Zwanger worden na miskraam in 2016/2

12-10-2016 09:33 2123 berichten
Vervolg van deel 1. Omdat TO gestopt is met schrijven en een tabel toch handig is.





Vanessakusje1987 ¤30-42 ¤ NOD 16 maart

tZonnetje ¤31-32 ¤ :

Maisnon ¤ ¤ NOD

Dorien_85 ¤ 31-32 ¤ :



Kancamagus , cheese-cake & saar , ik heb jullie uit de tabel gehaald ivm langere tijd niet meeschrijven. Voel je vrij om weer aan te sluiten



De zwangeren



Lilianw1988 ¤ 28-32 ¤¤ UD 22 juni

MissFields ¤ 30-35 ¤¤ UD 23 Juni

Mupje ¤ 30-32 ¤¤ UD 14 juli

Patsy84 ¤ 32 - 30 ¤ ¤ UD 31 juli

Lavendel_Madelief ¤32-36 ¤

Pistache91 ¤ 25-27 ¤ UD 7 augustus

Mennes_ ¤ 26-27 ¤ UD 5 augustus ¤

Tamara_92 ¤24-25 ¤ UD 10 augustus

Cupcake1988 ¤ 28-28 ¤ UD 22 augustus

Kans ¤ 29-?? ¤ UD rond 25 oktober

Messe85 ¤31- 35 ¤ UD rond 30 oktober

kerstcadeautje ¤- ¤ UD rond 30 oktober

Fritzzzz ¤ 28-30 ¤ UD 10 dec

Phlee ¤27-29 ¤ UD 19 jan'18

Babbes ¤33- 32 ¤ :heart: :heart: UD 3 feb '18





Graag dikgedrukt aangeven als er wijzigingen moeten plaatsvinden.
anoniem_641ff34e34fa4 wijzigde dit bericht op 22-06-2017 14:00
8.83% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Kerstcadeautje wat een nare reactie zeg. Natuurlijk is een stuitligging niet leuk maar ze heeft inderdaad zoals je zelf zegt 3 gezonde kinderen. Dat steekt behoorlijk als je zelf vol twijfels zit of het jullie überhaupt zou lukken. Ik zou ook erg ontdaan zijn. En mijn zorgen voortaan ergens anders uiten.

Je stiefmoeder lijkt me een mooi begin. Zo fijn om te horen dat je niet de enige bent én dat t daarna gewoon nog goed gekomen is, is hopelijk nog meer een geruststelling.

Heb je verder ook geen vriendinnen waarmee je dit kunt bespreken? Je bent misschien wel de eerste, maar voor t zelfde geld zit iemand anders ook nu in precies dezelfde situatie.

(Goede vriendin van mij zit op dit moment ook met een miskraam. We zijn blij dat we t weten van elkaar!)

En ik zou ook alvast testen. Grote kans dat alles wat je nu voelt ook te maken heeft met zenuwen. En die datum maakt niks uit, als t goed gaat gaat t toch wel goed ongeacht welke dag t is/was.



Zonnetje en Dorien heb al wel getest ja. Vrijdag al en vanochtend nog eens. Vakje bleef echt wit. Dus kan echt niet zwanger zijn. Maar waarom t dan niet komt... denk zelf dat er wel iets is geweest van een bevruchting/innesteling omdat ik wel krampen heb gehad maar dat t weer ergens is gestopt. En dat dat nu dus nog af moet komen en daardoor wat langer duurt. Mja zeker weten doen we t niet. Als t nu maar snel doorzet, dat zou fijn zijn
Alle reacties Link kopieren
Zonnetje ik denk aan je hoor. Veel sterkte en goed dat je hulp hebt gezocht als je daar een fijn gevoel bij hebt. En ik denk dat ik ook even zou wachten t/m vrijdag. Mits het heel erg wordt natuurlijk.



Fijn dat jij je ervaring deelt Loes, ik hoop dat ik er ook zo in kom te staan ooit!



Messe van jou ook heel erg herkenbaar. We lopen dan gelijk! Ik hoop voor jou dat er goed nieuws is.



Sterkte voor jouw vriendin Babbes. Hoe is dat toen opgelost? Eicel donatie en toen ivf ofzo?



Ik ga vanavond de herhaling eens kijken Kans, ben benieuwd. Ben je niet gewoon zwanger dan of hebben jullie gewacht?



Heel herkenbaar Kerstcadeautje zo heb ik 1 x 4 maanden en 1 x 3 maanden gelopen, vind dat bloeden maar vies BAH! Wat rot dat je familie zo reageert, je zus heeft tenminste nog iets. Jullie nog niet. I st geen eisprong of innesteling kan allemaal hoor.



Dorien knuffel voor jou!
Alle reacties Link kopieren
@vanessa, ik vind t zo lief dat je iedereen hier zo steunt terwijl jij volgens mij ook in n moeilijke tijd zit. Wat zijn de komende stappen voor jullie?
Alle reacties Link kopieren
Ik heb getest en ben overduidelijk niet zwanger. Hoe had ik ook iets anders kunnen verwachten? Het was te mooi om waar te zijn. Mijn lichaam heeft me vreselijk voor de gek gehouden.

Nu maar wachten tot ik ongesteld wordt. En hopen dat m'n cyclus wel nog enigszins normaal is.

Ook geen idee waar de vele rare dromen en het vaak wakker en de andere klachten dan vandaan zijn gekomen. Ik hoop dat dat dan ook snel stopt. Als ik zwanger zou zijn had het me allemaal niet uitgemaakt. Al zou ik er doodziek van zijn, als ik daar een gezond kind mee kreeg prima. Maar als ik niet zwanger ben, mag ook alles fijn normaal functioneren.
Alle reacties Link kopieren
Ik zal wel moeten zonnetje zeker omdat ze zeggen niets te kunnen betekenen voor me. Misschien krijg ik wel nooit kinderen van mezelf. Toekomst zal t uitwijzen. 25-1 weer naar t zkh dit keer naar een Hematoloog (gespecialiseerd in bloedziektes/stollingswaardes). Maar denk daar ook van een koude kermis thuis te komen want bepaalde medicijnen heb ik al gehad en andere mag je niet in combi met zwanger worden/zijn.

Ik ben dus wederom een project opzich.



Verdorie Kerstcadeau t was je zo gegund. Laat die stomme ongesteldheid dan maar komen. Dat weet je waar je aan toe bent.



Wanneer heb je de intake gepland staan Zonnetje?
Alle reacties Link kopieren
Nou @vanessa ik vind dat je er heel sterk instaat ondanks dat je toekomst nog zo onzeker is. Elke afspraak die je hebt hoop je wijzer te worden maar dit is dus elke keer moet zo :(



Jammer @kerstcadeautje, denk toch dat je lichaam nog btje aan herstellen is dat je die dromen hebt...



Begin vlg wk begint soort v voortraject mrt psycholoog. Begin februari is echt de intake. Praktijk zat vol maar mag er gezien mijn "probleem schets" nog wel bij. Toch fijn om n probleem geval te zijn Kijk er vreemd genoeg naar uit om mee aan de slag te gaan. Het is me wel duidelijk dat ik echt in sorry van rouw periode zit net vlagen van boosheid, niet willen accepteren en verdriet. Gelukkig heb ik zo'n fijne kring met vrienden en familie om me heen.. dat geeft me echt steun.



Heb ook besloten deze week verder nog thuis te blijven en vlg wk pas te starten met werken. Ben nog zo slap /moe en bloedverlies wordt wel minder maar is nog steeds fors. Dus even tijd nemen om te herstellen. Netflix is mijn beste vriend op moment. Wil ook graag nog een fotoboek afmaken v onze reis nr USA afgelopen zomer. Zo heb ik toch een btje n doel deze dgn ;)



Hoe staat het met de wachtende meiden?
Alle reacties Link kopieren
Zonnetje wat knap dat je de stap hebt gezet naar hulp! Ik vond dat toen best lastig maar wist heel goed dat het echt nodig was. Ik hoop dat het je goed gaat helpen en data je de kracht vind om positief door te gaan en dat je het verleden een plekje kunt geven. Ik worstel er nog elke dag wel mee. Soms ben ik gewoon boos dat ik zwanger ben, de onzekerheid erken twijfels elke daag pff. Dan denk ik waar ben ik ook aan begonnen! Klinkt heel cru maar genieten dat doe ik dus echt nog niet en daar baal ik wel best van.



Ik gun jullie allemaal een mooi kindje en dat jullie straks lekker kunnen genieten van de zwangerschap en straks van een kleintje.
Alle reacties Link kopieren
Ik vond vandaag www.praktijkjanna.NL Daar staan een paar mooie artikelen op en je kan je aanmelden voor een gratis e-book en filmpjes
Alle reacties Link kopieren
Hi @cupcake, ja ben ook heel blij dat ik de stap nr hulp genomen heb. Het voelt direct als n verlichting. Wat jammer zeg dat je nog niet kunt genieten vd zwangerschap! Bij mij hielp het wel om niet zoveel met miskramen bezig te zijn. Daarom was ik ook even afwezig van dit topic (wil je niet wegsturen natuurlijk!!!) Maar zo ging dat voor mij.
Alle reacties Link kopieren
Thanks voor de tip tzonnetje heb ook t boek aangevraagd.
Alle reacties Link kopieren
Zonnetje, dank je wel! Heb hem ook afgehaald. Vanavond eens lezen :-). Hopelijk kan je nog beetje genieten van de vrije dagen en je zinnen goed verzetten.



Mijn NOD is volgende week zaterdag maar heb er op de één of andere manier niet veel hoop in. Misschien ook om mezelf te beschermen voor de zoveelste teleurstelling..
Alle reacties Link kopieren
@kerstcadeautje jemig wat jammer en ontzettend verdrietig voor jou dat jij dit dan niet zo met je moeder en zus kan delen :( Je stiefmoeder lijkt mij inderdaad een fijne optie.

Ik merk sowieso dat als ik het aan met name dames vertel die zelf geen MK hebben gehad dat de reacties meestal zoo dom zijn " o ja dat gebeurt veel vaker dan je denkt" of " Oja heb ik ook gehad denk ik, was een keer 3 dagen over tijd" of " nou dan weet je in elk geval dat het lukt". Pff..



@Vanessa: jemig meid ik zie jou idd her en der op het forum regelmatig heel lief en behulpzaam reageren terwijl jij idd zelf ook genoeg twijfels en verdriet hebt :( Hele dikke knuffel voor jou!



@ Dorien: herken je je gevoel: hier aanstaand weekend NOD maar heb er zo mijn twijfels over. Wil mezelf niet weer teleurstellen.



@zonnetje: wat fijn dat de stap nemen al zoveel opluchting geeft, hopelijk ga je er veel aan hebben!



@cupcake: hoop dat jij je snel zekerder voelt over het kleine wondertje in je buik!!
Alle reacties Link kopieren
Succes met wachten @cheese-cake!!

En idd de buitenwereld weet vaak niet hoe ze moeten reageren. Maar soms kan je ook heel erg verrast worden. Mijn broer bijvoorbeeld is een hele nuchtere gozer maar is er nu echr voor me dgn probeert me op te vrolijken door me op te halen om wat te gaan doen en troetelbeertjes-plaatjes te sturen Dat vind ik weer terug mooie aan deze periode.
Alle reacties Link kopieren
???? bij gyn geweest.. ben nog niet schoon...moesten kiezen of weer tabletten of curettage. We gaan het nog 1x proberen met de tabletten en dan vlg wk nog keer checken met echo. Als het dan niet leeg is volgt curettage . Iets wat we liever vermijden gezien er kans is op beschadiging dan. Valt even erg tegen :(



Blegh...dacht weeer beetje weekend te kunnen vieren maar zal nu ws wel weer hele weekend thuis op de bank zitten ????
Alle reacties Link kopieren
Pff balen zonnetje! Had dat bij de eerste miskraam ook, weet hoe je je voelt ik duim voor jullie dat het deze keer wel allemaal goed lukt.

Had je al eerder een curretage gehad? Mocht je daar tegenop zien, ik vond dat heel erg meevallen achteraf
Alle reacties Link kopieren
Ik vond t ook super meevallen tZonnetje net wat kans zegt. Maar hopelijk werken de pillen nu wel.



Lief Cheese-cake!
Alle reacties Link kopieren
Ha meiden,

Ik lees nog steeds met jullie mee. Heel veel sterkte lief zonnetje met deze vervelende wending. Ik hoop dat je snel schoon verklaard wordt, zodat je op naar de volgende stap kan.

De rest van de meiden, ik duim nogsteeds elke dag!
Diervriendelijk vlees bestaat niet
Alle reacties Link kopieren
Denk ook wel dat ingreep mee kan vallen maar ben bang v schade... is toch iets waar de artsen telkens over beginnen. Maar is nog altijd plan B voor ons dus. Eerst door nog naar eens proberen.
Alle reacties Link kopieren
Sterkte zonnetje...
Alle reacties Link kopieren
Zonnetje, sterkte! Hoop dat het allemaal gauw voorbij is en je weer een nieuwe kans hebt!



Ik ben nog altijd aan het wachten op mijn menstruatie. Zit nu op dag 29 en heb normaal een cyclus tussen de 27 en 30 dagen.



Gisteren vertelde een collega die jonger is dan mij dat hij papa wordt. Ik heb er altijd meer moeite mee als het mensen zijn die jonger zijn dan mij...

En op Facebook weer iemand een prachtige baby gekregen en een ander hoogzwanger.

Wat steekt dat... Ik zou nu 2 maanden zwanger zijn geweest.
Alle reacties Link kopieren
Zonnetje hoe gaat het met je?



Kerstcadeautje: ja Pff :( Hier de ene aankondiging na de andere of idd prachtige babietjes die 'zomaar' geboren worden. Hopelijk is het ons ook gauw gegund!



Ik twijfel zo: morgen dag 28 en vanaf dan t/m ongeveer dag 32 mijn NOD, ben te zenuwachtig om eigenlijk gewoon af te wachten en wil het liefst morgenochtend al testen. Hoewel mijn extreme vermoeidheid ineens is verdwenen en ik dat juist een anders dan anders gevoel vond :(
Alle reacties Link kopieren
Helaas nog niet veel actie down-under... we stellen me maar in op nog n dosis morgenochtend... pffft! Dat afwachten is echt gek...hopende op krampen en bloedverlies!



@cheesecake..ohhwww ik snap je goed dat je twijfelt om te testen.. geduld wordt weer op de proef gesteld !
Alle reacties Link kopieren
Balen zonnetje, je wil liever horen dat je "schoon" bent ja toch! Sterkte voor jou meid..



Kerst: dat blijft zeer doen al die confrontaties!! Je wil het zelf ook zo graag! Wat is je leeftijd ook alweer? Ik ben 31 en soms denk ik ook aan de jongere meiden die het snel lukt, maar ik heb mijn droomman pas ontmoet op mn 28e dus ja..



Cheese cake zooo spannend he! En dat wachten is moeilijk!

Mss kun je morgenochtend toch 1 doen..



Ik gistermiddag uit mn werk 1 gedaan en wel beetje spannend want er was heel

Vaag een streepje te zien maar ging er nog wel vanuit dat ik ongie zou worden..Vanmorgen heb ik een heel klein beetje bruinverlies gehad en daarna niks meer ook niet ongie nog...



Morgenochtend denk ik dat ik weer een test doe mits ik vannacht ongie word..

Ff spannend maar ben wel rustig, ws door een flinke dosis zelfbescherming..
Alle reacties Link kopieren
Wat spannend messe. Ik hoop zo voor een positieve test!



Een paar maanden geleden regende het zwangeren in dit topic. Ik hoop zo dat wij ook snel mogen volgen!



Ik zit op dag 20 na ongesteldheid. Voor Mn miskraam was ik heel regelmatig. Dan zou Mn vruchtbare periode al bijna klaar zijn. Alleen sinds de miskraam 2x een cyclus van 41 dagen. Dan zou ik nu nog Mn eisprong moeten krijgen. Wij houden dus een langere periode aan. Ik heb alleen zere borsten nu. En dan ga je toch gelijk denken hè... vroeger betekende dat een week later Mn menstruatie, dus of ik word volgende week ontsteld of nu Mn eisprong of ..... geduld geduld!! Vorige keer de derde ronde zwanger geworden. Dit is nu de derde ronde sinds de miskraam dus ik duim extra hard.
Alle reacties Link kopieren
Ik duim voor jullie meiden!!!



Vanmiddag nemen wij nog eens n dosis.. duimen jullie voor mij?

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven