Log nu in om te reageren
 1. Je kan ook op zooplus kijken, daar hebben ze ook veel keuzes en bulkverpakkingen voor weinig geld. Al moet je natuurlijk niet meteen 10 kilo ergens van kopen, maar als nog.
  -catnip wijzigde dit bericht op 13-04-2017 13:36 met 64%

  Je suis prest
 2. Ik woon niet in NL, maar ik heb ondertussen wel gegoogled en zal het morgen gaan halen.
  Dank jullie wel.
  Ik hoop dat het helpt.
  Ondertussen is mijn hond in de weer met het zelf weggooien en apporteren van haar bal, dus ze knapt duidelijk snel op. Gelukkig maar, ik word altijd zo bezorgd als ze wat mankeert. :-$
  Ik moet ook zeggen dat het een vreselijk watje is, en dat het minste ongemak haar in een diepe depressie brengt, dus het lijkt bij haar altijd erger dan het is. Gezien de snelheid waarmee ze lijkt te herstellen zal het wel meevallen.
  Maargoed, het is wel een feit dat die klieren haar vaker wat last bezorgen dus ze gaat zeker op dat graan vrije voer.
  Delite_ wijzigde dit bericht op 13-04-2017 13:48 met 35%

  Het was zo donker dat ik overal lichtpuntjes zag.
 3. Ik zou toch eerst ontvlooien en een week later ontwormen. Ondertussen ander voer proberen en dit zeker een maand volhouden.
 4. Heerlijk hoor, huisdieren...vooral als ze allemaal oud zijn en tegelijk ziek worden, en doodgaan...drama..
  Zo heb ik de afgelopen paar jaren 5 katten, 2 konijnen een paard en een hond moeten laten gaan. En ik leer er niks van want we hebben net 2 nieuwe katjes gekregen afgelopen winter. :-$
  Och ja...en de bunzing heeft vorig jaar op 1 na al mijn kippen afgeslacht. Niet veel geluk gehad dus..hoop dat het vanaf nu beter gaat!
 5. Fijn dat ze weer aan het spelen is Delite! Dat is altijd een goed teken ja. :) Houd ons maar op de hoogte.

  Welkom RockOla, leuk om je hier ook te zien. X-D Wat leuk dat je weer 2 katjes hebt, zo snoezig altijd. Al moet ik zeggen dat ik, al zijn kittens enorm schattig, mijn katten toch leuker vind nu ze wat ouder zijn. Omdat ze wat meer hun eigen gang gaan, groter zijn (dus voor mijn gevoel minder kwetsbaar) en minder slopen.
  En wat super sneu dat je zo veel huisdieren achter elkaar hebt moeten laten gaan, lijkt me zo heftig.

  Ik wil trouwens even zeggen dat ik blij ben dat mijn topic nog steeds loopt en dat we hier allemaal kunnen praten over onze gekke beesten. :heart:

  Je suis prest
 6. Ik zag wat bekends haha..
  Ja je hebt wel gelijk hoor. Mijn poezen zijn nu onlangs gecastreerd, en ze lopen sinds een dikke maand buiten. Ze zijn nu bijna 8 maand, en ik vind het ook leuker nu het kwetsbare er wat af is. En hoewel ik veel verdriet heb gehad nadat ik veel huisdieren ben verloren..ik heb er toch vaker veel plezier van gehad, en ze hebben een fijn leven gehad. Maar het is wel even heftig geweest, en ik heb wel getwijfeld of ik er nog weer aan zou beginnen. Maar ja...het bloed kruipt waar het niet gaan kan.
 7. Ik denk dat iedereen van wie de huisdieren net overleden zijn, denkt van ''dat doe ik nooit meer''. En na een tijdje ga je het toch missen en vind je het te stil/eenzaam dus neem je toch weer een vriendje (of meerdere) in huis. :heart:

  Je suis prest
 8. Win een reis naar modestad New York

  Wandelen door Hyde Park. Lunchen in Times Square. Wie heeft een tripje naar New York nu niet op de bucket-list staan? Goed nieuws: je kunt 'm hier winnen. Doe snel mee! #adv

  Lees verder

 9. Ja dat is echt zo. En als je dan die kleine ukkies ziet..no way back.
 10. De kat heeft bloedwaarden zoals het hoort. Maar ws blijft het wel een kwetsbaar katje. Nou ja, alle extra tijd is zeer welkom.
  Nu aan de poezenpil omdat sterelisatie nog te gevaarlijk is. Over twee weken weer bloed prikken. We wachten af.
  Ik ben ook pleeggezin voor het asiel. De moederpoes heeft sinds twee weken jongen, die ik tijdens de bevalling moest helpen. Ze hebben nies ziekte gehad en het gaat nu beter. Helaas heeft 1 kitten het niet overleefd. De nies ziekte was door geslagen maar de hersenen en daardoor stond haar hoofd scheef en liep ze rondjes. Ze viel af en ik heb nog geflest maar niets hielp. Beetje treurig.
  De andere vier zijn lekker aan het ontdekken en spelen heel leuk. Zo n cadeau dat ik op ze mag passen.,..
 11. Echt fijn dat het al een stuk beter gaat dan verwacht Floortje, zo zie je maar weer.
  En wat goed van je dat je een pleeggezin voor het asiel bent! Lijkt me heel leuk als je inderdaad op die katjes mag passen. Zielig dat er eentje is overleden, maar niks aan te doen dan helaas.. Is het niet gevaarlijk voor jouw eigen kat als deze niesziekte hebben gehad?

  Je suis prest
 12. Wat ontzettend fijn om te horen Floortje. Ik hoop dat jullie nog veel extra tijd samen mogen hebben. Wat leuk dat je een pleeggezin voor het asiel bent! Wel sneu dat er 1 is overleden, dat lijkt me dan wel weer moeilijk.

  Hier zijn we bezig met een poging doen tot de tuin afsluiten, zodat de katten uit de buurt elkaar niet meer lopen te klieren. (en ik hopelijk geen katten poep meer uit de tuin hoef te vissen) De mijne is zoveel gepest in het verleden door de katten waarmee ze samen woonde (niet bij mij) dat ze nu continue ruzie zoekt met de andere buurtkatten en dat is voor niemand leuk. De buurman had haar al een paar keer boos uit de tuin gejaagd (ze loopt erdoor zodat ze een andere tuin in kan, daar vinden de buren het niet erg dat ze langskomt) dus ik heb zo'n vermoeden dat ze niet zo lief is geweest. Gelukkig luistert ze wel weer redelijk dus het duurde even voordat ze er weer door durfde te lopen. Maar goed, binnenkort kan dat hopelijk helemaal niet meer.
 13. Frambozen, mijn kat (en ik) woonden de eerste 2 jaar van haar leven in the middle of nowhere, zonder enige andere katten in de omgeving.
  De enige andere beesten die ze zag waren possums en konijnen.
  Toen wij verhuisden naar een dichtbevolkter gebied had ze in het begin continu ruzie met andere katten. In 2 jaar tijd zat ik 3 keer met haar bij de DA vanwege abcessen van bijtwonden.
  Toen ik voor een maand op vakantie ging heb ik haar heel bewust naar een pension gebracht met een gemeenschappelijke kattenruimte.
  De eerste 2 dagen (hoorde ik later) heeft ze stilletjes in haar eigen kooitje gezeten, bang. Daarna begon ze er wat uit te komen.
  Tegen de tijd dat ik haar ophaalde voelde ze zich volledig op haar gemak in de ruimte.
  Dat is nu 4 jaar geleden, en ze heeft nooit meer echt gevochten.
  Misschien is het iets om te overwegen, voor die van mij werkte dat gedwongen socializeren erg goed.

  Het was zo donker dat ik overal lichtpuntjes zag.
 14. Tis hier ook super gezellig catnip :kisskiss:

  mijn kat werd ook gepest bij zijn oude baas maar dat was meer omdat het te druk was en hij liever op zichzelf is. tja katten en buiten blijft een dingetje.

  mijn poezenbeest ligt ondertussen te slapen op me bed (wanneer niet) en net begon hij keihard te mauwen alsof er iemand op zijn staart stond :rofl: had echt zo'n wtf moment :rofl:

  Relax we're all crazy, it's not a competition
 15. Delite wat fijn dat jouw kat daar zo van is opgeknapt! Ik zit hier alleen met een dame van 16 en ondanks dat ik haar al veel heb aan en af geleerd ga ik haar niet gedwongen in een pension doen. Ze is te vaak in de steek gelaten in haar leven, teveel andere trauma's en als wij 4/5 dagen weg zijn heeft ze het al moeilijk. (De enige keer dat we dat deden en terug kwamen had ze een dikke staart en kroop ze over de grond. Niet goed dus...) Dat doen we dus al niet meer. Is niet erg, want ze is verder een onwijze lieverd. Behalve naar andere katten dan. 8-P Ze geniet nu heerlijk van haar oude dagen, alle aandacht voor zichzelf.

  Haha Rouge misschien een katten droom? Die van mij schrikt ook wel eens wakker en mauwt dan ook hard. Echt schattig. X-D Vooral als dan de helft van de haren op haar hoofd zo vastgeplakt 1 kant op staan. :rofl:
 16. As we speak liggen mijn kleine hondje en mijn kat gebroederlijk op de tuinstoel op het balkon samen. In januari is mijn andere kat onverwacht overleden, heel veel verdriet van, maar mijn hondje en de kat die er nu nog is trekken steeds meer naar elkaar toe. Dat vind ik ook wel heel leuk om te zien. Hiervoor was het toch meer de katten samen en de hond alleen.

  Ik ben zo blij dat ik ze heb. Ze geven zoveel liefde!
 17. Net enorm gelachen om ons jonge katertje...er zat een grote reiger op ons tuinhuis en meneertje zou hem wel even vangen! Allemaal stoerdoenerij voor zijn zusje, die kwam met een rotgang en een dik staartje naar binnen geraced X-D
  Ze zijn zo grappig :heart:
 18. quote:
  Frambozen schreef op 15 april 2017 @ 11:44:
  Wat ontzettend fijn om te horen Floortje. Ik hoop dat jullie nog veel extra tijd samen mogen hebben. Wat leuk dat je een pleeggezin voor het asiel bent! Wel sneu dat er 1 is overleden, dat lijkt me dan wel weer moeilijk.

  Hier zijn we bezig met een poging doen tot de tuin afsluiten, zodat de katten uit de buurt elkaar niet meer lopen te klieren. (en ik hopelijk geen katten poep meer uit de tuin hoef te vissen) De mijne is zoveel gepest in het verleden door de katten waarmee ze samen woonde (niet bij mij) dat ze nu continue ruzie zoekt met de andere buurtkatten en dat is voor niemand leuk. De buurman had haar al een paar keer boos uit de tuin gejaagd (ze loopt erdoor zodat ze een andere tuin in kan, daar vinden de buren het niet erg dat ze langskomt) dus ik heb zo'n vermoeden dat ze niet zo lief is geweest. Gelukkig luistert ze wel weer redelijk dus het duurde even voordat ze er weer door durfde te lopen. Maar goed, binnenkort kan dat hopelijk helemaal niet meer.
  Succes! Is vaak een heel werk om een tuin een beetje goed af te sluiten. Maar wel fijn als het is gelukt straks.

  Je suis prest
 19. Wat lief Skyler!

  En hahaha RockOla. X-D

  Jongste kat wordt alweer bijna een jaar, wat gaat de tijd snel. Hij heeft de afgelopen weken weer dat hij 's ochtends vroeg gaat mauwen, echt heel storend. Ook echt hysterisch gewoon, puur omdat wij er niet zijn. Daardoor ben ik nu ook alweer vanaf 5 uur wakker. @-(

  Je suis prest
 20. Vervelend catnip...ik ben wel blij dat onze draakjes rustig zijn. Ze gaan vanaf een uur of 6 in de ochtend naar buiten, en s'avonds gaat het luikje op slot. Ze zijn dan bekaf en vallen in slaap. Ik hoor ze nooit s' nachts gelukkig. Maar ik ben ook altijd vroeg wakker, soms ga ik nog even naar bed en neem ze mee...dat is niet veel waard. Ze zitten me de hele tijd te klieren ;-)
 21. Hier 2 rode 'jeweetwel' katers van 9 en 10 jaar oud.
  Merk dat ze langzamerhand steeds meer slapen nu ze ouder worden, maar ze kunnen nog steeds als een gek door het huis racen.
  Ben benieuwd hoe het straks gaat als we verhuizen. 1 van de 2 is een bangerd buiten, andere durft wel meer. Nu hebben de nieuwe buren ook 2 katten, met precies dezelfde karakters. Ben benieuwd of ze ruzie gaan krijgen of niet. Zolang ze maar in hun eigen tuin kunnen vind ik het prima.
 22. quote:
  -catnip schreef op 18 april 2017 @ 06:03:
  [...]
  Succes! Is vaak een heel werk om een tuin een beetje goed af te sluiten. Maar wel fijn als het is gelukt straks.
  Ja zeker! We hopen er maar op dat het goed komt. Ondertussen heb ik een mekker kat want ze snapt er he-le-maal niks van dat ze binnen moet blijven. Het is toch mooi weer?! Zie je dat niet?! Halloooo 8-P
 23. Laatst schreef ik dat ik de kat het luikje niet aangeleerd kreeg. Een hoop geduld en pogingen verder inmiddels, gewoon niet meer de deur voor hem open gedaan, als hij naar buiten wil moet hij door het luikje en anders niet. Nou hè hè eindelijk snapte hij het hoor, al loopt hij nog wel een paar minuten te miepen voordat hij echt gaat.
  Maar gisteren ging hij zowaar ook weer uit zichzelf van buiten naar binnen! :cheer2:

  Prefiero la sombra.
 24. quote:
  Frambozen schreef op 18 april 2017 @ 10:58:
  [...]

  Ja zeker! We hopen er maar op dat het goed komt. Ondertussen heb ik een mekker kat want ze snapt er he-le-maal niks van dat ze binnen moet blijven. Het is toch mooi weer?! Zie je dat niet?! Halloooo 8-P


  ik probeer vriend ook zover te krijgen dat we de tuin ontoegankelijk maken voor buurkatten en tegelijk zorgen dat die van ons er niet meer uit kan. Het probleem is dat hij gewoon de schutting over springt.
  Vriends tegenargument is dat we straks na een hoop moeite en geld het misschien toch nog voor niks hebben gedaan "omdat een kat altijd wel een weg naar buiten/binnen vindt"
  :-|

  Prefiero la sombra.
 25. De aanhouder wint! :applause: Eigenwijze krengen zijn het haha. Die van mij kan nu nog gemakkelijk onder de conifeer door, maar ze springt inderdaad ook zo de schutting op. Het wordt dus even afwachten wat ze gaat doen als ze doorheeft dat ze niet meer onder de conifeer door kan.
  Frambozen wijzigde dit bericht op 18-04-2017 11:17 met 62%
 26. Mijn hond is allergisch aan mijn hobby: lezen. Als ik op mijn bed met de krant of een boekje lig, slaat ze het gegarandeerd met haar poot omlaag, of - als het een krant is - ze kruipt er gewoon lekker in. Ze vertrouwt me klaarblijkelijk ook blindelings, want als ze op mijn schoot springt laat ze zich meteen achteruit tuimelen op haar rug, in de veronderstelling dat ik haar wel opvang en over haar buikje begin te wrijven. :')