Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Actueel
Welkom op de pijler Actueel. Op deze overzichtspagina vind je alles dat te maken heeft met actuele onderwerpen op het gebied van politiek, maatschappelijke vraagstukken; dit is dé plek om te discussiëren over actuele gebeurtenissen.

[break]

Praat dus vooral mee over onderwerpen die in het nieuws zijn en veel mensen bezighouden! Doordat de onderwerpen die op deze pijler worden besproken gevoelig kunnen liggen, kunnen emoties soms de overhand kunnen nemen. Daardoor is de sfeer op deze pijler vaak minder luchtig dan op andere pijlers. Graag doen we dan ook een beroep op alle gebruikers om hier de sfeer prettig te houden door met respect voor en naar elkaar te reageren.

welke idioot doet zoiets? (let op schokkende foto's)

08-04-2017 17:55 51 berichten
Link kopieren Quote
http://www.telegraaf.nl/b ... wanenpaar_onthoofd__.htmlKan er echt niet over uit waarom je dit een dier moet aandoen. Tuurlijk broedende zwanen kunnen agressief reageren, maar hier is werkelijk geen excuus voor.
Link kopieren Quote
parbleumondieu schreef op 09 april 2017 @ 13:15:

Of geen vlees eten: hoe komen 20 miljard mensen dan aan voldoende calorieën om 6 kinderen per koppel groot te brengen?
Gewoon, zoals inmiddels al heel veel vegetariërs en veganisten doen: d.m.v. vleesvervangers! Dat hoeft niet eens perse met kant en klare vegetarische burgers en balletjes (kan wel), maar kan ook prima met bijv. peulvruchten. Niet alleen vlees heeft calorieën, eiwitten en ijzer!

Anonymous

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven