Wat ik me nou al jaren afvraag over aftrekken

25-08-2015 21:29 116 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ivm herkenbaarheid even een nieuwe nick aangemaakt. Ik heb namelijk een (vind ik zelf) nogal gekke vraag :-)

Ik ben al jaren seksueel actief maar er is toch 1 ding wat ik me eigenlijk al heel lang afvraag hoe andere dat nu doen.



Als een vrouw gevingerd wordt is haar vagina (als het goed is ) vanzelf nat. Dat maakt het vingeren natuurlijk wel zo prettig.

Maar hoe zorgen jullie ervoor dat de penis van de man vochtig/nat is bij het aftrekken? Want het lijkt me voor de man toch ook prettiger als de penis vochtig is, dat glijdt natuurlijk wat beter. Zelf ga ik meestal gewoon heel snel over tot pijpen. Dat doet ik graag en is voor dit 'probleem' een effectieve oplossing, maar soms is aftrekken ook gewoon leuk, zeker op het begin tijdens het zoenen. Soms doe ik ook wel eens wat spuug op mijn hand, maar dat ziet er toch niet heel charmant uit en voelt toch altijd een beetje awkward. Heel af en toe zou ik er wel eens glijmiddel bij pakken, maar ook dat is weer zo'n oncharmante onderbreking (zeker ook hier weer in het beginstadium terwijl je nog ligt te zoenen en een beetje met de penis van je lief wilt spelen).
Alle reacties Link kopieren
quote:cijfernerd schreef op 26 augustus 2015 @ 10:39:

[...]



Soms is een beetje pijn,heel erg fijn



Pijn heb ik persoonlijk nog nooit iets van begrepen, maar als ik goed opgelet heb tijdens mijn studie porno , zijn er genoeg mensen die daar blijkbaar van genieten.

Van pijn sterft mijn erectie een treurige dood.
tis goed bedoeld
Alle reacties Link kopieren
Manlief hier produceert geen voorvocht, vind het lekker met maar ook zonder vloeibare toevoegingen en voorhuid over eikel heen en/of niet is beide lekker..... Wat ie wel killing vind is dat een hand net te vroeg stopt maar dat is wel met meer dingen waar 'te' voor staat.



Er zal geen algemeen standaard recept zijn, een ieder is weer anders (gelukkig maar), en wil je wel een recept dan moet je het gewoon vragen:).
When nothings seems right....go left!
Volgens mij combineert mijn vriend het, met zijn ene hand bewerkt hij de basis van zijn penis en met de andere beweegt hij zijn voorhuid over zijn eikel.



Het moment van klaarkomen, voor mij dan, vind ik wel lastig. Want bij aftrekken moet ik flink doortrekken (of duwen dan) en daar op een gegeven moment mee stoppen. En met pijpen moet ik trekken, die eikel sabbelen zonder dat ie mijn tanden raakt door de euforie, de ballen kneden, niet stikken, op tijd stoppen met trekken. Jezus, ik kan multitasken hoor maar tijdens het orgasme heb ik een beetje hulp nodig. Roep dus maar hoe en wat, want anders is je orgasme niet goed, of je vriendin gestikt.
Alle reacties Link kopieren
quote:Chiefseattle schreef op 26 augustus 2015 @ 13:41:

Volgens mij combineert mijn vriend het, met zijn ene hand bewerkt hij de basis van zijn penis en met de andere beweegt hij zijn voorhuid over zijn eikel.



Het moment van klaarkomen, voor mij dan, vind ik wel lastig. Want bij aftrekken moet ik flink doortrekken (of duwen dan) en daar op een gegeven moment mee stoppen. En met pijpen moet ik trekken, die eikel sabbelen zonder dat ie mijn tanden raakt door de euforie, de ballen kneden, niet stikken, op tijd stoppen met trekken. Jezus, ik kan multitasken hoor maar tijdens het orgasme heb ik een beetje hulp nodig. Roep dus maar hoe en wat, want anders is je orgasme niet goed, of je vriendin gestikt. De kunst is, om het zaad ook meteen door te slikken
Alle reacties Link kopieren
quote:gewoonstel schreef op 26 augustus 2015 @ 12:08:

Manlief hier produceert geen voorvocht, vind het lekker met maar ook zonder vloeibare toevoegingen en voorhuid over eikel heen en/of niet is beide lekker..... Wat ie wel killing vind is dat een hand net te vroeg stopt maar dat is wel met meer dingen waar 'te' voor staat.



Er zal geen algemeen standaard recept zijn, een ieder is weer anders (gelukkig maar), en wil je wel een recept dan moet je het gewoon vragen:).Deze Manlief dus wel! :-)



Sorry, alleen de TO gelezen en de laatste reacties. Veel te veel allemaal voor nu effe snel tussendoor.



Op de eerste plaats: Ik ben altijd wat lichtelijk jaloers op mannen met een besneden piemel. Kom o.a. regelmatig in sauna's als ook op naturisten stranden en soms campings. Ik ben dus niet besneden, maar laat mijn piemel er wel altijd al besneden uit zien (hoezo ijdel). Dus voorhuid heb ik ver naar achter getrokken als ik bloot loop. Vind ik gewoon mooier eruit zien.



Verder heb je voor aftrekken helemaal geen vocht nodig! Okay, het kan wel, sommige mannen vinden het met shampoo, zeep, gel, glijmiddel enz. lekker (dan wordt het in feite een soort handneuken in de vuist, ik ken de techniek) maar weet dat het merendeel van de mannen aan een gewone 'handjob' de voorkeur geven. Ja, ook de besneden mannen.



Dus gewoon je volle hand om de stijve piemel heen en op een neer bewegen. Bij een besneden piemel is de 'slag' (om even in technische termen van een verbrandingsmotor te spreken) kleiner, dan bij een niet besneden piemel. Principe is gelijk. Namelijk, dat je met de voorhuid (of reststukje weggesneden voorhuid) over de eikel op en neer beweegt. Ritmisch, doorgaan en lang.



Eventueel afgewisseld met pijpen en dan weer aftrekken (mijn voorkeur). En tijdens het aftrekken elkaar aankijken geeft een enorm geil en close gevoel. Het is handig als de man aangeeft wanneer even gestopt moet worden, ivm het voortijdig klaarkomen. Ook wanneer juist het orgasme bereikt moet worden, want het credo is dan: Vooral doorgaan en niet stoppen! En bij het klaarkomen is het lekker als de nadruk dan op het naar achteren trekken van de voorhuid ligt en niet bij het naar voren schuiven.



Vergelijk het met een neukbeweging. Bij klaarkomen wil je juist lekker diep naar binnen stoten, dus in feite de voorhuid (of restje voorhuid) naar achter trekkend. Gevolg is dat het toompje (kleine peesje tussen eikel en voorhuid) strak begint te staan en dat geeft een ultiem genot.



Wil je het helemaal compleet maken, duw dan een vinger in je man's kont (middelvinger) en druk stevig op zijn prostaat tijdens het klaarkomen. Het orgasme is dan dubbel zo sterk!



Have fun en save sex!
.
Alle reacties Link kopieren
quote:sandra1905 schreef op 25 augustus 2015 @ 22:12:

Maar, heren, ik dacht dat het 'nat' juist prettiger is omdat de voorhuid anders zo over de eikel 'schuurt'... Is dat niet zo?Zal ook niet bij elke man hetzelfde zijn. Ik vind droog prettiger. Liever meer "grip".
quote:Manlief schreef op 26 augustus 2015 @ 14:10:

[...]

wanneer juist het orgasme bereikt moet worden, want het credo is dan: Vooral doorgaan en niet stoppen! En bij het klaarkomen is het lekker als de nadruk dan op het naar achteren trekken van de voorhuid ligt en niet bij het naar voren schuiven.



Vergelijk het met een neukbeweging. Bij klaarkomen wil je juist lekker diep naar binnen stoten, dus in feite de voorhuid (of restje voorhuid) naar achter trekkend. Gevolg is dat het toompje (kleine peesje tussen eikel en voorhuid) strak begint te staan en dat geeft een ultiem genot.Juist. En dan nog even afzuigen. Zachtjes beginnen, dat wel.
Alle reacties Link kopieren
quote:Nobelenobody schreef op 25 augustus 2015 @ 22:27:

[...]





Nee, als mijn pik stijf is zie je bij mij geen voorhuid meer.



Zie het zo ; grijp met je 5 vingertoppen je onderarm, zet een beetje druk en beweeg de huid van je onderarm heen en weer.

Daar heb je toch geen glijmiddel voor nodig?



Neuken is natuurlijk een heel ander verhaalPrachtig voorbeeld, klinkt heel logisch zo!
Alle reacties Link kopieren
Inmiddels bijna 24 uur later ben ik blij om te lezen dat dit zo'n leuk topic geworden is en dat anderen het ook benoemen dat het een leuk topic is :D terwijl ik nog twijfelde om zo'n 'stomme' vraag te stellen



Ik ga nog ff door met alle reacties lezen!
quote:Chiefseattle schreef op 26 augustus 2015 @ 13:41:

Volgens mij combineert mijn vriend het, met zijn ene hand bewerkt hij de basis van zijn penis en met de andere beweegt hij zijn voorhuid over zijn eikel.



Het moment van klaarkomen, voor mij dan, vind ik wel lastig. Want bij aftrekken moet ik flink doortrekken (of duwen dan) en daar op een gegeven moment mee stoppen. En met pijpen moet ik trekken, die eikel sabbelen zonder dat ie mijn tanden raakt door de euforie, de ballen kneden, niet stikken, op tijd stoppen met trekken. Jezus, ik kan multitasken hoor maar tijdens het orgasme heb ik een beetje hulp nodig. Roep dus maar hoe en wat, want anders is je orgasme niet goed, of je vriendin gestikt. Je neemt het verwennen van je vriend in ieder geval serieus, en dat is al heel veel!
Alle reacties Link kopieren
Ondanks dat natuurlijk iedereen een andere voorkeur heeft en zoals hier gezegd sommige mannen het niet eens zijn met de 'stellige overtuigingen' van andere mannen, zie ik toch wel wat dingen een aantal keren terugkomen en heb ik denk ik toch wel weer wat belangrijke dingen opgestoken:



Ik zal de notulen even maken



- Ik merk een voorzichtige voorkeur voor droog. Goed om te weten, wel zo makkelijk! Zodra ik overga op pijpen wordt het vanzelf nat, heeft ie van beide een beetje, moet goed komen.

- Naar de man toe bewegen. Hier kwam ik overigens een paar jaar geleden ineens achter en toen vroeg ik me inderdaad af waarom het 'trekken' heet en niet 'duwen'.

- Vooral bij het klaarkomen is het lekker als de nadruk dan op het naar achteren trekken van de voorhuid ligt en niet bij het naar voren schuiven. Fantastische tip! Nooit geweten ook maar met de uitleg van hoe het bij neuken werkt (stoten op moment van klaarkomen) ook weer zo ontzettend logisch!



Ik hoop dat lief vanavond op tijd thuis komt... :D
quote:pinovino schreef op 26 augustus 2015 @ 21:00:

Ondanks dat natuurlijk iedereen een andere voorkeur heeft en zoals hier gezegd sommige mannen het niet eens zijn met de 'stellige overtuigingen' van andere mannen, zie ik toch wel wat dingen een aantal keren terugkomen en heb ik denk ik toch wel weer wat belangrijke dingen opgestoken:



Ik zal de notulen even maken



- Ik merk een voorzichtige voorkeur voor droog. Goed om te weten, wel zo makkelijk! Zodra ik overga op pijpen wordt het vanzelf nat, heeft ie van beide een beetje, moet goed komen.

- Naar de man toe bewegen. Hier kwam ik overigens een paar jaar geleden ineens achter en toen vroeg ik me inderdaad af waarom het 'trekken' heet en niet 'duwen'.

- Vooral bij het klaarkomen is het lekker als de nadruk dan op het naar achteren trekken van de voorhuid ligt en niet bij het naar voren schuiven. Fantastische tip! Nooit geweten ook maar met de uitleg van hoe het bij neuken werkt (stoten op moment van klaarkomen) ook weer zo ontzettend logisch!

Dit kan toch makkelijk ergens in een schoolboek? Scheelt een hoop verborgen leed en openlijke frustratie, me dunkt.
Alle reacties Link kopieren
quote:pinovino schreef op 26 augustus 2015 @ 21:00:

Ondanks dat natuurlijk iedereen een andere voorkeur heeft en zoals hier gezegd sommige mannen het niet eens zijn met de 'stellige overtuigingen' van andere mannen, zie ik toch wel wat dingen een aantal keren terugkomen en heb ik denk ik toch wel weer wat belangrijke dingen opgestoken:



Ik zal de notulen even maken



- Ik merk een voorzichtige voorkeur voor droog. Goed om te weten, wel zo makkelijk! Zodra ik overga op pijpen wordt het vanzelf nat, heeft ie van beide een beetje, moet goed komen.

- Naar de man toe bewegen. Hier kwam ik overigens een paar jaar geleden ineens achter en toen vroeg ik me inderdaad af waarom het 'trekken' heet en niet 'duwen'.

- Vooral bij het klaarkomen is het lekker als de nadruk dan op het naar achteren trekken van de voorhuid ligt en niet bij het naar voren schuiven. Fantastische tip! Nooit geweten ook maar met de uitleg van hoe het bij neuken werkt (stoten op moment van klaarkomen) ook weer zo ontzettend logisch!



Ik hoop dat lief vanavond op tijd thuis komt... :D

Ga eens achter hem zitten, en trek hem zo eens af?

Dus met je armen om hem heen, dat je man tegen je aanligt, of bijna in je armen als het ware.



Veel plezier
tis goed bedoeld
Alle reacties Link kopieren
Oja heerlijk geile wellustige sex is voor mij natuurlijk nat, geil en glibberig, naar daar ging je topic niet over.
tis goed bedoeld
quote:Nobelenobody schreef op 26 augustus 2015 @ 21:42:

[...]



Ga eens achter hem zitten, en trek hem zo eens af?

Dus met je armen om hem heen, dat je man tegen je aanligt, of bijna in je armen als het ware.



Veel plezier Aan jou hebben we echt wat, Nobelenobody!
Alle reacties Link kopieren
Hahaha ja nobelenobody is echt onze held!

En helemaal mee eens dat geile sex uiteindelijk nat en glibberig moet zijn, maar beginnen met een beetje droog aftrekken moet een goed begin zijn
Alle reacties Link kopieren
Bedankt voor de waardering, het is ook leuk om iets te kunnen bijdragen
tis goed bedoeld
Alle reacties Link kopieren
Eigenlijk zou het heen-en-weer trekken moeten heten. Je trekt de voorhuid over de eikel.

Vandaar aftrekken. Of sjorren. Of... Wie kent er nog meer?



Je kunt ook een cursus volgen:

http://www.dvhn.nl/nieuws ... un-je-leren-12649983.html



En hier nog wat tips:

https://www.sense.info/se ... aftrekken/beter-aftrekken



Wel weer fucking politiek correct met een overschot aan homo's, maar goed.
Djeezus! Deze is heel moeilijk blijkbaar. 'Andere mogen mij berichten sturen?!'
quote:struisvogelnest schreef op 26 augustus 2015 @ 22:24:

Wel weer fucking politiek correct met een overschot aan homo's, maar goed.
Alle reacties Link kopieren
Droog trekken is oke (al ben ik altijd wel een beetje bang dat ik hem pijn doe) maar een fijne massage met flink olie vind ik veel leuker om te geven. Kan me rustig een poos vermaken met een mannelijk geslachtsdeel en meestal eindigt het met een happy ending.

Ik zeg, olie rules!
...
quote:Rooss4.0 schreef op 26 augustus 2015 @ 23:46:

Droog trekken is oke (al ben ik altijd wel een beetje bang dat ik hem pijn doe) maar een fijne massage met flink olie vind ik veel leuker om te geven. Kan me rustig een poos vermaken met een mannelijk geslachtsdeel en meestal eindigt het met een happy ending.

Ik zeg, olie rules!Dit. Mijn vriend hoeft niet perse iets van vocht, maar voor mijn gemoedsrust doet het veel. Ik ben dan veel minder voorzichtig en kan er dan zelf ook meer van genieten.
Alle reacties Link kopieren
Vooral niet spugen wat mij betreft (afknapper).

Dus nog een "droog" voorkeur
veel mannen vinden droog trekken prima hoor. maar ik snap niet wat je probleem is TO, als jij het nat wilt dan pak je zijn piemel, je spuugt op de eikel en met je hand wrijf je dat uit. en als het te droog word spuug je er op nieuw op.

of je neemt olie. niet zo moeilijk over doen.
Alle reacties Link kopieren
Voor mij zo nat mogelijk. Spuug werkt prima.
Alle reacties Link kopieren
wow goed topic, dingetjes geleerd haha



*weetjes opslaat*

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven