Verschillende verwachtingen binnen een relatie

12-08-2012 12:16 71 berichten
Alle reacties Link kopieren
Na een relatie van 4 jaar is bij mij de bom gebarsten. Zo kan het niet langer. Ik ben een jonge vrouw van 26 en ik heb gewoon behoefte aan seks met mijn vriend. Ik heb dit eerder uitgesproken, 2 jaar geleden al, en volgens mijn vriend zette ik hem onder druk. Hij voelde zich alsof hij zin moest maken en dan komt het juist niet. Ik vond dat begrijpelijk dus sinds dien doe ik het wat 'rustiger' aan. Met als gevolg dat ik me voor mijn gevoel ontzettend aan het inhouden was. Wat mij weer onrustig maakt. Kortom, niet echt een relaxte situatie.



Seks hadden we wel; 1 keer per 1 of 2 weken. (Tot ik dus nogmaals nadrukkelijk mijn 'probleem' had uitgesproken.) Maar de manier van seks is nogal veranderd. Eerder was niets te gek op seksgebied, maar als ik nu dingen voorstel, in zijn oor fluister of doe, stuitert hij het bed uit. Ik voel me constant afgewezen. Ik voel me vies door de behoeftes die ik heb, maar ik weet van vriendinnen dat zij dezelfde behoeftes hebben als ik dus daardoor voel ik me wat minder raar.



Inmiddels is het hoge woord eruit bij mijn vriend. Ik vat wat hij zei samen als; ik ben niet seksueel aantrekkelijk voor hem. Ik ben geen geile slet, ik ben zijn vriendin met wie hij samenwoont met wie hij wil trouwen en met wie hij kinderen wil. Ik ben de mooie, slimme vrouw die hij graag meeneemt naar feestjes en met wie hij wil pronken. Hij heeft wel eens gezegd dat ik het sterrenrestaurant ben, maar dat hij toch stiekem liever bij de Macdonalds eet. (Als jullie het nog volgen.) Mijn vriend doet wel moeite van tijd tot tijd (Bijvoorbeeld: heb je nu zin om gevingerd te worden? Als hij dat doet windt hem dat niet op, ik zie eerder een verveeld gezicht zo van: duurt het nog lang?) Hij zegt echt wel moeite te willen doen, maar ook dat je gevoel opwinding niet kunt sturen. Dus als het er niet is, dan is het er niet.



Hij houdt van mij en ik hou van hem. Maar ik wil niet op mijn 26e het seksleven van iemand met een 40 jarig huwelijk. Heeft iemand wat wijsheid met mij te delen op dit gebied?
Alle reacties Link kopieren
jij bent niet de geile slet die hij wil dat je bent, maar jij wil wel meer, en gekkere dingen dan hij... Hij is best wel... raar.
Alle reacties Link kopieren
Klinkt niet best, Lola, om eerlijk te zijn. Klinkt alsof de koek op is. Of dat je vriend van een ander soort koekjes houdt. Rot voor je om zo afgewezen te worden keer op keer.
Alle reacties Link kopieren
Ren zo hard als je kan weg!!



Een man moet jouw hele totaalpakketje leuk en heerlijk vinden. Ik vind het echt heel erg dat hij zegt dat jij niet sexueel aantrekkelijk bent voor hem. Daardoor praat hij jou straks nog onzekerheid aan op dat gebied.



En hij heeft dus blijkbaar wel sexuele behoeftes, maar dan bij 'slettige' vrouwen. Hoe bevredigt hij nu zijn behoeften?
Alle reacties Link kopieren
Wat maakt dat je dit al zo lang volhoudt, Lola?
Alle reacties Link kopieren
http://www.eroses.eu/alle ... Madonna-hoer-complex.html



http://www.bloggers.nl/deportier/460150 ... +Hoer.html
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
lekkere vent..bahbah..
Hij wil dus eigenlijk gewoon vreemdgaan en het zo regelen dat je het toestaat. Dit wordt het hem niet.
Alle reacties Link kopieren
laat em, lekker een ordinaire chick zoeken...
Alle reacties Link kopieren
Mag je toch best iets enthousiaster zijn als je dan Michelin-waardig uit eten gaat. Madonna-hoer- complex..wat een feest. Laat hem fijn trouwen met zijn moeder, kan hij die op een voetstuk zetten.



Mc Donalds, tsssk. Arme Lola.
Alle reacties Link kopieren
vraag me alleen wel af wat jouw wensen dan zijn wat hij niet wil..en zijn wensen..als hij een geile slet wil, zou hij toch juist dingen willen doen?
quote:lola_130 schreef op 12 augustus 2012 @ 12:16:

Hij heeft wel eens gezegd dat ik het sterrenrestaurant ben, maar dat hij toch stiekem liever bij de Macdonalds eet.

Dus je ziet er niet sletterig genoeg uit voor hem?



Alle reacties Link kopieren
quote:anouar schreef op 12 augustus 2012 @ 12:23:

Wat maakt dat je dit al zo lang volhoudt, Lola?



Ik hou namelijk wel heel erg van hem. En ik weet dat hij van mij houdt. En de eerste jaren heb ik me als een vis in het water gevoeld, een man die me op handen draagt, die ik aantrekkelijk vond (en vind! Ik vind hem nog steeds een lekker ding) en waarmee ik ook nog eens goede seks had.



Ook hebben allebei een erg druk leven dus soms zijn we allebei gewoon 'bezig'. Ik ben ook niet 24/7 met mijn relatie bezig. (Ja, nu wel..) Soms zijn we op reis waarbij we elkaar een lange tijd niet zien dus dan 'tikt' de relatietijd gewoon door zeg maar.
Alle reacties Link kopieren
tja mannen willen volgens mij altijd a lady in the street and a freak in bed..
Alle reacties Link kopieren
quote:blijfgewoonbianca schreef op 12 augustus 2012 @ 12:23:

http://www.eroses.eu/alle ... Madonna-hoer-complex.html



http://www.bloggers.nl/deportier/460150 ... +Hoer.html



heb het niet aangeklikt maar hij kwam er hier zelf al mee.

maarja, je weet dat je 'dit hebt'. En dan?
ah, het welbekende Madonna-hoer complex....

Een teken van emotionele onvolwassenheid. Kan me zo voorstellen dat die onvolwassenheid ook op andere vlakken terugkomt TO?



Kan me goed voorstellen dat je hiervoor past. Het is niet de bedoeling dat je je onzeker gaat voelen van een relatie.
quote:lola_130 schreef op 12 augustus 2012 @ 12:32:

[...]





heb het niet aangeklikt maar hij kwam er hier zelf al mee.

maarja, je weet dat je 'dit hebt'. En dan?Als hij het zelf als probleem ervaart en serieus aan jullie relatie wil werken dan gaat ie naar een psycholoog.
quote:lola_130 schreef op 12 augustus 2012 @ 12:32:

[...]





heb het niet aangeklikt maar hij kwam er hier zelf al mee.

maarja, je weet dat je 'dit hebt'. En dan?Dan zou ik 'm dumpen.
TO, hij wil gewoon een "legitiem" excuus voor vreemdgaan, sorry dat ik het zo cru zeg. Het is aan jou om nu te besluiten wat je daarmee aan moet maar veel smaken zijn er niet.
Alle reacties Link kopieren
Nou kijk, hij had zelf sowieso minder behoefte aan seks dan ik. Los van of het nou sletterig moet. Hij had eigenlijk niet echt iets te klagen, maar hij vindt het vervelend dat hij mij niet kan geven waar ik behoefte aan heb. Dat maakt hem onzeker, denk ik. Hij zegt ook; als je weer op reis bent moet je je misschien maar uitleven met die mannen daar. If that's what it takes to make you happy..
Excuus. Om. Vreemd. Te. Gaan.



Voor een open relatie moet je er wel met zijn twee achter staan en hier ook al over gesproken hebben want een open relatie staat of valt met communicatie. En laat communicatie nu juist zo'n mooi heikelpunt zijn.
Alle reacties Link kopieren
quote:bloemetje77 schreef op 12 augustus 2012 @ 12:32:

ah, het welbekende Madonna-hoer complex....

Een teken van emotionele onvolwassenheid.Kan me zo voorstellen dat die onvolwassenheid ook op andere vlakken terugkomt TO?



Kan me goed voorstellen dat je hiervoor past. Het is niet de bedoeling dat je je onzeker gaat voelen van een relatie.Dat valt dus wel mee, denk ik. Ik vind hem serieus en toegewijd, maar kan daar vanwege privacy niet echt op ingaan. Daarbij is hij ook bijna 40 dus, letterlijk volwassener dan ik is hij zeker.
quote:lola_130 schreef op 12 augustus 2012 @ 12:37:

Hij zegt ook; als je weer op reis bent moet je je misschien maar uitleven met die mannen daar. If that's what it takes to make you happy..Lijkt me eerder dat ie dan zelf op een vrijbrief hoopt.
Alle reacties Link kopieren
Doordat hij jou niet meer op sexueel vlak aantrekkelijk vind, wil en vind hij het ook geen ruk meer aan om jou te pleasen.



Daardoor gaat hij dus ook niet zijn best doen, want de gevoelens die je zou moeten hebben op sexueel vlak zijn er niet meer bij hem.



Hij bied jou aan om bij andere mannen te zoeken, en hij zelf dan?

Ik neem aan dat hij het ook wil bij andere vrouwen, lijkt jou dat wat?



Ik zou het persoonlijk al uit hebben gemaakt.

Niet om de sex, maar omdat hij klaar is met jou op sexueel gebied. Wat heb je dan nog te bieden? Gezellig huisje boompje beestje, zonder enige vorm van sex,intimiteit, die dan maar buiten de deur word opgezocht?



Zo zou ik iig niet willen leven.
Alle reacties Link kopieren
En wat dan als je ooit is zwanger bent? Dan wil hij je vast en zeker helemaal niet meer aanraken!



Als dit een nu al terugkerend issue is binnen jullie relatie en jij op je 26e nu met deze problemen worstelt, maak dan je borst maar nat. Als jij bij deze man blijft zal je hoogstwaarschijnlijk de rest van jullie relatie/leven hier mee blijven worstelen. En daar wordt je niet gelukkig van.



Dus ik zou zeggen; hij kan prof. hulp zoeken en dan kunnen jullie het nog een aantal maanden bekijken of het beter wordt, of je hakt gelijk de knoop al door.



Wil hij zijn hele leven alleen zijn sexuele behoeften met bijv. porno kijken bevredigen? Wil hij zijn hele leven naast iemand liggen die hij sexueel niet aantrekkelijk vindt?



En veel belangrijker: Wil jij je hele leven naast iemand liggen die jou 'thuis' niet aantrekkelijk vindt? Maar jou alleen leuk genoeg vindt voor de buitenwereld?



Ik zou hier voor passen.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven