog in zitten, want een uur geleden waren ze er nog, en dan zijn ze er niet meer, dan valt het toch op.

Of je vult zelf de lekkere koekjes steeds weer aan, maar dan kost het jou geld en dan voel je je op den duur toch schuldig dat je zoveel geld in koekjes hebt gestoken die je ook in een cadeautje voor je geliefde had kunnen steken.

Of je eet zoveel van die lekkere koekjes, dat je dik wordt, en dan moet je blijven ontkennen dat het van die koekjes komt terwijl anderen toch echt wel zien dat je teveel snoept.
Alle reacties Link kopieren
Marana, dat zijn wel dingen die je tegenkomt inderdaad, scheiding buiten beschouwing gelaten.

Mijn vriendinnen weten dit niet, mijn moeder weet dit niet en ga zo maar door. Maar ik hoef het ook niet te vertellen lijkt mij dus laat ik hen in de waan, hoe ongepast ook. Ik heb eigenlijk geen geheimen voor mijn beste vriendin maar deze bewaar ik toch.

Marana, hoeveel waarde hecht jij aan die stempel? Het is bij een vorige relatie gebeurd maar nu gaat je het niet overkomen. Ik zou het dan als een wijze les willen bestempelen? Is de lading minder zwaar, denk ik.



Hebben jullie, buiten dit forum om, nooit de behoefte gehad om dit te delen? Hoe lekker hij zoent, hoe etc etc...

Ik snap dit topic wel, hier kan je het delen.



Ik snap gewoon niet waarom ik geen schuldgevoel heb.
Dit is mijn motto
Sorry dames, ik weet dat Canvas en ik niet enthousiast meedoen, dat we bitter overkomen, dat we wellicht hard zijn in onze woorden. Maar wij zijn een scheiding en een gebroken gezin verder, en we zien dit in de jaren dat we hier zijn zoveel gebeuren bij mensen die hier enthousiast binnenkomen, dat we daarvoor willen waarschuwen. Achteraf had ik het iig heel anders willen doen.

Heel soms luistert er iemand naar dit soort waarschuwingen, en ik hoop dat meer mensen dat kunnen. Daarom doe ik het.
quote:zozoe schreef op 10 januari 2017 @ 10:49:

Marana, dat zijn wel dingen die je tegenkomt inderdaad, scheiding buiten beschouwing gelaten.

Mijn vriendinnen weten dit niet, mijn moeder weet dit niet en ga zo maar door. Maar ik hoef het ook niet te vertellen lijkt mij dus laat ik hen in de waan, hoe ongepast ook. Ik heb eigenlijk geen geheimen voor mijn beste vriendin maar deze bewaar ik toch.

Marana, hoeveel waarde hecht jij aan die stempel? Het is bij een vorige relatie gebeurd maar nu gaat je het niet overkomen. Ik zou het dan als een wijze les willen bestempelen? Is de lading minder zwaar, denk ik.



Hebben jullie, buiten dit forum om, nooit de behoefte gehad om dit te delen? Hoe lekker hij zoent, hoe etc etc...

Ik snap dit topic wel, hier kan je het delen.



Ik snap gewoon niet waarom ik geen schuldgevoel heb.

Het is nog zo vers, dat jij het nu nog vrij gemakkelijk geheim kunt houden. Hoe langer het duurt en hoe meer je date, hoe moeilijker het wordt om niets te zeggen tegen je beste vriendin. Gewoon omdat je vriendin vraagt wat jij allemaal hebt gedaan nu je man een paar dagen weg is bijvoorbeeld. Nog los van dat je inderdaad wilt delen hoe lekker hij is, hoe geweldig de seks is, etc.



Waarom zwak je het stempel af naar een wijze les? Ik blijf hoe dan ook iemand die vreemd is gegaan. Net als Kraal. En Calysso. En jij.
Alle reacties Link kopieren
Canvas, het is weloverwogen. Tussen de lakens is het gewoon niet zoals het een lange tijd geleden wel was. Hij is mijn eerste echte vriend/man. Ik ken hem al vanaf mijn 18e.

De relatie is goed en stabiel, dat is het niet. Zou nooit bij hem weg willen en andersom ook niet.

De behoeftes liggen alleen erg anders, ver uit elkaar. Dit heb ik al vaak ter sprake gebracht, met fluwelen handschoenen aan benaderd.

Het zit niet (meer) in het aard van het beestje.



Ik mis het gewild zijn, de aandacht, het geflirt eigenlijk allemaal dingen die niet meer gebeuren in de relatie.
Dit is mijn motto
Alle reacties Link kopieren
quote:Marana_ schreef op 10 januari 2017 @ 10:50:

Sorry dames, ik weet dat Canvas en ik niet enthousiast meedoen, dat we bitter overkomen, dat we wellicht hard zijn in onze woorden. Maar wij zijn een scheiding en een gebroken gezin verder, en we zien dit in de jaren dat we hier zijn zoveel gebeuren bij mensen die hier enthousiast binnenkomen, dat we daarvoor willen waarschuwen. Achteraf had ik het iig heel anders willen doen.

Heel soms luistert er iemand naar dit soort waarschuwingen, en ik hoop dat meer mensen dat kunnen. Daarom doe ik het.



Dit is alleen maar te waarderen, voor mij hoef je geen sorry te zeggen. Ik had dit nooit voor mijzelf kunnen bedenken.

Misschien komt het berouw bij mij later nog wel en denk ik aan je post, ik kan gewoon niet begrijpen waarom ik mij hier niet schuldig over voel.
Dit is mijn motto
Alle reacties Link kopieren
Marana, ik mag hopen dat je je ook nog herinnert hoe schoftig je genoot van je minnaars? Voel je je echt gestempeld, getekend door het leven omdat je met anderen geneukt hebt? Ik snap de goede bedoelingen maar ze doen me wel een beetje aan een exroker denken die frisheid pleit of een exgokker die op de barricade gaat voor een flipperkastvrij bestaan. Je mag best vertellen waar je zelf vandaan komt, maar daarna is het wel klaar toch?

Al snap ik dat absurde gejuich van Zoetjer ook niet maar goed, die is waarschijnlijk niet wijzer zullen we maar zeggen.
...
Alle reacties Link kopieren
Marana, natuurlijk heb je gelijk, de stempel zal altijd zo blijven, ik vond dat het nu beetje 'zwaar' overkomt bij iets wat in je vorige relatie is gebeurd.

Toen deed je het, nu komt dat niet meer ter sprake bij je, je bent het niet meer. (Zo zie ik dit dan hoor)



Goed punt voor de rest, ik geloof ook stellig dat je hierin langzaam in wordt getrokken en dat het op een gegeven moment te ver is gegaan, dat je dagen alleen maar uit leugens bestaan, tegenover iedereen ongeveer.



Ik waardeer je waarschuwingen echt wel hoor en misschien helpt het mij ook onbewust.



Ik laat dit paar dagen even berusten en misschien komt er toch geen tweede ronde. Zoals je schreef, het is nog erg vers en ik zit op een wolk nog.
Dit is mijn motto
Alle reacties Link kopieren
quote:zozoe schreef op 10 januari 2017 @ 10:58:

[...]





Dit is alleen maar te waarderen, voor mij hoef je geen sorry te zeggen. Ik had dit nooit voor mijzelf kunnen bedenken.

Misschien komt het berouw bij mij later nog wel en denk ik aan je post, ik kan gewoon niet begrijpen waarom ik mij hier niet schuldig over voel.

De dames die zich schuldig voelen stoppen er onmiddellijk mee of beginnen er niet aan, dat is gewoon het denksysteem van de mens. Bij jou voelt het goed en is er geen ruimte voor schuldgevoel, misschien komt dat nog, misschien niet.

Waarschijnlijk kun je het ook prima rechtpraten voor jezelf, je hebt dit verdient toch? En met je man valt niet te praten. Tja, dan zou ik me ook niet schuldig voelen.
...

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven