Zwanger worden na hersteloperatie sterilisatie man

31-05-2010 15:05 3226 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hoi hoi,



Er zijn al zo veel topics over zwanger worden, maar er zijn maar weinig topics over zwanger proberen te worden na een herstel operatie van een sterilisatie bij de man.



Wie heeft hier ook ervaring mee of is nu ook aan het proberen om zwanger te raken na een hersteloperatie?



Ik ben 36 jaar en mijn vriend (eigenlijk aanstaande, want we gaan in juli trouwen ) is 39. Hij heeft zich drie jaar geleden laten steriliseren. Hij heeft al twee kinderen.



Ik zelf heb nog geen kinderen en wil vanaf kinds af aan al moeder worden. Na er uitgebreid over gepraat te hebben, heeft mijn vriend besloten om de sterilisatie ongedaan te laten maken. Begin april heeft de operatie plaatsgevonden. Vorige week hebben we de uitslag van de kwaliteit van het sperma ontvangen en dit is goed! 27 miljoen zaadcellen per ml, flinke activiteit en genoeg vloeistof. Vanaf zijn kant staat een natuurlijke zwangerschap niets in de weg.



De eerste "klus"ronde hebben we al achter de rug en niet zwanger. Ik had ook niet anders verwacht. Maar nu wordt het spannend. Eind deze week heb ik mijn vruchtbare periode. Dus op naar ronde 2!



Ik hoor graag ook jullie verhalen en zou het leuk vinden om een actief forum op te starten voor dames die momenteel in hetzelfde schuitje zitten. Kunnen we onze ervaringen uitwisselen en elkaar steunen.



Groeten,

Lady
Veel neukplezier
Alle reacties Link kopieren
ik lees mee!
Alle reacties Link kopieren
je moet neuken niet klussen
Alle reacties Link kopieren
Een vriendin van mij heeft inmiddels 2 mooie dochters. Na een hersteloperatie bij haar vriend. Succes!!!
quote:Lady001 schreef op 31 mei 2010 @ 15:05:

De eerste "klus"ronde hebben we al achter de rug

Beste Lady, ik wens je alle succes maar een klein verzoekje; houd in godsnaam op met dat kinderlijke gepruttel in termen van 'klussen' terwijl je geslachtsgemeenschap/neuken/sexen bedoelt. Straks ga je het hebben over je NOGtjes, de beeb, de hubbie :puke:

Klussen doe je met spullen van de bouwmarkt in je huis/tuin etc., in je bed of elders neuk je (niet klussen) met je vent (geen hubbie) in de hoop een kind (geen beeb) te verwekken (en voor een lekker orgasme natuurlijk).

Nogmaals, succes gewenst!
quote:meds schreef op 31 mei 2010 @ 15:30:

je moet neuken niet klussenzo had ik het ook kunnen verwoorden
Alle reacties Link kopieren
wat fijn dat de spermakwaliteit zo goed is! op 36 jarige leeftijd doe je er statistisch gezien wel langer over om zwanger te worden dan een twintiger. Ik hoop dat jullie wel ontspannen om kunnen gaan met het zwanger worden want om er elke 'ronde' zo mee bezig te zijn lijkt me niet echt fijn.
Moet je dat nou zelf betalen zo'n hersteloperatie? Is een serieuze vraag!



Vind het bijzonder dat je zo'n heftige steriliseeroperatie doet en het dan binnen 3 jaar al ongedaan wil laten maken.

Maar dat lijkt me wel juist gunstiger voor jou,dat het zo snel weer hersteld is!



En veel plezier met de seks!
Alle reacties Link kopieren
quote:Troeta schreef op 31 mei 2010 @ 17:10:

En veel plezier met de seks!

Ik zou er als man al niet zoveel zin meer in hebben als mijn partner het iedere maand over 'de volgende ronde' heeft... Maar dat is mijn mening. Ik gun iedereen een kind, maar krijg altijd een beetje jeuk als de kalender (letterlijk of figuurlijk) boven het bed komt te hangen...



PS: als de kwaliteit van zijn sperma ongeveer gelijk is als bij een niet-gesteriliseerde man lijkt mij de hele exercitie van zwanger worden ook niet fundamenteel anders dan anders...
Waarom is dat zo erg?



Ok, als je maar 3 dagen per maand seks krijgt alleen in die dagen begrijp ik de frustratie.

Maar als je seks en liefdesleven verder goed is is het toch niet erg om het een keertje extra te doen?

Mijn vriend en ik hebben samen besloten om een kindje te nemen en wij vonden het juist heel bijzonder om met leuke seks een kindje te maken.
Alle reacties Link kopieren
He lady!



Leuk, je eigen topic! Ik ga zeker meelezen en zo af en toe meeschrijven.



Voor de andere dames: laat iedereen zelf bepalen hoe zij/hij de liefde bedrijven noemt! De een noemt het neuken en de andere klussen. So what?



@Troeta: De hersteloperatie moet je inderdaad zelf betalen.
Alle reacties Link kopieren
quote:Troeta schreef op 31 mei 2010 @ 18:22:

Waarom is dat zo erg?



Ok, als je maar 3 dagen per maand seks krijgt alleen in die dagen begrijp ik de frustratie.

Maar als je seks en liefdesleven verder goed is is het toch niet erg om het een keertje extra te doen?

Mijn vriend en ik hebben samen besloten om een kindje te nemen en wij vonden het juist heel bijzonder om met leuke seks een kindje te maken.
Alle reacties Link kopieren
Verder wens ik TO natuurlijk veel neuk plezier, laat die 27 miljoen zaadjes maar komen
Wat is er muzzy?
Alle reacties Link kopieren
@Troeta: Het is niet erg, als je je daar allebei fijn bij voelt: vooral doen. Maar mijn persoonlijke mening is, dat als je net besloten hebt samen een kind te willen, het nogal overdreven is om vanaf dag 1 met de kalender erbij te gaan neuken... In mijn beleving weinig romantisch, spontaan, enz. Komt op mij over alsof mensen het liefst een baby 'bestellen' zodat ze zelf de leverdatum kunnen bepalen... Neigt naar obsessief. Maar nogmaals, puur mijn persoonlijke mening...
quote:Troeta schreef op 01 juni 2010 @ 00:28:

Wat is er muzzy?je neemt geen kinderen, je krijgt ze.
Alle reacties Link kopieren
van de hersteldokter in dit geval
Alle reacties Link kopieren
Hai Lady001,



Wat fijn voor jullie dat de operatie succesvol is geweest!! Mijn man heeft afgelopen vrijdag de hersteloperatie ondergaan, dus nu afwachten.... we hebben goede hoop aangezien de sterilisatie nog geen 2 jaar geleden is uitgevoerd. Maar ja het blijft spannend. ... succes met de tweede ronde!!
quote:Zilver31 schreef op 07 juni 2010 @ 16:54:

Hai Lady001,



Wat fijn voor jullie dat de operatie succesvol is geweest!! Mijn man heeft afgelopen vrijdag de hersteloperatie ondergaan, dus nu afwachten.... we hebben goede hoop aangezien de sterilisatie nog geen 2 jaar geleden is uitgevoerd. Maar ja het blijft spannend. ... succes met de tweede ronde!!Nog geen 2 jaar geleden? Dan heb je er toch ook echt niet goed overnagedacht?
Alle reacties Link kopieren
Hoi Lady!



Fijn dat er een topic is over zwanger worden na hersteloperatie, zijn er weinig van idd.



Zag de vraag hier al eerder voorbij komen, maar antwoord nergens gelezen.

Moet je hersteloperatie zelf betalen of word het ( of deel) ervan vergoed?

Hoe voelde je vriend zich na de tijd?
Alle reacties Link kopieren
Ik heb twee jaar na de hersteloperatie van mijn man een prachtige dochter gekregen.Heb in die tijd ook veel gezocht op internet naar fora die hierover gaan, maar die waren er niet veel.

Maar succesverhalen zijn er zeker!

En over het vergoeden; ik denk dat een ieder die het zich afvraagt even in de voorwaarden van je polis moet kijken, bij ons is het volledig vergoed.
Alle reacties Link kopieren
quote:germanwings schreef op 07 juni 2010 @ 17:34:

[...]





Nog geen 2 jaar geleden? Dan heb je er toch ook echt niet goed overnagedacht?Wat weet jij nou van onze situatie en het hoe en waarom? ! En meteen je conclusie dat er niet goed over nagedacht is?! Erg kortzichtig zo'n reactie... ach we wijten het maar aan je onwetenheid. En kortzichtigheid zoals ik al zei... komt vast wel goed met jou, geef het nog een paar jaar volwassen worden, succes!
Alle reacties Link kopieren
Sommige verzekeraars vergoeden het! Dus controleer je polis. Als het nog niet het geval is.... in december kun je weer overstappen. De kosten van een hersteloperatie bedragen minimaal 2500,-.



@Channa, wat goed om te lezen dat je een prachtige dochter hebt gekregen!



@Jauk. Mijn vriend voelde zich na de operatie goed. Hij is de dag zelf en de dag erna thuis gebleven, maar daarna weer gaan werken. Uiteraard zag het "zaakje" er wel erg blauw uit en het trekte iets. Maar geen overdreven pijn gehad. Suc6!



@Zilver. Hoe is de operatie gegaan en heb je ondertussen al nieuws over de kwaliteit van het sperma?



Wij hebben ondertussen al 3 rondes achter de rug. Uitslag van derde ronde weet ik volgende week.



Hoop jullie snel weer te lezen.
Alle reacties Link kopieren
Mijn man heeft ook een hersteloperatie gehad. Volgens de artsen was het niet zo heel goed verlopen. Inmiddels ben ik zwanger van nummer 2. Ervaring leert dat je er vooral in het begin niet teveel mee bezig moet zijn. Makkerlijker gezegd dan gedaan maar dan blijft het ook leuk.....vooral als het langer gaat duren.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven