Wat eet je op dit moment deel 22

24-01-2023 11:32 2316 berichten
Alle reacties Link kopieren Quote
Alweer ruim tien jaar geleden begonnen in telegramstijl; inmiddels zijn eten en drinken hier min of meer bijzaak geworden. De titel dekt de lading dan ook niet helemaal meer, maar tradities zijn er om in ere gehouden te worden! :cheer2:

Uiteraard is iedereen van harte welkom om mee te komen schrijven!

Hier komen we vandaan: eten/wat-eet-je-op-dit-moment-deel-21/l ... ges/483571
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik voel me nog steeds belabberd dus maak niet echt iets mee om te vertellen.
Lieve groetjes voor jullie😘
Alle reacties Link kopieren Quote
Liz, gefeliciteerd met je nieuwe baan, ik heb aan de zijlijn een beetje meegelezen.

Chris, hoe ben jij herstellende, gaat het een beetje de goede kant op?

Coetje, dikke knuffel voor jou en wat naar van jouw tante, sterkte!

Hier is het prut met peren, ik ben 95% ervan overtuigd inmiddels om voor mijzelf te kiezen.

De meisjes hebben het gelukkig erg naar hun zin op school. Alleen de jongste is wel bek en bek af steeds.

We hadden een feestje, maar die hebben we afgezegd. Als de appeltaart klaar is, gaan we nog even fietsen.
Alle reacties Link kopieren Quote
Terug uit Deventer ook regen gehad .beetje gelopen daar voor de conditie😄
Maar snel weer naar de auto gegaan toen het begon te regenen .
Het was ook gewoon om er even uit te zijn .
Zit nu aan de druiven en n mandarijn .de soep is op . Oh ook al n ijsje gegeten.
coetje nog steeds in de lappenmand ?

Met mij gaat het goed viva .ik ben zeer snel hersteld en nergens meer last van .
Ja van mijn benen maar dat heb ik al langer dat ik slecht loop .maar ik loop nog .🏃‍♂️🏃🏃🏃niet hard
En niet snel maar ik kom er wel. 😆

Fijn dat het met de meisjes goed gaat viva .en hoop met jou ook goed naar omstandigheden . En wat je ook gaat besluiten ik wens je alle kracht en sterkte . :hug:
Fijne avond allemaal ❤️❤️❤️
Am ende wird alles gut.und wen es nicht gut ist .ist es nicht das ende .
Alle reacties Link kopieren Quote
Lieve viva en coetje jullie krijgen als allereerst een dikke :hug: van mij.
Ik hoop dat je toch gauw opknapt coetje want het duurt wel lang voor de AB zijn werk doet bij jou vind ik. Ik las hier op het forum dat er blijkbaar een vervelende longontsteking heerst nu, en corona is ook weer back in town. Ik vermoed dat ik dat laatste ook heb gehad gezien schoonouders het nu allebei hebben en zij ook verkouden zijn en hoofdpijn hebben/ wazig zien.

Chris was er iets te doen in Deventer of waren jullie daar gewoon zomaar heen gereden? Jammer dat het begon te regenen.
Alle reacties Link kopieren Quote
Coetje, gewoon nog even een hele flinke knuffel :hug: :hug:

Chrisjoh, leuk er even tussenuit. Is Deventer gezellig? En fijn even gewandeld, voor de conditie inderdaad altijd goed! Vijfde en laatste deel van Rachel Caine gisteravond uitgelezen en in het boek begonnen wat ik al van plan was weer te gaan herlezen :)

Wij zijn er net ook even uit geweest (na eerst weer rioolproblemen te hebben gehad, alweer. Zucht, tweede keer deze week al (en sinds ik hier woon al de vijfhonderdste keer denk ik)

Toen dat opgelost was -voor nu in ieder geval- eerst naar de Action gegaan voor Lenor wasparels, kattenbakzakken en huispantoffels voor het nieuwe seizoen (van die hoge Ugg-lookalikes). En een nieuwe geurkaars.

Even spullen naar huis gebracht en doorgelopen naar de stad, in een bistro aan het water even samen een biertje en een burger gedaan, was meteen avondeten :D

Toen terug naar huis gewandeld, nog even samen een biertje en de nieuwe geurkaars aangestoken.viva-life22, dat klinkt heel erg heftig. Kan me goed voorstellen dat je niet in een feeststemming bent. Heel, heel veel sterkte gewenst. Was de appeltaart goed gelukt?

Vandaag weer een nieuw experiment gebakken, vanavond gaan we die bij de koffie even testen. Een goede vriend van ons was ook nog langs geweest (experiment was nog in de oven) en hem wat van de citroenrepen ook mee naar huis gegeven.
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik heb gisteren alsnog dat contractje van die doos ondertekend, ben met de tranen in mijn ogen bij haar binnen gelopen en heb het contractie ondertekend op haar bureau gelegd terwijl ik zielig zei dat ik het niet meer kon en het opgaf omdat het me te veel stress geeft, terwijl ik aan mijn overleden hond dacht en in gedachten mijn middelvinger naar d'r opstak. Zij keek me alleen kort aan, drukte een stempel op het papiertje als krabbeltje en zei toen dat ik dan nu ook kon gaan. Meer niet. Is dat geen schande dat er zo onverschillig op je vertrek word gereageerd nadat je bijna 10 jaar voor iemand hebt gewerkt?? Erg toch. Maar goed, ik heb wat ik wil: zij betaald me nog 2 maand door (dat is de opzegtermijn) en ik word in die tijd vrijgesteld van werk. Dat komt financieel precies uit met de overbruggingsperiode naar mijn nieuwe baan per 1 december en ik heb dus tot die tijd ook lekker vrij :mrgreen:

Mijn vriend vond dat ik zelf ontslag moest nemen en moest zeggen dat ik een nieuwe baan heb omdat ik de eer dan aan mezelf hield maar ik zie die geschifte doos overal voor aan en zit er ook niet op te wachten dat ze bij mijn nieuwe baan ms nog gaat dwarsliggen/etteren ofzo voor ik daar uberhaupt begonnen ben, en daarnaast heb ikzelf maar 1 maand opzegtermijn ipv 2 wat zij heeft, dus nu heb ik geen ww nodig en als ik zelf ontslag had genomen wel. Dus was dit toneelstukje de betere optie voor mij ;-)
Alle reacties Link kopieren Quote
Coetje wat kut dat je je nog steeds belabberd voelt. Beterschap.

Viva voor jou een :hug: Sterkte.

Lize dus je bent van de heks af. Jippie! Schandalig zoals er gereageerd werd na 10 jaar maar je hebt gelukkig een financiële overbrugging tot je nieuwe en hopelijk leukere werkgever. Goed gedaan!

Chris leuk hoor Deventer. Kom er best vaak want er wonen vrienden van ons.

Joy ben benieuwd welke recepten je iets voor mij vond. En gezellig wat eten in een bistro aan het water.

Wij waren met vrienden in de kroeg. Avondeten waren bitterballen en nacho's. Dat laatste ben ik geen fan van, ik hou niet van warme chips.
Gisteren kwam de vriendin langs die verhuisd is. Kreeg ik als dank zomaar een e-reader. Zo lief maar ik weet niet of ik het nu zo handig vind. Ben meer van de papieren boeken. Maar we hebben voor komende winter een zonvakantie geboekt en dan zijn echte boeken geen optie qua gewicht. Misschien moet ik er ook even aan wennen.

Fijne avond!
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik dacht hetzelfde als je vriend Liz .maar je hebt er uit gehaald wat er uit te halen was. Dus dan is het toch goed nu en ben je er van af .
Net wat je zegt het lijkt mij n persoon die echt dwars wil liggen waar het kan..

Nee er was niks te doen in Deventer Liz .de buurman hebben we n pakketje voor weg gebracht .hij had zelf geen tijd en hij betaald de brandstof dus n uitje en gratis rijden. Hij vraagt wel vaker iets en ik vind dat ook wel leuk .alleen n rit heel ver weg Rotterdam die kant op vinden wij beide te ver voor n dagje uit hebben we gewoon geen zin in .wil ook nog iets aan de dag hebben .niet alleen naar Rotterdam heen en terug dat is ons te veel zoon lacht ons uit maar laat m maar lekker lachen .zegt ie vaak tegen mijn man jij rijdt als n oude man .dat ben ik toch ook zegt mijn man daarop .
We zijn geen dertigers meer en het rijden van mijn man gaat prima .n enkele keer als we naar het Noorden gaan rijden we over Duitsland en daar kun je harder rijden .maar ik hoef niet het hardst over de Autobahn te jakkeren gewoon met het verkeer mee .we hebben n goeie auto maar geen Ferrari 😄
Fijne avond 😴😴😴😴
Am ende wird alles gut.und wen es nicht gut ist .ist es nicht das ende .
Alle reacties Link kopieren Quote
Heerlijk Nachos met gesmolten kaas.blijk ik in eten .
Riool problemen vreselijk Joy .maar je hebt de dag toch nog gezellig gemaakt lekker uit eten geweest .

Ja Deventer. n mooie oude stad en ook n fijne stad om te winkelen .

Thuis soep gegeten restje macaroni ijsje .
En wat we morgen gaan doen zien we morgen wel weer .
Slaap lekker allemaal.
Am ende wird alles gut.und wen es nicht gut ist .ist es nicht das ende .
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik heb laatst een keer voor het eerst in mijn leven nachos gehad, en vond er echt helemaal niks aan. Vriend ook niet trouwens, dus dat scheelt. Je bent dus niet de enige die er niet wild op is fladderak. Wat gezellig dat jullie naar de kroeg zijn geweest en daar hebben gegeten trouwens, en wat lief van je vriendin dat ze je een ereader cadeau heeft gegeven :-)

Joy wat een gedoe met je riool, dat is echt niet grappig als dat steeds terug komt.
Gelukkig heb je er ondanks dat toch een leuke dag van gemaakt met lekker eten buiten de deur :-)

Chris groot gelijk hoor dat jullie niet zitten te springen om zo'n verre rit richting Rotterdam ofzo, dat zou mij ook te ver zijn en ik ben nog lange niet oud ;-)
Laat man zijn zoon maar mooi kletsen dus.
Alle reacties Link kopieren Quote
Chris ik snap vriend zijn gedachtengang (en die van jou dus) wel hoor, mijn vriend vond zelfs dat ik mijn ontslagbrief moest gaan inleveren met mijn nieuwe werkshirt onder mijn jas aan en dan nonchalant de jas uitdoen nadat ze mijn brief had ontvangen :devil: :rofl: maar ik geloof dat dat echt geen goed plan was geweest als ik echt helemaal van haar af wil. Ik kan alleen zeggen dat ik hoop dat ze toch nog iets van een geweten heeft en dat die haar goed plaagt als ze zondags in de kerk zit ;-)
Ondertussen denk ik nog maar 1 ding als ik aan haar denk ; :puh: :puh:

Ik heb vandaag op stal mijn nieuwe collega gesproken, zij is ook helemaal blij dat ik nu bij hun ga werken en is echt heel enthousiast over de werksfeer tussen de collega's en de omgang van de baas met het personeel en haar man beaamde ook nog eens hoe fijn onze werkgever is dus ik ga er vanuit dat het wel goed komt daar :cheer:
Alle reacties Link kopieren Quote
Goedemorgen .denk niet dat ze n geweten heeft Liz . Het is oke nu je moet alle zekerheid hebben en dan misschien haar nog even op haar nummer zetten .niet dat ze jouw nog iets kan maken of dwarszitten op wat voor manier dan ook .
Ben blij voor je straks met plezier naar je werk .

Ik ga nog n uurtje slapen .
Am ende wird alles gut.und wen es nicht gut ist .ist es nicht das ende .
Alle reacties Link kopieren Quote
Goedemorgen,

Viva,een dikke :hug: voor jou.
Ik wens je alle wijsheid met je besluit❤

Liz,ik vind het een goede actie van je.
Hopelijk kun je dit lekker achter je laten en straks met een schone lei bij je nieuwe werk beginnen.

Joy,jij bent weer lekker aan het bakken zeg.Zag weer heerlijke dingen voorbijkomen.

Chris,fijn dat jullie gister nog even weg konden,jammer van de regen.
Aankomende week houdt ie nog wel wat mooie dagen.

Ik heb net met vriend een rondje gewandeld maar dat viel me best tegen.
Vanmiddag komt mijn nichtje even,verder geen plannen.
Alle reacties Link kopieren Quote
Jaaa coetje dan kom je je zelf tegen he.? Zo zwaar zo.n eerste keer .
Maar dat gaat wel weer beter .al duurt het even komt vast goed..
Ja komende week lijkt het mooi te worden we gaan het zien .toch merk je dat het zo tegen n uur of 5 kouder wordt .is ook niet erg hoort bij de tijd van het jaar .al zit ik nu alweer met koude voeten .
Am ende wird alles gut.und wen es nicht gut ist .ist es nicht das ende .
Alle reacties Link kopieren Quote
Wat krijgen we nou .nog niemand geweest moet ik in mijn eentje het topic vol schrijven .
En ikheb ook al niks te vertellen 😌
Am ende wird alles gut.und wen es nicht gut ist .ist es nicht das ende .
Alle reacties Link kopieren Quote
Vanochtend even wat werk opgehaald op de zaak,kan ik thuis doen wanneer ik wil.
Klein rondje gewandeld en dat was het weer voor vandaag😀

We eten straks aardappels uit de oven,spercieboontjes en schnitzel.
Alle reacties Link kopieren Quote
Goedemorgen,
Omdat ik maar niet echt opknap moet ik vandaag bloed laten prikken,dat ga ik zo doen.
Verder wil ik iig de werkmail bijgewerkt hebben.

Fijne dag allemaal!
Alle reacties Link kopieren Quote
Lekker slapen allemaal 😴😴
Am ende wird alles gut.und wen es nicht gut ist .ist es nicht das ende .
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik lig ook al lekker in bed,truste en tot morgen🍀
Alle reacties Link kopieren Quote
Lizenlotte, dat heb je inderdaad verstandig gedaan, het maximale eruit gehaald en zeer terecht ook. Wat een schandalige reactie van haar, na tien jaren trouwe dienst.

Chrisjoh, ja in Duitsland mag je harder :) als ik het goed heb ben je boven de 130 alleen niet meer verzekerd (of heb ik het nu mis?)

Fladderak, ik doe je de recepten even doorsturen. Ik ben ook meer van de papieren boeken maar wat een lief cadeau van je vriendin en voor op vakantie lijkt het me inderdaad handig! Welk genre boeken lees je graag?

Coetje, hopelijk heb je gauw de bloeduitslagen binnen.

En dat was nog niks, heb gisteravond echt twee successen gebakken en er nog twee in de planning staan :), ook nieuwe recepten. En nog iets voor een vriendin.
Alle reacties Link kopieren Quote
Goedemorgen,

Joy,wat voor lekkers had je weer gemaakt

Chris,het beloofd een mooie dag te worden,gaan jullie nog even weg?

Ik ga wat thuiswerken en een wandeling maken.Meteen langs de bloemist want tante krijgt vandaag 1e chemo,laat ik een bloemetje bezorgen.
Ontbijt koffie en 2 crackers met kaas.
Alle reacties Link kopieren Quote
Wat lief van je coetje, dat kan je tante vast waarderen! Hoe is het met jou? Hopelijk doet de AB eindelijk zijn werk?

Joy je hebt gedeeltelijk gelijk, in die zin dat je ook als jij geen schuld hebt medeaansprakelijk word gehouden voor het ongeluk als je harder reed dan 130.
130 is idd ook hier de limiet die aangehouden word op de snelweg, maar je bent niet strafbaar als je harder rijdt. Duitse logica zullen we maar zeggen ;-)

Ik ben af en aan nog steeds niet lekker te pas sinds mijn verkoudheid 2 weken geleden, en aangezien mijn schoonouders beiden corona hebben sinds afgelopen weekend vermoed ik dat ik ook corona had ipv een verkoudheid. Nu ben ik dus extra blij dat ik heb geweigerd om toen te gaan werken wat die heks wou. Stel je voor zeg dat ik die 80 en 90 plussers in de WG had aangestoken :O
Alle reacties Link kopieren Quote
Goedemoddag ohdat wist ik ook niet Liz .Harder dan 130 gaan we niet .plus dat we daar ook meestal rechts rijden . Kan wel zo uitkomen met erg veel vrachtverkeer dat we links aan het inhalen zijn .
Maar ik zie ze racen langs ons dan bedenk ik hoe hard die klap is als er iets gebeurt ,
Wij zijn normale rijders in mijn ogen ook zeker geen treuzelaars .

Wat heb je weer fijn gebakken Joy 👍. Erg leuk dat je daar zo mee bezig bent. ,alleen kun je niet door blijven eten maar denk dat er genoeg liefhebbers zijn die willen proberen .
Zo kreeg ik gisteren in de groepsapp met vriendinnen .haak en brei patronen toe gestuurd. Kreeg zo weer zin om mee te doen , Haken vind ik erg leuk .maar kan niet alle dingen maken die zij maken. Er zitten twee bij die ware kunstenaars zijn met haken en breien en knutselen .
Wij gaan niet zo veel weg momenteel coetje eind van de week nog wel n keer n ritje maar op n gegeven moment denk ik waar moeten we nu weer naar toe .😆
Man moet straks weer naar de fysio .morgen denk ik maar boodschappen doen .
Ik wil nog n keer naar mijn broer en schoonzusje . De vakantie tijd is voorbij😅
Het weer is nu nog mooi genoeg ik zie wel wat er deze week nog op mij afkomt .moet nog naar Duitsland mijn wintermantel heb ik daar naar de stomerij gebracht moet ik eind van de week ophalen .zal straks eens opschrijven wat moeten is deze week anders vergeet ik de helft .

coetje n bloemetje voor je tante lief van je .knap je zelf weer wat op?

En Liz heerst er nog steeds corona ik hoor er in mijn omgeving weinig over.
Ja als je met ouderen werkt moet je zeker oppassen .
Fijne dag allemaal al is de ochtend alweer voorbij en ik niet hard opgeschoten .
Am ende wird alles gut.und wen es nicht gut ist .ist es nicht das ende .
Alle reacties Link kopieren Quote
lizenlotte schreef:
27-09-2023 11:49
Joy je hebt gedeeltelijk gelijk, in die zin dat je ook als jij geen schuld hebt medeaansprakelijk word gehouden voor het ongeluk als je harder reed dan 130.
Dit staat me inderdaad nog bij!
Och jee ik hoop echt dat het geen corona is :( ik kan me helemaal voorstellen dat je blij bent dat je niet bent gaan werken, je had de mensen niet aan willen steken! Het belangrijkste is nu dat je zelf weer opknapt :redrose:

Coetje, lief van je :heart: hoe is het je tante vandaag vergaan en hoe gaat het nu met jou zelf? Zijn je bloeduitslagen al bekend?

En ik had een brownie gebakken, met tussen de twee beslag-lagen een laag van gevulde speculaas (die laatste gewoon uit een pakje hoor) met een bovenlaag van chocoladeganache die weer bedekt was met chocoladekruidnoten. Vorige week vrijdag had ik citroenrepen gemaakt en die heb ik nog een keer gemaakt alleen dan met sinaasappel en stukjes pure chocolade. Ik hoopte op een soort Pimm cakejes smaak ;-D maar daarvoor had er meer chocolade doorheen gemogen. Morgen een brownie voor een vriendin maken.

Chrisjoh dat opschrijven herken ik! Als ik dat niet doe dan vergeet ik de helft en ik vind lijstjes maken ook gewoon leuk ;-D ik schrijf graag, ook boodschappenlijstjes en to do lijstjes. Zonder lijstje sta ik ook een soort van 'verloren' in de winkel, dan kijk ik om me heen, wetend dat ik dingen nodig heb maar dan weet ik het ineens gewoon niet meer, soort tijdelijke black-out. Lijstjes -in welke vorm dan ook- geven overzicht.

Haken en breien kunnen mijn moeder en een vriendin van mij goed, inderdaad hele kunstwerken met ingewikkelde patronen :O dat is echt heel gaaf. Ik doe het ze niet na, liet met breien altijd steken vallen.

En nee haha mijn eigen baksels eten beter van niet, dan kan ik het beter direct op mijn heupen plakken want dan groei ik echt dicht ;-D wil wel altijd proeven, alis het maar om te weten wat de verbeterpunten zijn en vooral wat ik anderen voorzet. Zaterdagavond waren er vrienden, die heb ik een halve cake voorgezet ;-D en nog meegegeven voor thuis. Inderdaad liefhebbers genoeg gelukkig en mijn vriend houdt heel erg van koffie met iets zoets erbij dus dat komt heel goed uit :)

Fladderak, hoe gaat het met jou? Een drukke week of ook nog tijd gevonden om in je nieuwe hangstoel te chillen? Het is er in ieder geval het weer voor geweest.

Er is een pakket voor een buur hier afgegeven, zul je net zien dat ze uitgerekend vanavond niet thuis is gekomen ;-D ze wilden me ook een pakketje voor directe buur laten aannemen maar dat vind ik echt een engerd.
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik schrijf ook alles op,geeft ook rust in mijn hoofd.

Liz,idd maar goed dat je niet bent gaan werken.Ik hoor hier ook veel corona,huisarts vroeg er bij mij ook naar.
Hoe gaat het met Hanna?

Joy,dat klinkt weer lekker allemaal.
Wat lief dat je voor vriendin gaat bakken.

Chris,door jou bedacht ik me dat ik ook naar de stomerij moet,heb een blazer en broek die ik niet mag wassen.

Ik kan morgen bellen voor de uitslag,zal mij benieuwen.
Vriend heeft een vriend op visite dus ik lig al lekker in bed,hoef dat geouwehoer niet aan te horen😂😂
Wij aten zelfgemaakte nasi met kipsate.

Gebruikersavatar
Anonymous
Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven