Te snel klaarkomen?

06-04-2015 01:18 27 berichten
Alle reacties Link kopieren
Om met de deur in huis te vallen, mijn vriend komt veel te snel klaar.



Inmiddels heb ik geleerd dat als ik bovenop zit en de controle heb, hij minder snel klaarkomt, maar over het algemeen is het twee/drie minuten en dan is hij klaar. Qua klaarkomen kom ik helemaal niets te kort. Want voor hij komt, ben ik al gekomen. Maar ik wil zo graag eens een complete sessie met alle standjes die denkbaar zijn.



Kennelijk is hij zo gek geweest om Viagra te nemen, maar dat waren ook maar twee minuten. Het spelletje 'Stop and go', werkte goed, waarbij ik aangeef wanneer hij mag en moet stoppen en door mag gaan en moet stoppen, maar daar heb ik niet altijd zin in. Seks in mijn beleving is altijd even geil. Hij is trouwens altijd geil en dat ding eronder is altijd hard, maar klaargekomen is einde spel en twee minuten vind ik echt jammer.

Tips?



Edit: Hij heeft er pas sinds mij last van. Hij vindt het zelf verschrikkelijk.
Alle reacties Link kopieren
Mij schrijf je met een korte ei.
Alle reacties Link kopieren
quote:Seks in mijn beleving is altijd even geil. Hij is trouwens altijd geil en dat ding eronder is altijd hard, maar klaargekomen is einde spel en twee minuten vind ik echt jammer.Als 'dat ding er onder' altijd hard is, dan doen jullie na het klaarkomen nog een ronde.
Ik heb geen wespentaille, ik heb een bijenrompje
Idd, als trainen op uitstellen niet werkt, dan trainen op een tweede ronde.
quote:Ephina schreef op 06 april 2015 @ 10:22:

Idd, als trainen op uitstellen niet werkt, dan trainen op een tweede ronde.



Dit. Een tweede keer gaat hier altijd veel beter.

Als het te lang gaat duren, ben je ook niet gelukkig.
Alle reacties Link kopieren
quote:wamozart schreef op 06 april 2015 @ 06:07:

Mij schrijf je met een korte ei.



Ik bedoelde de maand mei niet. Ik bedoelde sinds mij, ikke. En dan is ij toch echt op zijn plaats. ;)



De tweede ronde lukt ons niet. We hebben het geprobeerd en het zit er gewoon echt niet in. Vijf minuten en dan is hij weer stijf, maar daar heb ik geen zin in. Dan ben ik uit mijn mood.



Vanavond was ik mijn haar aan het kleuren en had mijn haar in een knot en hij zei:"Zo lijk je net op Pink, de zangeres". Ik vroeg hem of hij haar knap vindt. 'Pink is knap, maar jij bent bloedmooi'. Hij zegt het vaker, hij vindt me zo knap (en ik zeg dat hij gewoon echt stront in de ogen heeft. Ik ben echt niet knap en ik lijk echt niet op Pink) dat hij eigenlijk al het gevoel heeft klaar te komen voor we bezig zijn. Neem dan echt een pink voor ogen, en dan bedoel ik het dier, maar ook dat schijnt hij al geprobeerd te hebben. Hij komt nog razendsnel klaar. Gisteren was hij boos op me, toen waren het drie minuten langer, maar om nu continu ruzie te maken?
Juist ja....hij vindt jou bloedmooi en jij zegt dat hij stront in zijn ogen heeft....nog een hele prestatie dat hij hem überhaupt omhoog krijgt en 1 keer komt...
Hoe lief wil je het hebben, dat hij je zulke complimenten geeft!

Begin eerst eens met bedanken na zo'n compliment 😉

Heb je al voorgesteld dat hij zich eerst aftrekt voordat jullie sex hebben? Erg spontaan is t dan niet maar misschien een optie om het 1x per week (ofzo) zo aan te pakken, dan heb je iig 1x tijd voor t lange repertoire.

Ik heb ook wel eens gehoord dat mannen het uitstellen kunnen "trainen" volgens mij werkt dat een beetje hetzelfde als "je plas ophouden" als je er naar googelt kan je het vast wel vinden.

Of, jullie hebben sex, hij komt klaar maar jij nog niet, hij houdt jou even bezig en zorgt dat je in de mood blijft en als hij weer kan dan gaan jullie verder.
Alle reacties Link kopieren
quote:De tweede ronde lukt ons niet. We hebben het geprobeerd en het zit er gewoon echt niet in. Vijf minuten en dan is hij weer stijf, maar daar heb ik geen zin in. Dan ben ik uit mijn mood.



Het lukt jóu niet voor een 2e keer. Omdat je dan uit je mood bent. En als hij je een compliment geeft denk je dat hij liegt. En als hij zegt dat je op Pink lijkt, denk je dat hij zich aan het opgeilen is op haar.



Je klinkt niet zo heel gezellig, als ik eerlijk ben. Je bent erg onzeker over jezelf? Doe daar wat aan, ga eens praten met de huisarts of een psycholoog.
Ik heb geen wespentaille, ik heb een bijenrompje
Alle reacties Link kopieren
Zie het als compliment, bij mij duurt het heel lang bij lelijke vrouwen.
Alle reacties Link kopieren
maar je zegt dat het pas sinds kort gebeurt. is er iets recentelijks veranderd dan? want het moet toch ergens door komen als het "probleem" er in 1x keer is.
oja?
Alle reacties Link kopieren
https://www.youtube.com/watch?v=O_tG71qaaLE
Moi
Alle reacties Link kopieren
Je klaagt dat hij te snel klaarkomt maar je zegt dat jij voor hem al klaar bent gekomen dan ben jij toch nog sneller dan hem. Vind hij dat niet vervelend dat jij dan zo snel komt?
Alle reacties Link kopieren
Ik ben nog nooit zo onzeker geweest als ik tegenwoordig ben met hem. Ik ben echt knettergek op hem en dat gevoel heb ik in mijn hele leven nog nooit voor iemand gehad. En ik weet dat ik alles doe en zeg, omdat ik zo onzeker ben. En dan word ik dus weer onzeker van het weten dat ik onzeker ben. Nee, ik ben niet het meest gezellige, leuke vriendinnetje. En nog steeds ben ik, volgens hem, het mooiste, lekkerste, liefste, gezelligste meisje wat hij ooit heeft ontmoet. En ik geloof er geen snars van. Maar ik heb hulp inmiddels, dus het moet ooit aanvaardbaar zijn dat hij het vindt. En misschien word ik daar ook wat leuker en gezelliger van.



Het is ook niet zo dat ik per definitie uit de mood ben. Maar het, mijn onzekerheid, heeft zijn wisselwerking op alles. Hij verwend mij, ik verwen hem (waarbij hij al snel zegt dat ik moet stoppen, omdat hij het niet kan volhouden), hij verwend mij nog wat meer, we hebben daadwerkelijk geslachtsgemeenschap en dat is ongeveer tien stoten en dan is het klaar. Laatst hadden we zeer lang voorspel, dat houdt voor mij in dat we enkel zoenden en streelden en dat was heerlijk. Hij verwende mij, hij trad binnen en kwam nog sneller klaar dan normaal. En tussendoor zegt hij wel dat hij moet stoppen, maar het alleen maar 'binnen zijn' maakt dat hij het niet meer kan ophouden. We hebben seks zonder condoom en dat hield vooral in het begin van zonder condoom in dat er een hoop kliederwerk ontstond door mijn verkeerd kantelen van mijn bekken. Het was dan ook vaak zo dat er een doekje bijgepakt moest worden om het op te vangen en ja, dat is wat minder. Inmiddels weet ik hoe ik moet kantelen om het binnen te houden, maar dat doekje zit er al zo in dat het allemaal wat sneller afgelopen is. En als hij wegloopt, dan houdt hij niet van me, einde seks. Ik weet het, ik doe het zelf ook.
Alle reacties Link kopieren
Wat heeft een doekje moeten pakken na de seks nou te maken met te snel klaarkomen?

En misschien moet hij maar eens een condoom gebruiken. Als het echt waar is waar mannen over klagen, dat het minder gevoelig is, dan is dat voor hem een voordeel.
Ik heb geen wespentaille, ik heb een bijenrompje
.
Alle reacties Link kopieren
Aantal mogelijkheden, desnoods te combineren.



- een condoom gaan gebruiken, waardoor hij minder gevoelig is en je je minder zorgen hoeft te maken over rotzooi. Ookal dien je te leren dat Seks nu eenmaal gepaard gaat met veel vocht overal.



- Niet ophouden tijdens het voorspel deel waarbij jij hem onder handen neemt en laat hem dan maar lekker ongegeneerd klaar komen ipv in te houden. Want anders staat hij al op springen voordat er penetratie is. Als hij dan gekomen is, laat je hem aandacht aan jou geven zodat zijn lichaam kan herstellen. Daarna neem jij weer de tijd om hem hard te maken voordat je aan penetratie begint.



Daarnaast, jullie klinken beide nog jong, of voor hem in ieder geval onervaren met seks zonder condoom. Dus als hij een mooie lekkere vrouw tegen zich aan heeft en hij voelt zijn eikel diep in een hete, natte, verwelkomende schacht glijden, dan ja, daarop kom je inderdaad heel snel klaar. Dat vergt ervaring en beheersing, iets wat je pas met oefening kan realiseren en liefst zonder er druk op te zetten.
Disclaimer: All presented text are opinionated and present only a written account of my mental state at that time.
quote:swifty schreef op 19 april 2015 @ 23:14:

Tja ik snap het niet, had hij dit echt niet eerder of heeft hij het vroeger in eerste relatie ms gehad? Vraag hoe hij het vroeger dan heeft weten te rekken in tijd? Op het internet kan hij vast veel tips vinden om dit af te leren. Betere ademhaling, minder stressen, meer op jou gericht zijn, mschien is hij erg zenuwachtig nog, en wordt dat als jullie elkaar nog langer kennen minder. Ik heb het zelf nog nooit meegemaakt in relatie, maar het lijkt me heel vervelend...succes er is vast wat aan te doen!



MS als...misschien? Gekke zin dan...bovendien gaf zij al aan dat hij dat niet had

MS als ziekte? Dan kan ik het niet plaatsen...
anoniem_149335 wijzigde dit bericht op 20-04-2015 14:39
Reden: ..
% gewijzigd
2x
Alle reacties Link kopieren
Meerdere keren per dag seks hebben, dan niet gelijk achter elkaar als je dan uit de stemming bent. Jg. hebt er trouwens ook crèmes voor, die het klaarkomen zouden uitstellen. Geen idee of dat werkt.
.
Alle reacties Link kopieren
quote:samidamco schreef op 19 april 2015 @ 22:39:

Zie het als compliment, bij mij duurt het heel lang bij lelijke vrouwen.





Komt er nu werkelijk geen normaal woord uit jouw mond?

Ja, ik geloofde ook al niet dat jij leuke vrouwen kon krijgen.

Ik denk dat je al blij mag zijn dat je een vrouw kan krijgen, uberhaupt. En ze dan nog lelijk noemen..
.
Alle reacties Link kopieren
[..]
juniormoderatorviva wijzigde dit bericht op 15-05-2015 08:45
Reden: spam verwijderd
% gewijzigd
Gestaft. Reclame maken mag niet.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven