Onze Broekloeders gaan nachtbraken tot ze (Live)-Bevallen!

16-07-2012 20:52 3020 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hierbij Deel 3 van het topic Stoppen met de pil vanaf januari 2012!



We hebben Deel 1 en Deel 2 helemaal vol gekletst, dus tijd voor een nieuw topic!

Inmiddels is het merendeel zwanger en zijn de slapeloze nachten aangebroken. We kletsen over alle zin en onzin over zwanger zijn en natuurlijk zwanger worden. Want ook leven we mee met de meiden die nog op het wachtbankje zitten.

Binnenkort beginnen de eerste zwangerschapsverloven en dan is het wachten op de eerst (live)bevallingen...

Kortom een gezellige boel dus!



Zoals je ziet, hebben we een aardig volle tabel, om het een beetje overzichtelijk te houden, laten we het hierbij!

Maar er zijn genoeg andere topics waarbij je je aan kunt sluiten of open zelf een nieuw topic!



NaamLeeftijdKindjeStartNODZwanger?BijzonderhedenKandelaar252ejanuari 201206/08/12 Meisje! Q.

KSCalimero291ejanuari 201215/10/12 Meisje!

KSVerliefdenOnzeker241ejanuari 201203/11/12 Jongen! L.Lauren221ejanuari 201204/11/12 Jongen! T.Lamelle261efebruari 201214/12/12 Meisje! V.Sanne281ejanuari 201217/12/12 Meisje! I.Flower271efebruari 201222/12/12 Jongen! J.Goofy1980322ejanuari 201203/01/13 Jongen! B.Drzttrtje351ejanuari 201204/01/12 Jongen! P.

KSNimnim281ejanuari 201221/01/13 Meisje! R.Aaaanne321efebruari 2012UD 13/02/13 je klopt!Babsje361e januari 2012UD 07/05/13 je klopt!Kena272edecember 2011UD sept.`13 je klopt! 26/2 echo 18/2 intake VK, 7/3 echo VK

Dan hebben we nog onze lieve, trouwe meelezers (en schrijvers): Theepoes, Ipadje en Jilks die om verschillende redenen niet in de tabel staan!!!



We proberen de tabel zo up to date en overzichtelijk mogelijk te houden, schrijf je al een tijdje niet mee dan wordt je uit de tabel gehaald.

Wil je toch graag meeschrijven? Laat het even weten, dat zet ik je weer in de tabel!!!



Hier hebben wij een anoniem forum geopend, die alleen voor leden toegankelijk is. Hier schrijven we persoonlijke info en plaatsen we foto s.
Alle reacties Link kopieren
Lauren Ja dat klopt!!! Er zijn nog maar een paar broekloerders, maar door een slimme actie van ondergetekende zijn we ergens een keer broekloeders geworden!!



VenO jammer dat je weer minder geslapen hebt en dromen kunnen inderdaad beangstigend echt zijn he?!

Wat grappig dat jou vriend zo enorm betrokken is en veel invloed heeft op bepaalde keuze`s. Hier is dat echt heel anders, vind het wel heel grappig om te lezen! Al zal het voor jou soms wel eens lastig zijn!



Sanne ikea altijd leuk! Zit er eentje bij jullie in de buurt of moet je er altijd een stukje voor rijden? Wij namelijk wel, is maar goed ook, anders zat ik er wel erg vaak!
Alle reacties Link kopieren
We wonen bijna naast de IKEA:-) Het is 5 minuten rijden van ons huis. Het scheelt natuurlijk dat ik er zelf al heel veel kom en dat ik mooi kan zien wat er allemaal nieuw binnen gaat komen de komende tijd. Ook erg leuke kerstspullen!
Alle reacties Link kopieren
Werk je bij de Ikea Sanne???
Alle reacties Link kopieren
@Kena het antwoord staat op het besloten forum bij het voorstelrondje:-)
Haha kena ja mijn vriend is idd erg betrokken betreft de baby en de spullen. Soms is het idd lastig. Het is natuurlijk een verschil want ik heb er al 2 dus ben met veel dingen wel ervaren. En het is voor hem de eerste. Als ik alles zelf al zou bepalen met bepaalde argumenten dan zou dat ook niet leuk zijn voor mijn vriend. Ik vind dat hij ook de spanning van de eerste keer mag meemaken. En daar horen ook keuzes maken bij. Ik help hem wel een Beetje met mijn kennis.

Ik bepaal ook veel dingen al zelf dus vind het wel ok dat hij bij sommige dingen een voorkeur heeft of mee wilt bepalen

Hij zei gisteren bv over de naam ook van dat hij rekening heeft gehouden met mijn wensen ook omdat ik moslim ben en de naam toch wel islamitisch is. Terwijl hij dat helemaal niet zag zitten eerst. En als hij helemaal zijn eigen smaak achterna ging dat het zeker Roman of Brandon of weet ik veel wat zou worden. Dat vond ik wel heel lief van hem



Sanne, leuk dat je zo vlakbij Ikea woont. Ik zou er ook best vaak naar toe gaan dan
Alle reacties Link kopieren
Sanne dat is ook zo, wist ik eigenlijk wel!!!



VenO wat goed e lief van jou, dat je je vriend er zo in betrekt. Omdat het voor hem natuurlijk allemaal wat anders is.

Zo had ik het nog niet bekeken! Mooi hoe jullie dat zo samen doen!!!
Alle reacties Link kopieren
Meiden, Babyzaak Gardo heeft opheffingsuitverkoop. Er is al heel veel uitverkocht, maar misschien zit er nog wel iets tussen voor 1 van jullie. Ze geven echt forse kortingen.

Ze hebben filialen in Amersfoort, Utrecht en Velserbroek...



www.gardo.nl
Alle reacties Link kopieren
Vanmiddag naar de schoonheidsspecialiste geweest en daarna lekker inkopen gedaan bij de HEMA. 4 rompers gekocht voor 5 euro en allemaal kleertjes met 50% korting.

(nu heb ik een shopverbod gekregen van mijn vriend hihi. Ach, heb de afgelopen week al best veel gekocht voor onze dochter)



Net een kledingkast gehaald voor onze dochter bij IKEA, dus we kunnen straks een kast in elkaar zetten zonder ruzie te krijgen:-)
Hoi meiden! Alweer een nieuw topic.. Gaat snel. Sommige meiden zijn al op of over de helft van de zwangerschap. Het is natuurlijk al een half jaar geleden dat we met elkaar begonnen te Ik zit nu in mijn eerste stopweek van de pil. Zondag zei ik nog huilend tegen manlief: ik wil dit helemaal niet.. Ik wil ook een babyyyy!



Ik ga weer even bijlezen...
Alle reacties Link kopieren
Och Zus hele dikke Hoe gaat het met je nieuwe baan? En hoe gaat het verder met je?



Kena: thnx voor de link! Het is zeker interessant. Misschien dat we dit weekend maar eens gaan kijken. Jammer dat het zo ver weg is.
Kena, dank je voor de tip van gardo!



Zus, ohh meisje toch!! Ik snap het heel goed hoor. Wanneer willen jullie er weer voor gaan?



Ik heb teveel tijd dus zit allemaal dingen te bedenken die nog best ver zijn. Vandaag had ik opeens..wat moet ik aantrekken tijdens de bevalling of daarna haha

Wat denken jullie? Een soort van nesteldrang
Alle reacties Link kopieren
Zus wat leuk dat je nog steeds met ons meeleest, maar wat jammer dat jullie je wens nog niet in vervulling kunnen laten gaan... ik ben ook benieuwd hoe het met je nieuwe job is en of er uitzicht is over het stoppen met de pil...



VenO denk dat je je vriend even moet vragen!!!!
Alle reacties Link kopieren
hahaha VnO dat is best grappig quote:Kena schreef op 17 juli 2012 @ 20:35:VenO denk dat je je vriend even moet vragen!!!! die kant kende ik nog niet van je hahaha ;)
Hahahah ik zat naar nachthemden te kijken komt hij met zijn kop erboven op zitten met als commentaar: Nee!! Die is te ouderwets
Alle reacties Link kopieren
sorry dat ik niet meer heb laten horen van me. heb nog steeds geen internet in het nieuwe huis en heb ook geen mobiel met internet. begin aug pas weer. hoop dat alles goed met jullie is met mij wel . x
Alle reacties Link kopieren
Hmmm, hier weer een flinke tegenslag.

De jongste dochter van mijn vriend heeft na deze week geen werk meer. Had net sinds begin juni een nieuwe baan na ruim 8 maanden bij huis te zijn geweest.

Ik vind het niet heel vreemd dat ze ontslag heeft gekregen moet ik zeggen. Als iemand na een dikke maand werken al geen zin meer heeft om te werken dan is dat vragen om problemen.

Dus dan krijgen we straks weer rekeningen van de zorgverzekeraar die ze niet kan betalen, dus dan mag mijn vriend weer bijspringen.

Het houdt ook niet op met de financiele tegenslagen...
Alle reacties Link kopieren
@Zus dikke knuffel voor jou. Hoe gaat het verder met jou en de nieuwe baan?
Alle reacties Link kopieren
Drzzttrtje leuk om weer van je te horen, en fijn dat alles goed gaat! Succes met het (inrichten van? klussen in?) het nieuwe huis, en tot in augustus!



Sanne dat is geen leuk nieuws nee.. Gelukkig heb je (als ik t me goed herinner) de belangrijkste/duurste dingen voor de baby al in huis inmiddels, zodat je je daar niet druk om hoeft te maken. Ik merk trouwens aan je dat je weer vrij snel negatieve conclusies begint te trekken over de dingen die in jullie gezin gebeuren en dat je daar wat chagrijnig/down van wordt. Dus daarom voor jou een bloemzonnetje om je weer op te vrolijken. Blijf positief denken, ga met een positieve insteek het gesprek met de jongste dochter aan over haar financiële situatie en probeer samen tot een oplossing te komen. (Breng het zo dat je je zorgen maakt om haar ipv om jezelf, je vriend en jullie kindje. Communicatietrucje )
Alle reacties Link kopieren
Wat leuk dat er weer een aantal meiden laten weten hoe het me ze gaat!

voor de mensen die dat op dit moment wel even kunnen gebruiken.



VnO; grappig dat je vriend er zo mee bezig is en dat je al last van nesteldrang hebt. Mijn man heeft de eerste keer een hoop gemist en is ook bezig dat nu allemaal in te halen. Zodra het een beetje kan gaat hij nu mee met controles, hij heeft allemaal ideeen voor de babykamer en is straks na de bevalling lekker een paar weken vrij.



Nimnim; mooie reactie op Sanne. Ik sluit mij er helemaal bij aan!



Lamelle; hoe was je echo?



Voor de rest weet ik het even niet meer wie wat allemaal gezegd heeft... Sorry!



Groepje; ook ik had het totaal niet verwacht toen ik mij hierbij aansloot in januari, maar ben er heel erg blij mee! Vind het nog steeds een leuke gemixte groep.



Informatieavond; het heeft mij geen angst bezorgd hoor! Ben daar gewoon te nuchter voor, maar man en ik vonden beide wel dat ze erg bezig waren met alles wat er fout kan gaan ipv bijv. het eindresultaat.



Kinderwagen; wij hebben de Joolz Day. Hij is duur, maar ze hebben er ook wel eens leuke aanbiedingen voor. Daarnaast voldoet hij bij ons aan al onze eisen.



Controle; het stolsel was vandaag niet meer op de echo te vinden, dus dat is hartstikke mooi nieuws. Er was echter nog steeds wat bij de darmpjes te zien en dat moet nu na de bevalling door de k.a. na gekeken worden. Ook wordt dan het ontlastingspatroon van de kleine in de gaten gehouden om te kijken of er bijv. ergens een verstopping zit. Dit kán betekenen dat we 24uur opgenomen moeten worden. Ik zie het wel en laat het allemaal maar over mij heen komen. Verder doet hij/zij het allemaal hartstikke goed, dus maak mij nog zeker geen zorgen. Hij/zij wordt nu geschat op een gewicht van 785gram, wat volgens de gyn heel netjes was.

Daarnaast heeft zij een notitie in mijn dossier gemaakt dat ik gelijk mag komen, zodra ik bel dat mijn weeen begonnen zijn. Dit vanwege het verloop van de eerste, maar als ik dan al persdrang heb wordt het alsnog een thuisbevalling. Snappen jullie het nog??
Kandelaar, fijn dat het stolsel nog steeds weg is. Wel naar dat ze wat bij de darmpjes zagen. Weet je ook niet wat ze precies zagen? Heeft ze dat niet laten zien of uitgelegd? Kan het ernstige gevolgen hebben of hadden ze alleen maar zoiets van het moet onder controle blijven?



@bevalling, was je bij Y snel bevallen kandelaar?

Mag je wel thuis bevallen ivm de darmpjes van de Baby? was je bij Y ook thuis bevallen? Jeetje wat een hoop vragen
Alle reacties Link kopieren
VnO; ik geef je op het andere forum even antwoord ivm herkenbaarheid, oke?
Prima!! Ik lees het daar.
Alle reacties Link kopieren
Staat er op!
Vanavond geen tijd om uitgebreid te reageren, dus een beetje kort (en misschien niet iedereen):



Kandelaar, wat fijn dat het stolsel weg is . Verwachten ze nu dus geen gekke dingen meer binnen je zwangerschap?

Als het goed groeit, zal het wel niet een al te lastige verstopping zijn.



voor Zus. Je beslissing was zo verstandig, maar dat maakt het er niet leuker op. Maar je hebt alweer een maand (en waarschijnlijk de moeilijkste) gehad. Dus langzaam aftellen tot wanneer je wel gaat beginnen. .



Sanne, die twee meiden, jammer dat het allemaal zo stroef loopt. Probeer dat gevoel van een week of wat geleden terug te krijgen: geniet van je zwangerschap en laat ze maar waaien, zolang jij er maar niet sjacherijnig van wordt. Als je vriend rekeningen wil betalen, dan zij het zo denk ik, het zijn zijn dochters. Laat hem er desnoods een lening van maken, zodat hij haar wel direct uit de problemen helpt, maar dat ze het terugbetaalt zodra ze weer geld heeft.



VenO leuk hoe het bij jullie gaat met aanschaf van spullen etc. Ook lastig, maar heel lief hoe jullie beide rekening met elkaar houden



Ego: beetje te druk, er moet nog zo veel voor we op vakantie kunnen! Maar vrijdag gaan we lekker weg Heb er zin in!!!
Alle reacties Link kopieren
Lekker dat jullie nog weg gaan op vakantie Aaanne. Hoe lang gaan jullie? Slaap lekker voor nu.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven