uitgerekend in november 2012

16-03-2012 15:39 2167 berichten
Alle reacties Link kopieren
Het vervolg op:

november 2012

We hebben een algemeen account, zodat we met meerdere de tabel bij kunnen werken.





Lin0230 okt1eMEISJEjipsie3117-10-2012!!3+4 2 JONGENSBessie85262 nov3e MEISJE Gorgi372 nov2e JONGEN Rodina263 nov2e JONGETJEZeelinde273 nov1e MEISJEAisee237nov1eJONGENPriempje309 nov2e MEISJETienofozz3313 nov1e:JONGEN Bowie79-14 nov2eJONGENPanda_jet3318 nov1+2 2 JONGENSMiepie112419nov1e JONGENBoschbolleke3021 nov1e JONGETJE Tess_292922 nov1e MEISJESipie3824 nov3eMEISJESuuzzz3126 nov1eMEISJEOh_life3528 nov2eJONGETJEMambo25 nov2eJONGETJELislislislis-20 nov1e MEISJE





Schrijven helaas niet meer mee door MK



Huismussie

Klavertje

Purple Flower

Kimmake

Muis

Limoenchi

Tiepetje



We wensen jullie veel sterkte..





Wijzigingen voor de tabel, graag in dikgedrukte letters



Voor de mobiele forumers onder ons,

kun je dik gedrukt doen door de tekst maken door:

[b.] Hier de tekst [/b.] (maar dan zonder de punten
Alle reacties Link kopieren
Nou tienofozz, je doet heus niets verkeerd. Je volgt zijn ritme, das super! Hij krijgt duidelijk voldoende binnen, want hij groeit goed (toch?). Maar misschien kan hij meer drinken per voeding? Zodat hij wat langer verzadigd is? Anders kun je ook op een site kijken slaapbabyslaap is een hele fijne site met goede tips, vind ik. Staat echt van alles op over slapen en voedingen etc, maar de beste tip die er op staat is; alle baby's zijn anders en laat je niet gek maken door de verhalen van andere mama's (heel moeilijk, dat vind ik nl ook lastig)...

Heb je trouwens ook een soort consultatiebureau daar? Die kunnen je hier wellicht ook handige tips over geven.



Fijn dat het zo goed gaat met je twee mannen panda!! Leuk te lezen allemaal. En jeetje van 16 flessen naar 10 zal je ineens veel ruimte geven (tijdelijk dan even voor je gevoel, je zal het nog druk zat hebben he)!



Hier vind mijn mannetje het ineens heel moeilijk om zijn slaapjes overdag te maken. Hij slaapt vaak zo'n 45 min en wordt dan wakker. Als hij dan bij mij of manlief ligt, kan hij vaak wel doorslapen, maar anders is het een krijsbui ook de nachten gaan nog moeizaam met doorslapen. Telkens tussendoor onrustig en wakker... Vooral na de voeding laat op de avond (laatste tot de ochtend) dan kan hij soms echt dik een uur krijsen. Dit is sinds 3 dagen zo. Hij kan dan wel van 22u-7u zonder voeding. Maar weet niet wat ik liever heb

Morgen maar eens het cb bellen hierover. Hij is zo moe het arme ding!
panda, heerlijk dat het zo lekker loopt met de jongens! Het lijkt me nog steeds zo ontzettend zwaar voor je. Niet gek dat je je nog niet fit voelt. Hoe reageren T en L op elkaar als ze bijvoorbeeld samen in de box legt? J reageert totaal niet als ze naast een andere baby ligt. Grotere kinderen vindt ze daarentegen wel prachtig. Dan kijkt ze haar ogen uit.



tienofozz, zwaar hoor dat elke twee uur voeden. Jammer dat hij niet meer in één keer drinkt zodat er wat meer tijd tussen gaat zitten. Weet niet of iemand dit al heeft genoemd, maar heb je al geprobeerd de luier tussen het voeden te verschonen. Ik bied J eerst één borst aan en als ze dan stopt met drinken en in slaap valt verschoon ik haar luier. Daarna is ze zo wakker dat ze ook aan de andere kant wil drinken. Zou ik het zo niet doen dan was ik ook elke twee uur de pineut geweest.



BB, wat een narigheid zeg. Snap dat je er wanhopig van raakt. Heeft L last van krampjes dat hij niet kan slapen of is het niet duidelijk waarom hij zo onrustig is? Hopelijk kunnen ze van het cb goede tips geven.



Vandaag ben ik bij mijn vriendin langs gegaan. Ze was zo ontzettend dapper. Het was goed om te zien dat zij en haar man veel steun aan elkaar hebben. Het kindje zag er heel mooi en vredig uit in zijn wiegje. Ben blij dat ik hem nog even heb kunnen zien. Het was wel heel raar om daarna thuis te komende en een lachende J te zien. Toevallig heeft ze vandaag voor het eerst echt naar mij gelachen. Aan de ene kant ben ik zo verdrietig voor mijn vriendin en aan de andere kant zo gelukkig met het feit dat J het zo goed doet. Het is een rare tijd zo.
Alle reacties Link kopieren
quote:tienofozz schreef op 06 januari 2013 @ 20:13:

Ben wel wat jaloers hoor en maak me ook wel zorgen als ik dat zo lees. Die van mij is nu 7 weken, 5,9 kilo en heeft de afgelopen dagen en nachten nog elke 2 uur gegeten. En slaapt nog lang niet door. Doe ik iets verkeerd?





Nou, dan doe ik het ook verkeerd hoor! Hier nu 6,5 week en ik schat ook tegen de 6 kilo en iedere 1-2 uur willen eten. Vannacht heeft hij voor het eerst sinds weken er 1 keer 3 uur tussengelaten! ( en daarna kwam hij weer braaf om de 1,5 a 2 uur )

Wij hebben gewoon hongerlappen denk ik? Hier werkt het verschoontrucje echt niet, hij wil gewoon niet meer na 1 borst.

Ik reken er maar op dat ook dit voorbij gaat.
Alle reacties Link kopieren
BB, hier de afgelopen dagen ook een mannetje die iedere 45 minuten wakker is. Hij krijst dan wel niet maar het is goed mogelijk dat hij gewoon wat korter gaat slapen overdag om dan 's nachts een langere ruk te maken (die van jou dan hè ) Of het 'sprongetje' kondigt zich aan he? Huilen, hangerig, slecht slapen etc?
Alle reacties Link kopieren
Suuuzz, wat ongelooflijk verdrietig zeg..... Je bericht drukte me ook weer met mijn neus op de feiten, al onze "probleempjes" nu verbleken bij het verliezen van je kind. Afschuwelijk!



En dat lachen is zo leuk! Hier ook een echte lachebek, hij maakt er nu ook wat geluid bij, te schattig gewoon. En dat hij dan tegen me ligt te kletsen, alsof hij al van alles wil vertellen, echt genieten!
Alle reacties Link kopieren
Hai meiden!



Oooh, Suuus, wat een verdrietige berichten, vreselijk. Ik moet er best vaak aan denken. Jeetje, heb je echt in dat wiegje gekeken? Ik weet niet of ik dat zou doen. De laatste keer dat ik bij een begrafenis in de kist keek (bij mijn oom, jaren geleden) kreeg ik dat beeld niet van m'n netvlies. Had me voorgenomen om nooit meer te kijken. En van zo'n hummeltje zou ik helemaal van 't pad af raken, brrr.



Dus ja, Miepie, hier ook een dankbare moeder, hoor! Heel blij met hoe alles gegaan is, heel herkenbaar. Had pas een vriendin op visite en die heeft inmiddels miskraam 4 achter de rug (één van een tweeling, bij de eerste ging het met 9 weken mis, de ander met 14 weken). Werd gecureteerd op dezelfde dag dat R geboren is Ik wist van niks (ook niet dat ze zwanger was) en achteraf had ze zulke lieve smsjes gestuurd op die dag. Jeetje, wat oneerlijk allemaal, bah.



Hier gaan de nachten steeds beter (afkloppen!). Gisteren ging zoontje 'laat' in bad (zo'n 21.00u), daarna een fles met iets meer voeding dan normaal, ingebakerd en hij snurkte van 21.45u (zoiets) tot 03.00, prima ruk. Toen weer tot 06.45u.



Tieno, zou inbakeren iets zijn? Ik las op de site van Pacco dat je in het begin (als ze net geboren zijn) moet oppassen met inbakeren omdat door de diepe slaap het hongersignaal niet goed doorkomt. Daar kneep ik 'em even voor, maar bij ons gaat het prima. Bovendien zijn onze moppies nou ook niet meer van die iniemini's die geen aantal uur zonder voeding kunnen. Het is maar een idee, hoor. Denk trouwens niet dat je iets verkeerd doet, integendeel! Ik baal ergens nog wel dat het weer niet gelukt is met de bv, maar weet dat dit ook prima en goed is.



Leuk om wat meer van je te lezen, Panda! Zo hee, van 16 naar 10 flessen, wat een drukte allemaal! Eigenlijk zou je langer verlof moeten hebben met een tweeling. Hoop dat je je snel wat fitter voelt.



Nee, dan ik, zo fit als een hoentje! Ahum Ik had een spierpijn, jonge. Maar we gaan vrolijk verder (lacht als boer met kiespijn)!



BB, zoontje is allang niet meer zo'n slaperd als in het begin, dus hier ook wat kortere tukkies. Ik geloof dat z'n sprongetje alweer een beetje aan het afnemen is. Hij drinkt nu ook weer beter. Hier ook dat 'ie stil is als 'ie maar gedragen wordt. Dat had zoon helemaal niet, die vond altijd alles best. Dus hier ook weer even een weg in vinden, want ja, de hele tijd met een baby op de arm... Zo lastig de was ophangen enzo, hé?!



Lin, goeie vakantieieieie! Wat lekker, maar inderdaad, je gaat vast bepakt en bezakt weg. Ik heb nog nooit geskied (nou, hoe kan dat nou, en ik ben nog wel zo sportief ), dus ik weet ook niet wat ik mis



Aisee, hier binnenkort ook de prikjes. Nou, bij D moest ik harder huilen dan D zelf, dus ik hou m'n hart alweer vast. D sliep altijd wel als een blok daarna.



Bowie, hier ook een kletser, maar nog niet echt een lachebekje. R is heel zuinig met z'n lachjes. Z'n eerste lachje was niet naar mij. Of naar S of D, neeeeeeee, oma was de gelukkige! En naar m'n nichtje heeft 'ie ook uitgebreid (!) zitten lachen. Dat vond ik wel supertof, want ze heeft 't even niet makkelijk. Had 'ie dus goed uitgekiend



Ik ga nog een bakkie leut halen. D is weer naar school, S ligt te maffen op de bank (hij doet nog steeds de nachten, bless him) en R ligt ook te snurken. Even genieten van de rust, zennnnnnn...



Doehoei!
Alle reacties Link kopieren
suuzz, jeetje wat onwijs verdrietig. Wel fijn dat je vriendin zo dapper is en ze veel steun aan elkaar hebben. Heb je vannacht nog kunnen slapen? Lijkt me dat je even helemaal van de kaart bent na zoiets.. sterkte.



Wel weer fijn dat J je een echte lach schonk! Als ze zo naar je lachen smelt je hart wel he.



Tieno, lijkt me inderdaad zwaar dat hij 's nachts ook nog elke 2 uur komt.

Heb je nog zoveel melk? Misschien dat hij niet goed aan de achtermelk toekomt, of deed je al blokvoeden?

Is het bij jullie ook niet veel langer donker dan hier. Het lijkt me dan nog lastiger om dag en nachtritme te krijgen.



BB, Vervelend dat hij zo onrustig is. Hier huilt F alleen als hij honger heeft of terug in zn wieg wilt en slapen, dus heb niet echt een tip ofzo. Gebruikte je al een speentje?



Mambo, hoe was de begravenis van je oma en hoe gaat het nu met je?
Alle reacties Link kopieren
hoera!!! Het flesdrinken lijkt weer de goede kant op te gaan! Gisteren met wat tegenzin 35 cc bij oma en vandaag in een keer 50cc naar binnen geklokt, hij liet de fles gewoon niet los! Morgen gaan we een hele voeding proberen, ben benieuwd! Denk dat het vooral belangrijk is om geen dagen over te slaan met de fles.



miepie, hier idd ook alleen huilen als hij honger of slaap heeft en soms als er een boer dwars zit of te veel prikkels heeft gekregen maar daar letten we eigenlijk wel goed op.



oh life, jee das ook niet niks voor je vriendin.....idd heel lief dat ze dan op zo'n moment nog zo begaan is met jou!

Enne, draagdoek een idee? Ik heb nu een draagdoek & een Bondolino , Marsupi en Manduca maar kind slaapt gewoon het liefst in zijn bed, haha! Plop hem erin en even later slaapt hij, heerlijk! ( en heel anders als bij dochter want die sliep nooit!)



Nu ja, dragen komt hier nog wel als hij wat groter en meer wakker is. Lekker buiten wandelen met de draagzak.



tienofozz, ben idd van plan om een inbakerzak uit te gaan proberen voor de nachten. Als ik hem binnen heb en het werkt ben je de eerste die het hoort!
Alle reacties Link kopieren
Panda, leuk dat je er ook weer bent, en fijn te horen dat het allemaal zo goed gaat! pff als ik erbij nadenk dat jij eens zoveel moet voeden, luiers verschonen en wassen wordt ik al moe bij de gedachte!



Oh_life, heerlijk he even zo'n moment rust en daar even van genieten

Super dat de nachten beter gaan. Heb eens gehoord van iemand met flesvoeding die deed bij de laatste voeding een extra schep poeder erin.



Ik heb heel in het begin van de zwangerschap een bloeding gehad. Was gelijk met klavertje en nog iemand hier van het forum. We dachten toen een miskraam, want was best wat bloed, buikpijn en duurde lang. Maar gelukkig toch alles goed bij de echo. Ze zag toen wel dat er wondje zat in me bm. Nu bij de bevalling vond de VK me placenta er vreemd uitzien. Ze had er ook een foto van gemaakt. Is misschien ook een tweeling geweest. Ik denk er nu weleens aan dat ik ook twee van die lieve mannetjes had kunnen hebben...



Bowie, goh wat fijn dat het weer beter gaat met de fles! Hopelijk blijft het nu goed gaan en zou inderdaad dagelijks de fles blijven geven.



BB, hoe gaat het nu?
Alle reacties Link kopieren
Ooooooh Bowie wat heerlijk dat hij zo goed slaapt!! Is hier toch echt wel anders. Als ie een sprongetje maakt, duurt ie wel heel lang nu vind ik. Alleen vanmorgen wel door het inloop/belspreekuur heen geslapen van het cb, haha! Dus heb ze nu maar gemaild. Zo gek dat hij in slaap valt en dan na een poos wakker wordt en onrustig is. Merk nu dat als ik er dan naast ga zitten en zorg dat zijn speen in blijft (zo jammer dat we daar ooit aan begonnen zijn....) dat hij dan na 20-30 min wel weer in slaap valt vaak. Dit doen we s nachts ook al vaak nl. En ik zit er as we speak ook... Denk niet dat het krampjes zijn. Die heeft hij heel erg veel gehad namelijk en dan piept ie wel anders! Hopelijk op een goed advies van de vp.



En Bowie wat goed dat de fles nu beter gaat! Hoop voor je dat dan de frequentie ook wat afneemt (vooral in de nacht....)!



Oh life wat schrijf jij toch altijd opgewekt. Wordt er altijd vrolijk van!



Miepie, lijkt mij ook heel lastig om niet even te werken als je werk aan huis is! Mijn manager belde vandaag dat er donderdag en volgende week belangrijke besprekingen zijn over mijn client... Maar ik hoef niet te komen... Jaja.



Nou, ik ga maar weer liedjes zingen hier.... Blijft zoeken wat helpt... Pfffffft. Soms zo lastig!
Alle reacties Link kopieren
Och en Suuzzz, wat een bizarre tijd zo voor je ja! Wat naar om dat babietje zo te zien zeg..



En wat dubbel fijn om dan je lieve meisje lachend te zien thuis! heerlijk! L begint ook al zo heerlijk te lachen. Fijn hoor. Genieten!
Alle reacties Link kopieren
Dank voor jullie opbeurende reacties! Wel fijn, want hoe vermoeid kun je worden.. En hopeloos. Want die vele voedingen ok. Maar vooral dat rusteloze erbij s' avonds.. Elke keer huilen, durf al bijna niet meer naar hem te lachen uit angst dat ie overprikkeld raakt.. En BB, ik herken jou ook.. ' ga maar weer eens liedjes zingen' haha! Je probeert alles. Stil zijn, wel lachen, niet lachen...

Dus oh-life ik ben om, ik probeer zo'ninbakerdoek!



Vind het ergens heel spannend om hem zo 'vast te binden' zoals miepie het eens zei, geloof ik.

Ik heb trouwens niet meer zoveel melk! Gelukkig! Nog genoeg hoor. Maar mijn borstpads houden het nu van voeding tot voeding meestal. Heb ook wel eens bedacht dat ie daarom huilt. Dat ie minder melk krijgt dan verwacht. Hij is gewoon niet gewend dat ie er iets voor moet doen. Soms zit ie heel ongeduldig te wachten tot het eruit spuit.. Zodat ie het lekker op z'n dooie gemakje op kan likken..Ik heb nu al een lui kind gekweekt. Haha!
Alle reacties Link kopieren
tieno, ja mijn man vond het echt vastbinden, en ik vond het er ook wel sneu uitzien, maar voor hem gaf het wel even rust toen.

Ik denk dat het ook niet lang had gewerkt hier. Gister in de kinderwagen ging hij krijsen. Ik nog harder lopen en wiebelen, maar het hielp niks. Uiteindelijk zn armen boven de deken gedaan en het was goed.

Hopelijk zal het inbakeren bij jullie wel rust geven!



Fijn dat je ook niet zoveel melk meer hebt. Scheelt een hoop geknoei he. Het tsr is hier ook sterk, hij verslikt zich altijd gelijk, en ik voel hem altijd, doet soms ook zeer.



BB, zou inbakeren bij jullie misschien ook niet fijn zijn?

Jammer dat je niet naar het CB hebt kunnen bellen.

Moeilijk he om te zoeken wat er nou aan de hand is en wat je het beste kunt doen.



Hoeveel slapen jullie baby's nou ongeveer op een dag? Hier van 21.00 's avonds tot 7.00 's ochtends (met voedingen tussendoor natuurlijk)

En overdag doet hij meestal 2 keer een slaapje van 30 min tot een uurtje. Of korte hazeslaapjes, maar soms slaapt hij nauwelijks. Hij is niet huilerig of onrustig, maar ik vind het best weinig voor een baby van bijna 8 weken??



Ik heb best wel last van me bekken. Pijn in me onderrug en kan moeilijk me plas ophouden. Zou vandaaag ook weer wat werken hier, maar denk dat ik het maar nie doe.

Straks voor de na controle naar de VK en zal het nog wel even melden.
Alle reacties Link kopieren
tieno, misschien kun je tijdens het voeden wat compressie geven.

http://www.borstvoeding.c ... ezig/borstcompressie.html
Alle reacties Link kopieren
@ Buikspieren; gister bij de VK heeft ze me laten voelen dat er nog 1 vinger tussen me rechte buikspieren kan

Als ze weer tegen elkaar zitten mag je rechte buikspieren doen, nu mag je alleen schuine buikspier oefeningen doen.
Alle reacties Link kopieren
Miepie: de borstcompressie pas ik toe.. Tja, hij heeft echt rare gewoontes aangeleerd. Wil eigenlijk niet meer drinken als het er niet eerst uitspuit, maar ook weer niet te hard natuurlijk. ' At your orders, sir! '

Voel de reflex ook behoorlijk goed aankomen nu. Had ik eerst niet eigenlijk. Ook herkenbaar met die armpjes... Hoop dat het inbakeren helpt.

En hij slaapt hier echt veel meer, maar volgens mij varieert dat heel erg. Andere babies die ik kende waren veel meer wakker. Als ie vrolijk is zou ik me niet teveel zorgen maken, miepie.



Hier had ik gisteren ineens zo'n fijne dag. Ongeveer om de 2,5 uur voeden, dronk goed en was vrolijk. Dat maakt ook zoveel goed! Behalve tussen 19.00-22.00 dan, maar das vrij normaal toch? Heb de oei ik groei app gedownload en hij zat midden in een sprong. Aanrader om dat te weten.Dus dat was het vast. We zullen het zien vandaag... Duim duim
Alle reacties Link kopieren
Jee wat een goeie Tienofozz, de oei ik groei app! Heb m meteen gedownload thnx voor de tip!

En wat lastig toch met zo'n eisenpakket voeden.... Hopelijk snapt ie gauw hoe de rust te pakken tijdens het voeden.



En miepie, heeft de vk nog iets gezegd over je bekken? Weet dat het er wel echt bij hoort trouwens. Dat zei die van mij iig (niet de rugpijn overigens). Dus bekkenbodemspier trainen maar....!



Hier belde de verpleegkundige van het cb me gisteren zelf en raadde aan om met het welbekende rust en regelmaat te beginnen hier. Dus wakker op bed leggen en toch nog meer dan ik dacht. Ze vond dat L echt te weinig sliep. Dus dat gaan we dan maar doen! Als er binnen een week geen verbetering is, kunnen we evt in gaan bakeren zei ze. Maar we houden er contact over. Heel fijn!
Alle reacties Link kopieren
BB, ja, het kan komen doordat je bekken in de zwangerschap week zijn geworden om ruimte te maken, er een kind doorheen is gegaan en het nu weer vast/terug gaat, maar het hoeft niet met pijn te gaan. Ze raadde me daarvoor aan toch naar een fysio te gaan, en omdat ik nu niet meer zwanger ben hoeft dat niet per see een bekken specialist te zijn.



Ik heb van de yago ook een boek mee gehad met oefeningen voor na de bevalling. Ga dit proberen en als er geen verbetering is maandag een afspraak maken.



Fijn dat je verpleegkundige belde. Hopelijk gaat het beter straks, maar fijn om te weten dat mocht het niet helpen hun klaar staan om jullie verder te helpen!



Tieno, F is gewoon vrolijk en tevrede. Hij ligt ook gewoon wakker in zn wiegje geluidjes te maken en met zn armpjes te zwaaien

Ik heb niet het idee dat hij moe is maar niet kan slapen door onrust ofzo. 's nachts slaapt hij na wat gekreun na het voeden ook weer snel. En overdag huilt hij als hij moe is, als ik hem dan in de wieg leg, slaapt hij ook wel snel.



Hij moet ineens heel anders drinken dan hij gewend is ja.

Verslikt hij zich ook nog zoveel, of gaat dat ook beter?



Ik ga ook eens kijken voor de oei ik groei app, en het boek is misschien ook wel handig een te lenen van de bieb!
Alle reacties Link kopieren
Vanmorgen naar het terug kom uurtje geweest van de yoga. Er waren er maar 2 gekomen, dus dat was wel jammer. Verder wel gezellig hoor. Ik helemaal trots met mijn lachende mannetje die (natuurlijk) harstikke wakker was. De andere 2 kindjes lagen te slapen



Heb toch maar een afspraak gemaakt bij de fysio. Kan vrijdag al terecht.
Alle reacties Link kopieren
Wat is iedereen stil...



Nog leuke plannen voor het weekend?



Hier heeft F vannacht 7 uur tussen de voeding gehaald! Jippie wat fijn. Hoop dat hij het ook lekker vond en dit vaker van plan is
Alle reacties Link kopieren
Wat goed miepie! Hoop het ook voor je! Hier gaat dat ook steeds beter. Alleen ligt zijn ritme nog heel vervelend en is zijn laatste voeding nog te vroeg op de avond waardoor hij tegen de ochtend weer wakker wordt. Dus iets later en dan pas weer in de ochtend en wij zijn helemaal gelukkig ?



En tja wat stil hier. Ik heb morgen een middag gepland met mijn vriendinnen om nog een verlaat sinterkerstdobbelspel te spelen. Doen we elk jaar, maar nu dus wat uitgesteld en heb er zin in!!! Ben heel benieuwd hoe ik het ga vinden zo lang van huis te gaan zijn hoor!
Alle reacties Link kopieren
Sorry sorry, veel te lang niet geweest! Ik heb alleen even de laatste pagina gelezen en durf nu eigenlijk niet meer terug te lezen als ik jouw berichtje zie Suuzz.. Heel veel sterkte.



Miepie, de uitvaart van m'n oma was heel mooi en verdrietig. Ik ben blij dat ze geen pijn meer heeft maar ik mis haar zo..



Tienofozz, geen doorslaper dus? Hier ook niet hoor. Vannacht voor t eerst vijf of zes uur gehaald en meteen de hele dag een pijnlijke borst. En ja hoor, de eerste rode vlek is alweer gesignaleerd. Dus dat wordt weer masseren.



Lastig hè, wat die kleintjes nou precies willen? Kramp, oververmoeid of toch eten? Ik heb het idee dat ik m nu wel een beetje kan 'lezen'. Het is verder een ontzettend makkelijk en lief ventje (dochter vanmorgen: ha M, lekker ding! ). Hij mocht vandaag met me mee naar een high tea omdat ik nog geen voorraadje heb opgebouwd. Hij heeft zich echt voorbeeldig gedragen. Als ie onrustig werd ging ik naar een rustig hoekje en hop, aan de tap . En in de auto sliep ie braaf. Ook al kom ik nog zoveel slaap tekort, het blijft zo'n wonder..
Mambo, fijn dat de uitvaart mooi was. Nogmaals veel sterkte met het verlies van je oma.



BB, was het gezellig geweest vanmiddag? Was het geen probleem om een middagje van L gescheiden te zijn? De eerste keer weg zonder je kindje is toch heel raar.



miepie, jammer dat de opkomst bij de yoga zo laag was. Hoe is het bij de fysio gegaan?



De begrafenis van het kindje van mijn vriendin was naast erg verdrietig ook erg mooi. De ouders hebben samen ook nog gesproken. Vond het zo knap van ze. Het blijft wel telkens door mn hoofd spoken. Het is ook zo onrechtvaardig.



Van de week ook voor de eerste keer naar de nagym geweest. We hebben allemaal ons bevallingsverhaal gedaan. Toen ik sommige verhalen hoorde, prijsde ik mezelf wel weer erg gelukkig dat het bij mij zo soepel is gegaan. Volgende week gaan we echt sporten. Voor deze keer vond ik de fietstocht al voldoende sportief. Mijn conditie is trouwens beter dan ik had verwacht. Het fietsen ging me makkelijk af. Het is ook (letterlijk) zo'n verademing om weer te kunnen fietsen zonder dat er een baby je longen wegdrukt. Voor wat betreft het trainen van de buikspieren; gaat de docente volgende week eerst voelen of de rechte buikspieren al weer op hun plaats zitten. Ben benieuwd.



Gisten heb ik een nieuwjaarsborrel bij een vriendin thuis gehad. Was erg gezellig. Mn zusje heeft voor het eerst opgepast en dat ging erg goed. Over twee weken wilde ze wel weer zodat ik met vriendin weer een keer lekker uit eten kan. Super dat ze zo enthousiast is over het oppassen. Ze ziet het meer als een gunst van mij naar haar dan andersom.



Echt fijn vinden mijn borsten het niet om een voeding over te slaan. Ze waren vannacht erg pijnlijk en ik heb twee keer een ander nachthemd aan moeten doen omdat het maar bleef lekken.



Duik nu snel mn bed in want het is al weer veel te laat.
Alle reacties Link kopieren
Suuuzz, nou wat vervelend he die volle borsten. Maar ook wel weer lekker om wat langer te kunnen slapen. Ik denk er wel eens aan om te kolven als hij door slaapt, maar heb er snachts weinig zin in en ben bang dat hij dan net wakker wordt en mn borsten leeg zijn en ik alles voor niets in de vriezer heb gestopt



Heb net trouwens met gemak 100 afgekolfd zodat ik vanmiddag even naar de stad kan. Ben blij dat het kolven nu een stuk beter gaat.



Mambo, sterkte met het gemis van je oma..



BB, Hier hetzelfde verhaal. De voeding is 's avonds vroeg en vaak krijg ik hem niet meer wakker voor de laatste voeding voor het slapen, dus vaak maakt hij savonds al zn uurtjes en hebben we 's nachts nog een voeding. Gister heeft hij wel 7 uur gehaald. Maar 's avonds dus wij hadden er niet veel aan.

En het lukt niet altijd om hem 's avonds wakker te houden of wakker te maken, maar ben al blij als hij dan wel tot 7 uur slaapt, want soms is hij na het voeden om een uur of 4 niet meer in slaap te krijgen. dan is hij uitgeslapen...



Hoe was het spel, en viel het mee een middag weg te zijn?



Vandaag naar het cb. Hoop gedoe, kind helemaal uitgekleed, is de afspraak morgen pas! Jemig wat dom van mij!

Miepman ook blij, want die was mee.
Miepie, kon je wel al terecht op het cb of moest je de volgende dag weer terug? Hoe is het gegaan?



J heeft vannacht voor het eerst doorgeslapen. Gisteren heeft ze om 21.00 uur de laatste voeding gehad. Toen ik wakker werd keek ik eerst op mn telefoon hoe laat het was en bleek het al 08.00 uur te zijn. Ongelofelijk dat ze zo lang heeft geslapen. Ben heel benieuwd wat ze vannacht doet.



Gisteren flink ingespannen met de nagym. De rechte buikspieren zaten nog niet helemaal tegen elkaar aan dus die konden nog niet getraind worden. Zou fijn zijn als het binnenkort wel kan zodat ik kan proberen om weer een strakke buik te krijgen.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven