Seks met je huisgenoot

20-06-2016 03:51 50 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hii ik ben 3 maanden geleden verhuisd en woon nu samen met 2 huisgenoten beide zijn jongens. Opzich bevalt het erg goed en kunnen het goed vinden met z'n drieën. Nou is er alleen het probleem ontstaan dat ik mij aangetrokken voel tot één van de 2. Niet dat ik verliefd op hem ben maar puur en alleen fysiek. We kunnen enorm met elkaar lachen, alleen de spanning die er naam mijn mening hangt maakt het soms ongemakkelijk. Ik krijg moeilijk hoogte van hem omdat er toch een kleine taal barrière is aangezien hij Engels spreekt en hij ook 10 jaar ouder is als ik. Mijn vraag is dus sowieso heeft iemand ervaring met zo'n situatie, en is het überhaupt slim met je huisgenoot naar bed te gaan.
Nee.
Wat vind je zelf?
Alle reacties Link kopieren
Blijkbaar vind je het zelf niet zo'n goed plan, anders had je dit topic niet geopend. Ik weet niet of het slim is, het kan ongemakkelijk worden als het op niets uitloopt. Aan de andere kant ben je vast de eerste niet die wat begint met een huisgenoot.
Als ik alleen maar dingen gedaan had die slim waren, was m'n leven een stuk minder opwindend geweest.



Gewoon doen. Het is maar seks hè.
quote:Amand schreef op 20 juni 2016 @ 06:06:

Gewoon doen. Het is maar seks hè.



Als je er zo over denkt, dan zeg ik ook: gewoon doen!



Bedenk echter wel dat, wanneer je toch gevoelens voor hem krijgt maar het wordt niks, je er als huisgenoot wel tegen moet kunnen als hij andere meiden meeneemt etc.
Alle reacties Link kopieren
Absolute no go.
Silence is golden. Duct tape is silver.
Alle reacties Link kopieren
Vrouwen denken nou eenmaal meer met hun hersenen, mannen met een ander lichaamsdeel...
Veel meiden houden zichzelf voor de gek, door tegen zichzelf te zeggen dat het alleen om de seks gaat, terwijl ze gevoelens voor een jongen hebben. Als dat bij jou zo is, dan zou ik het niet doen want dan raak je geheid gekwetst als blijkt dat het voor hem wel alleen seks is.

Als je zeker weet dat het alleen seks is voor jou, waarom niet.
Alle reacties Link kopieren
Niet slim.



Wat denk je zelf?
This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage.
Niet aan beginnen. Het is niet iedereen gegeven om luchtig met seks om te gaan en dan wordt het allemaal ontzettend pijnlijk voor je.



Bovendien kunnen mannen wel eens heel bot gaan doen na een scharrel en daar zit je ook niet op te wachten toch?



Geniet gewoon van de spanning en het flirten. Dat is ook heerlijk.
Waarom niet? Ik zou wel eerst zorgen dat er duidelijkheid tussen jullie is waar het om gaat. En je daaraan houden.
Alle reacties Link kopieren
Sinds wanneer hebben we sex omdat het slim zou zijn?



Als jullie allebei zeker weten, dat het alleen voor de leuk is, kan het

Bedenk je even, hoe je het vindt, als hij het vrijdag met jou doet en als je dan zaterdag ineens kunt meegenieten, dat hij het met een ander doet. (Als je in 1 huis woont, is dat slecht prive te houden) Als je dat niet erg vindt, gewoon doen
Alle reacties Link kopieren
quote:vivamien schreef op 20 juni 2016 @ 06:33:

Vrouwen denken nou eenmaal meer met hun hersenen, mannen met een ander lichaamsdeel...Spreek vooral voor jezelf.. Als ik een lekkere vent zie denk ik ook niet met m'n hersenen..
viva la vida!
Alle reacties Link kopieren
quote:Gladius01 schreef op 20 juni 2016 @ 07:45:

[...]





Spreek vooral voor jezelf.. Als ik een lekkere vent zie denk ik ook niet met m'n hersenen..Correctie.. "de meeste vrouwen"
Alle reacties Link kopieren
nee, niet doen
I can't control the wind but I can adjust the sail
explore, dream & discover
Ik heb het destijds ook gedaan en nu hebben we twee dochters.
Gewoon lekker doen!

Maar zoek dan gelijk een nieuwe kamer, of een nieuwe huisgenoot, want die tweede jongen zal zich het derde wiel aan de wagen voelen. Alsof hij de hele dag naar porno kijkt maar niet mee mag doen. En daar komen problemen van.



Niks zo irritant als twee huisgenoten die drie keer per dag liggen te krikken. En as die tweede jongen ook nog eens een oogje op je heeft dan zijn de rapen gaar.
Niet aan beginnen want je komt elkaar daarna altijd weer tegen. En zelfs al wordt het wat dan zit je het met probleem dat Kadanz schetst.
Alle reacties Link kopieren
Ik zou er niet te moeilijk over doen. Je bent jong, hij wil, jij wil. In het allerergste geval zoek je een andere kamer Studiegenoten kom je ook elke dag tegen of mensen van je vereniging of van je sportclub. Zo kun je het met niemand meer doen
Hallo?!
Alle reacties Link kopieren
was je van plan je er tegen te gaan verzetten als ie je grijpt?
very metal
Alle reacties Link kopieren
quote:Amand schreef op 20 juni 2016 @ 06:06:

Als ik alleen maar dingen gedaan had die slim waren, was m'n leven een stuk minder opwindend geweest.



Gewoon doen. Het is maar seks hè.Precies dit eigenlijk.
Alle reacties Link kopieren
Jullie beide moeten bereid zijn om op korte termijn te verhuizen omdat de ander wel eens verliefd zou kunnen worden op een ander.



En het moet puur fysiek zijn wanneer je al weet dat er verder geen toekomst in zit.



En in dit geval, met die andere jongen als huisgenoot, kijk eerst eens even hoe hij staat. Die gaat het echt niet leuk vinden als jij en Engels met regelmaat liggen te ketsen terwijl hij nergens zijn zaad kwijt kan. Vooral als jullie twee het puur voor de lust doen en er verder geen liefdesband is, want dan heeft hij ook zoiets van waarom laat je je door hem wel neuken en door mij niet, als er verder toch geen gevoelens bij komen kijken. Dat kan de sfeer in het huis op scherp zetten.
Disclaimer: All presented text are opinionated and present only a written account of my mental state at that time.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb voor mijn huidige vriend ook gescharreld met een huisgenoot. Het verschil daarbij was wel dat ik een studio heb en dus alleen de gang met hem moet delen. Wij hadden de afspraak dat we niet exclusief waren maar het niet bij de ander in zouden wrijven als er eens iemand anders bleef slapen. Dat ging prima.



Toen ontmoette ik mijn huidige vriend en werd het ingewikkelder, hij werd toch jaloers omdat ik nu niet meer beschikbaar was. Heeft een tijdje geduurd, inmiddels kunnen we gewoon weer met z'n drieën een avondje tv kijken of kletsen oid. Het is wel echt belangrijk om duidelijk naar elkaar te zijn.



En tja, het kan gewoon fijn zijn om iemand te hebben die 's nachts naast je ligt. Probeer er anders eens een gesprek over aan te gaan met hem?
Natte tosti..
Alle reacties Link kopieren
quote:Koettie schreef op 20 juni 2016 @ 10:17:

[...]



Precies dit eigenlijk.Het is ook niet erg om "niet-zulke-slimme dingen" te doen, maar best slim om soms ook eens ergens van te voren over na te denken. Toch?

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven