Parenclub, Swingen, (Thuis)date vragen en ervaringen deel 16

15-07-2014 13:04 3009 berichten
Alle reacties Link kopieren
Een nieuw deel van het parenclubtopic.



Hier kun je je vragen, tips en ervaringen kwijt over Parenclub (pc), Swingen of (thuis)date.



Dit topic is puur informatief bedoeld voor serieus geïnteresseerden. Op topic komen dus de nieuwsgierig en de (zeer) gevorderden samen. Een ieder kan zijn/haar ervaringen hier plaatsen danwel van commentaar voorzien.



Schroom niet, maar kijk eerst even na of je vraag niet al veel vaker is gesteld of beantwoord!



In het vorige topicdelen van "Parenclub, Swingen: vragen, ervaringen, etc." kunnen beginnende swingers al flink wat informatie lezen over swingen, het bezoeken van clubs en over thuisfeesten.



Even een link naar laatste topic Deel 15
Delen doe je samen
Alle reacties Link kopieren
Dat is toch iets anders dan? Dat antwoord had hij dan een jaar geleden ook gekregen.
Lijflied: Somethin' in my mouth - Gare du Nord
Alle reacties Link kopieren
Leuk om alle verhalen hier door te lezen! I

k vind t leuk even mijn gedachten te delen hier. Ook prettig om t allemaal even op te schrijven (mn gedachten ordenen) omdat het nou niet echt iets is wat ik even met een vriendin/collega bespreek of met mijn moeder 😳



Mijn man en ik zijn ons aan het oriënteren op pc’s.

We zijn al meer dan de helft van ons leven bij elkaar en ook elkaar eerste en enige sexpartner.. Op zich mooi en het werd de laatste jaren steeds leuker in bed dus niets mis mee op zich.



Maarrr...

Vooral bij mij was er al langer een verlangen naar meer, anders, stouter, met anderen... IETS...! Het ook uitspreken naar mijn man vond ik moeilijk op de één of andere manier.

Mijn man merkte natuurlijk wel de verandering bij mij en vond dat totaal niet erg.. :-)



Een paar maanden geleden, tijdens een ontspannen dag in de sauna, heb ik mijn verlangens uitgesproken... dat alleen was eigenlijk al een opluchting en ook even genoeg voor dat moment. Mijn man was in in eerste instantie niet superenthousiast, hij had twijfels op t vlak van vertrouwen, beschadigen van onze relatie en dat soort dingetjes.

Af en toe hadden we het erover. We fantaseerden... en vorige week ging de *’kogel door de kerk’... Ik heb totaal niet gepusht en maar gewoon afgewacht wat er gebeuren zou. Het kwam nu dus eigenlijk bij hem vandaan... echt het initiatief om een keer te gaan kijken bij een pc.



Vanaf die tijd van alles gelezen erover... Gefantaseerd samen en steeds meer zin gekregen erin.

Vooral heel wat ‘wijzer’ geworden door dít draadje. We gaan naar de fun4two maar wanneer weten we nog niet. Even kijken hoe t uitkomt in agenda met werk en andere dingetjes.



Gisteren heb ik een paar hakken gekocht... loop ik normaal nooit op maar voor deze gelegenheid wel leuk... Gelijk geshowd natuurlijk met mooie lingerie... voelde goed! Pornohakken noemt mijn man ze :-)



Ik heb er echt superveel zin in en kan het me eigenlijk nog amper voorstellen... dat we dit echt gaan doen. Alle verhalen van doorgewinterde swingers hier... en wij als beginners. Maar ja, een begin moet er zijn. De voorpret nu is ook al heerlijk.



*ook met veel interesse het topic swingen en religie gelezen want we zijn christen. Dat is ook wat het ingewikkelder maakt, om daar een weg in te vinden. Ik heb veel aan alle reacties daar om voor mezelf dingen helder te krijgen... geen exacte wetenschap natuurlijk en erg persoonlijk maar t helpt!
Wat leuk, Curious! Heel veel plezier. Het zou een mooi begin zijn als jullie de eerste keer alleen met elkaar seksen en gewoon eens kijken wat de sfeer met jullie doet. Ik kan me mijn eerste keer nog heel goed herinneren, dat was reuzespannend...



Laat je nog even weten hoe het was?
Alle reacties Link kopieren
Leuk Curieus!! En zo herkenbaar; zo ging het met mij en mijn man ook :D Spannend allemaal hè! Wij zijn ook naar de Fun4Two geweest als eerste keer, en hebben de eerste keer alleen elkaar helemaal opgevreten Pas de keren erna wisten we wat meer wat het inhield en gebeurde er meer met anderen. :p



Veel voorpret gewenst!
Wat leuk en spannend Curious... ook wij zijn elkaars eersten en zijn begonnen in de Fun.

Ik kan het me nog steeds herinneren...leuk dat jullie ook eens gaan kijken!



Misschien vind je de topics van Tinkerbell ook leuk, daar kletsen we ook over elkaars eersten en hoe verder.



Geniet van de voorpret, die is zooooo heerlijk!
Alle reacties Link kopieren
Ik heb mijn spannende angst opzij gezet en ben afgelopen zaterdag als debuut naar Fata Morgana geweest.

Ik had beloofd een soort van beschrijving te geven als ik geweest was. Nou, hierbij dan hoe ik het gehad heb.



Ik had de geprinte routebeschrijving meegenomen. Men zegt dat de TomTom het niet kan vinden. Na het inschrijfritueel werd mij de weg gewezen waar de omkleedruimte was. Omkleden in een spannend setje. Echter nog niet in lingerie. De Fata had een jubileum te vieren. Ze bestonden 15 jaar geloof ik.



Het was wel erg spannend zeg. Hoe zal het zijn vroeg ik mij vooraf steeds af. Maar al snel begon ik mij meer en meer op mijn gemak te voelen. Ik had wel veel te ontdekken. Wel af en toe bukken en uitkijken in de soms smalle gangen ha, ha. Eerst een paar drankjes aan de bar gedronken. Maar de muziek stond behoorlijk luid dus tijd om de club eens te gaan ontdekken. De kamertjes waren nog niet bezet. Het was ook nog vroeg. Maar zag er wel leuk uit.



Eerst eens het mooie bubbelbad in wat ik al snel was tegengekomen. Wel even vreemd dat je uit de doucheruimte zo naakt de trap af het bad in gaat. En er dan een aantal paren ongegeneerd naar mij kijken. Daar moet ik wel even aan wennen. Water was heerlijk warm en ik ging tegen de rand hangen op een vrij plekje. Wat me opviel was dat de paren mij steeds aankeken. Zou een vrouw alleen dan toch iets vreemds zijn? Ik merkte dat een paar contact zocht. En binnen no-time stonden ze naast mij. Ze begonnen een heel spontaan gesprek. Alsof we al jaren bekenden van elkaar waren. Was wel ontspannend. Ik vertelde dat dit de eerste keer voor mij was in een parenclub. Ze stelden gelijk voor om mij een rondleiding te geven.



Na een tijdje kletsen in het bad er weer uit. Douchen en aankleden. Daarna hapje eten en daarna omkleden voor de drescode. Lingerie dus. Wij omkleden in een pikant setje. Voelde me super vrouwelijk ha, ha. En ik had echt nog niet alles gezien. Massagetafels, SM ruimte, donkere kamer. Erg spannend allemaal. Wat mij opviel was dat mensen wel keken maar ik nergens werd lastig gevallen. Heel netjes allemaal.



Daarna heerlijk en lang gedanst. Ik kon rustig de vloer op en veel stellen betrokken mij erbij. Danste ik in eens niet alleen maar met zijn drietjes. Heerlijk. Daarna weer douchen, bubbelbad en kijken of er nog wat te zien was. Er was nu wel aktie op de matrassen in de kamers. En boven de dansvloer was een soort van overloop met een groot bed. Daar was een stel bezig. Ik ben even blijven kijken. Daarna weer door. Een soort van grote kamer waar een aantal stellen met elkaar bezig waren. Ik vond het eigenlijk vreemd dat ik zomaar stond te kijken. Voelde mij net een soort van gluurder. Maar ik wist ook dat men het niet erg vond. Dat maakte het wat makkelijker om mij over dat vreemde gevoel heen te zetten.



Veel paren maakte een praatje met me en waren heel vriendelijk. Ik hoorde dat je de donkere kamer aan de ene kant in kon gaan en de andere kant weer uit. Dus ik achter een stel aan die daar in ging. Helemaal donker. Alleen een klein noodlampje om de deur te vinden. Ik hoorde dat er meerdere paren aanwezig waren. Op de tast voelde ik dat er een soort nisjes waren waar mensen in konden staan. Ik meende ook een groot bed te voelen. En ja, onderweg voelde ik wel wat handen zacht over mijn lichaam strelen en voelen. Maar okey, dat was natuurlijk ook wel een beetje te verwachten natuurlijk ha, ha. Snel er weer uit.



Drankje, hapje en weer bubbelen. Dat is wel heel lekker. En daar weer contact gekregen aan een ander paar. En heb me een beetje los laten gaan met vooral de vrouw en een beetje de man. Maar verder dan zoenen en voelen ben ik niet gegaan hoor ha, ha. Maar door de alcohol durfde ik wat meer dan ik mij van tevoren had voorgesteld. Vervolgens weer een rode oren momentje langs de kamertjes. Oeffffff.



Is het mij bevallen? Jazeker. Heerlijk ontspannen. Geen moment echt eng gevonden. Wel heel spannend natuurlijk. En een beetje spelen met een stel waarmee het klikt is erg spannend en leuk. Dus zeker voor herhaling vatbaar.

Ik hoop dat ik niet te langdradig ben geweest en jullie er met lezen doorheen zijn gekomen.
Wat gaaf, Sproetenmeisje! Heel stoer van je
Alle reacties Link kopieren
quote:theemok schreef op 24 maart 2015 @ 15:25:

Wat gaaf, Sproetenmeisje! Heel stoer van je Ja, dat is het ook eigenlijk wel. Ik ben best wel trots op mijzelf dat ik het aandurfde. De spanningen gierden vooraf soms echt door mijn keel. Maar ja, als je nooit iets durft gebeurt er ook nooit wat natuurlijk.
En de volgende keer dat je in je eentje gaat, zijn de zenuwen minder en de lol alleen maar groter.



Mijn ervaring als allenige dame in een club is dat parenavonden voor mij avonden met weinig actie zijn. Ik dring me niet op, ik wacht tot een stel me uitnodigt om erbij te komen, en dat gebeurt maar zelden. En als het gebeurt, wordt er maar even met me gespeeld en focust men zich daarna weer op elkaar. Het is me maar een keer gebeurd dat ik helemaal mee mocht doen, alles erop en eraan. Ik ga daarom liever naar avonden waarop single heren mogen komen, dan kan ik de leukste eruit kiezen
Alle reacties Link kopieren
Leuk, Sproet! Stoer dat je de doka in ging, daar blijven wij meestal ver bij vandaan Mok!



Je hebt even lekker kunnen snufflen, sfeertje proeven, wie weet wat er een volgende keer gebeurt. Leuk dat je een fijne eerste ervaring had!
...
Grappig dat je dat schrijft Mok...ik zou nl. zelf niet snel een dame alleen aanspreken.

Puur om het feit dat het door velen als een soort van 'roofgoed' gezien wordt.



Ik wil de dame niet tot last zijn...al zou ik best heel graag kennismaken met sommige dames.
Ja ik vind het best lastig op een parenavond. Single heren gaan vaak naast een stel zitten/liggen en beginnen wat te strelen in de hoop dat ze erbij mogen. Ik vind dat zelf best indringend om te doen. Ik ben wel eens aangesproken door een stel dat me stoer vond, met hen heb ik een topavond beleefd. Maar dat zijn echt uitzonderingen.
Jijvoelt je dus geen 'roofgoed' .... en Rooss? Hoe is jouw ervaring daarin?



Ik heb weleens een profiel voor mijzelf gehad op bijv. sdc....niet normaal wat er dan gebeurt ,echt niet sexy!
Roos gaat niet alleen, we gingen in het verleden wel eens samen, maar dan niet op een parenavond.



O dat geloof ik graag, dat je dan binnen de kortste keren de meest ranzige voorstellen om je oren krijgt... Ik zweer bij SF en SL, daar zijn de heren doorgaans best netjes, hoewel er ook tussenzitten... die zwiep ik gelijk mijn inbox weer uit.
SF en SL....ik heb het weleens geprobeerd maar er staan binnen no-time -tig berichtjes, kost me best veel tijd om echt te reageren.



Verder wil ik eigenlijk best over het onderwerp 'als vrouw alleen naar een pc' kletsen, maar dat is echt off-topic....
Oh Curious, ik ben benieuwd hoe jullie het ervaren....zelf ben ik ook nog altijd bij mijn eerste bedpartner, ( ben ook een eigen topic begonnen). Ik ben eigenlijk bloednieuwsgierig naar jullie ervaring als jullie geweest zijn. Enjoy weet dit,haha. Ik ben haar met mijn vragenvuur aan het bestoken...Ik hoop dat jullie er iets over schrijven. Veel plezier!
En sproetenmeisje: LANGDRADIG??? Ik heb jou hele verhaal bijna zonder adem te halen gelezen! Wat een lef!! Dat je dat durft?!! Eerlijk: onder het lezen alleen al heb ik stress! Een aardappel in mijn keel haha. Maar ik bewonder je moed en je hebt het mooi omschreven...
Alle reacties Link kopieren
Ik vind dat niet off topic hoor Enjoy, dit topic gaat over parenclubs en feestjes in de breedste zin van het woord toch? Als men het hier storend vindt kan er altijd nog een nieuw topic geopend worden.



Ik ben inderdaad nog nooit alleen geweest, zou het ook niet 123 doen denk ik. Wat dat betreft vind ik Mok echt super kordaat en dapper hoor. Ik zou wel mensen aan durven spreken maar in mijn up aan de bar met mijn roseetje met ijs nah, dat vind ik niet echt wat.

Gelukkig hoeft het ook niet. Ik ga gráág met Mokje, Vince en wie weet nog een aardig heerschap die kant op.
...
Ik vraag me wel af hoe stellen dat ervaren, als er een single vrouw rondloopt. Vind je dat storend, zou je het opdringerig vinden als ik jullie benader? Dat is voor iedereen natuurlijk anders, maar wat zijn de ideeën daar over?
Alle reacties Link kopieren
quote:theemok schreef op 24 maart 2015 @ 20:31:

Ik vraag me wel af hoe stellen dat ervaren, als er een single vrouw rondloopt. Vind je dat storend, zou je het opdringerig vinden als ik jullie benader? Dat is voor iedereen natuurlijk anders, maar wat zijn de ideeën daar over?



Ik kan natuurlijk alleen maar voor onszelf spreken, maar wij zouden het helemaal niet vervelend vinden om door een leuke single dame aangesproken of benaderd te worden, integendeel zelfs.



Voor de rest geldt denk ik hetzelfde als bij een koppel: gewoon even kijken of er een klik is of niet. Dat is bij een single eigenlijk ietsje makkelijker dan bij een koppel, want bij een koppel moet je van 2 kanten een dubbele match hebben. Niet dat het heel vaak voorkomt, maar soms heeft een van ons wel zoiets van "jammer, zij wel maar hij niet" (of andersom).



Stoer dat je t gedaan hebt sproetenmeisje, leuk verslag !
quote:theemok schreef op 24 maart 2015 @ 20:31:

Ik vraag me wel af hoe stellen dat ervaren, als er een single vrouw rondloopt. Vind je dat storend, zou je het opdringerig vinden als ik jullie benader? Dat is voor iedereen natuurlijk anders, maar wat zijn de ideeën daar over?



Een single vrouw vind ik absoluut niet storend of opdringerig, ik sta er juist voor open maar benader haar juist niet omdat ik me niet wil opdringen... let wel! Ik vind het sowieso vaak lastig om op iemand af te stappen, maar een single dame net iets lastiger omdat ik dus het gevoel heb dat zij veel lastig gevallen worden.



Hmmm als ik dit zo schrijf denk ik wel; waarom eigenlijk niet? Maar goed...
Alle reacties Link kopieren
quote:Enjoy73 schreef op 24 maart 2015 @ 22:16:

[...]





Een single vrouw vind ik absoluut niet storend of opdringerig, ik sta er juist voor open maar benader haar juist niet omdat ik me niet wil opdringen... let wel! Ik vind het sowieso vaak lastig om op iemand af te stappen, maar een single dame net iets lastiger omdat ik dus het gevoel heb dat zij veel lastig gevallen worden.



Hmmm als ik dit zo schrijf denk ik wel; waarom eigenlijk niet? Maar goed...Herkenbaar. Maar eerlijk gezegd komen wij bijzonder weinig single dames tegen in de Fun. Of ze zijn er wel maar denk je dat manlief net even naar de bar is oid. Of dat ze al met een ander stel is en daarom liever niet lastig gevallen wil worden door anderen. Eigenlijk allemaal aannames die nergens op gebaseerd zijn.
quote:Enjoy73 schreef op 24 maart 2015 @ 22:16:

[...]





Een single vrouw vind ik absoluut niet storend of opdringerig, ik sta er juist voor open maar benader haar juist niet omdat ik me niet wil opdringen... let wel! Ik vind het sowieso vaak lastig om op iemand af te stappen, maar een single dame net iets lastiger omdat ik dus het gevoel heb dat zij veel lastig gevallen worden.



Hmmm als ik dit zo schrijf denk ik wel; waarom eigenlijk niet? Maar goed...Ja Enjoy...ik zie jou toch echt als iemand met lef! Haha..
Alle reacties Link kopieren
Na een tijdje te hebben meegelezen op dit forum, zullen wij nu ook maar eens een duit in het zakje doen met een korte review.



Afgelopen zaterdag zijn we voor het eerst naar de Fun4two geweest. We gingen al wel een tijdje naar erotische dance feesten maar dit was de eerste keer dat we naar een échte parenclub zijn geweest.



Na het lezen van alle discussies op dit (en andere) forum dachten we een behoorlijk goed beeld te hebben van wat we konden verwachten, en dan met name met betrekking tot het aanwezige publiek (wat je gaat meemaken weet je natuurlijk nooit van tevoren). De zaterdagavond zou dé avond zijn om aantrekkelijke, jonge stellen te ontmoeten. Hier zou de Fun om bekend staan.



In de rij bekroop ons al het gevoel dat dit wel eens niet helemaal het geval zou kunnen zijn. Maar goed, bij binnenkomst zie je natuurlijk maar een klein aantal van de aanwezige gasten, dus vol goede moed gingen we naar binnen. We werden vriendelijk ontvangen en kregen een korte uitleg waar we ons konden omkleden en onze spullen kwijt konden. Na alles in het kluisje gezet te hebben zijn we richting de dance area gegaan. Toen we binnen kwamen was in één oogopslag duidelijk dat het geen avond vol jonge, knappe stellen zou worden. De gemiddelde leeftijd was ruimschoots 40+ (in sommige gevallen ruim 50+). Het aantal stellen dat in onze leeftijdcategorie viel was op één hand te tellen. En we kunnen jullie verzekeren; het 'screenen' op uiterlijk is zeker niet meer aan de orde.



Aan het begin van de avond hebben we eerst een beetje de kat uit de boom gekeken en een paar drankjes aan de bar gedaan. Wat een ontzettend leuk en attent barpersoneel! Op de dansvloer werd het al lekker druk er werd goede muziek gedraaid, dus ook bij ons gingen de voetjes al vrij snel van de vloer. We hebben wat gedanst en gedronken tot het omkleed-nummer klonk. Heel even gewacht en toen snel naar boven om ons in een wat spannendere outfit te hullen. De sfeer bij de kluisjes was goed en we hebben erg gelachen met een dame die door twee anderen letterlijk in een korset werd gehesen.



Eenmaal terug op de dansvloer zagen we geen mensen waar we meteen een klik mee voelden dus zijn we maar verder op verkenning gegaan. In de erotische ruimtes boven was al best wat gaande, maar om boven genoemde redenen was het voor ons niet echt een inspirerende omgeving.



Uiteindelijk zijn we in het bubbelbad beland en raakten we aan de praat met één van de weinige stellen van onze leeftijd (begin 30). Zij waren ook voor het eerst en hadden precies hetzelfde gevoel als dat wij hadden. Er was echt een leuke klik en na het bubbelbad zijn we nog even gezellig wat gaan drinken. Uiteindelijk zijn we met z'n vieren nog 'even' boven gaan kijken en in één van de (afgesloten) ruimtes beland. Dat mondde uit in in een hele leuke, sexy ervaring en heeft echt onze avond gered.



Al met al hebben we een erg geslaagde avond gehad en is het voor ons zeker voor herhaling vatbaar. We hopen echter wel dat we de volgende keer leuker/aantrekkelijker publiek treffen. Uiteindelijk heb je natuurlijk maar een paar leuke mensen nodig voor een geslaagde avond, maar voor ons heeft het wel invloed op de totale ervaring. Bij feestjes als Be Privileged kan je je alleen al een hele avond vermaken met het kijken naar al die prachtige, sexy mensen (laat staan als je ze aan de haak slaat ).



Overigens complimenten aan al het personeel (van bardames tot DJ tot portier). Wat een ontzettend vriendelijke en attente mensen. Dit is (helaas) tegenwoordig in het uitgaansleven echt een uitzondering, helemaal top!
Hai Grand finale! Bedankt voor je review. Ik weet nu dat de Fun4 2 in ieder geval super personeel heeft! Ik ben blij voor jullie dat jullie toch een geslaagde avond gehad hebben. Sowieso vind ik het knap dat jullie op jullie leeftijd dit willen/ durven. Eigenlijk ben ik blij te horen dat het publiek dus al wat ouder is...past in onze categorie.Persoonlijk vind ik een prachtig lichaam( slank/ afgetraind/noem maar op) veel minder belangrijk als een goede uitstraling, persoonlijkheid. En er moet een klik zijn.Gelukkig denkt iedereen er anders over!!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven