Gekke acties huisdieren

22-10-2016 18:31 35 berichten
Alle reacties Link kopieren
Wat voor gekke fratsen halen jouw huisdieren uit?



Had worteltjes opgewarmd helemaal hitsig springen en doen de kittens en zo waren ze me even me te slim af , de geur en smaak van worteltjes vinden ze blijkbaar goddelijk



Ik was mijn 2 kittens kwijt ik denk hoe kan dat nou ze komen niet buiten. Waren ze via de schoenen aan de jassen geklommen. Tas opengeritst en zijn ze in de tas geklommen en zijn ze daar gaan slapen



Wezenloos gezocht mutsen, normaal knorren ze of mauwen ze als ik ze roep nu dus niet..



Of gewoon tot 3x toe de wc in kruipen en erin vallen. Douche deur op een kier en onder de kraan komen staan.



Straffen met water gaat hier dus niet



Wat doen jullie huisdieren?
Alle reacties Link kopieren
Lol. Leuk topic!



Onze poes veegt haar pootjes af als ze binnenkomt. Heb heel veel moeten zeggen tegen de kinderen dat ze dat moesten doen en ze is dat mee beginnen doen. Wel grappig.



Verder heb ik ze ooit eens slapend in de wasmachine trommel gevonden.
Doe niet bij een ander wat je zelf niet wil!
Alle reacties Link kopieren
Ik denk eigenlijk niet dat je kittens de tas hebben opengeritst. Jij wel?
Can you remember who you were, before the world told you who you should be?
Alle reacties Link kopieren
Mijn vorige poes heeft eens de voordeur op de knip gekregen zodat we ons huis niet meer in konden. Ik snapte er niks van. Er was niemand in huis en toch zat de deur op de knip. Later hebben we eens gezien hoe ze dat had gedaan. Ze zette haar nagels in het gordijntje en trok dat dan naar de zijkant zodat de hendel in het 'slot' viel. We hebben de knip toen maar snel vervangen door een kettinkje:)
katten zijn echt gekke beesten, en de achterlijkste van allemaal, je raad het al, die woont bij mij.



Zoals je weet zijn katten geen alleseters maar vlees/viseters. (En dat is qua bouwstoffen ook het enige wat ze nodig hebben. Wat mijn mevrouw vuilnisbak eet, qua vitaminen heeft ze daar weinig aan wat dat neemt ze niet op)

Die van mij denkt daar anders over, ze lust vlees en vis maar is gek op heel veel groente en fruit.

Laatst heeft ze blaadjes sla gejat terwijl er biefstuk naast lag...

Verder gaat ze vaak mee naar de badkamer als ik ga douchen of toiletteren. (Niet echt onder de douche want water vindt ze niet fijn, ze heeft nog wel wat normale kattentrekjes gelukkig)

Ik woon in een flat op de begane grond, als ze buiten is en weer naar binnen wil gaat ze of voor het keukenraam zitten of ze klimt het balkon op, gaat op het bankje liggen en wacht tot ik thuis kom.

Ze wandelt met me mee als ik naar buiten ga, als zij buiten is terwijl ik weg ben en ik kom terug ligt ze vaak op het balkon op me te wachten. Ze heeft dan al meters van te voren door dat ik het ben, wordt helemaal blij, gaat keihard snorren en maf doen, springt van het balkon en loopt mee naar binnen. (Terwijl ze ook kan wachten tot ik binnen ben en de deur open maak)

Oww en ze heeft van de zomer een kakkerlak gevangen . Althans dat weet ik niet zeker maar naar mijn weten loopt een dode kakkerlak niet spontaan naaf mijn voordeur.

Een paar weken later kwam ze trouwens na 8 jaar voor het eerst met een muis thuis, die nog leefde en ze gezellig mee naar binnen nam om vervolgens te gaan liggen pitten waardoor ik het op kon lossen... grrrrr... (muis KO slaan en door de plee spoelen)



Mn andere kat is iets normaler, behalve dat ze erg van brood en koekjes houdt, en van pindakaas.

Maffe beesten.... denk dat ik toch maar sateetjes van ze maken ga...
Alle reacties Link kopieren
Ik moet altijd lachen als onze kat zich ineens laat vallen.



Ze vind het ook leuk om in bloembakken te spitten ( ik vind dat minder leuk).
Alle reacties Link kopieren
Als ik commando naast geef, springt hond in het gelid.



Als ik zeg dat we naar beneden gaan kijkt ze me aan of ik er ook wel aan kom.



Hond loopt altijd eerst 5 min te klieren voordat ze het nieuwe trucje kan.



Het is een clown van hier tot gunter.



Ze blaft de eerste 15minuten heel blij tijdens gehoorzaamheidscursus.
Alle reacties Link kopieren
quote:Castle_Witch schreef op 22 oktober 2016 @ 18:49:

Ik denk eigenlijk niet dat je kittens de tas hebben opengeritst. Jij wel?Ik heb een filmpje ervan toen ik een keer stond toe te kijken. Hij doet met z'n mond de rits vast pakken en maakt hem open. Kan ook geen vesten met ritsen aan dat gaat roetsj naar beneden
Alle reacties Link kopieren
O en laatst was onze kat in de auto van mijn vriend gesprongen. Maar autorijden vond de totaal niet leuk ze werd helemaal gek.



En ze is al eens in de wc gevallen en in de sloot. Het is echt heel vreemd om een kat te zien zwemmen met eendenkroos op het hoofd.
Alle reacties Link kopieren
quote:Finjie schreef op 22 oktober 2016 @ 18:48:

Lol. Leuk topic!



Onze poes veegt haar pootjes af als ze binnenkomt. Heb heel veel moeten zeggen tegen de kinderen dat ze dat moesten doen en ze is dat mee beginnen doen. Wel grappig.



Verder heb ik ze ooit eens slapend in de wasmachine trommel gevonden. Och ik zie het al voor me pootjes vegen
quote:Floor789 schreef op 22 oktober 2016 @ 18:53:

Ik moet altijd lachen als onze kat zich ineens laat vallen.



Ze vind het ook leuk om in bloembakken te spitten ( ik vind dat minder leuk).Ja dat vindt die van mij ook vooral blaadjes uit planten moffelen vindt ze leuk. Bloedirritant...
quote:Floor789 schreef op 22 oktober 2016 @ 18:56:

O en laatst was onze kat in de auto van mijn vriend gesprongen. Maar autorijden vond de totaal niet leuk ze werd helemaal gek.



En ze is al eens in de wc gevallen en in de sloot. Het is echt heel vreemd om een kat te zien zwemmen met eendenkroos op het hoofd. ik zie het helemaal voor me...
Alle reacties Link kopieren
Wat ik altijd leuk vind katten slapen gaat mn wekker gaan ze tegen de deur bonken en mauwen dat ik eruit moet komen. Zo lief.
Mijn poes ruikt aan geurkaarsjes, als ze aangestoken zijn. Wonder boven wonder heeft ze haar snorharen nog maar ik had haar wijzer ingeschat.
Alle reacties Link kopieren
quote:Alicemorgan82 schreef op 22 oktober 2016 @ 19:03:

[...]



Ja dat vindt die van mij ook vooral blaadjes uit planten moffelen vindt ze leuk. Bloedirritant...Ja ook dat inderdaad maar ook vind ze het leuk om het zand op de vensterbank te gooien en daarna op de grond.
Alle reacties Link kopieren
quote:zwitsal_nijntje schreef op 22 oktober 2016 @ 19:05:

Wat ik altijd leuk vind katten slapen gaat mn wekker gaan ze tegen de deur bonken en mauwen dat ik eruit moet komen. Zo lief.Aah super lief!
Alle reacties Link kopieren
Onze kat is dol op bier en komkommer.
Mijn kat apporteert. Ja, echt. Heb er zelfs filmpjes van.



Ze is ook dol op 'de was doen'. Want bij het uitzoeken van de was zijn er heeel veel geurtjes om te snuffelen en bij het ophangen van de was kan ze ofwel buiten spelen ofwel er ontstaan leuke tentjes en verstopplekjes.



Verder moet alles wat ik meebreng besnuffelt worden, want anders mag het het huis niet in.



En ze heeft een heel lief trekje: als ik een nachtmerrie heb, mauwt ze me door de deur heen wakker. Ze mauwt dan dus echt heel hard en net zo lang tot ik wakker ben en naar buiten kom. Pas als ik rustig ben mag ik weer gaan slapen van haar...
Alle reacties Link kopieren
Als mijn golden retriever van 6 aandacht wil dan gaat ze naast je zitten en steekt als een stokstaartje haar pootjes omhoog. Zo lief. Dan zit ze op haar kont en balanceert ze met haar staart. Gegarandeerd succes. En dat weet ze gewoon.



En als ze niet genoeg aandacht krijgt smijt ze haar bal onder de tv kast en gaat me aan zitten kijken tot ik hem er onder vandaan hengel. En als dat niet werkt gaat ze de andere bal zelf maar in de lucht smijten. Het is zo'n clown.



Als ze slaapt ligt ze op haar rug met alle vier dr pootjes ontspannen omhoog. Haar kop ligt dan ook naar achter en haar lip hangt een beetje. Dan lijkt het net of ze grijnst.



Als ze zich verveelt als ik niet thuis ben gaat ze de oud papier doos shredderen. Echt heel het huis vol. En ik vind het nog niet eens erg. Ze heeft me compleet in haar macht.
anoniem_234127 wijzigde dit bericht op 22-10-2016 19:36
Reden: Schrijffoutje
% gewijzigd
Mijn hond is momenteel heel erg ziek en heeft continue verzorging nodig (hij is oa verlamd aan de achterkant). Wat hij nog wel prima zelf kan, is eten en drinken, maar dat verdomd hij werkelijk in alle talen. Het is namelijk veel gezelliger om met de hand gevoerd te worden en uit een flesje te drinken. Als ik een bak met drinken of voer voor zijn neus zet, dan zet hij zich af met zijn voorpoten om zijn lijf naar achteren te schuiven, en dan schiet hij naar achter met een vaart of er zojuist een bom voor zijn neus is ontploft. En de verschrikte en verwijtende blik in zijn ogen als hij me daarna aankijkt spreekt dan echt boekdelen...
quote:Floor789 schreef op 22 oktober 2016 @ 19:22:

Onze kat is dol op bier en komkommer. Komkommer staat bij mijn kat op het 'daar ga ik keihard voor krijsen-lijstje'
quote:Floor789 schreef op 22 oktober 2016 @ 19:22:

Onze kat is dol op bier en komkommer. Ik had ooit een kat die wild werd van doperwten. Hij kwam nooit op het aanrecht, maar als ik doperwten afgoot dan stond hij binnen 2 tellen naast de gootsteen.
Wij hebben dan wel geen katten, maar wel 3 vogels. 2 Parkieten en een agapornis. Die agapornis is tam en erg aanhankelijk, echt een heerlijk beest!

Helaas heeft ie alleen de vervelende eigenschap om in het voerbakje van de parkieten (daar deelt 'ie de kooi mee) altijd een 'zand'bad te nemen. Hierdoor gooit 'ie al het voer elke keer uit het bakje op de grond. Heb er maar een opvangbak onder gezet



Verder moet 'ie altijd precies dát reclamefoldertje dat ik in de hand heb versnipperen. Leg ik dat foldertje op tafel, zet de vogel bij die folder en pak ik vervolgens een ander foldertje, dan moet 'ie dat nieuwe foldertje hebben..



Verder is wel te merken dat het een echt mannetje is, want hij moet altijd bij mijn hals mijn T-shirt inkruipen aan de voorkant... extra spannend daar
Alle reacties Link kopieren
Zat ooit met de kat in de tuin op een bankje naast de vijver, lekker van de zon te genieten, de vlinders fladderden vrolijk rond, kat dacht ineens die is van mij. Vergat dat hij naast de vijver zat. Neemt een sprong, miste de vlinder en viel rechtstandig midden in de vijver.
het is nooit te laat om te leven
Alle reacties Link kopieren
Wij hebben een kat om muizen te vangen maar onze hond vangt vaak de muizen en ook vogeltjes uit de lucht.



Onze kat mag op het aanrecht in de bijkeuken eten en springt via de wasmand daarop stond laatst de wasmand open. Kat helemaal in paniek.



Onze hond heeft adhd ben je net een uur lang door het bos gegaan hond in iedere moddersloot geweest. Kom je terug blijft ie toerloos rondjes door de tuin rennen.



De hond eet echt alles maar dan ook echt alles gooide ik voor de gein een citroen naar die hond en inderdaad daar zet hij zn tanden in. Vervolgens heeft ie me terug gepakt door in mn hakken te bijten doet ie echt nooit.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven