Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Actueel
Welkom op de pijler Actueel. Op deze overzichtspagina vind je alles dat te maken heeft met actuele onderwerpen op het gebied van politiek, maatschappelijke vraagstukken; dit is dé plek om te discussiëren over actuele gebeurtenissen.

[break]

Praat dus vooral mee over onderwerpen die in het nieuws zijn en veel mensen bezighouden! Doordat de onderwerpen die op deze pijler worden besproken gevoelig kunnen liggen, kunnen emoties soms de overhand kunnen nemen. Daardoor is de sfeer op deze pijler vaak minder luchtig dan op andere pijlers. Graag doen we dan ook een beroep op alle gebruikers om hier de sfeer prettig te houden door met respect voor en naar elkaar te reageren.

Belangrijk: Beleid op de forumpijler Actueel

29-05-2012 12:49 283 berichten
Link kopieren Quote
Goedendag,Hierbij een aankondiging met betrekking tot de sfeer op de pijler Actueel, die door verschillende gebruikers als overwegend negatief wordt ervaren.Helaas leveren de topics op de pijler Actueel regelmatig verhitte discussies op en gaan reacties zich op gebruikers richten in plaats van op het onderwerp.Om de sfeer in deze pijler te verbeteren is het dus noodzakelijk om de handhaving van de regels de komende tijd strakker uit te voeren.Na het plaatsen van dit statement zullen wij dan ook strenger gaan toezien op het postgedrag in de pijler Actueel en zal er zonodig sneller ingegrepen worden. Wij zullen hierbij vooral letten op:- het 'op de man spelen'

- trollen/off-topic posten/bijdragen aan negatieve sfeerUiteraard volgen de beslissingen naar het objectieve inzicht van de Moderators. Deze beslissingen staan dus ook los van alles wat er tot nu toe op Actueel voorgevallen is. Wel worden alle overtredingen die na dit statement op de pijler Actueel volgen zonder verdere discussie gemodereerd.Graag doen we ook een beroep op de gebruikers om ons te helpen met het waken voor een goede sfeer. Wij kunnen niet altijd alles lezen, dus meldingen van posts of topics waar iets misgaat zijn van harte welkom!Natuurlijk hopen we dat zo de sfeer op de pijler spoedig verbetert en dat er weer interessante on-topic discussies kunnen plaatsvinden! :-]Dank voor jullie begrip en medewerking!
Hier wordt voor u gewerkt
Link kopieren Quote
Ik vind dat er behoorlijk op de man wordt gespeeld in het Sinterklaas topic, wordt dat niet aangepakt?
I have my fears but they do not have me
Link kopieren Quote
Jawel, een nieuw uiterlijk voor het viva-forum...Maarre... Onoverzichtelijker door te grote afstanden tussen pijlers en items, ondoordachte indeling en het lijkt dat er meer klikken nodig om daar te komen waar je wilt...Pfff, nee, géén verbetering, de nieuwe lay out.Eens of niet eens?
Link kopieren Quote
aponi schreef op 21 oktober 2014 @ 00:01:

Ik vind dat er behoorlijk op de man wordt gespeeld in het Sinterklaas topic, wordt dat niet aangepakt?
Beste aponi,Als je vindt dat berichten in strijd zijn met de huisregels dan verzoeken wij je deze even te melden met het stafje. Dan zal er door de moderators zsm naar worden gekeken en waar nodig actie worden ondernomen.Met vriendelijke groet,

JuniorModeratorViva
Link kopieren Quote
choilleich schreef op 30 oktober 2014 @ 17:46:

Jawel, een nieuw uiterlijk voor het viva-forum...Maarre... Onoverzichtelijker door te grote afstanden tussen pijlers en items, ondoordachte indeling en het lijkt dat er meer klikken nodig om daar te komen waar je wilt...Pfff, nee, géén verbetering, de nieuwe lay out.Eens of niet eens?
Beste choilleich,Dit topic is in principe niet bedoeld voor dit soort berichtjes. Opmerkingen over layout en ook het melden van bugs graag op het speciaal daarvoor geopende topic: https://forum.viva.nl/foru ... rum/list_messages/246023.Hartelijk dank!Met vriendelijke groet,

JuniorModeratorViva
Link kopieren Quote
Eh, Modje, normaal gesproken werd er altijd even gewacht op het nieuwe topic, voordat het oude gesloten werd. Middenin de discussie patsboem dichtgooien vind ik nou niet echt aardig :-( .Het beleid van een maximum aantal berichten is ooit ingesteld omdat het forum anders vastliep. Het zal toch niet zo zijn dat het aankomt op twintig berichtjes meer of minder??
Link kopieren Quote
Het bericht van de CM ook even hier:Beste forummers,Uiteraard is het mij niet ontgaan dat er veel commotie is rond het pijler actueel. Met name over het vluchtelingenvraagstuk, maar ook over andere onderwerpen. Zoals eerder kort toegelicht in het CM topic, zijn wij van mening dat de vrijheid van meningsuiting een groot goed is wat wij zeker ondersteunen. Dit houdt niet in dat wij achter alles staan wat er door forummers geschreven wordt. Iedereen dient zich, los van de mening die hij of zij uitdraagt, te houden aan de huisregels van het forum. Worden deze geschonden, dan worden de te nemen maatregelen getroffen, terug te lezen in de huisregels.Moderators houden de topics binnen het forum nauwlettend in de gaten. Zoals jullie begrijpen is het forum groot, en zijn er teveel topics om voor de moderators constant in de gaten te houden. Mede daarom maken wij gebruik van de stafjes, waarmee de moderators op ongepast gedrag kunnen worden gewezen, en in kunnen grijpen waar nodig. De beslissing die een moderator neemt n.a.v. een overtreding, is leidend en staat niet ter discussie. Op dit moment constateren wij dat veel forummers zich niet meer thuis voelen op de pijler actueel en dat er een gemis is aan nuance en een normale discussie. Daarom zal ons modereerbeleid ook strenger worden op deze pijler en zal er meer meegelezen worden op de topics die naar ons idee daar aanleiding toe geven. Discussie is prima, op de man spelen, racisme, discriminatie en vreemdelingenhaat zal niet worden geaccepteerd.Groeten,

Sanne

CM VIVA
Hier wordt voor u gewerkt
Link kopieren Quote
Excuse me, een grapje maken over een kledingstuk van eeuwen geleden kan niet? Dan wil ik graag weten wat daar fout aan is. Want ik zie echt niet wat er fout is aan een grapje over een kledingstuk uit het tijdperk van de middeleeuwen. Het kleedstuk kwam enkel voor in de middeleeuwen.

Slaan jullie niet een beetje door?
Link kopieren Quote
Oeps. Fout.

Anonymous

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven