Roest verwijderen badkamer radiator

28-04-2024 14:46 6 berichten
Alle reacties Link kopieren Quote
Hoi iedereen,

Ik zoek tips om roest op een badkamer radiator te verwijderen. Ondanks proberen te voorkomen beginnen er nu roest vlekjes te ontstaan. Weet iemand een schoonmaakmiddel die hier geniaal voor is?
Alle reacties Link kopieren Quote
Bestaat niet. Ontvetten, roest proberen zoveel mogelijk weg te 'schuren' met een metaalborstel en daarna behandelen met hammerite.
Alle reacties Link kopieren Quote
Bestaat dus wel

https://www.jmpbonderdelen.nl/rustyco-g ... osser.html

Rustyco roestoplosser is de beste roestverwijderaar om te ontroesten. Rustyco is het merk om professioneel roest te verwijderen. De Rustyco gel is een witte roestoplosser die je dik met de kwast kan aanbrengen. Tijdens het drogen kleurt Rustyco zwart waarna het overschilderbaar is met verf of lak.
Alle reacties Link kopieren Quote
Voordat je met dat spul aan de gang gaat zou ik eerst een up to date veiligheidsinformatieblad lezen (die bij de link is zwaar verouderd uit 2013) en zorgen dat je echt goed weet wat je doet en zorgen dat je alle maatregelingen toepast.
I’m coming up on infra-red
Alle reacties Link kopieren Quote
Ja niet gebruiken het is gevaarlijk

RUSTYCO-GEL is ongevaarlijk voor de meeste materialen zoals lak, kunststof, hout, rubber, vinyl, glas, RVS, aluminium, koper, chroom, enz. Geen gevaarlijke dampen, niet giftig, niet brandbaar, biologisch afbreekbaar, milieuvriendelijk. Let op: voor gebruik altijd op een onopvallende plaats eerst testen.
Alle reacties Link kopieren Quote
Schoonmaken, schuren en verven.

Gebruikersavatar
Anonymous
Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven