Niet genoeg bevredigd!

23-08-2013 00:21 127 berichten
Alle reacties Link kopieren
Goedenavond luitjes,



Ik zou graag met jullie mijn kant van het verhaal laten lezen. Ik voel me niet genoeg bevredigd...



Mijn vriend en ik zijn 2,5 jaar samen waarvan 1 jaar samenwonend.

In het begin ging alles goed, ook op seksgebied. Tot ongeveer een jaar geleden de oninteresse toesloeg vanaf zijn kant. Ik mag hem graag, en ben nog helemaal verliefd op hem. Hij ook op mij, dat geloof ik. Alleen is het probleem vooral dat hij vaak moe is door zijn werk. Een tijdje geleden is hij begonnen met zijn nieuwe baan, die enorm veel energie vergt. Dat begrijp ik ook allemaal best, maar elke keer weer word ik erbij betrokken. Want kijk, ik ben pas 18 en qua seksgebied was hij de eerste jongen waar ik echt het bed mee deelde. Ik vind seks helemaal leuk en wil het dan ook wel regelmatig doen. Maar helaas, hij niet. Hij is 23 jaar en ik vind het eigenlijk helemaal niet normaal dat hij maar weinig zin heeft. 1 á 2 keer in de week hooguit, máár dan moet hij wel zin hebben, anders gebeurt het nog niet. Ik vind dit ontzettend jammer.. Ik hoef echt niet elke dag seks. Maar om de dag of in ieder geval 4 keer in de week vind ik toch wel een goede richtlijn. Vaak als ik aanstalten maak dat ik zin in hem heb,  merkt hij de hints niet, of zegt weer ruw dat ie geen zin heeft. Of nog erger, zijn penis word slapper tijdens het pijpen. Ik vind dit zo erg dat ik hem vraag wat ik verkeerd doe. Dan zegt hij dat ik niks verkeerd doe maar dat hij er ook niks aan kan doen. Ik kan wel janken als dat gebeurd. Want ik krijg toch het gevoel dat ik mijn eigen vriend niet eens opgewonden krijg, of dat hij mij gewoon een vette afknapper vind. Ik heb al heel vaak geprobeerd om met hem te praten over wat ik nou zo vervelend vind. Maar dan zegt hij alleen maar dat ik ook alleen maar aan mezelf kan denken, dat ik maar eens in zijn schoenen moet staan. Ik weet het, hij werkt hard, maar ik ook. Daarnaast volg ik nog een opleiding en doe het huishouden altijd. Hem zul je nog geen stofzuiger vast zien pakken. 'S avonds als hij thuis komt staat het eten voor hem klaar en zijn kleren worden gewassen. Wil hij voetbal kijken, dan respecteer ik dat. Wil hij weg, hij gaat maar. Ik snap niet dat hij kan zeggen dat ik alleen maar aan mezelf denk. Want ik denk alleen maar aan hem. Of dit of dat wel goed komt... Maar dan wil ik ook mijn stukje ontspanning en dat vraag ik dan aan hem. Maar hij wijst mij af. Ik hou ervan om te knuffelen, om hem bij me te voelen als ik ga slapen.. Maar hij gaat met de rug naar me toe liggen of raakt mij niet eens aan. Ik baal er zo ontzettend van dat ik als 18 jarige al een seksleven heb van een jarenlang getrouwd stel. Ik beb ten einde raar hoe ik nu nog tot hem door kan dringen. Ik hou van hem, wil hem niet kwijt, maar ik weet ook niet of ik dit nog jaren lang zo kan volhouden...



Greetz!
Alle reacties Link kopieren
quote:iris1969 schreef op 23 augustus 2013 @ 12:07:

[...]



Ja daar had ik inderdaad ook al aan gedacht, maar ik vind dat een zeer onaardige en afwijzende manier van duidelijk zijn (die zij ook totaal niet begrijpt, dus erg duidelijk is hij niet).



Zelf praat ik liever dingen uit en dat werkt uitstekend voor ons.Maar hij had al gezegd dat hij geen zin had en moe was, en zij gaat toch pijpen, bijvoorbeeld. Als ik thuis zeg dat ik geen zin heb en moe ben en m'n vriend gaat toch beffen, dan keer ik me in het vervolg ook liever om. Dat is toch over iemands grenzen gaan? Andersom zou je al van aanranding spreken.
Later is nu
Overigens denk ik dat jullie te vroeg "moedertje en moedertje" zijn gaan spelen en dat je gewoon weer lekker op jezelf moet gaan wonen en met hem moet gaan daten. Dat geeft jullie beiden lucht.
quote:Dreamer schreef op 23 augustus 2013 @ 13:07:

[...]





Maar hij had al gezegd dat hij geen zin had en moe was, en zij gaat toch pijpen, bijvoorbeeld. Als ik thuis zeg dat ik geen zin heb en moe ben en m'n vriend gaat toch beffen, dan keer ik me in het vervolg ook liever om. Dat is toch over iemands grenzen gaan? Andersom zou je al van aanranding spreken.Ja dat ben ik met je eens, maar hij doet keer op keer zo afwijzend. Dat is niet erg communicatief en effectief.
Alle reacties Link kopieren
Maar zij dringt ook keer op keer aan, zo te lezen.
Later is nu
Alle reacties Link kopieren
Als je serieus genomen wilt worden, moet je de ander z'n gevoelens ook respecteren en serieus nemen. Het lijkt er nogal op dat door ontstane patronen de spiraal naar beneden gaat in deze relatie. Jammer maar helaas.
Later is nu
Eens, ik vrees dat ze haar onzekerheid over het feit of hij nog genoeg van haar houdt afmeet aan het aantal keer dat ze sex hebben en daarom komt ze steeds van een koude kermis thuis. Beiden maken ze zich hierbij schuldig aan slechte communicatie in mijn ogen.
Alle reacties Link kopieren
quote:iris1969 schreef op 23 augustus 2013 @ 13:02:

[...]

Iedereen is alleen verantwoordelijk voor zijn eigen shit vind jij goed advies? Wat een geestelijke armoede zou dat zijn zeg als alle relaties zo zouden werken.



Niet alleen een heel klein stukje ergens uitnemen he?

Als je alle adviezen hier en op andere topics van SM kent , en dan nog deze mening hebt prima.
quote:Lilith75 schreef op 23 augustus 2013 @ 13:16:

[...]





Niet alleen een heel klein stukje ergens uitnemen he?

Als je alle adviezen hier en op andere topics van SM kent , en dan nog deze mening hebt prima.Yep, ik vind bij alles zo ongeveer het omgekeerde goed advies, want ik vind het een koude en gevoelloze manier van denken.
Alle reacties Link kopieren
Ik denk wel dat Iris de strekking van de meeste posts van Meds kent



EN als je het heel droog leest "iedereen is verantwoordelijk voor z'n eigen geluk" dan kan het egoïstisch over komen, maar je kunt het ook anders zien. Iemand kan nog zo z'n best voor je doen, als jij dit zelf niet zo ziet of ervaart, kun je nog steeds ongelukkig zijn.



Als je ongelukkig wordt van iemand anders, kan dat vaak liggen aan hoe jij woorden en gedrag van die persoon opvat en hoeft het niet per se te liggen aan die persoon zelf. Sommige mensen trekken alles in het negatieve of betrekken alles op zichzelf (ik doe iets niet goed, want hij wil iets niet.. terwijl hij gewoon moe is) Daar kan je wat mee.



In een fijne relatie houd je natuurlijk wel zoveel mogelijk rekening met elkaar, maar besef je ook dat jouw eigen perceptie van en reactie op woorden en gedrag echt voor jezelf zijn.



Als hij elke dag z'n vuile sokken op de grond gooit, jij zegt dat je daar verdrietig van wordt en hij blijft het doen, kun je denken dat hij niet van je houdt, want hij blijft die sokken op de grond gooien. Het kan ook zijn dat hij het belang van die sokken niet ziet, denkt 'ik ruim dat straks wel op' en hij vergeet het, en dat het niets maar dan ook niets te maken heeft met zijn liefde voor jou
Later is nu
Alle reacties Link kopieren
Ohw wat herken ik veel uit mijn vorige relatie. Je bent zo vreselijk onzeker tweety, dat lees ik in alles. Uit je eigen onzekerheid ga je moederen en temperen en als iets niet aantrekkelijk is is dat het. Je moet niet alles goed vinden wat hij doet, in het huishouden gaat hij niet veranderen en hoe graag je het ook wilt je kan niet verwachten dat hij dingen gaat doen omdat jij dingen voor hem doet. Jammer genoeg werkt dat niet zo.



Ik ben nu een jaar vrijgezel, opgelucht, doe zoveel leuke dingen geniet, jij geniet niet. De perfecte relatie bestaat niet, van jezelf houden wel.



Ik heb me 6 jaar de put in laten praten, niet omdat hij dat bewust deed, nee omdat ik me aantrok dat ik wel dingen moest doen en daar voor mijn gevoel niks voor terug kreeg. Achteraf kreeg ik genoeg, maar niet wat ik wilde.



Alles heb ik geprobeerd, praten, aangeven hoe ik me voelde, boos worden, ruzie maken. Het werkt allemaal niet, als je relatie goed zit hoef je niet voor jezelf op te komen, hoef je je niet constant aan te geven hoe je je voeld, wat je wilt, hoe je het wilt.



Je bent 18, kies voor jezelf, maak lol en geniet. Dan kom je vanzelf op een punt dat je waardering krijgt voor wie je bent en ontmoet je vanzelf iemand die accepteert hoe je bent
Alle reacties Link kopieren
quote:Dreamer schreef op 23 augustus 2013 @ 13:07:

[...]





Maar hij had al gezegd dat hij geen zin had en moe was, en zij gaat toch pijpen, bijvoorbeeld. Als ik thuis zeg dat ik geen zin heb en moe ben en m'n vriend gaat toch beffen, dan keer ik me in het vervolg ook liever om. Dat is toch over iemands grenzen gaan? Andersom zou je al van aanranding spreken.Als hij dat gezegd had ging ik niet pijpen nee. Hij heeft het niet gezegd en vind het blijkbaar ook wel prima dat ik het doe. Maar dan tijdens van dan word het slapper. Dus dan hoeft het van mij niet echt meer omdat hij merkt dat het slapper word en dus daarop als een plank blijft liggen. Hij zegt niet vaak dat hij niet wil, hij laat het het fysiek weten. Blijft hij liggen, heeft hij geen zin. Draait hij om, ook niet. Maar dan vraag ik hem er vervolgens naar waarom hij omdraait of dergelijke, dan zegt hij dat hij moe was. Maar dat kan hij dan ook op dat moment zelf zeggen, en het niet lichamelijk duidelijk maken. Ik moet mij eerst even uitsloven voor hij laat 'weten' dat hij geen zin heeft.
quote:tweety95 schreef op 23 augustus 2013 @ 13:25:

[...]





Als hij dat gezegd had ging ik niet pijpen nee. Hij heeft het niet gezegd en vind het blijkbaar ook wel prima dat ik het doe. Maar dan tijdens van dan word het slapper. Dus dan hoeft het van mij niet echt meer omdat hij merkt dat het slapper word en dus daarop als een plank blijft liggen. Hij zegt niet vaak dat hij niet wil, hij laat het het fysiek weten. Blijft hij liggen, heeft hij geen zin. Draait hij om, ook niet. Maar dan vraag ik hem er vervolgens naar waarom hij omdraait of dergelijke, dan zegt hij dat hij moe was. Maar dat kan hij dan ook op dat moment zelf zeggen, en het niet lichamelijk duidelijk maken. Ik moet mij eerst even uitsloven voor hij laat 'weten' dat hij geen zin heeft.Dat lijkt wel een vorm van straffen. Wat vernederend.
Alle reacties Link kopieren
Ik denk dat zoals het nu staat het een verhaal word van deal with it. Ik moet mij verder maar niet meer druk maken, en maak hem wel duidelijk dat we allebei ons eigen ding doen, en af en toe rekening houden met elkaar. Iets meer afstand zal wel niet verkeerd zijn en doet mij hopelijk ook nadenken over wat ik nu verder precies wil. En hem ook.
Alle reacties Link kopieren
Tweety afstand nemen en meer je eigen ding doen is goed, maar je blijft in een patroon hangen. Jij bent niet gelukkig met jezelf, je waardeert jezelf niet, jij blijft je toch aanpassen. Dan kan je nog vinden dat het voor de rest een schat is, maar ik ben bang dat je eerst wat zelf kennis op moet gaan doen.



Mijn ex was/is ook een schat, hij ging vreemd, kreeg wat met de ander. Ik neem hem niks kwalijk, ik was niet dat onbezorgde meisje wat ik was toen we wat kregen. Ik chaotisch, hij netjes en opgeruimd. Op het moment dat ik voor mezelf koos en ondanks mijn HBO studie mijn hart volgde en voor mezelf begon in de beautybranche, ging het echt mis.



Ik zit nu in een wereld waarin ik mensen leer kennen die mij leuk vinden om mij, die hier op bezoek komen en weten dat er dan nog afwas staat. Waar ik geen sorry hoef te zeggen als ik iets lomps doe of geen tijd heb. En ik weet zeker dat de eerst volgende die ik tegenkom, mij de moeite waard vindt met mijn goede en slechte eigenschappen en ik hem.
Alle reacties Link kopieren
Dat weet ik. Maar door meer afstand te nemen hoop ik te ontdekken wat ik nu echt precies wil, verwacht en wat ik nou zoek. Of dit nou wel met hem is, of zonder hem. Misschien stel ik mij wel te erg aan waardoor ik het als een écht probleem beschouw, terwijl dit door misschien iets verder te kijken helemaal niet zo is. Ik zal dit eerst moeten ondervinden voor mezelf, voordat ik kan zeggen dat het over is tussen ons. Ik hou van hem, en kan hem niet zo makkelijk opgeven zonder er eerst goed over na te denken.
Alle reacties Link kopieren
Jij stelt je niet aan, nooit denken, nooit zeggen. Jij wil het anders dan hem en hebt andere verwachtingen, dat is je goed recht.



Goed dat je deze stap neemt en je moet er ook zelf achter komen. Bij mij duurde het 6 jaar en nam niet eens zelf de stap



Je bent nog jong, komen nog genoeg pijnlijke levenslessen die je zelf moet ervaren. Succes ermee tweety en onthoud altijd dat jij de moeite waard bent
Alle reacties Link kopieren
ik heb niet alle reacties gelezen maar jeeeemig tweety je bent ACHTTIEN!!!!!! je hoort te genieten, te studeren, uit te gaan alles maar niet huishouden / huwelijkje spelen. ik heb er verder geen woorden voor...
Alle reacties Link kopieren
Dankjewel voor de lieve woorden liefkind
Alle reacties Link kopieren
Ik ben het met pinky 8 eens. Het is veel te vroeg om al met die dingen bezig te zijn op deze leeftijd. En als je dan toch de stap zet om zo te leven is het wel zo fijn om de taken in ieder geval te verdelen. Want als het huishouden enkel draaiend blijft door jou.. Dat is verre van ideaal. Behalve voor hem natuurlijk.



Ik denk dat het zeer belangrijk is om te bednken of dit echt is wat je wilt. Zoiets gaat aan je knagen en dan ga je er misschien steeds meer mee zitten totdat het fout gaat.
quote:iris1969 schreef op 23 augustus 2013 @ 13:21:

[...]



Yep, ik vind bij alles zo ongeveer het omgekeerde goed advies, want ik vind het een koude en gevoelloze manier van denken.Lekker gek mens ben je toch.
Alle reacties Link kopieren
quote:sabbaticalmeds schreef op 23 augustus 2013 @ 18:52:

[...]



Lekker gek mens ben je toch.
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
Even een update:



Vandaag hebben we een heel fijn gesprek gehad. Ik heb nogmaals verteld wat ik onprettig vind en hij voelde zich aangevallen en werd dus ook even boos op mij. Inderdaad misschien wel terecht, kan vaak bot uit de hoek komen, maar ik kon het even niet anders verwoorden.

Wat er precies is gezegd houd ik op dit moment liever even voor mij aangezien er nóg gevoeligere kwesties tussen zitten.

Maar anyway, ik heb hem wel even gewezen op het negeer gedrag in bed. Heb duidelijk vermeld dat ik een knuffeltje niet zie als aanleiding voor seks maar dat ik fijn vind dat hij uit zich zelf naar mij komt. Dat hij het aangeeft wanneer hij geen zin heeft, dit dan doet met woorden en niet met daden voor ik mij uitsloof. Na dit alles besproken te hebben, hebben we iets bedacht wat misschien wel even werkt tussen ons. We gaan een tijd geen seks hebben ook al hebben we er zin in. Dit om de seksuele spanning naar elkaar toe op te krikken en dan hopelijk alles een beetje spannender te maken. Hij zegt mij ook wel te begrijpen, en dat hij er zelf ook erg van baalt dat hij steeds zo moe is e.d. Dus we hebben dit maar afgesproken. Mocht dit niet werken dan zullen we weer een gesprek moeten hebben of onze relatie dan nog wel een toekomst heeft. Misschien werkt het voor 1x goede seks en dan is weer terug bij het oude, maar zonder proberen zullen we het nooit weten. Voor nu houd ik de moed er maar in, en ga ik dit weekend lekker naar mijn vriendinnen
Alle reacties Link kopieren
Tweety, waar is hij precies zo moe van? Ik vind 23 geen leeftijd om altijd moe te zijn. Hoe veeleisend is zijn baan dan wel niet qua uren?
Alle reacties Link kopieren
quote:barbabiene schreef op 24 augustus 2013 @ 03:13:

Tweety, waar is hij precies zo moe van? Ik vind 23 geen leeftijd om altijd moe te zijn. Hoe veeleisend is zijn baan dan wel niet qua uren?Dit dus, als je 23 bent kun je de hele wereld aan, en een nacht doorhalen en de volgende dag werken is dan geen probleem.
Alle reacties Link kopieren
Mijn vriend is installateur/bouwvakker. Hij staat 's ochtends 6u op om vaak half 8 te beginnen. Hij is dan vaak tussen half 6 en half 7 weer thuis.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven