Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Gevraagd
Welkom op de pijler Gevraagd. Hier kun je een oproepje plaatsen wanneer je iets zoekt zoals een bepaald product, een dienst etc. Het prikbord mag niet worden gebruikt voor reclame voor eigen bedrijfjes, webshops of commerciële producten. Zie de huisregels voor meer informatie.

Nieuwe simkaart, gegevens oude weg ??

24-08-2008 21:50 2 berichten
Link kopieren Quote
Ik heb een nieuwe simkaart die van de week wordt geactiveerd. Nu vraag ik me af of mijn oude simkaart enkelt wordt geblokeerd qua bel en sms mogelijkheden. Er staan namelijk wat emotionele smsjes op en die wil ik graag bewaren. Heb wat probleempjes deze op de telefoon over te zetten. Maar mochten ze gewoon bewaard worden op mijn oude simkaart, en dat ik hier dan alleen niet meer mee kan bellen enzo hoef ik me niet meer druk te maken. Iemand ervaring of antwoord hierop ?? Alvast bedankt..
Link kopieren Quote
die gaan verloren omdat de sim-kaart niet meer kan worden gebruikt. Althans dat is mijn ervaring. Je hebt apparaatjes waar je je oude sim kunt indoen, die leest dan de informatie erop, dan doe je je nieuwe sim erin en kun je de info overzetten op de nieuwe sim.

Sim saver heet zoiets (ongeveer 14,95)

Anonymous

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven