goedkoop verhuizen binnen Amsterdam?

07-09-2007 21:52 7 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hoi

Volgende week moet ik verhuizen van Amsterdam Centrum naar Amsterdam Zuid. Ik wil mijn ouders het echter niet nog een keer aandoen omdat ze het zo druk hebben en met rugklachten kampen. Overigens hebben ze mij al heel vaak verhuisd omdat ik antikraak woon (ook dat nog).

Ik woon in een studentenkamer en heb enkele zware spullen zoals een wasmachine, bank, koelkast en 2-persoons matras. Weet iemand een goedkoop bedrijf/particulier met busje/aanhanger die dit doet?
Alle reacties Link kopieren
Hi Jasmina, hier nog een inwoner van het grote dorp die binnenkort weer echt midden in de stad gaat wonen ;-)



Ik heb ffe gegoogeld en op marktplaats gekeken:



http://www.freewebs.com/meneer-nilsson/

www.vrachttaxi.nl

http://amsterdambudgetvervoer.nl/



fa. De Mini Bus

Grote en kleine VERHUIZINGEN met diverse verhuisliften !!!

Wij zijn gespecialiseerd in:

verhuizingen

opslag

montage en klussen

Ruime dienstverlening die gekoppeld is aan het verhuizen

Alles tegen SCHERPE prijzen !!!

Dienstverlening door het gehele land

7 dagen in de week



Geen voorrijkosten

Gsm: 0654 683 679

A'dam: 020 699 63 62

E-mail: deminibus@zonnet.nl



Hopelijk zit er wat voor je bij. Succes met verhuizen
Alle reacties Link kopieren
Ik ben verhuist met de vrachttaxi: www.vrachttaxi.nl In eerste instantie schrok ik een beetje toen ik ze zag (Mijn vriend zei: "Er staan twee krakers op de stoep".) Maar dat was onterecht. Ze hebben van twee woningen naar een woning verhuist in een ochtend.

Het grote voordeel is dat zij heel veel ervaring hebben. Bij mijn oude huis en in het nieuwe huis konden we de hijsbalk gebruiken. Dat gaat echt razendsnel. Bovendien weten ze precies hoe ze het busje goed kunnen inrichten. Ik was heel verbaasd over hoeveel er in zo'n klein busje past. Al met al denk ik dat als je een gewone studentenkamer hebt, ze de spullen in twee uur kunnen verhuizen. En dan valt de prijs heel erg mee.

Succes ermee
Alle reacties Link kopieren
Hey alice en hanky,

bedankt voor jullie reacties! Ik ga het meteen eens uitzoeken. Hanky die vrachttaxi lijkt me wel iets, kun je iets zeggen over de prijs die jullie moesten betalen? Alice, jij ook succes met verhuizen!
Alle reacties Link kopieren
Ha Jasmina,



Wij hebben uiteindelijk een middelgrote bus met twee mannen gehuurd voor vijf uur. Dat was zeshonderd euro. Maar dan hebben we het ook over een serieuze verhuizing. (Van twee appartementen naar een).



Voor jou zou het denk ik 35 euro zijn voor de bus en dan nog een man (de bestuurder werkt mee) voor twintig euro per uur. Met twee uurtjes ben je klaar, dus dan kom je op 75 euro. Mocht je er nog een mannetje bij doen (hoef je zelf niet mee te tillen aan die wasmachine) dan kom je op 115 euro.

Dat lijkt misschien veel maar dan is de verhuizing ook zo achter de rug. Die mensen doen dat zo ontzettend snel. Vooral als je dus een hijsbalk hebt. Ik heb heel wat sleep-zelf-maar-verhuizingen gedaan, maar dat doe ik dus nooit meer.



Let je er wel op dat je een tijdstip kiest waarop het wat rustiger is in de stad (dus niet tussen acht en negen). Anders kom je misschien vast te zitten in het verkeer en dan gaat er heel wat duurbetaalde tijd verloren.

Succes ermee.
Alle reacties Link kopieren
Hi Jasmina,



Thanks! Wij laten ons verhuizen, dus behalve demonteren en inpakken hoeven we niets te doen ;-)



Daarnaast verkopen we behoorlijk wat van onze huidge inboedel op marktplaats, scheelt ook weer ruimte in de verhuisbus!
Alle reacties Link kopieren
http://rentabrik.nl



hier kun je goedkoop een bus huren. en dan wat vrienden optrommelen...

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven