Slecht in bed

17-01-2015 02:14 53 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik ben lang getrouwd geweest en had met die man een geweldig seksleven. Na al die jaren waren we natuurlijk ook helemaal op elkaar ingespeeld maar die man deed ook zijn uiterste best om mij te plezieren.

Na de scheiding heb ik een man ontmoet die helemaal geweldig is. We kunnen het ontzettend goed vinden en het is zo leuk. Het enige minpunt is de seks. Dat begon al bij de eerste vrijpartij. Toen we al bezig waren zei hij dat hij iets moest bekennen. Hij was impotent. Dat had ik eigenlijk graag iets eerder geweten maar goed. Aan het feit op zich til ik niet zo zwaar omdat mijn ervaring was dat je met handen, mond en speeltjes een heel eind kunt komen. Maar deze man is niet bijster actief op dit gebied. Het blijft bij wat wrijven en hij zit niet vaak op de juiste plek. Verder is hij wat onbehouwen zodat het vaak eerder pijnlijk is dan fijn.

Uiteraard heb ik al geprobeerd subtiel wat aanwijzingen te geven maar die pikt hij niet echt op.

Nu ben ik me aan het afvragen wat ik hiermee moet. Dit accepteren en me focussen op alle dingen die wel leuk zijn en goed gaan? Doorgaan met subtiele aanwijzingen en hopen dat 'ie het vroeg of laat oppikt? Een goed gesprek vind ik lastig omdat we elkaar natuurlijk nog maar relatief kort kennen en ik het moeilijk in te schatten vind hoe hij daar op reageert. Het laatste wat ik wil is hem kwetsen en ik vermoed dat dat makkelijk gebeurt doe vanwege die impotentie. Iemand die hier iets in herkent en me raad kan geven?
Alle reacties Link kopieren
Hij was impotent. Dat had ik eigenlijk graag iets eerder geweten maar goed.



Had je liever gehad dat hij bij de eerste date had vermeld dat hij er niks van zou breien? Zou dat gevolgen hebben gehad voor verdere dates?
Man, man, wat een ellende weer..
Alle reacties Link kopieren
Dat je impotent bent, betekent niet dat je er niks van breidt, hè... Deze doet überhaupt niet zn best. Tijd om er een punt achter te zetten dus...
Occam's razor
Ik denk dat een goed gesprek de enige oplossing is als je met hem verder wil. En dan nog is het maar afwachten.



Ik ben bang dat je subtiele hints geen nut gaan hebben.
Alle reacties Link kopieren
Pff seks is belangrijk zeker in t begin succes met hem vervelend dat die de aanwijzingen niet oppikt.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb ooit met een man een relatie gehad , die heel lang gezwegen heeft dat impotent was .

Hij zei telkens dat hij nerveus was etc , ik was enorm verliefd , en dacht "dit komt wel goed ".

Een wilde is hij nooit geweest , hij compenseerde zijn impotentie met andere handelingen.

Maar het bevredigde me niet , vooral het feit dat hij geen verdere stappen wilde zetten.

"seks is niet het belangrijkste , je moet er niet teveel mee bezig zijn , als je het er steeds over wil hebben kan ik het helemaal niet meer blablabla

Na een lange tijd frustratie van mijn kant en veel beloften van zijn kant ben ik gestopt met deze relatie ."



We zijn nog redelijk goed bevriend gebleven , hij gaf na de breuk toe , dat zijn seksleven nooit echt wat is geweest en dat hij hoopte dat het vanzelf wel goed zou komen .



Dus , ik zou niet verder gaan met deze relatie als het mij nog eens zou overkomen.

Ik vind een goed bevredigend seksleven enorm belangrijk binnen een relatie , het maakt het verschil met een gewone vriendschap.

Na mijn vraag aan hem hoe hij het zou aanpakken als hij weer een relatie zou krijgen , haalde hij zijn schouders op en zei " ik zie wel , voorlopig is dat niet aan de orde".

Voor mij een teken dat ik kansloos was in mijn hoop welke ik heel lang gehad heb tijdens onze relatie , voor hem was het veel minder een issue .



Hoe staat jouw vriend er in ? wil hij er alles aan doen? denk aan medicatie , een seksuoloog?

Hoe ging het bij hem in vorige relaties?

Is er een medische of alleen een psychische rede van zijn impotentie ?



Ik ben heel lang onterecht heel onzeker geweest tijdens deze relatie had nog nooit meegemaakt dat een man geen stijve kon krijgen of een halve harde , daardoor ( denk ik ) had hij op een gegeven moment helemaal geen zin meer in intiem contact uit angst dat het toch weer niet lukte . We leefden als broer en zus .

Maar ik hield van hem hij van mij en we hadden het verder wel fijn.



Als ik had geweten dat al mijn hoop en inspanningen en geduld niks zouden uithalen , had ik er nooit aan begonnen , maar zoals ik zei ik was enorm verliefd en dacht dat het wel op te lossen was.
Alle reacties Link kopieren
Subtiele hints werken niet zo goed bij mannen over het algemeen. Blijft lastig.



Misschien als je zegt: Weet je wat ik echt heel lekker vind? En dan uitgebreid vertellen of voordoen. Vinden ze vaak nog opwindend ook.
Alle reacties Link kopieren
Domweg onervaren mannen gebruiken ook het impotent kaartje om niet de best te hoeven doen het te leren. En dan nog, Cialis maakt de meest impotente man plots viriel. Heeft hij ueberhaubt wel zin in seks met jou?
Live like there is no tomorrow, love everlasting, laugh as often an loud as you want, because you don’t know when your last day will come.
Alle reacties Link kopieren
impotent is vervelend, weet hij ook hoe dat komt?



Z'n gebrek aan inzet om het te kort te compenseren is zorgelijker. Wil hij je wel bevredigen en laten genieten?
Trahit sua quemque voluptas
Als dit nu al voor problemen zorgt zou ik ermee stoppen.

Het zal niet beter worden, dus het wordt één grote frustratie in je relatie.
Alle reacties Link kopieren
Je hebt wel seks met hem maar je vind een goed gesprek lastig omdat je hem nog niet zo lang kent??
Iedereen wil oud worden, maar niemand wil het zijn.
Alle reacties Link kopieren
Ik zou hem vertellen dat seks erg belangrijk voor je is en hem gedetailleerde aanwijzingen geven. Maar als hij helemaal niet geil is gaat het ook niet zo komen denk ik. Net zoals iemand die voortdurend misselijk is ook niet echt fantastisch zal kunnen koken.



Het is dus kiezen of delen denk ik.
En als het vuur gedoofd is komen er wolven
Alle reacties Link kopieren
Het feit dat hij niet zijn best doet voor je zou als het mij zou overkomen een reden zijn om ermee te stoppen.
“I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.” Maya Angelou.
Ik zou ook een duidelijk gesprek aangaan. Kaarten op tafel leggen.



Kun je misschien ook iets met een speeltje doen? Dat hij op die manier ziet welke plekjes je lekker vindt, zonder gelijk te hard in de weer te zijn? Als hij echt geen moeite wil doen om jou hierin tegemoet te komen, dan moet je je ernstig afvragen of deze relatie jou wel brengt wat je nodig hebt.
Alle reacties Link kopieren
Als een man zo slecht in bed zou zijn zoals TO beschrijft zou het voor mij een dealbreaker zijn.

Hoe leuk het verder ook is. Mijn ervaring is namelijk dat dat een gevalletje van 'geen aanleg' is en dat kun je maar moeilijk 'omvormen'.
Beter onvolmaakt en echt dan gemaakt volmaakt - Beati pauperes spiritu
Hoe komt het dat hij impotent is dan?



Als er geen duidelijke reden is aan te wijzen, dan ben ik bang dat het voor hem idd niet zo belangrijk is. Anders zou je toch wel iets aan de oorzaak doen, als je altijd een seksueel ingesteld persoon was.



Mij zou geen penetratie te veel tegen staan, speeltjes zijn leuk maar zijn geen goede vervanger naar mijn idee.
quote:retrostar schreef op 17 januari 2015 @ 09:47:

Ik zou hem vertellen dat seks erg belangrijk voor je is en hem gedetailleerde aanwijzingen geven. Maar als hij helemaal niet geil is gaat het ook niet zo komen denk ik. Net zoals iemand die voortdurend misselijk is ook niet echt fantastisch zal kunnen koken.Moest lachen om je vergelijking :-)



Met het geven van gedetailleerde aanwijzingen lijkt het me meer op het geven van een cursus dan dat je fijne seks kunt hebben.
Ik zou hef afkappen. Hij heeft er ook geen lol in zo te lezen, daarbij zou ik gewoon geen erltes met slechte seks willen. Als zoiets gebeurt na 20 jaar huwelijk, impotentie, dan is het een ander verhaal. Maar vij de eerste date erachter komen? Einde verhaal.
Alle reacties Link kopieren
Hij impotent is en onhandig in bed, dat is vervelend maar op zich hoeft het nog geen dealbreaker te zijn.



Essentieel voor jullie relatie lijkt mij dat je hier met hem over kunt praten om samen een oplossing te vinden. Jullie relatie heeft kans van slagen als hij luistert en (hoewel hij zich misschien wat opgelaten of gekwetst voelt) er wat aan probeert te doen. Als hij niet luistert of niets doet met je verhaal, zou ik eieren voor mijn geld kiezen. Dan knapt het niet zozeer af op de seks an sich, maar meer op zijn onvermogen jou tegemoet te komen.
Snel internet vraagt niet per se om een snelle mening
TO, je schrijft:

Een goed gesprek vind ik lastig omdat we elkaar natuurlijk nog maar relatief kort kennen en ik het moeilijk in te schatten vind hoe hij daar op reageert. Het laatste wat ik wil is hem kwetsen

Juist omdat je elkaar nog maar kort kent, lijkt me een gesprek de enige oplossing, want de meeste mannen zijn echt héél slecht in het oppikken van subtiele hints. Als je nu niet praat en het over een aantal maanden/jaren uitmaakt omdat jullie seksleven niet bevredigend is, dan kwets je hem veel meer lijkt me. Misschien is een Tantra-cursus samen doen een goed idee? Daar leer je om op een andere manier te genieten van je seksualiteit.

Is er verder wel intimiteit tussen jullie? Als hij wel lekker kan zoenen en knuffelen, dan is er misschien nog wel hoop?
quote:bugs schreef op 17 januari 2015 @ 11:06:

Hij impotent is en onhandig in bed, dat is vervelend maar op zich hoeft het nog geen dealbreaker te zijn.



Essentieel voor jullie relatie lijkt mij dat je hier met hem over kunt praten om samen een oplossing te vinden. Jullie relatie heeft kans van slagen als hij luistert en (hoewel hij zich misschien wat opgelaten of gekwetst voelt) er wat aan probeert te doen. Als hij niet luistert of niets doet met je verhaal, zou ik eieren voor mijn geld kiezen. Dan knapt het niet zozeer af op de seks an sich, maar meer op zijn onvermogen jou tegemoet te komen.Jullie relatie? Ze hebben nog niet eens een relatie!
Alle reacties Link kopieren
quote:Thordis2.0 schreef op 17 januari 2015 @ 11:08:

Jullie relatie? Ze hebben nog niet eens een relatie!O, sorry. Niet helemaal goed gelezen. "Jullie eventuele toekomstige relatie", dan. Mijn punt: als je niet gewoon samen kunt praten over wat je dwars zit, dan wordt het uiteindelijk niks.
Snel internet vraagt niet per se om een snelle mening
quote:bugs schreef op 17 januari 2015 @ 11:16:

[...]





O, sorry. Niet helemaal goed gelezen. "Jullie eventuele toekomstige relatie", dan. Mijn punt: als je niet gewoon samen kunt praten over wat je dwars zit, dan wordt het uiteindelijk niks.

Als de seks slecht is wordt het uiteindelijk niks.

Daar kun je over praten wat je wilt, maar als hij geen erectie krijgt wordt er niet geneukt en als hij geen moeite stopt in andere handelingen, dan is de seks dus gewoon beroerd.



Daar kun je over praten tot je een ons weegt, maar het blijft kut.
Alle reacties Link kopieren
Altijd lollig, zo'n TO die lekker mee discussieert. Ik vraag me af hoe dat werkt, je opent een topic en vraagt om tips over een nogal best wel onderwerp zeg maar. Om vervolgens de rest van de dag te gaan lopen shoppen in de grote stad? Ofzo?
...
Ik denk dat ze nu haar vriend theorieles aan het geven is, Rooss4.0.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven