Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Entertainment
Welkom op de pijler Entertainment. Op deze overzichtspagina vind je alles op het gebied van film, theater, boeken, tv, muziek en spelletjes. Kijk gezellig samen een tv-programma, deel wat je favoriete boek, film of serie is, praat over je favoriete persoonlijkheid is of vertel iedereen welk concert je te gek vond. [break]Bespreek alle ins en outs van de sterren. Kortom, hier kun je terecht voor alles dat met entertainment te maken heeft.Houd er wel rekening mee dat niet iedereen de nieuwste film al heeft gezien, het laatst verschenen boek al heeft gelezen of de hitserie van het moment online heeft bijgekeken. Spoilen wordt niet gewaardeerd; als je dat toch wil doen, geef dat dan even aan in de topictitel.

Temptation Island

30-01-2016 16:06 3079 berichten
Link kopieren Quote
Vanaf donderdag 4 februari komt temptation island eindelijk weer op tv. :hello:Wie gaat er kijken?
Link kopieren Quote
Eleonora-1 schreef op 21 april 2017 @ 10:53:

Gisteren was toch dezelfde aflevering als vorige week?

Dat Jolien een kindje wil en zo en dat Pomeline die vent gaat tatoeëren?

Of was er een nieuwe?
Dat was de nieuwe. X-D
Link kopieren Quote
Merijn en Pommeline zijn echt lief samen. Ik vond het een leuk seizoen. Jammer dat TI alweer afgelopen is.
Link kopieren Quote
Ik vind Pommeline heel leuk maar Merijn vertrouw ik echt niet. Achterbaks mannetje vind ik dat (bijna net zo sneaky als Lisa).

Zeker als je dan hoort over zijn eerder ontrouw en leest over zijn kind, en dan maar schijnheilig doen alsof je alles zo goed doet.
Link kopieren Quote
Ja hopelijk is Merijn voor Pommeline wel goed. Mja iedereen kan fouten maken toch. Het lijkt er nu in ieder geval op dat Merijn wel goed is voor Pommeline. hopelijk blijft dat zo voor haar.

Anonymous

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven