Zoon heeft een ongeluk gehad.

11-08-2015 14:04 52 berichten
Alle reacties Link kopieren
OP weggehaald vanwege herkenbaarheid.
Alle reacties Link kopieren
Jeetje wat heftig, je hoeft jezelf niet schuldig te voelen want je hebt gereageerd zoals iedere ouder zou reageren. Die verrekte automobilist, dié zou zich schuldig moeten voelen. Het enige wat je nu kunt doen is hem steunen en dat doe je ongetwijfeld ontzettend goed.



Heel veel sterkte gewenst
Wat rottig! Wat zullen jullie allemaal geschrokken zijn zeg.



Ik snap best dat jouw zoon af en toe opstandig is, hij zal best een beetje in zijn rats zitten omdat hij zijn been niet voelt. En dat jij je schuldig voelt over je whatsapp snap ik ook wel, maar dat is echt onterecht. Jij kunt toch niet weten wat er op dat moment aan de hand was?



Heel veel sterkte voor jullie allemaal de komende tijd.
Alle reacties Link kopieren
Ach jeetje, wat vreselijk. Ik hoop voor hem en voor jullie dat hij goed mag herstellen. Maar wat een impact zal het hebben op jullie allemaal. Veel sterkte.
Alle reacties Link kopieren
wat verschrikkelijk.

allereerst, verwijt je zelf niets. daarmee wordt het allemaal niet beter.

Wat zijn de verwachtingen? Mbt tot zijn been?

Heb je hulp genoeg voor de dagelijkse dingen? Kunnen wij hier iets doen?
Sometimes I question my sanity, but the unicorn and gummy bears tell me I’m fine!
Ach wat erg WDB



Goed dat je hier een plek zoekt om van je af te schrijven, dat kan hier altijd.



Je hoeft je natuurlijk niet rot te voelen hè, een ongeluk is gelukkig niet iets dat je elke dag gebeurt, dus logisch dat je daar geen rekening mee houdt! Ik kan me voorstellen dat het erg heftig is ook voor je zoon, wat een frustratie en onzekerheid dat hij zijn been (nog?) niet voelt. Is er iemand van het ziekenhuis of ergens anders die nog emotionele ondersteuning biedt voor hem? Nog vrienden of familie? Het zal vast met ups en downs gaan.



Heel veel sterkte voor jullie - jou, je man en natuurlijk je zoon met zijn herstel
Alle reacties Link kopieren
Och, wat een ellende!

Voel je alsjeblieft niet schuldig. Jij kon hier echt niets aan doen. Ongelukken gebeuren nu eenmaal. De automobilist die niet oplette is de enige schuldige.

Je zoon is nog jong en jonge mensen zijn lichamelijk en geestelijk flexibel. Logisch dat hij nu kwaad is op de situatie en op zijn eigen lichaam. Genezing heeft tijd nodig, dat kan hij (en jullie) nu nog niet overzien. Gun het tijd! Laat hem lekker uitrazen als hij het niet meer ziet zitten, dat hoort er bij.



Heel veel sterkte!
Alle reacties Link kopieren
Sterkte
Oh bah bah bah, wat een schrik he. Eigenlijk is je zoon er heel mooi vanaf gekomen, maar dat maakt het er niet minder akelig op natuurlijk. Fijn dat hij bij bewustzijn is en dat hij kan spreken (en blijkbaar is er ook niet zo veel mis met zijn lange-termijn geheugen).



Dat been is minder mooi. Hebben ze al enig idee hoe het komt dat hij er geen gevoel in heeft? Mijn zoon heeft aan een vergelijkbaar ongeluk een facialis parese overgehouden (eenzijdige aangezichtsverlamming) maar die begint al aardig bij te trekken al gaat het verschrikkelijk langzaam. Om nou maar meteen uit te gaan van het ergste lijkt mij dus wel wat vroeg, maar ook heel begrijpelijk van je zoon uit gezien.



En ga je nou niet schuldig voelen he. Jij kon toch ook niet weten dat je zoon aangereden zou worden, en je hebt echt niks raars gezegd toch? In het ziekenhuis is ook maatschappelijk werk, misschien kun je daar eens mee praten. Ikzelf had er niks aan, ik kreeg jeuk van die mensen. Maar mijn man luchtte het erg op.
Alle reacties Link kopieren
O vreselijk, wat een schrik!

Veel sterkte!
Oh, wat vreselijk!



Voel je alsjeblieft niet schuldig. Dat is nergens voor nodig en onterecht. Ik hoop dat het gevoel in zijn been weer terug komt.



Heel veel sterkte!
Wat rot! Wat een schok ook voor je zoon. Die is natuurlijk bang dat zijn toekomst compleet anders gaat dan hoj had gedroomd/verwacht.

Ik weet niet welke begeleiding helpt en bij hem past maar is er iemand die hem wat moed in kan praten? Dikke knuffel voor jou!
Alle reacties Link kopieren
Heel veel sterkte, voor jullie allemaal. Blijf wel praten met elkaar, jullie hebben elkaar nu allemaal hard nodig!
Jeetje, dat zal flink schrikken geweest zijn

Ben het met de rest eens, probeer je niet schuldig te voelen over die berichtjes, je was alleen maar een bezorgde moeder.



Over dat hij soms zo depressief reageert, hij is boos en bang omdat het met zijn been nu niet goed is. Zou mij ook best angstig maken denk ik. Hoe zijn de vooruitzichten wat dat betreft?



Gelukkig zie je ook dat zijn humor het nog doet. Misschien kunnen jullie daar wat kracht uit halen.



Sterkte met het herstel
Alle reacties Link kopieren
Geen zelfverwijten, jij reageerde zoals de meeste moeders doen.

Het zal wel goed komen, geef het de tijd. Veel sterke voor jullie allen.
Ik zou waarschijnlijk precies hetzelfde hebben gedaan als één van mijn kinderen niet op de afgesproken tijd thuis was geweest. Dat doe je toch alleen maar uit bezorgdheid. Maar wat een schrik zeg voor jullie. Ik wens je zoon een snel herstel toe en sterkte voor jullie allemaal.
Alle reacties Link kopieren
Wat vreselijk naar!

Heel veel sterkte hoor!
Alle reacties Link kopieren
heel erg veel sterkte voor jullie allemaal!
Alle reacties Link kopieren
Sterkte! Wat een schrik zeg...



Maar je schuldig voelen heeft geen enkele zin, je maakt jezelf onnodig verwijten, stop ermee en steek die energie ergens anders in



Hebben ze nog iets gezegd over het gevoel in zijn been? of dat nog weer terugkomt?
De term: "help" in caps-lock als topic-titel is over het algemeen omgekeerd evenredig aan de ernst van het betreffende probleem.
Jeetje, wat heftig!



en dan ook nog niet met je man in contact kunnen zijn, omdat jullie er op zo'n andere manier mee om gaan.

Zie je vooruitgang bij je zoon in de afgelopen dagen? Misschien kun je daar wat hoop uit halen? Fijn dat je zoon nog humor heeft. Geniet daarvan! Natuurlijk ben je verdrietig, maar hij heeft het mooi wel overleefd. Kunnen jij, je man en je ouders daar geen kracht uit putten?
Alle reacties Link kopieren
Jij hoeft je zeker niet schuldig te voelen, jij zat niet achter het stuur.

Ik kan me voorstellen dat er nu heel veel door jullie hoofd gaat.

En ik begrijp ook heel goed de angst van je zoon.

Ik hoop dat hij uiteindelijk weer helemaal goed gaat functioneren.

Ik wil jullie heel veel sterkte wensen.

En zoek vooral ook steun op, bijv familie of hulpverleners.
Alle reacties Link kopieren
.
Alle reacties Link kopieren
Jee wat raar die dader. Je klaagt hem toch wel aan zeker? Zou echt 'n enorme schadevergoeding eisen, zeker als je zoon z'n been niet meer geneest.

Ben zelf ooit 'n keer aangereden in het buitenland wat me 'n gebroken hand opleverde die gewoon goed genas na operatie en als schadevergoeding kreeg ik toch nog 'n paar duizend euro.

Kan me voorstellen dat je 1000 keer liever hebt dat je zoons been weer gezond wordt en hij niet gehandicapt blijft, maar ik zou die dader sowieso wel kaalplukken.
Shoot first, ask questions later!
Alle reacties Link kopieren
Idd niet reageren op zijn facebook, maar wél screenshots maken voor je rechtszaak.
Shoot first, ask questions later!
Alle reacties Link kopieren
Jeej schrikken zeg. Sterkte! Hopelijk is hij snel de oude, en nee je hoeft jezelf niks te verwijten.
Weet wat je zegt, maar zeg niet alles wat je weet

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven