Snelsex blues

09-10-2016 00:37 70 berichten
Alle reacties Link kopieren
Over de redenen waarom ik, buiten mijn huwelijk om, af en toe aan snelsex doe, ga ik nu niet uitwijden. Het valt kort samen te vatten onder 2 noemers: libido verschil en erectiele dysfunctie. Waardoor, als het uberhuipt lukt, hij nog steeds niet stijf is.



Valt niks aan te doen.



Ook al probeer ik me in te houden, soms kan ik het echt niet meer uithouden en doe ik het toch met iemand anders. Met de kennis van mijn man, laten we maar verstaan. En met het idee om niet verliefd te worden of een ander soort ellende op mezelf te roepen (dus safe en blabla).



Daardoor 'snelsex': laagdrempelig en ongecompliceerd. Tenmienst dat was het idee...



Dat had een reeks ontmoetingen ogeleverd, waarbij bij sommigen ik niet wist of ik lachen of janken wou. Tot aan het bizzare toe.



Zo heeft er eentje, na mijn zeggen dat ik dat niet zo vaak doe, gepraat en gepraat en gepraat. En nog eens gepraat. Dagen lang kwam hij langs om te......praten . Tot de 4de date als ik me goed herinner. Totdat ik bijna scheel ging kijken. Ik wou hem het liefst goed doorschudden: laten we maar neuken! Daarom hebben we elkasr opgezocht! (Want je intereseert me geen drol ook alben je een leuke man). Waarom hij dat zo wou aanpakken is nog steeds a mistery to me...



Maar dat bleek slechts een voorbode van wat nog volgde.



Je kan het soms zo gek niet bedenken.



In de komende posts zal ik nog een paar noemen, afsluitend met eentje waarover zelfs google niets kon verzinnen waarom het zo is gegaan.
Alle reacties Link kopieren
Tjonge...
Alle reacties Link kopieren
Jeutje je maakt wat mee.
Alle reacties Link kopieren
Ik hang aan je lippen, vertel meer!
Yeeeeh, verhaaltjes voor het slapen gaan.
Alle reacties Link kopieren
Nou, kom maar op met je posts...
Ik ben niet dom, ik weet precies wat ik bedoel.
Alle reacties Link kopieren
eentje verzuimde te vertellen dat hij ca 10 jaar jonger is dan dat hij zich voordeed. Imagine: ik toen 40 en hij 23(!) en nog eens veel lichter dan de fotos die hij op had gestuurd.



wat kan ik zeggen: 'I lost mijn mojo' en had opstartproblemen.



It's not only honey&milk in cougarville, blijkbaar...



Gecorrigieerd
Alle reacties Link kopieren
Honey is met 1 n...
Alle reacties Link kopieren
Met eentje had ik 2 goed geslaagde en interesante dates, maar hij kwam niet in actie. Ik vond het jammer want ik vond hem erg leuk, maar wou niks forceren (en hou ook als de man een beetje voortouw neemt).



Op derde date vertelde hij dat hij kortgeleden overspannen is geweest. Omdat hij ADD (attention defficiency disorder) heeft en vaak 'focus mist' (no shit Sherlock! )



Eeeuh.......sjit.



Toen voelde ik me verantwoordelijk en wou hem niet nog meer in de knup helpen met zo een vage verhouding. (Hij klonk nog niet helemaal superstabiel toen hij dat vertelde)



Er was dus geen vorm van sex gebeurd.



Afgezien :/
Alle reacties Link kopieren
quote:Louise70 schreef op 09 oktober 2016 @ 00:57:

Honey is met 1 n...Geen autocorrect ivm meerdere talen, zal met de hand moeten
Alle reacties Link kopieren
Eentje waarmee het wel goed wederzijds klikte wou niet te vaak afspreken omdat de noviteit te snel vanaf zou gaan.



Kortom: tekort aan sex in huwelijk. Maar ook tekort in een 'relatie' die eigenlijk om sex draait.



Een oxymoron als ware. (Tegenstrijdigheid)



Ik heb zelf 'he is not too much into you' conclusie getrokken en contact beeindigd.



En dan zijn de mails begonnen.



VEEL mails. Om ongeveer 4-6 weken. Korte mails waarin hij vraagt of ik contact wil opnemen en wanneer gaan wij weer afspreken. Aangezien de laatste contact die wij hadden nog ergens in 2014 was en ik sindsdien niet meer gereageerd heb, komen die mails op zijn zachtst gezegd een beetje apart over.



Waar slaat dat op?
Alle reacties Link kopieren
Wat is nou eigenlijk het doel van dit topic to?
Alle reacties Link kopieren
Over de emoties die ik daarover heb valt een boek te schrijven.



het is te lang om in detail uit te leggen waarom precies ik de luxe niet heb om weg van mijn man te gaan (Komt er op een kind met rugzakje neer en ik durf die thuis-evenwicht die hij nodig heeft niet te verstoren). Ik heb het meerdere malen overwogen, in huwelijkstherapie gegaan, eigen libido met medicijnen proberen te onderdrukken en nog van alles. Maar niks werkt op lange termijn. En vroeger of later ga ik weer met een andere man. omdat ik het even niet meer vol kan houden.



Het probleem is dat dat 'snelle', 'simpele' sex heel vaak helemaal niet zo snel of simpel is, zelf zonder emoties is het gedoe.



Telkens als het weer 'ontspoort' zoals boven omgeschreven denk ik voor mezelf: Im too old for this shit.



Ik kan ook ontzettend boos zijn om mijn man, omdat hij mij liever loslaat dan aan eigen problemen werkt. Uit gemakszucht. En DENIAL groot als een huis.



Ik voel me gevangen, en het einde is nog lang niet in zicht. Iig niet totdat mijn kind begeleid kan gaan wonen. Op zijn vroegst.



Zelfs nu lig ik alleen na zo een 'raar gelopen' nachtje dit te tikken. En deze 'exemplaar' verslaat zo een beetje alles tot nu toe.
Alle reacties Link kopieren
En nu zet je dus alles tussen 'haakjes' en gebruik je steeds 'net fout geschreven' Engelse woorden tussendoor? 't Is wat.
Alle reacties Link kopieren
En oh ja: misschien is het minnaar-topic wat voor je. Allemaal vrouwen die net zulke dingen meemaken als jij, kun je je hart misschien luchten. Word je ook niet afgerekend op het seks-buiten-huwelijk dingetje.
Alle reacties Link kopieren
Dat is wel kut natuurlijk. Je vent neukt je niet en je scharrels ook niet.
Alle reacties Link kopieren
quote:[GateKeeper schreef op 09 oktober 2016 @ 01:47[/message]:

Dat is wel kut natuurlijk. Je vent neukt je niet en je scharrels ook niet.haarscherpe conclusie!!!
wij slapen nooit.
Hey DT Ik heb vroeger vaak jouw posts in het minnaar topic gelezen. Ik vroeg me pas nog af hoe het met jou zou zijn (ik volg het minnaar topic al een tijd niet meer). Ik snapte je toen wel, zeker naarmate je meer over je partner en je gezin vertelde. Ik moet zeggen dat ik je nu niet helemaal meer kan volgen, maar ik hoop dat de storm snel weer gaat liggen en je je draai weer vindt . Snelsexblues is volgens mij een typisch vrouwenprobleem trouwens
Alle reacties Link kopieren
Ergens rondom 2014 was ik zo zat van alles dat ik de poging heb gedaan om celibatair door het leven te gaan, me suf te sporten en op nog veel andere manieren afleiding te zoeken. Maar zoals ik al zei, werkt niet op lange termijn. En is maar tot februari 2016 gelukt.



Toen had ik deze nieuwe jongen ontmoet. Ik was sceptisch in het begin, want hij was weer een behoorlijk aantal jaar jonger en ik had geen zin in een blunder. maar het was op ZIJN initiatief, hij was erg enthousiast. En hij hild vol. dus neem aan dat er een aantrekkingskracht om mee te beginnen er ook was.



Daardoor dat ik (alweer!) niet begrijp waarom het gelopen is zoals het gelopen is.



De eerste keer samen was super. Zo een seks waar je de tel van kwijt raakt. Waanzinnige klik. Doorgaan tot totale uitputting. Om vervolgens in de ochtend zo weer verder door te gaan. 2 kg lichter kwam ik na die eerste 24 uur thuis.



De enige dat ik toen apart vond is dat hij zich telkens om zijn orgasmes verontschuldigde. Ik vond dat raar ,want ik vond het prima zo: hij kwam vaak klaar maar ging gewoon verder door, gaf het niet op. Geweldig vond ik dat! Niks mis mee, geen idee waar hij mee zat.



Kort daarna hebben we elkaar voor de tweede keer ontmoet. Het voelde gewoon te goed, wilden we allebei. Toen is het helemaal mist in gegaan.



Hij kwam en begon met een paar biertjes. Om te relaxen, zei hij, en zijn orgasme uit te stellen. Paar biertjes bleken al gauw 8 biertjes en nog wat Port en wijn toen de biertjes op waren. Toen ik naar de wc ging heeft hij zonder mijn kennis de ene of de andere 'blauwe pil' doorgeslikt. (Ik bedoel een man van amper 30, WTF!?!!). En dan niet eens een Viagra, maar zo iets namak waarschijnlijk van de internet geplukt, met de naam Kamagra. Waarvan het niet eens onderzocht is hoe het allemaal werkt en de bijwerkingen.



Voor ik het wist stond hij half dronken te springen, met een gigantische erectie.



Ik dacht 'is goed met je, gast, heb geen zin om als speeltuin voor je experimenten en onzekerheden te dienen', geen robotsex voor mij. En dat heb ik hem toen ook gezegd hence: geen sex in vervolg.



Alleen wou de errectie niet omlaag.



Toen trok hij een jointje, om te ontspannen.



Toen kreeg hij zo een gigantische honger en at op alles wat los en vast zat. Echt alles wat hij in huis had.



Toen viel hij in slaap.



Ik was al lang aan het vertrekken toe, maar heb toch besloten om te blijven. Ongeacht zijn schemerige toestand, ik heb me bij hem nooit bedreigd gevoeld, op geen enkel manier. Ik was vooral bezorgd dat, na al dat eten/drank/pillen/weed , hij zou kotsen en in zijn eigen braksel stikken. Dan maar toch tot ochtend blijven... Maar blij was ik natuurlijk niet.



Toen hij na uren geslapen te hebben bij kwam, heb ik hem kort benoemd wat ik allemaal niet leuk vond en was vertrokken. Met de bedoeling dat dat het einde contact wordt.
Toch jammer zo te horen
Alle reacties Link kopieren
Ik ben meertalig, niet nederlands en verder gezond van verstand, alleen laat in het hotel met mobiel klein te tikken, zondef autocorrect.

Nog meer taal vragen? Twijfels?
Alle reacties Link kopieren
quote:[divergentthinking schreef op 09 oktober 2016 @ 02:38[/message]:

Ik ben meertalig, niet nederlands en verder gezond van verstand, alleen laat in het hotel met mobiel klein te tikken, zondef autocorrect.

Nog meer taal vragen? Twijfels?





ik snap je heel goed.

een sexvriend vinden is erg lastig, heb ik gemerkt.

mannen voelen zich snel gebruikt enzo.
wij slapen nooit.
Alle reacties Link kopieren
Terug naar het verhaal:



Dat laatst geschreven was in februari. Nu is het oktober. Ondertussen geen sex gehad. De man uit laatste verhaal liep mij achterna om 'herkansing'. Wat heel lang nee bleef. Maar na zo veel tijd 'zonder' heb ik helaas weer een (menselijke) fout gemaakt en met hem gegaan.



Onder voorwaarde: geen alcohool/middelen.



Dat vond hij prima, alleen...



Hij stond aan de deur met toen al een erectie. Onderweg ontstaan of zo. Wij gingen samen douchen en hij was binnen 2 stroken al klaar. En verder op geen enkel manier te reanimeren. ik bedoel zoiets als 2 uur bezig geweest, kan echt niet zeggen dat hij geen moeite deed. Wilde niet kussen, was vooral gefocust om het omhoog te krijgen. Gebeurde net voor penetratie en voor hem om binnen 3 sec weer te komen. Helaas, ik niet.



Op een gegeven moment dacht ik: ga maar. Op hetzelfde moment stond hij op met een smoes die echt .... ......niet spoorde.



Ik had hem gezegd dat het 'insult for the intelligence is'. En dat het OK is om weg te gaan. En dat hij mij niets verplicht is. Ook niet verontschuldiging. Maar hij bleef volhouden. Wat dat hele gebeuren vies makte (en niet de voortijdige lozing).
Alle reacties Link kopieren
Dus dan vraag ik de vele publiek:



Mijn prive situatie is mijn prive situatie, ik kan mijn vel niet uit.



Ik zelf date niet via net, op een uitzo deri g na, maar dat 'snelsex' via internet is nog meer beschikbaar dan in het echt. Er zijn talloze sites, apps, zelf in reclames (second love bijvoorbeeld). Het komt nog net de tuna-blik niet uit als je het opentrekt, zo over-anwezig is het. En het heeft blijkbaar voldoende klandizie, anders zou het niet bestaan.



Dus hoe komt het dat het in mijn geval zo ontspoort?

Ligt het aan mij? Of is het in het algemeen bij iedereen zo (op zijn zachtst gezegd) afwisselend van kwaliteit?



Ik date meestal mensen die ik in het echt ontmoet en toch maak ik zulke grove misschattingen. Het lijkt me nog ingewikkelder via net. Dan heb je dat non-verbale ook niet. Nog meer kans op misverstanden
TO ik heb je topic gelezen (grotendeels) maar wat wil je precies met je topic? Dat wordt me niet helemaal duidelijk...

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven