Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Digi
Welkom op de pijler Digi. Op deze overzichtspagina kun je terecht met vragen over alles dat met automatisering, games, computers, tablets, digitale tv en mobiele telefonie te maken heeft.Heb je problemen met de hardware of software van je computer of laptop? [break]Wil je weten welke smartphone of digitale fotocamera het meest geschikt is voor jouw persoonlijke gebruik? Praat mee, stel vragen of help anderen door hun vragen te beantwoorden.

PHP-NUKE toolbar verwijderen.

20-09-2009 08:47 10 berichten
Link kopieren Quote
Gistesteren avond was ik naar iets opzoek op internet toen heb PHP-NUKE gedownload. Dat was eingelijk ook niet de bedoeling maar nu heb ik de toolbar daar van. Heeft iemand een idee hoe ik dit verwijderd krijg?

Alvast bedankt.
Link kopieren Quote
Ik heb XP. Bij mij werkt het zo:

Start: programma toegang en instellingen. Dan programma's wijzigen of verwijderen en hem daar even zoeken en er af gooien.

Succes!
Link kopieren Quote
In je Internet Explorer naar het menu Extra gaan, daar naar Invoegtoepassingen Beheren gaan, dan Werkbalken en Extensies, daar zou je 'm moeten kunnen verwijderen of iig uitschakelen :)
Link kopieren Quote
Nee ik heb het nog steeds niet.

Tchai, als ik dat van jou doet dan ben ik bij invoegtoepassingen beheren dan heb ik wat er ingeschakelt is of uitgeschakelt maar geen werkbalken of extensies. Of ben ik nou zo'n muts ;-)
Link kopieren Quote
Misschien moet eerst het hele programma eraf? Of kun je in het programma zelf iets regelen? (ik ben a-technisch dus 't is maar een gok ;-))
Link kopieren Quote
Gelukt :)

Het was op het menu van internet: Beeld, werkbalk en daar zag ik iets staan over PHP-NUKE en dat heb ik verwijderd.

Bedankt voor jullie reacties.
Link kopieren Quote
is niet weg, is alleen niet zichtbaar meer.
Link kopieren Quote
Even verwijderen uit je software lijst via configuratiescherm, programma's verwijderen.
Link kopieren Quote
Ga een naar start, en dan zoeken.

En tik daar eens in PHP-NUKE? of alleen PHP?

Ik weet zeker dat je dan nog wel wat vind.
Link kopieren Quote
Ik heb hetzelfde probleem alleen krijg ik hem niet verwijderd met bovenstaande opties. Heb hem gezocht via Start zoeken toen verwijderd maar hij blijft bovenin staan. Het is heel irritant want als je naar een site gaat krijg ik opeens een foutmelding via PHP-Nuke.Meer opties please?

Anonymous

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven