Entertainment alle pijlers

Verliefd, verloofd, getrouwd, gescheiden (in showbizzland)

04-02-2006 21:09 3136 berichten
Alle reacties Link kopieren
mss dat het in navolging van het "zwanger in showbizzland" topic, en het onflatteuze foto topic, wel aardig is om een nieuw topic te hebben met alle relationele roddels van onze sterren?zo las ik net in de krant dat lance armstrong en sheryl crow uit elkaar gaan.
Alle reacties Link kopieren
Daarom is het hem ook begonnen,de roem en het geld van Britney.
Alle reacties Link kopieren
Klopt, hij ging destijds bij zijn 7 maanden zwangere vriendin weg omdat hij Brit kon krijgen.



Enkele dagen terug zei hij nog in een interview: Ik maak geen muziek voor het geld, IK HEB IMMERS GENOEG GELD !





De sukkel.
Alle reacties Link kopieren
Ha, hij denkt toch niet serieus dat hij enige kans maakt op de voogdij over die kinderen? Hij heeft nou niet bepaald een goede reputatie op vader-gebied (zie vorige vriendin) en is de laatste tijd steeds op tour geweest.
Alle reacties Link kopieren
Maar die foto's met Britney met haar zoon op schoot achter het stuur werken niet in haar voordeel bij een voogdijregeling.

Kevin zal dit was aanvoeren als bewijs dat zij geen goede moeder is...



Maar als britney hem nou een paar miljoen geeft dan vergeet hij dat allemaal;)uit feesten gaan gaat nou eenmaal gemakkelijker zonder kinderen en met een volle portemonnee...
Alle reacties Link kopieren
<img alt="" src="http://img.photobucket.com/albums/v36/allhailme/blogposts/110706_britneydivorcepetition.jpg" />
Alle reacties Link kopieren
<img alt="" src="http://www.winforkids.org/About/Fed%20ex.JPG" />
Alle reacties Link kopieren
Snappen jullie m?
Alle reacties Link kopieren
ze geeft nog borstvoeding neem ik aan? Sodejo.
Alle reacties Link kopieren
Het was natuurlijk al bekend, maar nu is het officieel.Margarita en De Roy van Zuydewijn gescheiden AMSTERDAM - Prinses Margarita en Edwin de Roy van Zuydewijn zijn officieel geen echtpaar meer. De rechtbank in Amsterdam sprak woensdagmiddag de scheiding uit. Margarita de Bourbon de Parme en Edwin de Roy van Zuydewijn trouwden op 19 juni 2001. Het nichtje van koningin Beatrix maakte in augustus 2004 bekend te willen scheiden van De Roy. In maart 2005 trok zij het verzoek tot echtscheiding tijdelijk in. De prinses en haar advocaat wilden destijds niet verklaren wat de rede daarvoor was. De twee leefden al sinds 2004 gescheiden. Margarita vertrok naar Nederland, De Roy bleef op hun landgoed in Frankrijk wonen. Margarita wilde scheiden van haar man omdat het huwelijk in haar ogen duurzaam is ontwricht. De Roy voerde als verweer dat daar absoluut geen sprake van was en dat hij mogelijkheden zag voor de twee partijen zich te verzoenen. De rechtbank oordeelde woensdag dat duurzame ontwrichting voldoende aannemelijk is gemaakt door Margarita. De Roy wil dat Margarita een bijdrage levert in zijn levensonderhoud, ter waarde van 5000 euro per maand. Hij meent dat hij daar recht op heeft omdat hij door toedoen van zijn vrouw en de koninklijke familie geen betaalde baan meer kan vinden. De rechter wees dit verzoek af. Vorig jaar besloot de rechter al dat De Roy geen omgangsregeling krijgt voor zijn hond Paco. Nadat de twee uit elkaar gingen, nam Margarita het dier mee naar Nederland. Op 18 januari 2007 behandelt de rechtbank de afwikkeling van de huwelijksvoorwaarden.
Alle reacties Link kopieren
De weg is weer vrij voor Justin Timberlake die altijd nog een zwak heeft voor zijn ex vriendin Britney,zijn huidige vriendin,hoe heet ze ook alweer,kan de huwelijksklokken vergeten.....
Cameron Diaz
Alle reacties Link kopieren
Effe een vraag. Heeft Jan Smot nu echt een relatie met Ellemieke Vermeulen???

De laatste keer dat ik in van de 2 bij jensen zag werd alles ontkent, terwijl ik net in de supermarkt weer op de voorpagina las dat het toch echt zo is.

Wie kan me helpen met deze brandende vraag:)
Alle reacties Link kopieren
:$Smit
Alle reacties Link kopieren
ja, dat hebben ze, broken heart ?
Alle reacties Link kopieren
AMSTERDAM - Schokkend nieuws: Angelina Jolie en Brad Pitt gaan volgend jaar uit elkaar. De acteur zal met hangende pootjes naar zijn ex-geliefde Jennifer Aniston teruggaan. Althans, dat beweert een toekomstvoorspeller uit India.
Alle reacties Link kopieren
Ook onthulde de oude man wanneer Brad en Angelia uit elkaar zullen gaan; namelijk in december 2007. Overbodig te zeggen dat het Hollywood-stel niet erg blij was met het bezoekje aan de Indiase toekomstvoorspeller...

Brad en Jennifer scheidden in januari 2005, nadat de Amerikaanse acteur regelmatig werd gesignaleerd met zijn Mr ans Mrs. Smith -tegenspeelster Angelina Jolie. Ze werden niet alleen innig op de set gespot, maar ook daarbuiten...

Na hun scheiding gaf de voormalige Friends-ster toe dat er een deel in haar altijd van Brad zal blijven houden. Ze zei destijds: "Het waren zeven intensieve jaren en het was een mooie, gecompliceerde relatie. Ik zal de rest van mijn leven van Brad blijven houden en ik hoop dat we op een dag in staat zijn om weer vrienden te worden. "
Alle reacties Link kopieren
Hebben jullie gisteren bij shownieuws dat t-shirt gezien van ellemiek vermolen?? Mrs Smit stond erop met glitters...
Alle reacties Link kopieren
Och Edwin de Roy... ik las laatst een interview met hem. (In Jan? Red? Ik weet 't niet meer) In dat interview vertelde hij hoe vaak hij nu nog huilt om alles (ook tijdens het interview), hoe eenzaam hij is, hoe erg hij Margeritha mist, hoe ze voor elkaar gemaakt waren, wat er zo ontzettend leuk aan haar is ("haar voetjes, haar neusje..."). Dat hij 't niet voor elkaar krijgt om sex te hebben met iemand. Hij heeft een hele nacht liggen huilen toen hij het eens probeerde met een vrouw en het niet lukte. Nou, ik heb 't echt met open mond zitten lezen, wat een krankzinnige vent. Dat hij verdriet heeft kan ik goed begrijpen hoor, maar het lijkt me wat overdreven om zo in detail te treden tijdens een interview. Hij leek wel niet goed wijs.
Alle reacties Link kopieren
Haha nee hoor geen gebroken hart, ik val meer op echte mannen, ik vind Jan nog zo'n jongetje en haar veel meer een vrouw...

Maar ik was verbaast dat ze dus een week daarvoor nog gewoon keihard bij jensen op de bank zat te liegen!

Dat shirt zag ik ook, hallo, het is Brad Pitt niet hoor...:(
Alle reacties Link kopieren
LONDEN - Kevin Federline, de aanstaande ex-echtgenoot van popster Britney Spears, is bezig om een seksvideo uit de wittebroodsweken te verzilveren. Federline, die naar verluidt vorige week per sms te horen kreeg dat zijn vrouw wilde scheiden, zou daar weleens bijna 50 miljoen euro voor kunnen krijgen, aldus The Daily Telegraph maandag
Alle reacties Link kopieren
Wat een uitvreter zeg, die Federline! Maar wat ik nog steeds niet snap is dat grote sterren als Britney hun seksuele escapades op nemen op video! Echt, als grote ster moet je toch altijd ff extra nadenken. Hij kon toen ze dat opnamen tijdens de huwelijksreis wel de meest geweldige man op aarde lijken, je moet als superster toch altijd op je hoede blijven naar mijn mening (al droop het predikaat 'foute vent'  wel van zijn gezicht af maar goed, Brit was verliefd).
Alle reacties Link kopieren
De vriendschap met Trevor gaat diep. "Hij is een fantastische man. Geweldig om mee te werken, en geweldig als persoon." Maar wie denkt dat Trevor en Annamarie een stelletje zijn, heeft het mis! Trevor heeft een relatie met Katerina 'Katka' Kovalova, die samen met Jody Bernal schaatste.



WOWWWW wie had dat gedacht:o
Alle reacties Link kopieren




Trevor heeft een relatie met Katerina 'Katka' Kovalova, die samen met Jody Bernal schaatste.



WOWWWW wie had dat gedacht:oJoh!!:o

Ik dacht dat Jodie helemaal hoteldebotel was van die "katka" !!
Erik is de Mol en HPL de Lul.
Alle reacties Link kopieren
Ja was Jody ook maar het moet wel van 2 kanten kanten komen.

Ik heb ook liever Trevor dan Jody;)



En iedereen dacht dat Trevor homo was;)
Alle reacties Link kopieren
Kluivert en Lima een stel(15-11) Het hoge woord is er uit: Patrick Kluivert en styliste Rosanne Lima hebben een relatie. Dit heeft Lima verteld aan de Nederlandse website Sterrenstek. De voetballer stelde zijn nieuwe vriendin afgelopen zondag voor aan collega-voetballers.Over een relatie tussen de voetballer en de styliste werd al een tijdje gesproken, maar op geruchten werd altijd ontwijkend en ontkennend gereageerd door de twee. Zondag nam Kluivert Lima echter mee naar een wedstrijd tussen PSV en Ajax, die plaatsvond in de Amsterdam ArenA.De PSV teamgenoten van de 30-jarige voetballer hebben op de dag van de belangrijke wedstrijd kennis mogen maken met Lima, zo vertelt de styliste zelf. “Wanneer Patrick me uitnodigt en voorstel aan zijn medespelers en aan een hoop mensen van Ajax, dan kun je er wel vanuit gaan dat er tussen Patrick en mij meer is dan alleen maar een vriendschap”, zo vertelt ze tegen Sterrenstek.
Alle reacties Link kopieren
do 16 nov 2006, 09:13 Marit en Sander uit elkaardoor onze redactie AMSTERDAM - De liefde tussen Marit van Bohemen (35) en Sander Janson (36) is over. De twee presentatoren van het programma Campinglife zijn aan het begin van de zomer uit elkaar gegaan. Dat heeft een woorvoerder van RTL officieel bevestigd. De twee hebben elkaar leren kennen toen ze collega's werden. De vonk sloeg over en dat was het begin van een 2-jarige relatie. Uiteindelijk bleken Marit en Sander toch meer als broer en zus door het leven te gaan. Ze zijn vriendschappelijk uit elkaar gegaan en hebben zelfs nog de laatste opnamen van Campinglife afgerond.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven