Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Digi
Welkom op de pijler Digi. Op deze overzichtspagina kun je terecht met vragen over alles dat met automatisering, games, computers, tablets, digitale tv en mobiele telefonie te maken heeft.Heb je problemen met de hardware of software van je computer of laptop? [break]Wil je weten welke smartphone of digitale fotocamera het meest geschikt is voor jouw persoonlijke gebruik? Praat mee, stel vragen of help anderen door hun vragen te beantwoorden.

Skype spelletjes?

19-02-2012 23:20 5 berichten
Link kopieren Quote
Hoi!Mijn vriendin en ik zijn sinds twee weken allebei voor studie in een ander land. Dat blijft nog zo de komende twee maanden. We skypen veel en hoewel dat niet echt verveelt, lijkt het ons ook leuk om iets van spelletjes te doen. Weet iemand of dit kan via skype? Een digitaal spelletje zoeken we dus, kaarten of bordspelletjes ofzo. We hebben wel via wat websites geprobeerd, maar dan lukt het eigenlijk niet.Dank voor de hulp/tips!
Link kopieren Quote
Via skype ken ik geen spelletjes. Wat ik wel leuk vind is zeg maar de pc-versie van Wordfeud: WEBFEUD, te vinden op www.webfeud.comKun je best spelen terwijl je je Skype hebt aanstaan.
Link kopieren Quote
Ik weet dat je op msn kunt cammen en dan ook spelletjes samen kunt spelen.
Link kopieren Quote
Dank. En vind net zelf GameXN GO ofzoiets, erg leuk en als 't goed is kun je dit zo koppelen aan je skype account dus dat ga ik binnenkort maar eens met haar proberen!
Link kopieren Quote
Ja via skype kan je samen spelletjes spelen. Bij extra's kan je leuke spelletjes selecteren.
i'm on a seafood diet, i see food and i eat it

Anonymous

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven