SEKSKLETS 47

23-11-2012 11:50 3024 berichten
Alle reacties Link kopieren
Welkom op het 47e deel van de seksklets!



Buiten is het koud, maar hier steken we de haard en de kaarsjes aan,

kruipen we gezellig op de matrasjes en maken we het gezellig!



Kletsen over seks, daten, sloeren, sletten en alles eromheen,

bijna alles mag en kan op een paar kleine puntjes na:



- je mag niet hengelen, dat betekend dat je den stijve binnenbroeks houdt en den natte keurig bedekt met een lapje

-je mag hier geen porneauwgrafische materialen tentoonspreiden.

-je mag hier kletsen en slowchatten en elders niet!



Veel plezier op nieuwe klets!
A dirty mind is a joy forever
Alle reacties Link kopieren
Waarom zou discussiëren niet goed zijn voor de sfeer? Als ieder andermans mening respecteert, dan is het ok toch? Ik ben oprecht benieuwd naar waarom Tamara dat vindt, want ik snap het niet en wil dus graag de andere kant horen.
Alle reacties Link kopieren
quote:mr_timid schreef op 08 januari 2013 @ 14:43:

Roos en Cake, gewoon even om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen, hebben jullie eens in de 2 á 3 maanden in de agenda staan om de klets op te schudden (for good or bad)? Ik vind het rete gezellig als jullie meeschrijven maar soms lijkt het alsof jullie hier binnen komen rijden als de moraalridders en vervolgens links en rechts wat verwijten uitdelen die op dat moment ook in jullie richting gesteld kunnen worden....en Roos toen jij hier nog heel driftig meeschreef was jij ook altijd benieuwd naar de achtergrond van mensen, het is geen eis, maar vragen ernaar mag toch?

Ik vind het een top idee! Rooss, zullen we even agenda's trekken??



Maar nee dus. Absoluut niet. Ik kom hier binnenvallen wanneer ik daar zin in heb en anders niet. Ja, dat is vaak als Rooss er is, want Rooss heeft humor, dus dan weet ik dat het in ieder geval even gezellig zal zijn.

En binnenvallen om de moraalridder uit te hangen?! Alsjeblieft zeg! Als je een beetje leest wat ik schrijf, weet je dat ik nauwelijks een moraal heb. Ik sta voor alles open, echt, maar wel graag beargumenteerd.

Dat wat je schrijft over bevragen, prima! Kan ik me in vinden. Even de nieuweling het hemd van het lijf vragen (wat ook de meest idiote vragen mogen zijn, want een beetje lol mag best) en vervolgens meenemen in de klestsfeer. Als de nieuweling echter dingen privé wil houden, moet ook prima zijn. Dat is volgens mij het punt waar Tamara (en god weet wie hier nog meer allemaal) en ik anders over denken. Ik hoef niet perse van iedereen de karaktertrekken, interesses en thuissituatie te weten en vind ook dat dat niet op het vaste lijstje van voorstellen staat. Ik vind zelfs dat er geen vast lijstje van voorstellen hoort te zijn. Maar goed, ik val in herhaling. Samenvattend: bevragen, tuurlijk, prima, helemaal goed. Voorstellen, wat een onzin.



Oh en trouwens als je vindt dat ik verwijten maak, doe even met me mee dan. Vertel even wie wat waar.
Alle reacties Link kopieren
Ik ging even weg... Nieuwe poging!
Alle reacties Link kopieren
Oh en nog één opmerking. Vind je het retegezellig als wij meeschrijven? Echt?? Ik zie jou nooit meeschrijven als ik hier ben. Sterker nog, zodra Rooss en ik hier zijn, haakt 80% van de schrijvers af... Zo lijkt het althans. Wat vind je zo gezellig dan en waarom kom je op dat moment niet meeschrijven?
Alle reacties Link kopieren
Cake, zegt dat misschien iets over jullie "olifanten in een porseleinkastgedrag"? Wat mij betreft wel namelijk
Alle reacties Link kopieren
Wat? Dat je afhaakt als wij komen? Oh, dus toch niet zo gezellig. Mag je gewoon zeggen hoor, want ik ervaar het hier namelijk niet als porseleinkast, precies waarom ik op Viva schrijf.



Maar daar kwam ik niet voor. Rooss, even hier, net zo makkelijk, ik heb 'm ik heb 'm ik heb 'm!!!! Zo fucking blij!!! Hij is zoooooooooooooooooooooooooooo mooi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OMG!!! Zit helemaal perfect!!!! Kan 'm goed youknowwhat zonder dat ik stik, ben er helemaal blij mee!!! Iedere cent waard!
Alle reacties Link kopieren
Cake, als we het over lezen wat er geschreven wordt hebben...ik heb het over meeschrijven...



Ja, voor mij zijn jullie mede de reden van het verslechteren van de sfeer op de klets, het lijkt wel alsof er soms via welke metro dan ook afgesproken rellen worden afgesproken om hier de klets te verzieken, mensen op hun manier van doen aan te spreken en dat goed te praten met, je moet wel anderen respecteren, nou, doe dat dan zelf ook. Als we het over terraswhatever hebben dan zijn de reactie volkomen terecht, je komt ook zo een kroeg niet in en verwacht dan nog serieus genomen te worden.



Als je mee schrijft en niet de royal bitch club uithangt dan is en blijft het hier gezellig, maar het komt mij over dat jullie mede de oorzaak zijn van afhakende kletsers. Als je alleen op de klets komt om reacties uit te lokken en te rellen, blijf dan weg en blijf lekker op je andere topics, forums en besloten whatevers.



Owja, en wij schrijven weinig mee als jij en Roos het topic op stelten zetten? Ja klopt, timid bedtijd is 21.30-22.00, is in ruim 2 jaar meeschrijven niet bepaald verandert.
Alle reacties Link kopieren
Als de nieuweling echter dingen privé wil houden, moet ook prima zijn. Dat is volgens mij het punt waar Tamara (en god weet wie hier nog meer allemaal) en ik anders over denken.

Cake, hier ben ik het roerend mee eens! Ik hoef echt niet alles over iedereen zijn priveleven te weten, alsjeblieft niet zeg!

Waar het mij om gaat (en ik spreek alleen namens mijzelf): Als iemand zich op straat of in de kroeg in een gesprek mengt, en je hebt geen idee wie diegene is, kijk je toch ook even vreemd op je neus? Ik vind het wel zo netjes dat iemand zich (hoe beknopt dan ook) eventjes netjes voorstelt voor alleer diegene deelneemt aan een gesprek. Nothing more, nothing less. Ik ben dan ook niet te beroerd even een paar regeltjes over mezelf te vertellen. Maargoed, meningen verschillen en daar is niks mis mee denk ik toch?
Hebben ze de hechtingstouwtjes een beetje te strak aangetrokken, MrT?



Wat een zurigheid! Dit topic is niemands bezit, het is een algemeen kletstopic op de sekspijler en niemand bepaalt wie er mogen schrijven, wanneer en hoe, behalve dan in noodgevallen de mods.



En dan ook nog vallen over forumsters die hier lulkoek komen verkopen als jij op 1 oor ligt??? Dat je niet om lulkoek kunt lachen, oke, maar als het ook nog eens geschreven wordt terwijl jij slaapt.. ehm.





Tamara, heb jij je ook voorgesteld aan terrasknul?





In mijn agenda stond trouwens vandaag om 15.00 Rellen Klets. Ik ben verdorie weer eens te laat! Roos, volgende keer moet je even een belletje doen hoor!
Alle reacties Link kopieren
Nee noppies want ik was hier gisteren niet, en ik geloof niet dat ik hem vandaag heb gezien
Dit is toch ook geen kroeg? Dat vind ik zo'n raar vergelijk. Hier ken ik niemand, ook al stel ik me voor. Misschien schud ik mijn voorstelrondje ook nog wel even uit mijn mouw, voor het gemak.



Dat zegt toch niks?
Alle reacties Link kopieren
Noppies, dat is privé en gaat je niets aan



Ik ben het met je eens dat dit topic van niemand is en dus voor iedereen, maar dat werkt 2 kanten op, iedereen is vrij te schrijven en ook vrij om te reageren, als je daarom vraagt, accepteer dat dan ook van anderen zonder ze daarop aan te vallen.
Alle reacties Link kopieren
Ik geef toch gewoon mijn mening (waar naar gevraagd wordt) Wat kan mij het schelen of jij of wie dan ook die mening deelt. En natuurlijk moet het hier leuk en gezellig blijven en hoeft het lang niet altijd ergens over te gaan, maar een forum is en blijft er om te discussieren en je mening te kunnen geven.....lijkt mij toch?
Alle reacties Link kopieren
quote:noppies schreef op 08 januari 2013 @ 15:50:

Dit is toch ook geen kroeg? Dat vind ik zo'n raar vergelijk. Hier ken ik niemand, ook al stel ik me voor. Misschien schud ik mijn voorstelrondje ook nog wel even uit mijn mouw, voor het gemak.



Dat zegt toch niks?Dus moet het maar een free for all potentieel onbeschoft forum zijn? Een beetje fatsoen is niet teveel gevraagd toch?
Alle reacties Link kopieren
quote:noppies schreef op 08 januari 2013 @ 15:46:

En dan ook nog vallen over forumsters die hier lulkoek komen verkopen als jij op 1 oor ligt??? Dat je niet om lulkoek kunt lachen, oke, maar als het ook nog eens geschreven wordt terwijl jij slaapt.. ehm.

Beter lezen, ik geef antwoord op een vraag, ik val nergens over, dat maak jij er blijkbaar van.
Alle reacties Link kopieren
Waarom dan het hypocriete gelul over dat je het gezellig vindt? Hoef je voor mij echt niet te doen hoor. Ik kom hier schrijven voor de lol, voor mezelf, niet om te rellen. Als jij het zo ervaart, prima. En als jij denkt dat dankzij Rooss en mij kletsers afhaken, dan geef je ons echt teveel eer. Hoe kom je erop?! Maar he, dank voor het compliment hoor. Ik ben graag belangrijk.



En wat is dan meeschrijven? Met het gelul over dates, parenclubs, minnaars en meer van dat? Nee zeg, ik heb daar niets over te melden, ik kan daar niet over meeschrijven. Daarmee bevestig je mooi wel mijn punt van een eerdere post dat je hier welkom bent als je ook swingt, minnaars hebt of ingeschreven staat op SDC. Want ja, dan kan je meeschrijven. Waarom dan niet kletsen in het swingerstopic?? Dit is het kletstopic! Mag overal over gaan. Tenzij de mod anders bepaalt en last time I checked was dat niet het geval.



Zo jammer dit. Ik voer een normaal gesprek met onder andere Tamara en dan loopt het hier op uit, omdat de timids even olie op het vuur komen gooien. En dan ook nog met de vingers naar Rooss en mij wijzen. Lees even terug vanaf welk moment het hier niet meer leuk was voor je reageert. Dank.



Tamara, dat ben ik helemaal met je eens hoor. Verschil van mening mag er zijn, absoluut, niets mis mee. Ik was gewoon benieuwd naar jouw redenatie. Ik zie het hier niet als kroeg of kan het daar in ieder geval niet mee vergelijken. Voor jou werkt het wel zo. Prima.
Alle reacties Link kopieren
Was jij ooit uitgenodigd Noppies?! Wat leuk!! Die relmetro werkt goed! Beetje sneu alleen dat je te laat was...
Alle reacties Link kopieren
quote:mr_timid schreef op 08 januari 2013 @ 15:54:

[...]



Dus moet het maar een free for all potentieel onbeschoft forum zijn? Een beetje fatsoen is niet teveel gevraagd toch?Een beetje fatsoen?! OMG! Ja, want dat laat jij hier zien. Sure.
Alle reacties Link kopieren
Zeg, ik ben weer even weg. Dag dag.
Alle reacties Link kopieren
Ok, en nu gaan we het weer leuk en gezellig maken hier........toch?
Alle reacties Link kopieren
Cake: ik zei dat ik het gezellig vind als je meeschrijft, ik zeg niet dat ik specifieke bijdragen gezellig vond en het feit dat er over Tamara gevallen wordt en ze ter verantwoording wordt geroepen....tja hypocriet? takes one to notice one



En zonder vuur doet olie weinig, ik heb het vuurtje niet aangestoken, noch mrs...
Ah ik val met mijn neus in de boter zie ik.

Mr, sorry maar ik kan helemaal niks met jouw verwijten. Als er forummers wegblijven omdat ik er ben, soit. Als er forummers wegblijven omdat jullie onderwerpen hen niet aanstaan, ook soit. Ik vind het leuk om hier af en toe te kletsen met de al aanwezigen en als ik daarmee van mijn stoel kan glijden van het lachen is dat alleen maar mooi meegenomen. Verder heb ik volgens mij nooit van iemand geëist dat hij of zij zich hier uitgebreid voorstelt, dat is iets van de laatste tijd.

Jammer dat je in mij een moraal ridder ziet, zegt trouwens alles over jou, niks over mij.



Keek, wat gaaf, fotootje?? Of is dat lastig in je up. Ben heel benieuwd!
Alle reacties Link kopieren
quote:CCake schreef op 08 januari 2013 @ 16:02:

[...]



Een beetje fatsoen?! OMG! Ja, want dat laat jij hier zien. Sure.

Klopt, ik zie op het moment weinig reden om dat te geven, heeft iets met actie en reactie te maken.



Als je hier regelmatig meeleest dan zul je gezien hebben dat vragen (ook van nieuwe mensen) gewoon op een normale, fatsoenlijke manier (zelfs door mij) beantwoord worden...
Er wordt helemaal niet gevallen over Tamara. Er wordt gevallen over jullie voorstel eisen. Dat slaat gewoon nergens op. Er lijken nu allerlei ongeschreven regels te zijn om mee te mogen kletsen, waarom ooit?

Hou het luchtig, hou het lollig. Er zijn serieuze topics genoeg toch?
Alle reacties Link kopieren
Jullie voorstel eisen...mooi hoe je dat op iedereen pint, wie dan precies. Dat die binnenkomst niet deugde zijn we het hopelijk wel over eens? En eisen kun je niets, behalve de mods misschien, we kunnen eisen wat we willen maar er valt niets af te dwingen, dus hoezo eisen? Verzoek ja...maar verzoeken kunnen ook met nee beantwoord worden.



Ik zie nergens ongeschreven regels, zegt in dit geval vast meer over jou nu dan?

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven