Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Digi
Welkom op de pijler Digi. Op deze overzichtspagina kun je terecht met vragen over alles dat met automatisering, games, computers, tablets, digitale tv en mobiele telefonie te maken heeft.Heb je problemen met de hardware of software van je computer of laptop? [break]Wil je weten welke smartphone of digitale fotocamera het meest geschikt is voor jouw persoonlijke gebruik? Praat mee, stel vragen of help anderen door hun vragen te beantwoorden.

Welke nieuwsgroepen op en MAC ?

17-04-2017 14:27 4 berichten
Link kopieren Quote
Welke nieuwsgroepen werken goed op een mac?

Ik zie door de bomen het bos niet meer en dan zijn er ook weer nieuwsgroepen die weer niet op een Mac kunnen, iemand nog tips?
Link kopieren Quote
Nieuwgroepen zijn soort van discussie forums, onderdeel van Usenet en ontstaan in de tijd dat internet-as-we-know-it (www, world wide web) nog niet bestond. De jaren 70 en 80.Dat werkt dus op computers die al bestonden toen DOS nog niet bestond, laat staan Windows.Dus waarom zou dat op een Mac niet werken?
Link kopieren Quote
ik gebruik tapatalk als app.. misschien bestaat dat ook voor de Mac ? Werkt iig op iPhone
Link kopieren Quote
spotnet gebruik ik altijd :P en als je bepaalde dingen niet kan vinden gewoon via sites nbz bestanden importeren en de rest doet het zelf.

Anonymous

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven