Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Geld & Recht
Welkom op de pijler Geld en Recht. Op deze pijler vind je alles dat te maken heeft met geld- en juridische zaken.Deel de beste tips over hoe je geld kunt besparen, stel je vragen over hoe iets juridisch in elkaar zit, hoe zit het met die duizend-en-één toeslagen, of bespreek welke verzekering écht noodzakelijk is. Er is altijd wel iemand die een antwoord op al dit soort vragen heeft.

Abonnement afkopen

09-06-2012 19:44 13 berichten
Link kopieren Quote
Nog tot eind mei heb ik een contract voor mijn mobiele telefoon bij Telfort. Ik had nooit een 2jarig contract moeten nemen, maarja daar heb ik nu niets meer aan. Heb al gezocht op internet en eerder opzeggen dan tot de einddatum blijkt niet mogelijk. Afkopen zou misschien wel kunnen.

Iemand die ook een mobiel abonnement van Telfort eerder heeft afgekocht? En betaal je dan echt de kosten van de overige maanden, of is dit wel iets minder?
Link kopieren Quote
Die bedragen staan in je contract of de algemene voorwaarden.
Link kopieren Quote
Meestal zijn dat gewoon de maandelijkse abonnementskosten, van de resterende looptijd.
Link kopieren Quote
Afkopen kan vaak niet bij mobiele provider tenzij je bijv. een telefoon van de zaak krijgt en je eigen nummer moet behouden. Een ander abonnement bij een andere provider is geen geldige reden (dat is tenminste wat ik van t-mobile, hi en tele2 weet).

Mocht je wel kunnen afkopen, zul je resterende maandbedragen in één keer in rekening gebracht krijgen. Echt voordelig is het dus niet.
Link kopieren Quote
Je betaalt dan alle resterende maanden in één. Zou ik dus alleen doen als je per sé je nr wil meenemen.
Link kopieren Quote
Wat is de reden dat je zou willen afkopen? Is er geen andere oplossing te verzinnen?
Link kopieren Quote
Hm, afkopen met alle resterende maandbedragen wordt dus ook nogal duur.

Stom, maar ik heb 't abonnement afgesloten toen ik redelijk wat geld had. Op dat moment wist ik nog niet dat ik nu véél minder zou hebben qua inkomen.

Waarschijnlijk zit er dus niets anders op dan dit behouden tot juni, helaas.
Link kopieren Quote
Dan is behouden zeker de voordeligste oplossing.
Link kopieren Quote
Kun je misschien je mobiele telefoon plus resterend abonnement aan iemand verkopen?Dan scoor je zelf gewoon een goedkope telefoon van drie tientjes, plus sim only.
Link kopieren Quote
Abonnementsovername kost ook een aardig bedragje. Ik ga er dan vanuit dat je het niet op jouw naam + reknr wil laten staan?En je zal dan de telefoon die je erbij hebt gekregen (indien dat zo is) ook mee moeten verkopen aangezien je die in je abonnement 'afbetaalt'.
Link kopieren Quote
Kun je je abonnement verlagen? Bij Vodafone kan dat bijvoorbeeld wel. Ik geloof dat je er daar eenmalig 20 euro voor betaalt.
The main thing, is to keep the main thing the main thing...
Link kopieren Quote
Ik gok dat je gewoon alle resterende maanden moet betalen. Dat moest ik ook bij Hi :( Gelukkig gebruikt mijn moeder mijn abo nu, gewoon op mijn naam want contractovername kost ook zo 53 euro ofzo!
Link kopieren Quote
je abbo van telfort helemaal naar 0 euro laten zetten kan momenteel met het nieuwe abbo vorm wat hun hebben en dan al meteen op zeggen..

Anonymous

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven