Minnaar deel 35

26-04-2017 18:47 3006 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 34 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.



Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?



Met andere woorden...



Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk ook een beetje open voor andere meningen.



Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen. Bedankt.



Kleine AKL:

Een date is gewoon een date en géén PAK.

Een PAK is een porneauw aftel kalender.

Een PP is een porneauwpaal en de LR zijn de lage regionen.

Dan hebben we nog de Jonge God (JG) en dus ook de Oude God (OG)

Evt de GVGL oftewel God van gelijke leeftijd.



Hou het gezellig.

Of niet

Haha het grappige ze verwachten het allemaal.. dat je naast hun niet nog van een ander snoept.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb zelden of nooit een minnaar die exclusiviteit van mij verwacht. Dat vind ik ook een beetje gek eigenlijk.
...
Ik kom dus alleen de verkeerde tegen.
Alle reacties Link kopieren
Ik vind dat best raar Truus, dat jouw minnaars dat allemaal vragen. Zijn ze zelf single of in een relatie?



Ik heb het ook in de swingerswereld wel gehoord trouwens, twee stellen die heel veel met elkaar afspreken, en waarvan het ene stel dan aan het andere stel vraagt om niet met anderen te daten. Vind ik ook raar. Ik leg mijn eigen partner geen exclusiviteit op, waarom zou een ander stel dat dan wel mogen 'eisen'?
Nee zitten allemaal in een relatie. Anders begin ik er niet aan, gezien ik zelf ook getrouwd ben.



Begin begrijpen ze het maar al snel komt de verwachting dat ik naast hun geen andere meer zie. En als ik dan toch die behoefte zou hebben het bij zoenen te laten.

Trouw in de ontrouw, zullen we het maar noemen..
Truus, ik had dat ook, snel op minnaars uitgekeken raken. Na een date of drie was ik ze standaard wel beu. Is niks mis mee, toch?



Wat die trouw in de ontrouw betreft, heeft dat misschien te maken met condoomloos willen neuken?
Canvas is dat inmiddels verminderd? Wel iemand ondertussen bij wie je langer zoet bent.



heeft de daad dan al wel plaatsgevonden? Merk nu dat ik inmiddels iemand 3x heb ontmoet maar heeft zich nog geen moment voorgedaan om all the way te gaan. Wel inmiddels een datum. En merk dat mijn aandacht nu al minder is dan in het begin..





Condoomloos doe ik niet.. met 1 iemand wel gedaan maar was meer dat we elkaar even zouden zien een korte date, maar het liep een beetje uit de hand. Ook gelijk de laatste x inmiddels weet ik dat hij save is maar doe het liever met condoom.
Nee, bij mij is dat eigenlijk nooit verminderd, behalve bij één iemand. Met hem had ik tussendoor geen contact, en dat werkte gek genoeg wel. Nu een nieuwe minnaar, eens even kijken hoe dat gaat verlopen. Oh en ja, met die drie dates bedoel ik ook echt drie dates, inclusief horizontaal en alles.
Wanneer is iemand een minaar? Hoop dat deze nieuweling Je langer zoet houdt.



Hahahahaah duidelijk.

Nee opzich hou ik het contact wel langer vol maar het is niet meer zoals het begin..





Momenteel 3 kerels met wie ik het leuk heb.



OG 1 Eerste date konden we al niet van elkaar afblijven. Inmiddels 3 x gezien waarvan dates we van elkaar hebben genoten en datum staat al gepland.

Ik had in het begin echt moeite met weinig contact, inmiddels eraan gewend.. hij is wel echt heel leuk.



OG2. Inmiddels 3 x ontmoet leuke man is het ook heel leuk mee. Pak telt 8 dagen daarmee. Maar hij wilt te vaak afspreken dat voelt nu als een bepaalde druk.



JG.. Heel anders dan de mannen die hier bovenstaan. Heel rustig maar laat meer van zichzelf zien.. Bezig met een date plannen. Hij heeft nu nog mijn focus haha





Wat klinkt dit fout trouwens.
Alle reacties Link kopieren
Doe je het stiekem anoniemetruus?
Ja, man weet nergens van.
Jeetje, dan kun je wel veel tijd vrijmaken. Levert dat geen problemen op? Ik had destijds een open relatie, dat scheelt een stuk. Nu single.
Alle reacties Link kopieren
Pfff hoe doe je dat met drie minnaars, ik vind het met 1 al lastig en moeilijk plannen
Alle reacties Link kopieren
Overigens heb ik juist het tegenovergestelde, ik kan me juist maar op 1 focussen en voel geen ruimte voor anderen. Meerdere tegelijk zou ik lastig vinden.
Klopt. Ik werk vanuit huis dus plan mijn tijd zelf in dus ben wat flexibeler..



Maar merk dat het ik nu de druk voel met de dates.

Maar ik merk gwn dat 1 niet de aanvulling geeft op wat k zoek.



Misschien dat JG het voor elkaar krijgt.



Canvas ik ben heel voorzichtig. Wis mijn sporen goed uit
Truus, je spreekt dus ook thuis af, of dat niet?
Alle reacties Link kopieren


Even zwaaien!! Happy new topic!!!
Dulcissime, totam tibi sibdo me...
Alle reacties Link kopieren
Hoi Allemaal,

Ik lees al even mee, maar lees zoveel herkenbaars, dat ik toch maar een account aangemaakt heb.



Hier sinds een half jaartje aan het sl-en met hier en daar een koffiedate. Nu sinds een maandje een ontzettend leuke man ontmoet waarbij we vanaf het eerste uur een dikke vette klik hadden. Heeel lekker dus. Alleen.... nu is er nog iemand op mijn pad gekomen, wow, echt zo'n ontzettend lekker ding. Twijfel.... wat te doen.... afspreken of toch bij die ene houden... nou als ik dan toch al fout bezig ben, dan toch maar eens een ontmoeting plannen. En die kriebels... niet van de lucht! Met het gevolg dat we van de week afspraak nummer 2 hadden in een hotelletje... daar zit ik dan.... van niks... naar 2!

Ik ben overigens getrouwd, al heel wat jaartjes. Prima huwelijk, alleen qua sex mist er iets. Dat is niet de frequentie, maar het ontdekken is er niet. Manlief geniet van hetgeen we hebben, en heeft niet de behoefte om te experimenteren. Al zovaak met voorstellen gekomen, maar als dat niet ontvangen wordt, dan houd het op. Nu dus dit ernaast, zonder dat manlief er weet van heeft. Het stomme is, ik had nooit gedacht dat ik dit zo makkelijk zou kunnen. Zonder enige vorm van schulgevoel whatsoever...



Soms denk ik wel... boelinnie wat ben je slecht... maar als ik dan aan dat lekkers denk... tja, dan kan ik alleen maar grijnzen! Erg?
Canvas nee. Toevallig OG1 bij mij thuis geweest anders zou het 8 weken er tussen zitten tussen date 2-3. Inmiddels is date 3 heel kort geweest bij mij thuis.



Maar ook de laatste x heb dat gwn liever niet.
Truus, ik zou het als echtgenoot nog erger vinden dat het bedrog thuis heeft plaatsgevonden, imho. In jullie eigen bed. Mannen pikken sporen niet zo snel op, zoals een ander geurtje of het bed dat een keer extra verschoond is, maar buiten dat vind ik het gewoon niet kies. Hebben jullie kinderen? Zo ja, niet bang dat die onverwachts binnenlopen?



Boelinnie, welkom. Heb je wel eens met je man gepraat over wat jij mist in de seks tussen jullie?
Alle reacties Link kopieren
Canvas, ja... regelmatig. Maar dat draait altijd uit op niks. Dan belooft hij beterschap, maar dat is 'n maandje of wellicht twee. Dan moet ik na verloop van tijd toch weer gaan "zeuren" en daar heb ik het helemaal mee gehad. Ik wil ook wel eens verrast worden, ik wil niet altijd 't voortouw nemen. Iets nieuws, iets anders... dus... tja...

Voel ik me daarom niet schuldig?
@ boellineke ik herken precies wat jij bedoeld!
@ canvas.. bedoeling was gewoon even elkaar te zien omdat we elkaar hadden gemist.. maar liep uit de hand op de bank. Intentie was er niet lust wel.

Maar niet voor herhaling vatbaar..
@ canvas kids waren op school.
Ik heb het één keer meegemaakt dat een kind onverwachts thuiskwam. Mijn minnaar van toen haalde me net op om samen weg te gaan, hij stond uit het zicht en is een kast in gedoken. Jeetje, wat voelde ik me slecht, ook al was ik single. De kans bestaat altijd dat er een les uitvalt, dat kind ziek thuiskomt, iets vergeten is, een tussenuur heeft... ik noem maar een paar dingen.



Boelinnie, schuldgevoel komt meestal pas nadat het is uitgekomen. De meeste vreemdgangers die hier schrijven hebben er geen last van.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven