Vreemdgegaan

25-09-2015 01:07 54 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik schaam me rot.... Na bijna 4 jaar een relatie waarvan ruim een jaar nu samenwonend heb ik het toch gedaan.. Ik snap mezelf totaal niet, erger nog ik verafschuw mensen die vreemdgaan. Toch is het gebeurd en ik begrijp niet goed waarom, m'n vriend en ik hebben het afgelopen jaar veel voor onze kiezen gehad qua werk maar ook financieel en verschillende overlijdingsberichten, onze relatie leed eronder naar mijn gevoel.



Ik ben nog nooit in al die bijna 4 jaar vreemdgegaan!! En dat vind ik zo erg! En nu ben ik met twee mannen binnen twee maanden seks gehad en met 1 persoon handwerk, dus niet eens 1, maar ook nog eens 2 seks partners en 1 handwerk... Het was allemaal eenmalig maar ik schaam me diep tegenover mijn vriend..



Onze relatie loopt nog steeds echt stroef en probeer te ontdekken waarom ik dit deed, ik voel me soms niet gelukkig in onze relatie denk ik, vooral door alle problemen afgelopen jaar, dit weegt erg zwaar voor onze relatie. Vreemdgaan is nooit een excuses, maar hoe cliché, ik hou van mijn vriend, alleen weet ik niet of we samen verder kunnen.



Ik kan op dit moment geen werk vinden en qua inkomen zit ik nu volledig vast aan hem. We wonen samen en delen een flatje.. We hebben altijd gezegd dat als 1 van ons zou vreemdgaan meteen einde relatie is.



Moet ik het hem vertellen? Het is er namelijk niet 1, maar 3.. Ik wil hem geen pijn doen en zit erover na te denken om onze relatie te stoppen, vanwege vele dingen al die spelen en ik denk toch dat ik daardoor aandacht bij een ander zocht omdat het de laatste periode alleen maar ging over rekeningen, familie en vele ruzies.



Daarnaast heb ik zoiets wat lost het op als ik het vertel? Dat 1 van hen praat gebeurd sowieso niet want die zijn of bezet of wonen ver en houden het voorzich dus daar ben ik niet bang voor.



Toch voel ik me enorm schuldig naar mijn vriend als het wel goed gaat tussen ons, maar tegelijkertijd soms niet... Ik schaam me dood. Wat moet ik doen? Deze mannen spreek ik allen niet meer en al het contact is verbroken.



Daarnaast ben ik ook bang, want ik sta er nu financieel echt alleen voor en daarbij hou ik gewoon teveel van mijn vriend om te breken maar weer soms te weinig voor mijn gevoel om verder te gaan..



Moet ik het hem vertellen dat ik ben vreemdgegaan?
Alle reacties Link kopieren
Blijkbaar voelde je je ongelukkig vanwege alle (financiële) gedoe. Begrijpelijk. Heb je daar wel eens met je vriend over gepraat? Doen jullie wel eens leuke dingen samen om even uit de sleur weg te komen?



Ik denk dat het nu te laat is en dat je beter eerlijk kan zijn.
Alle reacties Link kopieren
quote:Mano82 schreef op 25 september 2015 @ 07:33:

[...]





Ja want het ligt allemaal aan TO? Misschien is haar vriend ook geen heilige en tja ze is ook maar een mens en mensen maken fouten en leren hier van. Als mensen veel stress en problemen hebben kunnen dingen gebeuren. Maar jij bent perfect begrijp ik?



Serieus? TO gaat 3 keer vreemd, mensen hebben daar een mening over en jij helpt TO in een slachtoffer rol!



Je bent zelf zeker ook een vreemdganger?
If you can dream it, you can do it.
Alle reacties Link kopieren
Dit is niet voor niets gebeurd.Je geeft zelf aan de reden te weten waarom het gebeurde.Als er straks weer mindere tijden zijn is de kans groot dat het weer gebeurd.Jullie zijn denk ik beiden beter af zonder elkaar.Het is aan jou om te vertellen of je het vertelt of niet.Je leeft maar een keer en naar je vriend toe vind ik het wel zo fair om in iedergeval de relatie te beëindigen.Draai de rollen eens om.Zelf zou je toch ook niet meer verder willen als jij in zijn positie zat.Kan je om financiële reden niet tijdelijk bij familie intrekken?succes ermee.
Je hebt dus geleerd dat je relatie weinig voorstelt. In tijden van stress ga je vreemd. Aan de lopende band.

Dat zegt genoeg.
quote:mel.nl schreef op 25 september 2015 @ 08:08:

[...]





Serieus? TO gaat 3 keer vreemd, mensen hebben daar een mening over en jij helpt TO in een slachtoffer rol!



Je bent zelf zeker ook een vreemdganger?Nee ik ben geen vreemdganger en zeker ook geen voorstander en je 3x is ook erg veel daar is ze zich vast bewust van en ze heeft het ook zelf gedaan maar soms doen mensen domme dingen en dat weet ze en nu moet ze haar verantwoording nemen slachtoffer rol tja dat weet ik niet, het is niet mijn situatie we kennen haar en haar vriend niet ik denk waar 2 vechten hebben 2 schuld. Dat betekend niet dat er allemaal kut opmerkingen hoeven gemaakt te worden, jij hebt vast ook fouten in je leven gemaakt
En fouten in je leven maken is een goed punt?!

Nee, als je fouten maakt leer je daarvan als het niet wordt goedgepraat.
quote:Anoniempjexoxo schreef op 25 september 2015 @ 07:36:

Die topic van augustus valt hier niet onder.. Klopt ik wil mezelf zeker niet goedpraten. En nee ik heb wel een eigen inkomen, betaal mijn eigen rekeningen en teer niet op zijn zak maar het is dus meer dat het te weinig is in m'n eentje. Jullie hebben gelijk, erg dom. Thanks voor de reactiesDus je hebt wel inkomen en kunt in principe je eigen broek ophouden, maar dat is te weinig naar jouw zin?? En nu wil je je geldverstrekker aanhouden om eerder genoemde redenen en rondneuken??
Alle reacties Link kopieren
Die man verdient zoveel beter dan TO.
Disclaimer: All presented text are opinionated and present only a written account of my mental state at that time.
Alle reacties Link kopieren
quote:Mano82 schreef op 25 september 2015 @ 08:46:

ik denk waar 2 vechten hebben 2 schuldWat een kul. Er kan inderdaad van alles mis zijn in die relatie. Dan praat je daarover en/of je verbreekt de relatie. Maar je neukt niet met een ander, want dat lost helemaal niks op. Vreemdgaan is achterbaks en je laat daarmee zien dat je geen enkel respect hebt voor je partner. Als je tot vier keer toe vreemdgaat is de relatie dus allang over. Het is dan wel zo netjes om je partner daar ook van op de hoogte te stellen, zodat hij/zij ook weer verder kan met z'n leven.
quote:sinnombre schreef op 25 september 2015 @ 08:50:

En fouten in je leven maken is een goed punt?!

Nee, als je fouten maakt leer je daarvan als het niet wordt goedgepraat.Iets met ezels en stenen
Alle reacties Link kopieren
quote:gumball80 schreef op 25 september 2015 @ 08:54:

[...]



Iets met ezels en stenenEn, om in dit genre te blijven: driemaal is scheepsrecht. Wat viermaal dan is, daar lusten de honden vast geen brood van.
Als je twee keer turbo zegt, vlieg ik in brand!
Ben jij AL 4 jaar trouw? Meid dan is het logisch wat er is gebeurd. In elk jaar van een relatie ga je normaal gesproken 1 keer vreemd. Jij bent gewoon aan het inhalen. Niks aan de hand.
quote:Ik ben nog nooit in al die bijna 4 jaar vreemdgegaan!! En dat vind ik zo erg!Dan zat het er wel aan te komen
Alle reacties Link kopieren
quote:Mano82 schreef op 25 september 2015 @ 08:46:

[...]





Nee ik ben geen vreemdganger en zeker ook geen voorstander en je 3x is ook erg veel daar is ze zich vast bewust van en ze heeft het ook zelf gedaan maar soms doen mensen domme dingen en dat weet ze en nu moet ze haar verantwoording nemen slachtoffer rol tja dat weet ik niet, het is niet mijn situatie we kennen haar en haar vriend niet ik denk waar 2 vechten hebben 2 schuld. Dat betekend niet dat er allemaal kut opmerkingen hoeven gemaakt te worden, jij hebt vast ook fouten in je leven gemaakt



Oh fouten zat, die ik dan niet op mijn vriend af probeer te schuiven. 2 vechten, 2 schuld ben ik met je eens. Maar ik zie nergens staan dat hij ook vreemd gaat. Als je relatie niet goed is, praat je erover of beeindig je de relatie.

Vreemdgaan vind ik toch wel zo laag
If you can dream it, you can do it.
Alle reacties Link kopieren
Pffff ik hoop dat je vriend snel een leukere vriendin tegenkomt!

Nog erger dan jou post vind ik de reacties eronder.

Zoveel mensen die zeggen dat je beter niks kan zeggen?!

Dat begrijp ik echt niet..

Ik weet wel dat er onwijs veel mensen vreemdgaan in relaties, maar dat meerdere keren doen en dan helemaal nooit iets ervan zeggen begrijp ik nog minder!



Vreemdgaan vind ik onacceptabel, liegen idem!

Je relatie hoort je steun en toeverlaat te zijn, als je samen niet uit je issues komt moet je er een punt achter zetten..
The finest pleasure is kindness to others.
Alle reacties Link kopieren
quote:Mano82 schreef op 25 september 2015 @ 07:33:

[...]





Ja want het ligt allemaal aan TO? Misschien is haar vriend ook geen heilige en tja ze is ook maar een mens en mensen maken fouten en leren hier van. Als mensen veel stress en problemen hebben kunnen dingen gebeuren. Maar jij bent perfect begrijp ik?



Als vriend geen heilige is en van dusdanige slechtheid zou zijn dat vreemdgaan te vergoeilijken is, dan had ze gewoon bij hem weg moeten gaan.



Mensen mogen vreemdgaan best veroordelen hoor.
Alle reacties Link kopieren
quote:viva-amber schreef op 25 september 2015 @ 07:50:

Ik zou de tijd die je in allerlei ongein steekt besteden aan het vinden van een baan.+1
Alle reacties Link kopieren
Nou, we hadden eerst besproken niets te zeggen tegen mijn vriend. Bedoel wat schiet ik ermee op? Hai, ja we hebben gezoend.. Dan kon hij of denken dat er echt wat speelde en al die keren dat we afspraken denken dat er toen al meer is. Of onrust zaaien om niets etc.. Maar goed ik vind eerlijkheid het belangrijkst en daarom heb ik het alsnog gezegd. Niet in detail, maar wel eerlijk geweest



Dit was een bericht van je uit een ander topic. Je had gezoend met een ander, wel aan je vriend verteld omdat je eerlijkheid het belangrijkste vindt.



Niet dus..
Zo valt die even door de mand..
Hoe kun je je vriend nog recht in de ogen kijken? Je zegt je vreselijk schuldig te voelen, nou dan biecht het gewoon op!

Dan kan je vriend zelf kiezen wat hij wil doen en ja, de kans is groot dat hij jullie relatie beëindigt, en terecht!

Een slippertje is al erg maar 4 keren? Daar ben je zelf echt wel goed bij geweest en op het moment dat je dat deed dacht je ook niet aan je vriend.

Vervelend dat jullie een lastige tijd hebben in jullie relatie maar daar praat je dan samen over, je gaat niet vreemd!



Ik heb (net als veel anderen hier) het idee dat je puur voor het financiële bij je vriend blijft, daar gebruik je hem ook nog eventjes voor, erg laag hoor!
Alle reacties Link kopieren
Mijn raad is ook, vertel hem zeker niet van het vreemdgaan. Als je nog van hem houdt, en financieel aan hem vast zit, zou ik nog gewoon blijven. Breekt je schuldgevoel op, dan zul je het moeten vertellen, maar waarom zou je iets moois kapot maken omdat je bent vreemdgaan., wat niet wat niet deert, is mijn motto wel
nobody said it was easy
quote:prik schreef op 25 september 2015 @ 08:54:

[...]



Wat een kul. Er kan inderdaad van alles mis zijn in die relatie. Dan praat je daarover en/of je verbreekt de relatie. Maar je neukt niet met een ander, want dat lost helemaal niks op. Vreemdgaan is achterbaks en je laat daarmee zien dat je geen enkel respect hebt voor je partner. Als je tot vier keer toe vreemdgaat is de relatie dus allang over. Het is dan wel zo netjes om je partner daar ook van op de hoogte te stellen, zodat hij/zij ook weer verder kan met z'n leven.Vreemdgaan is zeker niet goed ik ben het met je eens, maar goed waar komt zoiets vandaan? Ja ik zelf zou het nooit doen het is niet de oplossing maar ze heeft het gedaan en kan niet meer terug dus op de blaren zitten ja ze zal het moeten opbiechten en uit maken want haar relatie stelt nu niets meer voor, ze moeten zo wie zo stoppen en praten moet zeker. Ben ook benieuwd wat TO gaat doen.
quote:Defietsboer schreef op 25 september 2015 @ 09:50:

[...]





Als vriend geen heilige is en van dusdanige slechtheid zou zijn dat vreemdgaan te vergoeilijken is, dan had ze gewoon bij hem weg moeten gaan.



Mensen mogen vreemdgaan best veroordelen hoor.Ja zeker het is ook zeker niet de manier om aan je relatie einde te komen to had moeten praten des noods of verbreken ik denk zelf dat het ik het heel erg zou vinden als iemand bij mijn blijft vanwege financiën to heeft het zeker niet tof aangepakt daarom moet ze ook een keus maken nu en ook echt heel goed bij zich zelf nagaan wat ze heeft gedaan!
Alle reacties Link kopieren
quote:sweet-romeo schreef op 25 september 2015 @ 12:06:

Mijn raad is ook, vertel hem zeker niet van het vreemdgaan. Als je nog van hem houdt, en financieel aan hem vast zit, zou ik nog gewoon blijven. Breekt je schuldgevoel op, dan zul je het moeten vertellen, maar waarom zou je iets moois kapot maken omdat je bent vreemdgaan., wat niet wat niet deert, is mijn motto wel



Wat is dit nou weer voor lulverhaal? Gewoon blijven. Dat is hartstikke normaal toch? Je partner respectloos behandelen en als dank wordt hij ook nog eens gebruikt totdat er voorspoedige tijden aanbreken voor TO. Dat zulke mensen bestaan

Weet je wat ik heel gewoon vind? Dat zo iemand bestempeld wordt als ordinair!



TO heb je (on)veilige seks gehad met die mannen en heb je hierna seks gehad met je partner? Daar ben ik nu wel benieuwd naar. Of laat je hem straks berooid en ook nog eens besmet achter?
De vastheid die je zoekt is even groot als de veranderlijkheid waar jij naar verlangt
Alle reacties Link kopieren
In 1 woord WALGELIJK!!!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven