Uitgerekend 14 t/m 20 augustus 2017

04-01-2017 21:26 489 berichten
:cheer2: Joehoeee wij zijn zwanger!!! :cheer2:

Lekker schrijven over alles wat ons bezig houdt tijdens onze zwangerschappen!
Naam
(leeftijd)
Kindje Uitgerekend Geslacht Bijzonderheden
Bloempie8
(28/29)
Eerste 16 augustus Jongen! :heart: Bevallen op 7 augustus! :love:
Geluksboompje
(30/34)
Eerste 13 augustus Jongen! :heart: Bevallen op 9 augustus! :love:
Wanhopia
(34/33)
Eerste 21 augustus Jongen! :heart: Bevallen op 13 augustus! :love:
Skopje
(30/41)
Eerste 13 augustus Meisje! :heart: Bevallen op 15 augustus! :love:
Estrella
(32/34)
Tweede
(4 jr)
17 augustus Jongen! :heart: Bevallen op 18 augustus! :love:
Stjerna
(33)
Eerste 22 augustus Jongen! :heart: Bevallen op 22 augustus! :love:
Cupcake1988
(28/28)
Eerste 19 augustus Meisje! :heart: Bevallen op 25 augustus! :love:
Beetje-vreemd
(38/23)
Derde
(13 + 11 jr)
17 augustus Jongen! :heart:
Kleinedingen
(28/31)
Eerste 18 augustus :heart:
Sleepingbeauty87
(29/31)
Eerste 20 augustus Verrassing! :heart:
:hug: Eva777, phlee87 & Babbes


Inloggen: Augustus-2017 en wachtwoord: Augustus
anoniem_324163 wijzigde dit bericht op 05-09-2017 22:21
68.06% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Ah wat leuk skopje! Mijn zusjes heb ik gebeld gisteravond nog en die zeiden hetzelfde! Ik moest met kerst de zelfgemaakte tiramisu van m'n ene zus afslaan en ze had niks door. En ik ben gek op tiramisu joh.. Hihi! Zo grappig. Schoonmoeder is inmiddels op de hoogte en binnenkort het goede nieuws brengen bij m'n vriend zijn siblings ;)



Omdat ik nu al over de 10 weken ben moest ik deze week besluiten of we de combinatietest doen. We gaan deze niet doen en het geeft me wel rust. Zo'n kansberekening kan ik niks mee. Vriend denkt er ook zo over. Mocht het kindje down hebben dan is het zo en dan is het welkom. Wel ga ik morgen bellen voor een pretecho! Want wachten tot de 20 weken-echo vind ik wel lang hoor..



Willen jullie ook een pretecho laten doen?
Alle reacties Link kopieren
Hey Geluksboompje, ik ben ook van plan om een pretecho te doen, ik kan ook echt niet wachten tot 20 weken hoor, kan als ik het goed heb gelezen vanaf 15 weken!
Slowly getting there....
Ik denk rond 16 weken pretecho. Dan kunnen ze vaak ook het geslacht al zien



Willen jullie weten wat het wordt?
Alle reacties Link kopieren
Ja klopt! Ik las dat het bij de praktijk waar we zitten vanaf week 16 kan. Wij willen wel graag weten wat het wordt. Jullie ook?
Alle reacties Link kopieren
Hier ook, willen heel erg graag weten wat het wordt, kunnen we gericht aan de slag met namen en de kamer en spulletjes enzo!
Slowly getting there....
Alle reacties Link kopieren
Toevallig vandaag naar pretecho bureaus gekeken, wij willen het dus ook weten en wil het aan een hoop mensen laten zien.

Twijfel wel tussen 3d en 2d, wat doen jullie??



Heerlijk die reacties van mensen als je het verteld, kan daar zo van genieten.



En wat dat boeren betreft, ik doe het de hele dag door, ik schaam me af en toe kapot.

Sta je voor de kassa........of een oudergesprek.....



Was trouwens een beetje van mijn moeheid af maar helaas begint het weer.

Ook heb ik al twee dagen banden/baarmoeder pijn, waar dat nu weer vandaan komt??
Alle reacties Link kopieren
Ooh ik heb op de website niks gelezen over 2D of 3D. Even navragen dus of je kunt kiezen. 3D lijkt me wel mooi, maar misschien als het kindje groter is? Dus bijv met 26 weken?



Vervelend hé dat boeren! Bandenpijn heb ik ook als ik me omdraai in bed. Verder eigenlijk nog niet.



Hebben jullie een voorgevoel over het geslacht? Ik heb zo'n gevoel dat het een jongetje wordt. Geen idee waarom maar ben benieuwd of het klopt haha.
Alle reacties Link kopieren
Goedemorgen dames,

Ik heb over een klein half uurtje mijn termijnecho. Maar ik voel me zo ontzettend slecht. Gisteren moest ik spugen maar het lukte niet echt waardoor ik de hele tijd een soort van zure blokkade in mijn keel hadden ofzo...kon er ook niet door avondeten, Rennie hielp niet en ben maar gaan slapen met een lege buik. Waardoor ik vanochtend extreem vroeg wakker was, me enorm misselijk voel en continu moet huilen. Ben denk ik ook wel gespannen voor zometeen. Ik weet niet wat het is dames, ik ben echt zo labiel als de pest...



Tot straks!
Slowly getting there....
Alle reacties Link kopieren
Ah Wanhopia :( hopelijk heb je je kindje even kunnen zien en maakt dat het weer goed! Echt rot dat je je zo slecht voelt. Ik voel me na de echo van maandag intens gelukkig (lekker zoetsappig maar ach..). Hoop dat jij dat ook hebt vandaag! Laat ons weten hoe het was!
Alle reacties Link kopieren
Hallo dames, voel me gelukkig iets beter nu. De termijnecho was echt magisch. Zo gegroeid in een weekje..je zag de armpjes en beentjes en hoofdje, hartje klopt en baby bewoog volop. Volgens de VK is dit perfect voor nu. Ben 9weken+3 en uitgerekend op 21 augustus. Heb de misselijkheid en maagzuur en lucht besproken en het hoort er jammer genoeg allemaal bij. Ze legde uit dat je organen nu wat langzamer werken waardoor eten minder snel wordt verteerd etc. Ik moest de huisarts bellen voor een recept voor Emesafene wat tegen misselijkheid is zodat ik wat eten binnenhoud. Denk dat ik dan ook minder sjaggo ben en beter slaap omdat ik niet zo een verschrikkelijke honger heb. Al met al is het goed en ben ik opgelucht. Heb nu een afspraak staan voor nekplooi meting op 10 februari en 16 februari controle bij vk. Volgende week ben ik 10 weken en moet dan bloed laten prikken voor de vk en ook voor de combinatie test. Vriend en ik waren erg verbaasd over hoe het gegroeid is in een week. Echt bizar en mooi tegelijk. Kan recept eind van de middag ophalen en tot nu toe hoef ik niet te spugen. Ik ben blij dames!
Slowly getting there....
Wanhopia. Wat vervelend dat je je zo hebt gevoeld. Gelukkig is alles goed met de kleine en heb je kunnen genieten van de echo.

Ik hoop dat je snel opknapt met de medicijnen en dan weer wat kan eten.



Ik moet nog een weekje wachten op de termijnecho. Vind het nu alweer spannend.
Alle reacties Link kopieren
Wanhopia@ elke keer blijft het weer bijzonder om je kindje te zien.

Ze te lezen heeft dit je wat kunnen gerust stellen en is het nu even minder zwaar.

Fijn dat je wat voor de misselijkheid hebt gekregen, dat zal vast goed gaan werken.



Geluksboompje@ mijn gevoel zegt een meisje, mijn dochter is paranormaal aangelegd en heeft het ook over een zusje en als klap op de vuurpijl heb ik een tante en die is een normale waarzegster (hihi) en die kwam ook met het nieuws dat het een meisje wordt.

Mochten we straks horen dat het een jongetje is dan zal ik echt even moeten omschakelen denk ik????
Alle reacties Link kopieren
Gefeliciteerd met de goede echo, Wanhopia! Hoop dat je je hieraan kan optrekken, maar zo te zien is dat al gelukt en voel je je al wat beter!

Geluksboompje, wij willen het geslacht ook graag weten en we zullen het erna ook aan iedereen vertellen. Wat we liever wel voor ons houden, is de naam totdat het kindje geboren wordt. Het is hier gebruikelijk die ook te delen zodra je eruit bent, maar dat gaan we dus niet doen. Ik had bij de eerste trouwens ook een heel sterk voorgevoel over het geslacht en dat klopte

We zullen geen pretecho laten doen hier, maar we wachten gewoon tot de 20 weken echo. Ik begin inmiddels een specialist in wachten te worden, haha. Ik moet vrijdag bloed laten prikken voor de combinatietest trouwens.

Stjerna en Skopje, zijn jullie al naar de fysio geweest voor de bekkenpijn? Hopelijk heeft het geholpen.

Ik wacht nu op een telefoontje van de VK. Lig namelijk ziek in bed. Mijn zoontje is weer opgeknapt godzijdank, maar nu is het mijn beurt. Ik wil het even met haar hebben over het gebruik van paracetamol tegen de koorts, want die is nu langzaamaan aan het stijgen. Vorige keer zei ze dat ik het MOEST nemen, maar moet even weten vanaf welke temperatuur.
Alle reacties Link kopieren
quote:Beetje-vreemd schreef op 18 januari 2017 @ 13:38:

Wanhopia@ elke keer blijft het weer bijzonder om je kindje te zien.

Ze te lezen heeft dit je wat kunnen gerust stellen en is het nu even minder zwaar.

Fijn dat je wat voor de misselijkheid hebt gekregen, dat zal vast goed gaan werken.



Geluksboompje@ mijn gevoel zegt een meisje, mijn dochter is paranormaal aangelegd en heeft het ook over een zusje en als klap op de vuurpijl heb ik een tante en die is een moderne waarzegster (hihi) en die kwam ook met het nieuws dat het een meisje wordt.

Mochten we straks horen dat het een jongetje is dan zal ik echt even moeten omschakelen denk ik????
Alle reacties Link kopieren
Hallo ladies,



Dank voor de berichten, als ik me down voel kijk ik naar de echo en voel ik me een stuk beter. De medicijnen hadden ze gisteren niet op voorraad bij de apotheek dus die worden vandaag gehaald. Gister dus nog ouderwets overgegeven voor het slapen gaan..



Overigens heb ik ook een sterk gevoel dat het een meisje is..Ik ben zo enorm benieuwd!



Ben aan het werk vandaag en heb weer een beetje een bui van : ik wil dit niet!! Ik vind het geen flikker aan en er is weinig afwisseling, waarom doe ik dit mijzelf weer aan? Maar ja geld moet worden binnengebracht dus ja...beetje dubbel weer! Horrormonen maken me crazy!
Slowly getting there....
Alle reacties Link kopieren
He meiden,



Hier al een paar dagen even niet gelezen op t forum, had van t weekend wat mindere dagen met veel misselijkheid met maandag als toppunt maar sinds dinsdag gaat het ineens beter. Niet meer overgeven en ietsje minder moe. Dat is fijn. Maakt me ook wel weer wat onzeker maar heb wel t gevoel dat het allemaal goed zit.



Geluksboompje wat fijn van je goeie echo! Leuk dat je ouders zo verrast waren.

Echt genieten om het nu zo langzaam aan wat mensen te mogen vertellen!

En wanhopia, ook fijn dat jou termijnecho goed was. Vervelend van die misselijkheid. Ik hoop dat het bij jou ook snel minder wordt. Fijn dat het wel helpt om af en toe even naar die mooie echo te kijken



Geslacht/pretecho: wij willen het geslacht ook graag weten hier doen ze een pretecho vanaf 15 weken dus als ik daar overheen ben wil ik het wel snel doen. Kan echt niet wachten haha. Heb niet echt een voorgevoel!

Estrella ik snap dat je inmiddels expert bent in wachten. Nog even en dan mag je ook
Alle reacties Link kopieren
Stjerna@ veel plezier vandaag, geniet ervan!!!
Alle reacties Link kopieren
Wanhopia superfijn weer een goede echo! Bijzonder om te zien hé. Ik heb een afdruk van een moment dat ons kindje zwaaide, zo leuk. Heb je je medicijnen inmiddels en helpen ze?



Beetje-vreemd wat grappig dat je dochter en tante allebei op een meisje uitkomen. Ik kan me voorstellen dat mocht het een jongetje zijn, je daar toch weer even aan moet wennen haha. Ik ben benieuwd of ze gelijk gaan hebben.



Ah estrella wat vervelend dat jij nu ziek op bed ligt. Maar goed uitzieken, beterschap!



Kleinedingen gelukkig voel je je weer wat beter. Nog een paar dagen en dan mag je ook weer voor een echo.



Jaaa stjerna veel plezier vandaag!!



Ik ben gister een dagje weg geweest en merk het dan wel hoor. Helemaal uitgeput savonds dus maar vroeg op bed gegaan.
Alle reacties Link kopieren
Heel veel plezier met de eerste echo vandaag, Stjerna!
Alle reacties Link kopieren
Stjerna veel plezier vandaag!! Spannend moment! Ik duim met je mee!!
Geniet ervan Stjerna. Ik duim mee.
Alle reacties Link kopieren
Hey allemaal. Wat zijn jullie lief. Alles is goed!!! Het was zo mooi. Uitgerekende datum is 22 augustus. Dus was later dan ik dacht.

Ik reageer later uitgebreid.

Xx
Geweldig Stjerna. Gefeliciteerd. Lekker genieten!!
Alle reacties Link kopieren
Yes, wat fijn stjerna! Gefeliciteerd!!
Alle reacties Link kopieren
Jeej Stjerna! Super fijn
Slowly getting there....

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven