Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Eten
Welkom op de pijler Eten. Op deze overzichtspagina vind je alles op het gebied van eten en drinken, potten en pannen en alle andere keukengerei- en apparatuur. Wat voor gerechten je ook zoekt - de lekkerste gerechten, de goedkoopste gerechten, de makkelijkste gerechten, de snelste gerechten, de gezondste gerechten, gerechten uit welk land dan ook - allerlei recepten kan je op deze pijler vinden.

[break]

Wil je weten waar je het lekkerst uit eten kunt gaan in zowel Nederland als in het buitenland, hoe je van een vervelende knoflookgeur uit je mond komt na een dinertje? Heb je vragen over diners voor meerdere mensen of buffetten/bbq`s? Of wil je alleen delen met andere forummers wat je vandaag hebt gegeten? Dit alles kun je hier vinden en plaatsen!.Kom dus gezellig langs op de Eten pijler voor al je vragen, tips en adviezen.

Broccoli invriezen?

14-04-2017 17:46 32 berichten
Link kopieren Quote
Ik heb hier 4 broccoli stronken liggen (heb ze gekregen), maar geen trek in broccoli. Bewaren kan natuurlijk wel, maar die 4 stronken komen niet op in één week.Dus kan verse (ongekookte) broccoli ingevroren worden?Als het niet kan, weet iemand dan een lekker gerecht waar veel broccoli voor nodig is :-$
Link kopieren Quote
MinkeDeWit schreef op 14 april 2017 @ 18:27:

De stronken zijn juist het lekkerst. Ik kook ze wat langer dan de roosjes en dan roerbakken met knoflook. Kort voorgekookt kun je ze ook invriezen.

Maar waarom koop je vier stronken? Wij eten er een met zijn drieën (maar de kinderen zorgen dat ze geen overdosis groente binnen krijgen).
Lezen.
Dus. Dat.
Link kopieren Quote
Jij slaat snel aan op mij. Ben je altijd zo?
Link kopieren Quote
MinkeDeWit schreef op 14 april 2017 @ 18:33:

[...]Jij slaat snel aan op mij. Ben je altijd zo?


Ik had de stronken gekregen X-DZelf zou ik er nooit 4 tegelijk kopen.
Link kopieren Quote
De stelen zijn 't lekkerste!! Wel ff schillen trouwens, of je moet van een stevige bite houden X-D
Link kopieren Quote
Ik heb nu de broccoli inclusief stelen (wel in stukjes) geblancheerd. Nu zijn ze aan het uitlekken en dan gaan ze in portiezakjes de vriezer in.
Link kopieren Quote
Als je er soep van wilt maken dan zou het wel kunnen. Zelf ben ik geen fan van groenten die in de vriezer zijn geweest om nog daarna te koken. Ik maak eigenlijk nooit soep en heb van broccoli of bloemkool veel over als wij dat gegeten hebben. Sommige mensen vinden het zonde maar ik gooi wat over is van de bloemkool weg want ik heb geen zin om iets te eten wat ik niet echt lekker vind. Ik kies altijd wel de kleinste bloemkool uit.
Link kopieren Quote
MinkeDeWit schreef op 14 april 2017 @ 18:33:

[...]Jij slaat snel aan op mij. Ben je altijd zo?
Op jou?Nee hoor. Als je dat opvalt zal het wel zo zijn btw.

Blijkbaar is ier vaak iets met wat je post dan. X-D
Dus. Dat.

Anonymous

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven