Onzeker in bed

18-01-2015 23:44 9 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik schrijf dit topic omdat ik echt niet weet wat ik moet.

Ik ben een meisje van 19 en ben nu een half jaar samen met mijn vriend.

In mijn vorige relatie van twee jaar heb ik nog nooit seks gehad, maar mijn nieuwe vriend van 26 wel. Mijn eerste keer seks was met hem, in het begin was ik heel verlegen maar ik dacht dat dit wel over zou gaan. Helaas dus, ik ben nog altijd heel gespannen. De seks is wel beter en het is niet dat het niet fijn voelt, maar ik durf niks. Niet uit mezelf, hem pijpen? Dan moet hij het echt vragen. Kreunen? Nee. Bovenop? Nee. Zijn nek kussen? Nee. En dit zijn maar kleine dingen. Ik durf het niet omdat ik bang ben dat ik wat fout doe. We hebben het hier al over gehad en hij zegt dat ik niks fouts kan doen, maar ik durf het gewoon niet. Ik ben zo bang dat ik het niet goed doe dat ik eigenlijk de seks verpest, want sorry, maar ik denk niet dat het normaal zo gaat. Als ik een paar slokjes op heb durf ik wel meer maar ik ga me niet telkens lamzuipen.

Ik denk dat het gewoon een kwestie is van doen en over je angste komen, maar iemand misschien tips?
Het lijkt me dat je het beter zult doen door juist níet te verstijven. Dus als je bang bent het verkeerde te doen, moet je íets gaan doen . Oh en neem alsjeblieft geen voorbeeld aan porno. Das overdreven.
Als je niet relaxt bent zou ik dat aangeven bij je partner, jammer voor hem maar op deze manier is er voor jou weinig aan. Kennelijk ben je nog niet genoeg op je gemak met deze persoon of met seks. Trek daar je eigen conclusie maar uit. Laat je in ieder geval niet aanleunen dat het moet omdat het 'nou eenmaal zo hoort'
Zoals je zelf al zegt is het een kwestie van doen.

Dat kreunen heb ik ook nooit gedurfd.

Dat was altijd heel awkward, want eigenlijk ''moest'' ik wel kreunen maar ik hield het binnen uit schaamte.

Daardoor kwam er dus wel eens een raar geluidje uit



Bij mijn nu-vriend kreun ik wel, en het voelt echt heerlijk om dat eindelijk te durven uiten.

Dat inhouden is namelijk niks, zoals je hierboven wel kunt lezen.

Oja als je uit jezelf niet kreunt dan is er natuurlijk niks aan de hand, zijn zat mensen die niet kreunen.

Maar als het er eigenlijk wel uit 'moet', let it goooo!

Kun jij je lekker laten gaan, en je vriend zal het vast ook leuk vinden



Geeft je vriend je veel complimentjes?

Als je onzeker bent, kan dit echt heel erg helpen.

Mijn vriend deed/doet dat wel, en dat heeft er echt voor gezorgd dat ik zelf ook veel meer initiatief neem en zelfverzekerder ben in bed.



Maak je niet te veel zorgen, probeer de spanning de kop in te drukken en leef je lekker uit meid

Met de tijd zal het beter gaan, en zul je ook merken dat je er veel meer van geniet.

Spreek uit ervaring.



Succes!
Alle reacties Link kopieren
Je bent 19. En heb nu met je nieuwe vriend van 26 jaar pas je eerste seksuele ervaringen.

Logisch dat je nog een beetje terughoudend bent. Alles is toch een beetje nieuw voor je en je moet nog wennen.



Dus niets om je druk over te maken. Al doende leert men en durf je er ook beter van te genieten. Het krampachtige zal langzaam-maar-zeker plaats maken voor een situatie waarin je meer ontspannen bent. Je meer vertrouwd met hem wordt en dus vanzelf ook meer gaat durven.



Dus eigenlijk niets om je druk over te maken. Iedereen heeft in de begin / ontdekkingsfase van seks wel de nodige dingen meegmaakt. Bijvoorbeeld mislukte seks, bang om iets te doen, verstijven van angst. En voor mannen b.v. te snel klaar komen van de spanning of hem juist niet omhoog krijgen. Ieder man of vrouw heeft zo die opstart probleempjes. Je hebt het voordeel dat je vriend 26 jaar is. En waarschijnlijk al wat meer ervaring. Anders zaten jullie allebei met opstartproblemen.



Niet druk om maken. Het gaat steeds beter worden. Relax en geniet.
Alle reacties Link kopieren
volgens mij moet je gewoon genieten wat er met jullie is.niet.
Ik herken dat wel van toen in net seksueel actief was. Is inmiddels, ruim 20 jaar later wel over hoor.



Het is over gegaan bij mijn derde sekspartner, een beetje meer ervaring en superverliefd. Het ging vanzelf. Met hem ben ik ook getrouwd.
Alle reacties Link kopieren
Logisch lijkt me zo.

Het is je eerste ervaring, je moet zelf nog ontdekken wat je lekker vindt en wat je lekker vindt om hij hem te doen. En geloof me, ook dat gaat veranderen. Probeer samen op ontdekkingstocht te gaan, maar doe niets tegen je zin. En geniet, da's het belangrijkste
some of the best moments in life are the one's you can't tell anyone about
Alle reacties Link kopieren
Misschien wat kleinere stapjes nemen met vrijen, het wat rustiger aan doen? Kijk bij elke stap verder of het lukt om te ontspannen. Lukt dat niet, dan wacht je met de volgende stap tot je je wel ontspannen voelt. Begin voorzichtig, je hoeft niet meteen de hele kamasutra te proberen, of zelfs niet penetreren oid als je je daar niet fijn bij voelt.



Of misschien denk je dat het hoort om te vrijen, maar wil je het niet? Of nog niet? Of niet met hem? Of ben je wat onder de indruk van zijn ervaring? Ik gooi maar een balletje op, soms is het moeilijk om gevoelens goed te plaatsen...
Snel internet vraagt niet per se om een snelle mening

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven