Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Digi
Welkom op de pijler Digi. Op deze overzichtspagina kun je terecht met vragen over alles dat met automatisering, games, computers, tablets, digitale tv en mobiele telefonie te maken heeft.Heb je problemen met de hardware of software van je computer of laptop? [break]Wil je weten welke smartphone of digitale fotocamera het meest geschikt is voor jouw persoonlijke gebruik? Praat mee, stel vragen of help anderen door hun vragen te beantwoorden.

vriendenlijst afschermen facebook

21-04-2011 20:06 11 berichten
Link kopieren Quote
Als je op FB je vriendenlijst wilt afschermen, (alleen zichtbaar voor vrienden) heb ik dan nu de juiste instelling?;Je gaat naar privacyinstellingen- contact maken op facebook- dan krijg je een lijstje met oa bekijk je vriendenlijst.

Deze heb ik alleen op vrienden staan. Ik vind de omschrijving alleen zo vaag; Hiermee kun je met mensen in contact komen op basis van jullie gemeenschappelijke vrienden. Je vriendenlijst is altijd beschikbaar voor toepassingen en je connecties met vrienden zijn mogelijk ook elders zichtbaar.
Link kopieren Quote
Ik heb dat allemaal afgesloten, alles (behalve mijn naam en foto) is bij mij alleen voor vrienden zichtbaar dus ook mijn vriendenlijst.

Dus ja, volgens mij heb je de goede instelling.
anoniem6168146814 wijzigde dit bericht op 21-04-2011 20:18
Reden: aanvulling
% gewijzigd
Link kopieren Quote
weten jullie toevallig ook hoe het zit met de volgorde van verschijning met de facebook vriendelijst? Zeg maar dat degene die op jouw profiel zijn geweest ook bovenaan je vriendenlijst verschijnen?
..popcorn?
Link kopieren Quote
Volgens mij zijn dat degene die het laatst online zijn geweest
Link kopieren Quote
ja dat vraag ik me dus ook af..
..popcorn?
Link kopieren Quote
Bij hyves waren(zijn?) het degene die het laatst online zijn geweest idd. En volgens mij is dat bij fb ook zo. Ik zie iig bijna altijd mensen staan die ook erg actief zijn op fb.
Link kopieren Quote
Er is ook een manier (weet het even niet zo snel meer hoe dus daar heb je veel aan ;) ,dat je kunt zien wat anderen die niet met je bevriend zijn kunnen zien als ze op je pagina komen.
Link kopieren Quote
View profile heet dat volgens mij!
Link kopieren Quote
Een vriend van mij heb ik als vriend op facebook en ik kan zijn vriendenlijst niet zien, is afgeschermd voor iedereen en dus ook voor vrienden.Zou ik ook wel willen, weet alleen niet hoe, en die vriend weet ook niet meer hoe hij het gedaan heeft.
Link kopieren Quote
Ja er is een manier om je profiel te bekijken zoals de meeste mensen jouw profiel zien, dat zijn dus miljoenen mensen.

Ik heb namelijk foto''s etc voor vrienden van vrienden, maar daar kan je weer niet van zien hoe vrienden van vrienden dan jouw pagina zien..

Ik vind het erg onduidelijk aangegeven allemaal.
Link kopieren Quote
Volgens mij zijn de mensen links in je scherm willekeurig! Ik zie soms mensen daar staan waarvan ik zeker weet dat ze niet online kunnen zijn op dat moment. Maar zeker weten doe ik het ook niet hoor.

Anonymous

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven