workshops sex?

22-10-2014 21:45 32 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hallo.



Mijn vriendin en ik zijn op zoek naar workshops m.b.t. sex. Het lijkt ons leerzaam en leuk om mee te doen met workshops hierover.

Het mogen ook online trainingen zijn.

We hebben geen specifiek onderwerp in gedachten.



Hebben jullie suggesties of ervaring hierin?
Alle reacties Link kopieren
Je hebt van die tantra workshops/weekenden. Google zou ik zeggen.
Alle reacties Link kopieren
Zal ik je google even aanslingeren?
That's a fine looking high horse, what you got in the stable!
Alle reacties Link kopieren
Haha.

Google weet ik te vinden.

Mijn vriendin zegt dat je daar lenig voor moet zijn.

Is dat ook zo?
Alle reacties Link kopieren
Is dit iets voor jullie?
quote:blankjes schreef op 22 oktober 2014 @ 21:49:

Haha.

Google weet ik te vinden.

Mijn vriendin zegt dat je daar lenig voor moet zijn.

Is dat ook zo?Voor google? Valt best mee.
Alle reacties Link kopieren
quote:Istar_ schreef op 22 oktober 2014 @ 21:51:

[...]



Voor google? Valt best mee.
Alle reacties Link kopieren
quote:Istar_ schreef op 22 oktober 2014 @ 21:51:

[...]



Voor google? Valt best mee.
Je beseft pas hoe fijn het is om te ademen als je neus verstopt zit.
Alle reacties Link kopieren
Seks workshop: “Het beminnen van een vrouw”.





“Hoe word je de perfecte minnaar in bed”



Seks workshopEnige tijd geleden heb ik een lezing gegeven voor Masterflirt.nl: ”Hoe please je een vrouw en wordt je de perfecte minnaar in bed”.



Een zaal vol mannen zat aandachtig naar de lezing te luisteren en stelden hun vragen.



In het filmpje hierboven geven deelnemers hun reactie. Prachtig om van hen zelf te horen wat ze mee hebben genomen vanuit deze lezing en wat ze ervan vonden.



In deze seks workshop keken we vooral naar:



- Wat is een goede minnaar?

- Hoe werkt opwinding bij een vrouw?

- En naar verschillende sekstechnieken.



Ben je nieuwsgierig waar we het over gehad hebben in deze seks workshop? In het filmpje hieronder zie je een aantal fragmenten uit de lezing:





Ben je geïnteresseerd in deze of andere seks workshops, stuur dan een mailtje naar: rozemarije@lustvol.nl

Ik bericht je dan wanneer er een nieuwe cursus komt.





Waarom een seks workshop?



Hoewel je het haast niet kan geloven, met alle informatie over seks in boeken, tijdschriften en op internet, zijn er veel mensen, die niet weten hoe seks werkt.



Veel mannen weten gewoon niet hoe ze een vrouw echt moeten beminnen. Daar zijn ze zich vaak niet van bewust en dat is jammer. Veel vrouwen weten dus ook niet hoe het is om goed bemind te worden.



Voor vrouwen geld dat ze vaak niet goed durven aan te geven wat ze lekker vinden, of ze weten dit zelf eigenlijk niet goed. Ze gaan mee in het tempo van de man en uiteindelijk hoeft seks voor hun vaak niet meer, omdat ze er niet volop van kunnen genieten.



Met andere woorden de seks – het erotisch spel – verdwijnt of is (erg) slecht. Dat kan aan de relatie gaan vreten.





Sekstechnieken.



In deze seks workshop hebben we het over de basis van seks: Wat is dit? Wat kenmerkt goede seks voor beiden eigenlijk?

Als je weet wat de basis is en dit meeneemt in het seksspel dan ontstaat er andere seks – diepgaande seks – die voor beide veel meer vervullend is.

In deze seks workshop leg ik dit duidelijk uit en behandel ik, vanuit deze basis vele (nieuwe) sekstechnieken, gericht op wat vrouwen lekker vinden.





Voor wie is een seks workshop?



Voor iedereen die meer wil weten en meer wil leren over een diepgaande liefdes- en seksrelatie. Bij deze eerste lezing waren mannen van jong tot oud, met veel tot weinig ervaring en van singel tot in een relatie. Wees welkom!

- See more at: http://www.rozemarije.nl/ ... ouw/#sthash.lKuInET0.dpuf
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
quote:Istar_ schreef op 22 oktober 2014 @ 21:51:

[...]



Voor google? Valt best mee.
Alle reacties Link kopieren
INTIMITEIT & TANTRA-SEX | 2-LUIK VOOR PAREN

.

LIEFDE & BEMINNEN ALS LEVENSKUNST



Spannend, intiem, verhelderend, erotisch, bevrijdend en verdiepend.





Psst! Jullie hebben hier een bijzondere en erotische training ontdekt, verdergaand dan onze reguliere Tantraweekenden. Een sfeervolle en bijzondere training, gespecialiseerd in 'de kunst van het beminnen'.



Liefde & beminnen als levenskunst. Ervaar hoe moderne en eeuwenoude Tantrische kennis over intimiteit en sexualiteit de intensiteit en 'flow' van het liefdesspel stimuleren. Een Tantrische liefdesrelatie verstekt je sensualiteit en brengt kleur, voldoening, stabiliteit en sensualiteit in je gehele leven.



Tantra betekent samenhang, verruiming of bevrijding. Tantra biedt een concreet voelbaar lichamelijk pad om volledig tot ontspanning en zelfacceptatie te komen.



Tantrische technieken leren ons hoe we van binnenuit contact maken met de krachtige en helende sexuele levensenergie, hoe we deze kunnen delen en over onze lichamen kunnen verspreiden. Vanuit deze basis samenkomend, is het alsof onze lichamen en geest gedragen worden en versmelten in tijd en ruimte.



Naast de geboden technieken ligt het accent op het vlak van de afstemming, openheid en sensitiviteit als voedingsbodem van vervullende sexualiteit en als basis van een voedende relatie, waarin partners zichzelf durven en mogen zijn.



Dit 2-luik biedt een mooie mogelijkheid om tussen de afzonderlijke trainingsdagen door zelf te ontdekken en te spelen en je ervaringen terug te koppelen.



Het beeld van de kater en de poes welke ik ooit een half uur heb geobserveerd was zo leerzaam. Zij lokte hem en als hij te snel te veel wilde dan wees ze hem keer op keer af. Het was voor haar nog geen tijd. Zij bepaalde het tempo, hij bleef zijn drive volgen en bleef vol vertrouwen keer op keer komen.. tot ze samenkwamen.



Liefdesspel & levensspel: Ons liefdesspel kent vele gezichten. Het ene moment lig je rustig bij elkaar, het volgende moment kan je meegevoerd worden naar je passionele of dierlijke kant. Je voelt je fantasievol of lui, gespannen of ontspannen, romantisch of vol lust en hebberig. Sexualiteit weerspiegelt het leven en omgekeerd. Het brengt thuis, reguleert emoties, leidt tot zelfkennis, verbindt, maakt vrij en heelt.



Voor liefdesparen: Wanneer jullie je als koppel vrij genoeg voelen om deel te nemen en willen voortbouwen op het gebied van emotioneel en sexueel welzijn. Omdat jullie in liefde en waarheid willen samenzijn. Enige ervaring met b.v. massage, Tantra of bewustwordingsprocessen is prettig, doch niet noodzakelijk.



Samen: Je doet de intemere oefeningen samen met je eigen partner op je eigen plek. Je kunt warme dekentjes en een omslagdoek meenemen welke je ook tijdens intiemere oefeningen kan omdoen.



Programma: O.a. Tantra als levenswijze, Erotische massage, Tantra-houdingen, vrijen in onderlinge verbinding, Tantra-technieken welke de intensiteit en gezamenlijke 'flow' versterken, Tantric blindfold dance, meditatie, Tantric breathing, verrijkende communicatie en jezelf veilig voelen, omgaan met verlangen, grenzen en verschillen. Tantrisch-boeddhistime & bewustzijn.





In dit programma ook: Tantric blindfold dance. Je wordt meegevoerd, of voert de ander mee. Soms speels de ruimte innemend, dan weer stilstaand, teder koesterend. Als een spannende geblinddoekte reis welke je gevoelswereld steeds meer zichtbaar maakt.



Elke stap naar jou begint en eindigt met een stap in mijn eigen wezen.



'Linkshandige of rode Tantra'. Deze training behoort tot de 'linkshandige' of 'rode' Tantra. Met de waardevolle intimiteit als basis gaat het sexualiteit als essentie van het leven niet uit de weg.

Dat betekent dat enkele programmaonderdelen, wanneer het binnen het kader van de oefening past en daarvan komt, gecombineerd kunnen worden met intiem contact met de eigen partner, zoals zoenen of vrijen.

Er is geen intieme uitwisseling tussen de paren onderling.



Vrijheid versus veiligheid: Wij zijn ons ervan bewust dat het een flinke stap kan zijn om jezelf in een groep bloot te geven. Tegelijk kan je het, in de praktijk, binnen een veilige setting als deze ook als 'leuk spannend' of bevrijdend ervaren. Nog een voordeel van deze setting is dat we ter verdieping herkenbare relationele thema's kunnen uitwisselen en uitdiepen zoals jaloezie, partner-binding en ons verlangen naar eerlijkheid, tegenover zowel jezelf als de ander.



Sex is just the beginning, not the end. But if you miss the beginning, you will miss the end also. -Osho-



Benodigdheden per persoon: Neem wat mee om jullie eigen fijne plek te maken. Denk ook aan een omslagdoek en e.v.t. eigen dekentjes. Verder: 1 keinere handdoek plus 2 grote badhanddoeken, 1 flesje water, toiletartikelen. Massage olie (Je kunt ook onze lekkere massage-olie van Sabai ter plekke kopen).





http://www.body2chill.nl/tantratraining ... nseks.html
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
Mijn Google doet het wél.
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
http://www.blissyourbody.nl/workshops-blissyourbody.htm





Workshops





Hieronder vind je een overzicht van de verschillende groepsactiviteiten die we aanbieden.

In de agenda vind je alle data op een rijtje.



Heb je al eens een workshop bij ons gevolgd, dan kun je ook een individuele sessie boeken om je persoonlijke proces te verdiepen.





Avondworkshops:



STEP IN: Voor wie op een laagdrempelige manier kennis met ons wil maken of voor wie een avond precies genoeg is.



VROUWENCIRKEL: Voor vrouwen die een avond samen willen zijn en een thema op het gebied van vrouwelijke seksualiteit willen onderzoeken.

MEERHANDSMASSAGE: Voor wie in een veilige sfeer wil genieten van het geven én ontvangen van een meerhandsmassage.





Dagworkshops:



JUMP IN: Voor wie een dag de tijd wil nemen en een sprong naar een intens en bewust leven wil wagen.



DE-ARMOURING: Voor wie een de-amouringsessie wil (leren) ontvangen en geven. Enige ervaring met tantra of lichaamswerk is hiervoor noodzakelijk.





Driedaagse weekendworkshops:



DIVE IN: Voor wie op zoek is naar diepgang en klaar is om gedurende een lang weekend een duik in het diepe te nemen! De meeste weekenden zijn m/v gemengd, maar er is ook eens per jaar een vrouwenweekend.





Avondcursussen:

MELT IN - AVONDCURSUS: Cursus van zes avonden voor wie uitgebreid kennis wil maken met tantra.

HEALING VAN HET BEKKEN VOOR (GELEGENHEIDS-)STELLEN: Korte cursus van vier avonden voor mensen die samen met een (gelegenheids-)partner een uitgebreide (de-armouring) healingmassage van het bekkengebied willen geven en ontvangen.

VROUWEN DRIELUIK: Cursus van drie avonden voor vrouwen die een stap willen zetten in het helen van hun vrouwelijke seksualiteit.





Overig aanbod:

Activiteiten voor jongeren t/m 18 jaar.





Wat houdt een workshop in?



Onze workshops zijn erop gericht om je levensenergie (nog) meer te laten stromen en om je te laten voelen wie jij in wezen bent. Van daaruit kun je vervolgens de verbinding met anderen ervaren. We doen dit alles via beweging, lichaamswerk, actieve en stiltemeditaties, sharing, contact- en ontspanningsoefeningen. De sfeer tijdens de workshops is ontspannen, speels en licht. Tegelijkertijd kunnen je ervaringen diep gaan.





Bij de meeste workshops staat seksualiteit niet centraal, tenzij anders vermeld.



Het feit dat we ons op een specifieke leeftijdsgroep richten (jonge mensen t/m 45 jaar), geeft een bijzondere, frisse touch aan onze activiteiten. Je kunt zowel in je eentje als samen met iemand (je partner of gewoon een vriend of vriendin) komen. Sommige workshops staan overigens open voor alle leeftijden.





Vragen over onze workshops?





Vraag 1: Waarom hebben jullie een leeftijdsbeperking?



Vraag 2: Een tantraworkshop... Betekent dit dat er aan seks wordt gedaan?



Vraag 3: Ik wil graag meedoen aan een workshop, maar ik heb weinig geld. Wat te doen?



Vraag 4: Ik wil me inschrijven voor een workshop, maar hoe zit het als ik me toch weer afmeld?



Vraag 5: Ik zou best een keer mee willen doen aan een workshop, maar ik vind het ook wel spannend. Wat nu?



Vraag 6: Mijn vraag staat hier niet bij...





Antwoorden:



1. Waarom hebben jullie een leeftijdsbeperking?

Zelf zien we het niet zo zeer als een beperking, maar als een keuze voor een bepaalde doelgroep. Bliss Your Body richt zich namelijk bewust op 20-ers en 30-ers (met af en toe wat jonge 40-ers erbij). Dit is in 2010 ontstaan met het schrijven van boeken over tantra gericht op jongeren. Als vanzelf ontstonden workshops voor jonge mensen en die workshops bleken sterk aan een behoefte te voldoen. Sommige jongeren zeggen dat de specifieke doelgroep de doorslaggevende factor was om de eerste keer naar een tantraworkshop te komen. Bliss Your Body wil tantra dus juist onder jonge mensen breder bekend en toegankelijk maken voor en heeft er dus voor gekozen om dat op deze manier te doen. Dat betekent o.a. dat de prijzen bewust lager zijn dan op veel andere plekken.



We zijn ons er van bewust dat het beperken van de leeftijd bij een tantraworkshop bij sommige mensen iets onprettigs oproept. Op het niveau van de ziel maakt leeftijd immers niets uit en is het iets zeer relatiefs. Tegelijkertijd leven we het leven ook allemaal op een dagelijks en aards niveau en daar maakt leeftijd soms wel iets uit.





Gelukkig zijn er intussen in Nederland vele andere tantra-aanbieders voor alle leeftijden en we hopen dan ook dat alle oudere jongeren daarbij iets van hun gading vinden.

Daarnaast bieden we soms een workshop voor alle leeftijden aan. Dit staat er dan bij vermeld.





2. Een tantraworkshop... Betekent dit dat er aan seks wordt gedaan?

Veel mensen denken bij tantra aan seks. Het is inderdaad zo dat de seksuele energie binnen de tantra als een hele belangrijke energie wordt gezien, omdat het onze basislevensenergie is. Met die energie spelen we in de workshops zeker. Maar dat wil zeker niet zeggen dat de workshops alleen maar over seks gaan of dat we tijdens de workshops aan seks doen. Niet dus. Wel doen we aan beweging en lichaamswerk en zijn er soms oefeningen waarbij je elkaar aanraakt. Er is echter altijd respect voor ieders grenzen. Sommige workshops gaan wel expliciet op het thema seksualiteit in, dit staat er dan bij vermeld.



3. Ik wil graag meedoen aan een workshop, maar ik heb weinig geld. Wat te doen?



Stel jezelf in de eerste plaats de vraag: wil ik deze workshop ECHT doen? Is het antwoord een volmondig JA? Vertrouw er dan op dat je de kosten kunt betalen. Enkele suggesties...



* Stel prioriteiten. Koop iets anders niet. Een eendaagse workshop kost bijvoorbeeld minder dan een (merk) spijkerbroek of evenveel als een avond uit eten en flink stappen.

* Vraag (een deel van) het bedrag als vervroegd verjaardags/afstudeer/sinterklaas/ kerstkado aan vrienden of familie.

* Hou onze nieuwsbrief en website goed in de gaten, hier staan regelmatig acties met vroegboekkortingen op.



* Als je ZZP-er bent, kun je de workshop mogelijk als bedrijfskosten (opleiding) opgeven. Wij zorgen voor een factuur.

* Nog altijd niet gelukt en wil je nog steeds heel graag meedoen? Stuur ons dan een mail en leg ons je situatie voor. Kom daarbij met een stevig voorstel over wat jij ons in plaats van (een deel van het) geld te bieden hebt en we kijken er naar.



4. Ik wil me inschrijven voor een workshop, maar hoe zit het als ik me toch weer afmeld?



Hiervoor hebben we annuleringsvoorwaarden die zijn opgenomen in onze Algemene Voorwaarden.



5. Ik zou best een keer mee willen doen aan een workshop, maar ik vind het ook wel spannend. Wat nu?



Je bent zeker niet de enige die het spannend vindt om aan een workshop mee te doen. Daar hebben we dan ook oog voor. Je wordt hartelijk ontvangen en zult al snel contact leggen met de andere deelnemers, waarvan er zeker een aantal ook voor het eerst komt. Een STEP IN is een hele laagdrempelige manier om voor het eerst kennis met ons te maken. Maar als je een beetje lef hebt, zien we je net zo makkelijk voor het eerst op een eendaagse JUMP IN. We garanderen je sowieso dat je je aan het eind van een workshop een stuk meer ontspannen voelt dan aan het begin.



6. Staat jouw vraag hier niet bij? Stuur dan een mail met je vraag naar: info@blissyourbody.nl
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
quote:blijfgewoonbianca schreef op 22 oktober 2014 @ 22:24:

Mijn Google doet het wél.Maar jij bent vast heel lenig.
Alle reacties Link kopieren
quote:Istar_ schreef op 22 oktober 2014 @ 22:27:

[...]



Maar jij bent vast heel lenig.dat wel, ja.
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
http://loveacademy.nl/?page_id=13



Aftrekken is een kunst en een kunde! Een béétje vrouw met liefde voor mannen wil dat gewoon kùnnen. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het best lastig is. Tenslotte voel je niet wat je doet en elke man is anders. Maar het goede nieuws is dat je het wél kan leren. Van ervaren deskundigen zelfs! Wij zorgen voor alle attributen die nodig zijn om technieken in de vingers te krijgen. En essentiële weetjes en geheimen over de man en zijn penis worden je tussen de bedrijven door onthult. De cursus Aftrekken wordt gegeven door de sexcoach van Mail&Female Ella van der Gang.



De workshop Aftrekken is al jaren een groot succes en door ontzettend veel vrouwen ervaren (en ongetwijfeld in praktijk gebracht!).



Aftrekworkshop dildo's





Locatie

Rode Doos Mail & Female

Nieuwe Vijzelstraat 2

1017 HT Amsterdam



Tijd

19.30-21:30 uur. Inloop om 19.15 uur waar een glaasje prosecco en iets te snoepen voor je klaar staat.



Tickets

De workshop kost ¤32,50 per persoon en is alleen toegankelijk voor vrouwen.

Boek je ticket hier. Voor vragen mail naar info@loveacademy.nl.
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
Seks met jezelf is de basis van een gelukkig, levendig en opwindend seksleven! Bovendien is seks met jezelf (ont)spannend, verlichtend, libidoverhogend en super gezond.



De workshop Eigenliefde gaat over het vergroten van jouw seksuele genot, beginnend bij de seksuele relatie met jezelf. Daar hoort een klein stukje theorie bij, want goed inzicht in je eigen anatomie&lustbeleving is het begin. Daarnaast geeft Love Academy expert Gian van Grunsven je concrete handvatten om de seksuele relatie met jezelf te verstevigen, verlevendigen of domweg nog beter te maken. Met de hands-on tips, vingertechnieken en gedetailleerde uitleg van seksspeeltjes kan je vervolgens zelf thuis op ontdekkingstocht gaan naar me mogelijkheden van seks met jezelf.



PS. En op hoe meer verschillende manieren je jezelf tot hoogtepunten kan brengen, hoe meer opties je hebt om klaar te komen mét partner…



Wat leer je?

•Inzicht in anatomie en lustbeleving

•Tips om jezelf over te geven aan seksueel genot

•Hands-on masturbatietechnieken

•Trucs om tot meer en intensere orgasmen te komen

•Wat, hoe en waarom van handige seksspeeltjes en producten



Locatie

Rode Doos Mail & Female

Nieuwe Vijzelstraat 2

1017 HT Amsterdam



Tijd

19.30-21:30 uur. Inloop 19.15 waar een glaasje prosecco en iets te snoepen voor je klaar staat.



Ga naar onze kalender om te zien wanneer deze workshop weer plaatsvindt.



Tickets

De workshop kost €32,50 per persoon en is alleen toegankelijk voor vrouwen.
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
Zoals geen andere vorm van seks, kan orale seks je laten focussen op het moment en je partners reactie. Dus hoewel beffen of pijpen – zowel als gever als ontvanger – voor sommige mensen een eenzame aangelegenheid lijkt, ligt hier ook de opening voor intens contact en overgave. Maar daar kunnen adviezen en oefeningen voor bewustzijn, ademhaling (attentie: verstikkingsangst!) en techniek je zeker bij helpen.



De workshop Orale Lusten is speciaal ontworpen voor mannen en vrouwen: omdat we in de basis ook veel zelfde behoeftes hebben: aandacht, aandacht en….aandacht! En contact natuurlijk. Orale seks is daarmee veel meer dan alleen wat tong- en liptechnieken, hoewel ook die niet zullen ontbreken binnen dit programma.



Na het volgen van deze workshop gaan jullie sowieso naar huis met:

•(Meer) inzicht in eigen&andermans anatomie en lustbeleving

•Oefeningen om (nóg) meer te genieten van orale seks – zowel als gever als ontvanger

•Hands-on pijp- en beftechnieken



Lees hier de ervaring van een workshopdeelnemer.



Locatie

Rode Doos Mail & Female

Nieuwe Vijzelstraat 2

1017 HT Amsterdam



Tijd



Ga naar onze kalender om te zien wanneer deze workshop weer plaatsvindt.



Tickets

De workshop kost €32,50 per persoon en is toegankelijk voor mannen en vrouwen.
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
Deze workshop wordt ook aangeboden voor koppels.



Je bent al een tijd nieuwsgierig naar Tantra, maar er is altijd wel een reden om er niet aan te beginnen. Dat je misschien wel bloot moet, of dat het wel erg zweverig is of duur of dat je met een partner moet komen of .. Nou ja je verzint altijd wel iets waarom het niet kan.



Maar het kan ook anders, volgens Marielle Kleynjan; kort, simpel, nuchter en met je kleren aan dus. In deze workshop speciaal gericht op vrouwen, deelt Marielle op haar eigen luchtige manier haar ervaringen en visie over Tantra. Hierbij laat ze je met hele praktische oefeningen zelf ervaren hoe jij jouw leven en seksleven met kleine stappen leuker en lekkerder kunt maken.



Voor wie:

•Je zou wel vaker zin willen hebben in seks, in elk geval net zo vaak als je partner

•Je zou wel makkelijker opgewonden willen raken

•Je hebt overtuigingen, gevoelens en gedachten die je in de weg zitten om echt te kunnen genieten van je seksualiteit

•Je betrapt je tijdens de seks op ineens denken aan de boodschappen of iets wat je niet vergeten mag

•Je bent zo aan het denken of het wel goed gaat dat je je orgasme ‘verprutst’



Na het volgen van deze workshop:

•weet je hoe je je negatieve gedachten kunt veranderen in plezier

•weet je hoe je je motor zelf aan kunt slingeren en je lichaam wakker en orgastischer maakt

•weet je hoe je je stemming kunt veranderen en hoe je zin en ruimte kunt maken in je hoofd en lichaam voor seks

•heb je wat geleerd over hoe je je hoofd voor je kunt laten werken tijdens de seks om lekkerder klaar te komen



Locatie

Rode Doos Mail & Female

Nieuwe Vijzelstraat 2

1017 HT Amsterdam



Ga naar onze kalender om te zien wanneer deze workshop weer plaatsvindt.
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
Workshop: ‘Sexy4Life’





Je leven lang sexy? Dat kan! Sekscoach Cora Emens geeft in deze workshop inzicht in de veranderingen die optreden door de overgang. Daarnaast geeft ze advies over hoe hier mee om te gaan. Hoe behoud je eigen (innerlijke en seksuele) kracht? Met handige tips en oefeningen over bewustwording en om je seksuele energie (weer) te laten stromen.



We gaan aan het werk met onze ademhaling, bekkenbodemspieren, beweging, bewustwording van je veranderende lichaam en behoeftes, verwachtingspatronen van jezelf en van je partner, omgaan met pijntjes, gebreken en hoe te genieten van je opvliegers.



Lees hier meer over deze workshop en klik hier voor meer informatie over seks en de overgang.



Locatie

Rode Doos Mail & Female

Nieuwe Vijzelstraat 2

1017 HT Amsterdam



Tijd

16.00-18.00 uur. Inloop om 15.45 uur waar een glaasje prosecco en iets te snoepen voor je klaar staat.



Tickets

De workshop kost €32,50 per persoon en is alleen toegankelijk voor vrouwen.
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
En dan hebben we ook nog :





Sexual Dynamics Welke rol speel jij graag binnen het seksspel? >>>





The Art of Spanking Wat is de aantrekkings-kracht van billenkoek? Waarom kan het opwindend zijn om >>>





MINICOLLEGES Korte, gratis introducties op relevante, spannende onderwerpen en producten





G-spot & Female Ejaculation Deborah Sundahl brengt weer de geweldige hands-on workshop G-spot & vrouwelijke ejaculatie





Fantasy to Film Porno voor beginners: leer hoe je je eigen erotische fantasie op film vastlegt





Taoïstische Liefdes-technieken

De Taoïstische leer laat zien hoe we vollediger van seks kunnen genie-ten en spiritueel kunnen groeien.

>>>
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
Graag gedaan.
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Thanx bgb. Ik ben nu voorlopig even voor het laatst hier.
Alle reacties Link kopieren
quote:StoraHuntur schreef op 22 oktober 2014 @ 22:43:

Thanx bgb. Ik ben nu voorlopig even voor het laatst hier.Wil je 32 euro van me lenen?
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
quote:blijfgewoonbianca schreef op 22 oktober 2014 @ 22:45:

[...]





Wil je 32 euro van me lenen?





Ik ken toevallig de Loveacademy van Mail & Female en kan dat aanbevelen.
Zeg maar Spijker.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven