Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

DVD (origineel en gebrand) in je Itunes zetten

14-07-2008 13:38 5 berichten
Alle reacties Link kopieren Quote
Hallo!Zoals de mensen met een Ipod weten, vraagt Itunes automatisch of je een CD in Itunes wil zetten als je de CD in je computer stopt. Dit gebeurt echter niet met DVD's (maakt niet uit of ze origineel of gebrand zijn). Hoe kan ik toch films in mijn Itunes en dus op mijn Ipod zetten? Moet ik hiervoor een programmatje downloaden? Is dat groot en kost het geld? Heeeeeelp! :)Alvast bedankt!
Alle reacties Link kopieren Quote
Suggestie: gewoon met de Verkenner inhoud kopieren naar een map op je harde schijf, en dan via iTunes het videobestand toevoegen...staat volgens mij in het menu Bestand > Bestand aan bibliotheek toevoegen...van iTunes

Succes!
Alle reacties Link kopieren Quote
volgens mij moet je eerst converteren naar mp4 formaat. ik heb daar op mijn mac een progje voor. geen idee hoe het heet :-$
Alle reacties Link kopieren Quote
Schorpioentje: als ik dat probeer bij originele DVD's, dan krijg ik de melding dat ik niet kan opslaan, omdat het bestand beveiligd is. Grrr... Help! Iemand?!
Alle reacties Link kopieren Quote
Je kunt de dvd omzetten m.b.v. Dvddecrypter, zie: http://www.mrbass.org/dvdrip/ ,dit (gratis) progr. omzeilt de beveiliging van een dvd.

De aangemaakte Vob-bestanden kun je vervolgens met het (gratis) progr. Super zie: http://www.erightsoft.com/SUPER.html omzetten naar Ipod-formaat.

Anonymous

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven