Tettertopic versie 32!

03-01-2015 00:56 3004 berichten
Een nieuw jaar, een nieuw weekend, een nieuwe dag, een nieuwe cake, nieuwe poezels, kortom: tijd voor een nieuw topic!







Veel plezier weer!



En een link naar topic 31
Dat percentage van de nieuwprijs is een bepaald bruto bedrag wat bij je inkomen opgeteld wordt en daarom betaal je daar dus inkomstenbelasting over en dat is dus wat je netto in je portemonnee voelt. (zoiets)



Als je alleen werkkilometers rijd moet je een logboek bijhouden en van postcode tot postcode bijhouden. Max 500 km prima per jaar mag je dan geloof ik. Dan gaat het niet van je salaris af.

Maar dan moet je ook niet lang de supermarkt op weg naar huis oid. Want als je daar gespot wordt en het staat niet in je logboek als privékilometers ben je aan de beurt.
quote:Splinter_ schreef op 22 april 2015 @ 22:08:

Pfff, ik ben weer op jacht naar een beha. Dat is iets nieuws: voordat ik ongesteld wordt, krijg ik echt last van m'n borsten. Helemaal gespannen enzo. Maar weer niks gevonden helaas. Alleen een hoop frustratie in de paskamer. Het wordt hoog tijd om weer eens iets aan mijn gewicht te gaan doen.



Hier vandeweek ook in een paskhokje staan worstelen met BH's plus een discussie met ma over cup- en omvangsmaten. Al wat ik zag waren blubbers die over de rand heenpuilden . En er zit zo'n verschil in maten en merken grr. Resultaat: geen BH. En ik vind trouwens al die padded BH's waardeloos. Het lijkt wel of je schuimrubber voor hebt gebonden.

Gespannen borsten had ik ook altijd voor de ongesteldheid.



Hier zijn we weer lekker aan de vlooien . Kale plekken en jeuk alom. Nu wil ik die tabletten weer aanschaffen (Comfortis), maar dan luistert het gewicht van de kat heel nauw en ik weet niet hoeveel ze precies wegen en heb geen weegschaal . Aangezien het voor 5 katten vrij prijzig is, vind ik het zonde als ik te weinig zou geven, want dan werkt het niet. En er zit een behoorlijke sprong tussen 270 mg (tot 5.4 kg) en 425 mg (vanaf 5.4 kg) en teveel geven is ook weer niet goed . Er zijn tegenwoordig ook vlooienbanden die zo'n 8 maanden werken, maar kosten dan ook zo'n 25-30 euro per stuk. Omgerekend valt het wel mee, maar het is zo'n grote uitgave in 1 keer.



Hoeveel woog Sammi nou ook alweer, Splinter, toen hij te zwaar was? Bram heeft ook zo'n figuur.
Kun je niet van iemand een weegschaal lenen, Slof? Ik zou niet zomaar gokken.

Sammi was op z'n zwaarst 6,8 kilo. Toen hij startte met het dieet was hij 6,4 en nu blijft hij wat steken op 5,7 kilo. Ik denk dat 5,4 net de grens is tussen een slank / normaal en een grote kat.

Vlooienband zou ik dan weer niks vinden. Dan lopen ze altijd met zo'n bandje om en jij zit er steeds met je handen aan als je aait.



Beha's



Bieb, dat klinkt wel logisch, over die bijtelling. En dat bijhouden van kilometers als je alleen zakelijk rijdt, dat is zeker als ontmoedigingsbeleid bedoeld? Wat een gedoe lijkt me dat!
Ik was vandaag trouwens bij de tandarts voor controle. Tegenwoordig maken ze zelfs bij een gewone controle al foto's, om te zien of er binnenin geen gaatjes zitten. Is dat bij jullie ook zo? Ik word er een beetje zat van, steeds die foto's. Komt over als geldklopperij.
Alle reacties Link kopieren
Ja, dat van die tandarts is bij mij ook. Of iig 1x per jaar. Dus als je 2x gaat, dan om de keer foto's. Maar ik vind 2x per jaar onzin. Dus. Ik ga 1x per jaar dus elke keer die foto's. Onzin vind ik het.



En met BH's, ik heb nu toevallig van de hema een model wat goed zit dus die heb ik in alle kleurtjes en printjes die er maar zijn Maar goed, moet ook weer nieuwe binnenkort.



En hier ook vol aan de druppels bij de katten. Ik overweeg een vlooienband ook maar vind ze zo lelijk. Maar de zwart/witte is nogal gevoelig voor vlooienbeten.

Dus.



Ik ben net pas thuis van het werk.

Was vanmorgen naar de uitvaart van TH haar papa. Was een hele mooie dienst.

En daarna naar het werk (was er pas om 15u want OV, haat aan OV) en doorwerken tot dus net. Morgen kijken of ik ook wat langer door kan, want dinsdag wordt het ook 1 grote puinbak met een extra dag weekend. Meh.



Wat zijn jullie plannen dit weekend?
Wat mooi dat je naar de uitvaart bent geweest, Plou. Lief van je. Waren er nog meer Tetters?

Ik had ook graag gegaan, maar er was een werkafspraak voor mij gepland (op mijn vrije dag, maar wel in overleg) bij een nieuwe opdrachtgever, samen met een collega. Dat waren te veel factoren om die afspraak af te zeggen. Uiteindelijk heeft die collega wel afgezegd, dus zat ik daar alsnog alleen.



Ja TH..... wat een emotionele dag moet het zijn. Het is altijd zo leeg na een uitvaart, je wilt gewoon niet dat dat gebeurt.



*schakel*



Beha's van de Hema, daar hoor ik vaker goede dingen over. Ook maar eens gaan kijken dan.



Weekend: zaterdag naar een concert van een orkest waarin veel bekenden spelen. Het heeft met bevrijding / oorlog / dodenherdenking te maken en Bram vd Vlugt vertelt er een verhaal bij, samen met zijn kinderen (die ook muziek maken). Lijkt me erg indrukwekkend.

En verder niks. Ik ga enorm uitrusten, een hele week. Want ik heb straks vrij!!
geen kwoot!!
Alle reacties Link kopieren
TH... x heel veel



Fijn dat je bent gegaan Ploutje!



Hier ook bh geëmmer, van de winter ben ik overgestapt op sporttopjes omdat ik gewone bh's écht niet meer verdroeg maar voor de zomer moet ik, voor als ik een topje draag, wel wat anders verzinnen want die sportdingen zitten zalig maar echt charmant zijn ze niet Ik vraag me wel eens af of het met mijn fibro te maken kan hebben, dat bh's ineens niet meer prettig voelen op mijn huid. (??)



Zo, morgen komen mijn nieuwe sneakers: en ik ben laatst al losgegaan met het kopen van basisshirtjes in alle kleuren van de regenboog. Het moge duidelijk zijn: mijn geld is gestort
Ik ben mijn eigen bananenschil
Leuk Olijf!



Ghe, je zou toch zomaar thuiskomen met 2 flessen wijn en een doos bonbons! Zo leuk, ik had blije kandidaten vandaag.



Nu nog 2 dingetjes doen en dan lekker naar huis en vakantieeeeeeee!
Wat lief dat je naar de uitvaart bent geweest, Pilous.



Oké, dikke Sammi was dus over de 6 kilo. Ik zit hier nog ff te dubben. Teun en Joris een Seresto band, omdat die ook tegen teken goed werken en het binnentuig aan de vlooienpil. Seresto banden hoor je ook tegenstrijdige dingen over, maar druppels zijn ook gif en hier werken die druppels gewoon niet Moeilijk, maar ik wel van de k-vlooien af. Nog ff verder dubben.......



Vandaag voor het eerst sinds jaren weer eens naar de Ikea geweest! Samen met ma wat ideetjes opdoen, stofjes meenemen en een hapje gegeten. Na 4 uur was ik helemaal bekaf. Maar het fijne was dat het heel erg rustig was!
Hoooi



Maar eens even lezen én reageren. Mijn IRL zat me in de weg deze week Mo zei gisteren nog: "en zo is het al weer ruim een week geleden dat we in Italië waren"



Dusss..

Maar BH stress heb ik niet meer. Triumph en anders niet. Geen probeersels meer (daar liggen er nog 8 ongedragen van in de kast)



Tandarts heb ik dit jaar al 4 x gezien, kom ik dit jaar niet weer. Hij maakte wel foto's in februari maar das niet vreemd bij een nieuwe tandarts en een paar jaar geen controle.

Als hij eens per jaar foto's maakt vind ik het prima. Vaker niet.



Slof waarom zo ingewikkeld met die vlooien? Kun je die tabletten niet breken en goed op gewicht geven? Of gewoon goede druppels in de nek?

Vlooienband doe ik niet aan, vieze lilleke en stinkende dingen. Ik heb het eens gehad dat kat de hele tijd met de ogen zat te knipperen. Had gewoon last van de geur en walmen die er af kwamen. En eng als ze in bomen klimmen enzo.



Fijn Plou dat jij TH's pap gedag hebt gezegd. Ik was er in gedachte maar das toch anders



Splint, heerlijk je week vakantie! Hopelijk trekt het weer een beetje bij.

En wat leuk van je cadeaus! Zo kan het dus ook.



Coole sneakers Olijf! Hoe lopen ze?

Ik ben zo wijs met mijn Sketchers, ik wil eigenlijk nog wel een paar Ik loop op wolkjes.

En wat fijn dat je geld er "al" is.



Mijn salaris is ook gestort. Nu wil ik ook kopen kopen kopen.
Aaaaah feel good!



Jeetje Bieb, al een week geleden ja.



Lief hè, van die kadootjes. Een van de kandidaten had ook dikke tranen en ik kreeg 3 dikke zoenen van hem. Schattig.



Hm, misschien moet ik ook maar eens aan de Triumph. Zijn degelijk maar ook goed. Die topjes ben ik nu aan het proberen, sport-beha-achtig, maar da's ook niks.



Fijn van geld, Olijf en Bieb! Ik heb ook koop-zin.



Hm, die foto's zijn dus niet ongebruikelijk bij de tandarts? Ik kom er ook maar 1x per jaar, maar vroegah deden ze dat helemaal niet.



Ik heb zo lekker geslapen! Heerlijk wakker worden en bedenken dat je nog niet op hoeft te staan. Niks hoeft te doen. Morgen ook niet. En overmorgen ook niet. De hele week niet.

Ik wil wel dingetjes gaan doen. In elk geval wat meer bewegen, want ik zit zo ongeveer vastgeroest. De hele week heb ik zo veel in de auto gezeten, m'n spieren zijn gewoon stram.

Dus ik heb bedacht om sowieso 's ochtends naar buiten te gaan, misschien Het Lint fietsen (12 km) hier. En weer eens naar de sportschool. Lekker een stuk gaan wandelen in mijn up. Misschien naar de sauna, of naar de schoonheidsspecialist. Met de trein naar een andere stad. Overdag naar de bios. Lekker lezen en met Sammi knuffelen en vechten.

Jullie nog ideeën?

Ik denk trouwens dat ik er nog maar een weekje aan vast knoop.
Ik ga trouwens mee doen aan een online onderzoek over sterke drank

Duurt 2 weken en is een online platform (soort forum) waar we per week 4 uren online kletsen over drank. Soort Viva maar dan eenzijdig onderwerp.

Kan ik prima doen tussen tv kijken en forummen door denk ik.

Krijg er ¤ 100 voor.
Alle reacties Link kopieren
Ja, wat gaat dat snel he Bieb?

Ik merk dat ik ook druk ben met nieuwe baan en sociaal leven en moe van nieuwe baan want veel info.



Wat leuk van kandidaten Splint, zo kan het inderdaad ook

En je vakantie klinkt heerlijk relaxt. Ff bij tanken.



Haha, online onderzoek over drank? Of over het gebruik van sterke drank?

Leuk meegenomen, die 100 euries.
quote:Pil0u schreef op 25 april 2015 @ 15:49:

Haha, online onderzoek over drank? Of over het gebruik van sterke drank?

Bent u dit?

U doet met enige regelmaat de huishoudelijke boodschappen. En daar zit af en toe een fles sterke drank bij, voor uzelf of een gezinslid; whisky, jenever en mix-drankjes zoals wodka, gin, likeur. Of omdat je wel eens een lekkere fles drank cadeau doet. Wie wil daar nou niet over vertellen en meedenken. Doe mee als u zich hierin herkent.



Wat onderzoeken we?

In dit onderzoek doet u twee weken actief mee aan een online community. Het onderwerp is verschillende soorten sterke drank waarover u samen met andere mensen daarover in gesprek gaat.
Alle reacties Link kopieren
Oh, leuk!
Voor gratis zou ik het niet doen want wel verplicht aanwezig zijn 4 uren per week (x 2 dus) en misschien een opdracht iets te halen in een slijterij (zoiets zei de telefoonmevrouw)

Ik ga er een beetje van uit dat ik een eventuele aankoop kan declareren.



Er werd speciaal gevraagd of je een computer of laptop hebt die op Chrome kan en mobiele telefoon met Android (ja ik kan mijn bonnetje wel uploaden )
Alle reacties Link kopieren




Zeg Slof, is het al binnenkort?
quote:Pil0u schreef op 25 april 2015 @ 18:44:





Zeg Slof, is het al binnenkort?



En +1
Jaha héél binnenkort

(ik weet het, tis erg )
Sjonge, zou die Gladoortje nou niet moe worden van zichzelf?

Wat een lappen tekst schrijft ze zeg.
Ze heeft nu een ban van 48 uur voor et geven van medisch advies.



Ze irriteerde me al op het kattentopic..vorig jaar.
Oh, daarom reageert ze niet op mijn goedbedoelde advies



Dat weet ik nog ja, jij stoorde je direct al aan haar. Toen had ik het nog niet zo door. Nu wel… Ze heeft echt álles zelf meegemaakt hè.
quote:Splinter_ schreef op 25 april 2015 @ 11:50:

Aaaaah feel good!



Hebben jullie deze nou al bekeken? Ik vond 'm zo schattig!



Leuk trouwens Bieb, dat onderzoek. Apart ook wel, dat je android moet hebben. Hoe kom je daar zo bij?

(of: hoe komen ze bij jou?)
Alle reacties Link kopieren
Ik heb 'm gezien, erg lief.



Onderzoek naar drank lijkt me wel leuk, ik drink alleen niet meer zo veel. Ze hebben niks aan mij.



Splinter, heb je lekker uitgeslapen vandaag? Al concrete plannen gemaakt voor je weekje vrij?



Geld is hier ook weer binnen en heb alleen wat nieuwe shirts gekocht. Dat was nodig.



Gisteren is Snickers naar buiten geweest, en natuurlijk gelijk de hele dag weg blijven he... Hij heeft ook de smaak te pakken. Klimmen moet hij nog wel wat beter onder de knie krijgen net als weer van de schutting af komen. Dat gaat niet zo soepeltjes.



Ik ben nu weer ziek, ik heb nog net geen koorts. Alles doet me zeer. Baal ik van want ik wilde morgen met K de stad in.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven