Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Geld & Recht
Welkom op de pijler Geld en Recht. Op deze pijler vind je alles dat te maken heeft met geld- en juridische zaken.Deel de beste tips over hoe je geld kunt besparen, stel je vragen over hoe iets juridisch in elkaar zit, hoe zit het met die duizend-en-één toeslagen, of bespreek welke verzekering écht noodzakelijk is. Er is altijd wel iemand die een antwoord op al dit soort vragen heeft.

AH Persoonlijke Bonus: is het wat?

13-04-2017 17:16 102 berichten
Link kopieren Quote
Ik heb een Bonuskaart, maar geen persoonlijke. Omdat ik daar het voordeel niet van zie. Maar ja, dat komt ook doordat die persoonlijke aanbiedingen niet zichtbaar zijn voor gewone stervelingen (zoals ikzelf). Dus: heb jij Persoonlijke Bonus? En is het de moeite waard? Krijg je, in ruil voor nóg meer persoonsgegevens heel gave kortingen? Of valt het tegen en moet ik voor deze habbekrats mijn ziel niet aan de duivel (of de ap) willen verkopen?
Ik kan altijd nog kale mannen gaan tellen.
Link kopieren Quote
Tiktiktikwiebenik, kruidvat pas kun je online kijken er staat dan een lijst met gratis producten die je met je punten kunt ophalen, erg leuk soms bijvoorbeeld een shampoo of een handcreme. Maar ook korting op weekendjes weg, uitjes, andere producten, korting op sieraden, je kunt het ook omzetten naar bonnen, moet je maar even online kijken en inloggen.De gratis producten veranderen steeds. Soms zitten er ook echt stomme dingen tussen. Dan wacht je gewoon een periode en dan komen er weer nieuwe.
Link kopieren Quote
Ja vind ik wel. Ik zat eerlijk gezegd eerst een beetje met de privacy, maar ach al je gegevens liggen daar toch al. Ik vind het wel handig. Producten die je al eerder hebt gekocht kun je met korting kopen of je krijgt suggesties voor andere producten.

Gewoon doen.

Anonymous

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven