Wij proberen zwanger te worden 2016

30-06-2016 21:06 1390 berichten
Alle reacties Link kopieren
Een vervolg op een ander topic die helaas gestopt moest worden! Leuk om de tabel bij te houden en ook mee te schrijven en ervaringen te delen!



NaamLeeftijdHoeveelste kindjeRondeN.O.D.ZwangerUDBijzonderhedenFloraaa30/36114/10 jongen9/6/179/4 gestopt met pil/ 20 jan 20 wk echoknusengezellig24/25278/3xxdec'15 gestopt met pil/ 35 dgn cyclusNemo2628/322317/5 24/1/1725/2 gestopt met pil/ 28 dgn cyclusJyla25/251x10/12 20/8/17xBb8729/281101/11 4/9/1728/3 gestopt met pil/ 23/1 1e echoVizslalover28/3211517/5 meisje 25/1/1728 dgn cyclusMandy199126/251318/10 22/6/179/6 gestopt met spiraal/ 7/2 20 wk echoMiertjee25/261630/9 half septjan gestopt met spiraal/onregelm. cyclus

is zwanger!

is bevallen!

UD is uitgerekende datum.



Graag in dikgedrukte letters(!) aangeven als er iets in of uit de tabel moet!

JYeti & Fay88 ik heb jullie tijdelijk uit de tabel gehaald. Als je er weer in wilt horen wij het graag!
Alle reacties Link kopieren
Jeetje dat gaat dan ineens snel Jolien! Ik duim voor jullie! En we blijven zeker meelezen!!



Hoe valt het nieuws bij jullie dat het isci wordt ipv ivf? Kan je vriend goed met de situatie omgaan? Lijkt me zo lastig jullie situatie. Maar je blijft volgens mij heel positief..
Alle reacties Link kopieren
Hee dames hoe gaat het hier? Het is al weer even geleden dat ik meegeschreven heb.



Fijn jolien dat het nu allemaal in gang gezet word bij jou!



Ik wil eigenlijk heel even me ei kwijt ????

Ik ben vandaag 6 dagen overtijd. Heb 5 dagen terug een test gedaan van clearblue plus en die was negatief. Ik heb steeds hele lichte krampjes maar het lijkt ofdat het maar niet doorzet en tot op heden geen druppel bloed. Ik heb nu al een jaar lang een regelmatige cyclus van 28/29 dagen vandaar dat ik niet goed weet wat ik hiermee aan moet. Ik voel mezelf niet zwanger en dat is ook de reden dat ik niet wil testen om teleurstelling te voorkomen. Alhoewel ik het natuurlijk ontiegelijk hoop!



Maar hebben jullie hier ervaring mee? Moet ik maar gewoon afwachten of naar de dokter gaan ? Ik haal mezelf meteen weer rare dingen in me hoofd dat het misschien vervroegde overgang of iets is. Of iets anders ernstigs.. ik kan er niks aan doen maar hoe langer het duurt hoe meer je hier psychisch onder gaat lijden en alle opties openhoud. Ik heb er echt totaal geen vertrouwen meer in en vraag mezelf zelf al af hoe een leven zonder kinderen zou zijn. Iets waar ik me totaal niet in kan vinden.



Nouja het is er uit en het lucht een beetje op. Fijn weekend allemaal !
Alle reacties Link kopieren
Fijn dat jullie kindje er nog zit knus! Ik blijf voor je duimen.



Jolien, heftig maar wel fijn dat jullie snel kunnen beginnen! Succes!



Jess, ik ben ook wel eens 5 dagen over tijd geweest zonder dat ik zwanger was. Was ook echt een domper toen ik alsnog ongesteld werd. Ik zou toch nog eens testen als ik jou was!
Alle reacties Link kopieren
Dankje vizslalover Hoe gaat het met jullie meisje? Groeit als kool zeker



Ik zou nog een keer testen jess. Als hij weer negatief is gewoon even een weekje wachten op je ongesteldheid en daarna even contact opnemen met dokter. Niet teveel druk maken hoor, komt vast goed
Alle reacties Link kopieren
Ik zou ook nog een keertje testen jess.



Jolien wat fijn dat jullie gelijk het traject in kunnen. Maar wel zwaar ook denk ik. Heb t bij mn beste vriendin gezien. Dat was echt pittig. Zie je t zitten of zie je er tegenop?



Vizsla hoe is t met jullie meisje? Gaat alles goed? Wanneer moet jij eigenlijk weer werken?



Knus ik blijf ook heel hard voor je duimen. Laat t maar gauw tijd zijn voor je echo.



En zwangere dames wat gaat t hard bij jullie! 20 weken 30 weken. Wow! Hoe gaat t met jullie? Mandy, bb, jyla? En flora hoe is t met jou?



Hier gaat alles goed. Hij groeit uitstekend. Boven de curves bij t cb. volgende week weer erheen dus ben benieuwd wat hij dan weegt.
Alle reacties Link kopieren
Het gaat goed hoor hier. Ons meisje groeit inderdaad als kool! Eergister samen op de weegschaal, ze weegt alweer 5kg! Van de week naar de osteopaat geweest ivm reflux. Gister weer een hele goeie dag gehad. Maar 2X ee huilbui en die is goed op te vangen met onze draagzak. Zou niet weten wat ik zonder dat ding zou moeten!

Ik moet 1 mei weer werken, en zie er gigantisch tegenop. Volgende week eerste wen ochtend bij de gastouder. Wij moeten 24april weer naar het cb. Moet ze weer zo'n stomme prik. Vorig keer twee prikjes, heb er eentje zelf gezet zodat ze niet 2x geprikt hoefde, nu konden we tegelijk prikken, maar 1x schrikken en 1x de pijn. Was voor mij wel heel heftig, heb me de rest van de dag rot gevoeld erom maar ja het was het beste voor mn meisje....
Alle reacties Link kopieren
Wauw Jolien wat spannend zeg, ik duim ook voor jullie!!



Jess: Pff jeetje wat een onzekerheid. Ik heb hier geen ervaring mee maar ik zou ook nog een keer testen. Misschien weet je inmiddels wel wat meer.



Nemo en Vizslalover: Fijn dat alles goed gaat,wat moet dat heerlijk zijn lekker genieten. Als ik jullie berichtjes lees krijg ik er steeds meer zin in.



Aaah vizslalover dat lijkt me ook zo sneu he die prikjes. en ik begrijp heel goed dat je er tegen op ziet om te gaan werken.



Wij zijn echt bezig met alle laatste dingetjes op orde te krijgen, zodat ik dalijk echt kan genieten van m'n verlof. Kijk er naar uit!
Alle reacties Link kopieren
Mandy, lekker dat je bijna verlof hebt. Heb je nog bepaalde dingen die je wil doen in je verlof? Hopelijk kan je nog genieten van mooi weer de komende weken.



Vizslalover, wat groeit ze hard! En die prikjes blijven van die stomme dingen die moeten gebeuren. Denk je dat je gewoon weer moet gaan wennen aan het werken? Zou je niet een paar maanden (gedeeltelijk) ouderschapsverlof kunnen opnemen?



Nemo, die van jouw groeit ook zo lekker. Fijn dat alles goed gaat. Je hoort vaak negatieve verhalen over het consultatiebureau, zijn jullie wel tevreden?



Jess, ondertussen nog een keer getest? Bij twijfel kan je altijd even de huisarts bellen. Vervelend af en toe, hé - dat wachten.



Jolien, jeetje wat fijn dat jullie aan de ene kant snel kunnen beginnen. Maar ook wel pittig zeg. Hoe is je man eronder? Hopelijk levert het snel resultaat op.



Floraa, we hebben al lang niks van je vernomen.. hoe gaat ie met je? En de kleine?



Hier even een flinke mindere periode gehad. Vanaf donderdag bloedverlies gehad. Aantal keer naar de verloskundige en ziekenhuis geweest. Met de kleine is alles goed en er is niks wat er op wijst dat er iets mis is. Vandaag weer geweest: allerlei onderzoeken gehad, maar tot nu toe niks te zien. Dus waarschijnlijk heb ik gewoon de pech dat ik af en toe wat bloed tijdens de zwangerschap. Goed in de gaten houden. En volgens mij wordt het vandaag al iets minder (ik hoop het zo!), dus hopelijk stopt het de komende dagen helemaal. Al moet ik wel eerlijk toegeven dat ik me af en toe flink zorgen heb gemaakt (en de hormonen maken het natuurlijk alleen maar erger). Lekker rustig aan doen de komende tijd, goed in de gaten houden en hopelijk stopt het snel. Je beseft je tijdens zulk soort dagen toch wel al hoeveel je geeft om zo'n kleine spruit in je buik.
Alle reacties Link kopieren
Hé dames!

Ja ben ondertussen 3 dagen terug toch ongesteld geworden:(

Ik had het wel verwacht.. nu weer op naar de volgende ronde. Ben benieuwd wanneer ik me ei nu weer heb. Afwachten !
Alle reacties Link kopieren
He balen Jes!! Je zegt dat je nu zo'n jaar bezig bent? Als je het niet vertrouwd je zou naar de dokter kunnen stappen voor wat onderzoeken. Dit willen ze vaak doen vanaf een jaar. Maar vaak wordt je ook nog naar huis gestuurd als je gezond lijkt. Ik zou doen wat voor jullie goed voelt! Sterkte!!



Op de andere dames kom ik snel nog op terug! Wordt weggeroepen...
Alle reacties Link kopieren
Jayla, dat is zeker wel even schrikken dat bloed, ze zeggen dat je lichaam extra doorbloed is wellicht dat het daarom bij jou daar ook bloed? Ik heb steeds bloed bij het snuiten van mij neus. Heel onschuldig gelukkig. Maar hopelijk stopt het bloeden snel. Wel ontzettend fijn dat je allerlei onderzoeken hebt gehad. Niet dat ze je er zomaar mee rond laten lopen. Die kleine is je dan ineens ook heel veel waard dat geloof ik meteen! Begin dat vanaf nu ook steeds meer te hebben. Ons meisje, hihi! Hoe voel je je verder?



Hier aan het einde van m'n werkdag vaak een dipje.. bleh. En dan te bedenken dat ik echt nog wel even moet! Verder gaat het super, misselijkheid bijna weg!



Viszla he bah, werken! Ga je wel minder werken dan eerst? Oef dat moet echt enorm wennen zijn gok ik. Wij zijn gisteren naar opvang weeste kijken dan komt het ook wel binnen dat na het krijgen van een kindje je normalen (werk)leventje gewoon weer door gaat. Hoe gaan jullie dat doen, werk/opvang?

Vind het ook wel echt knap van je dubbele prik. Zou ik nooit durven. Maar jij hebt vast vaker een prikje gegeven. Heel veel sterkte alvast, en geniet nog maar even extra van de tijd samen!!



Mandy, bij jou lijkt het echt alsof je door je zwangerschap heen vliegt! Hopelijk blijft het ook zo goed gaan! Nog 10 weekjes ene kant heel kort andere kant is het tot de kleine er is nog wel even. Maar je verlof is in zicht! Ik ben er ook wel benieuwd naar, dingen die je graag nog wilt doen in je verlof??



Nemo, wanneer mag jij weer werken? Ook bijna denk ik dan? Haha enne boven de curves! Hij was ookal groot bij de geboorte dus wellicht ook niet gek? Wordt gewoon een grote jongen hihi

Papa en mama ook groot?
Alle reacties Link kopieren
Ik snap je gevoel heel goed viszlalover! Het zal gewoon even moeten wennen denk ik, en anders misschien een dag ouderschapsverlof nemen..



Oef, dan klinkt inderdaad een beetje eng Jyla. Snap best dat je dan angstig bent!



Balen Jess, toch elke keer weer een teleurstelling. Ik duim voor je!!



Hier vandaag over een week naar de verloskundige. We kunnen niet wachten. Eergisteren wel ineens heftige buikpijn, net alsof ik ongesteld moest worden. Maar zakte na een half uur/uur weer af. Gelukkig geen bloed oid gezien, maar vond het wel even een eng moment! Maar alles zwangerschapssymptomen zijn nog volop aanwezig. Mijn borsten staan op maximale spanning (au!), met vlagen misselijk en moe. Dus voor nu nog goede hoop!
Alle reacties Link kopieren
Hmm balen Jess :( Had het je zo gegund maar daar heb je helaas weinig aan.



Jyla/knus: Ja zo voelt het ook echt alsof ik er doorheen vlieg haha. Komt denk ook omdat ik "nergens last van heb" vandaag weer een weekje verder!

Controle gehad voor de groei, hoofdje heeft de groei achterstand in gehaald

Wat ik nog wil doen in m'n verlof, vooral genieten van dat ik nog alle kanten op kan (hopelijk). Lekker naar de kapper, schoonheidsspecialiste, lunchen, high tea'en eigenlijk zulke dingen hihi.



Jyla dat lijkt me wel schrikken ja ineens bloed verlies, fijn dat het onschuldig is!



Bb, dat herken ik inderdaad ook wel dat dipje aan het Eind van de werkdag, moet zeggen dat ik ook vaak op de bank plof en blij ben dat het voorbij is haha.



Knus, spannend hoor snap dat je er naar uit kijkt om naar de VK te gaan. Blijf vor je duimen dat het goed blijft gaan
Alle reacties Link kopieren
Oh Jess wat jammer.. Als je idd al een jaar bezig bent, zou je idd eens om een verwijzing kunnen vragen voor wat onderzoeken. Dan kan veel rust geven, heeft het bij mij wel gedaan.



Jyla, snap dat dat eng is, die bloedingen, hoe gaat het nu? Het kan idd komen doordat alles extra doorbloed is. Fijn dat je steeds voor controle terecht kunt als je dat nodig hebt



Ben gisteren ongesteld geworden, dus nu weer aan de pil. We hebben vorige week met de verpleegkundige van de kliniek een heel plan opgesteld, dus ik weet eigenlijk al wanneer ik een zwangerschapstest kan doen, zo gek! Ik hoop zo dat het gelijk goed gaat.
Alle reacties Link kopieren
Dat is inderdaad wel een gek idee Jolien! Heel veel succes!!



Morgen naar de verloskundige maar vandaag bloed verloren en sinds gisteren voel ik me al niet zwanger meer. Dus ben bang dat het voor ze derde keer mis gaat. Ik weet het even niet meer..
Alle reacties Link kopieren
Ik zag je berichtje knus, en ik dacht al neeeee, toch niks ergs .

Maar helaas klinkt dit niet als goed nieuws pfff ik snap dat je het even allemaal niet meer weet. Morgen even goed bespreken met de verloskundige. Ik hoop enorm dat het onschuldig is. Maar helaas kan dat ook anders zijn! Veel sterkte!! Kun je nu al naar de verloskundige bellen? Al zal zij niet veel kunnen, maar mss een plaatsje vrij?



Jolien, wat een spannende periode voor jullie! Hoop enorm dat het nu snel raak is voor jullie, is jullie zoooo gegund
Alle reacties Link kopieren
Oh knus! Ik ga voor je duimen dat je gevoel niet klopt! Een dikke knuffel in ieder geval!
Alle reacties Link kopieren
Oooh jeetje knus :( Ik hoop dat het iets onschuldigs is. Dikke knuffel
Alle reacties Link kopieren
Ah nee Knus Hoop dat het iets onschuldigs is! Succes morgen!
Alle reacties Link kopieren
Ik hoop ook mee Knus.
Alle reacties Link kopieren
Sterkte vandaag knus!
Alle reacties Link kopieren
Sterkte vandaag knus!! Ik hoop zo dat het een onschuldige bloeding was!
Alle reacties Link kopieren
Bedankt voor jullie lieve reacties. Zojuist een echo gehad. Er was wel een zwangerschap te zien en misschien een dooierzakje maar geen vruchtje in beeld gekregen. Grote leek qua zwangerschap op 4/5 weken. Dus of ik zou minder verder zwanger zou zijn, maar met mijn regelmatige cyclus laatste tijd is dat niet waarschijnlijk. Meer waarschijnlijk dat het gewoon weer mis is



Volgende week weer een echo om te kijken, of als het bloeden al meer begonnen is om te kijken of mijn baarmoeder helemaal leeg is. Ik had het al verwacht, maar toch valt het weer zo tegen. Mijn hoop op een tweede kindje wordt steeds kleiner. Ben bang dat het niet gaat lukken...
Alle reacties Link kopieren
Aaaah nee knus, wat vreselijk zeg

Kunnen ze hier ook een verklaring voor geven? Is er nog een hele kleine mini kans dat het toch nog groeit of kan dat niet?

Heel veel sterkte
Alle reacties Link kopieren
Oh knus.... ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen! Sterkte, en ik blijf hopen voor toch een goede afloop

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven